- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Rég jártam már erre (már a Motion Boom-om is 3 éves
), mert igazából meg vagyok elégedve a technikákkal (korábban itt részleteztem mivel vagyok ellátva), működnek, jól szólnak, így nem is terveztem újat vásárolni. De hát valaki bedobta a BB topikba a refurbished Soundcore cuccokat 😅
Rendeltem is egy Space One fejhallgatót. Aztán tanakodtam még egy Boom 2-n is. Sajnos rákeresni nem tudtam itt("Sajnos nem lehetséges 2 karakternél rövidebb szavakra keresni!"), simán Boom-ra meg hiába keresek, mert az összes hangszórójukat így nevezikPedig biztos volt már téma, pont ezért nem is dobtam be a kérdést, hogy milyen lehet a Motin Boom-hoz képest. Youtube videók és az adatok alapján elvileg valamivel jobban kell szólnia. Szóval végül berendeltem egyet 66€-ért. A fejhallgató 40€ volt. Kíváncsian várom őket. Bár így lehet, hogy valamit el is kellene már adnom
Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak.. Nem ugyanaz a szitu, de pont nemrég Euronics-nél szívtam meg, rámsóztak egy porszívót, ami kiállított darab volt. Elhoztam mert egy darab volt és állítólag nem volt központi raktáron se több belőle. Itthon kiderült, hogy sérült a kijelzője. Másnap tudtam rendelni egy újat, akkor már volt raktáron, a sérültet meg visszavették szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest