Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Rég jártam már erre (már a Motion Boom-om is 3 éves
), mert igazából meg vagyok elégedve a technikákkal (korábban itt részleteztem mivel vagyok ellátva), működnek, jól szólnak, így nem is terveztem újat vásárolni. De hát valaki bedobta a BB topikba a refurbished Soundcore cuccokat 😅
Rendeltem is egy Space One fejhallgatót. Aztán tanakodtam még egy Boom 2-n is. Sajnos rákeresni nem tudtam itt("Sajnos nem lehetséges 2 karakternél rövidebb szavakra keresni!"), simán Boom-ra meg hiába keresek, mert az összes hangszórójukat így nevezik
Pedig biztos volt már téma, pont ezért nem is dobtam be a kérdést, hogy milyen lehet a Motin Boom-hoz képest. Youtube videók és az adatok alapján elvileg valamivel jobban kell szólnia. Szóval végül berendeltem egyet 66€-ért. A fejhallgató 40€ volt. Kíváncsian várom őket. Bár így lehet, hogy valamit el is kellene már adnom
Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak.. Nem ugyanaz a szitu, de pont nemrég Euronics-nél szívtam meg, rámsóztak egy porszívót, ami kiállított darab volt. Elhoztam mert egy darab volt és állítólag nem volt központi raktáron se több belőle. Itthon kiderült, hogy sérült a kijelzője. Másnap tudtam rendelni egy újat, akkor már volt raktáron, a sérültet meg visszavették szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- MacBook Air 13 Midnight M3 256/16GB újszerű garanciás
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), mert igazából meg vagyok elégedve a technikákkal (korábban
Pedig biztos volt már téma, pont ezért nem is dobtam be a kérdést, hogy milyen lehet a Motin Boom-hoz képest. Youtube videók és az adatok alapján elvileg valamivel jobban kell szólnia. Szóval végül berendeltem egyet 66€-ért. A fejhallgató 40€ volt. Kíváncsian várom őket. Bár így lehet, hogy valamit el is kellene már adnom
Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak.. Nem ugyanaz a szitu, de pont nemrég Euronics-nél szívtam meg, rámsóztak egy porszívót, ami kiállított darab volt. Elhoztam mert egy darab volt és állítólag nem volt központi raktáron se több belőle. Itthon kiderült, hogy sérült a kijelzője. Másnap tudtam rendelni egy újat, akkor már volt raktáron, a sérültet meg visszavették szerencsére.