Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
"Egyik haverom látta/hallotta nálam és megtetszett neki. Ezért kezdett el nézelődni ... "
Mond meg neki, hogy időt, pénzt és energiát spórol, ha abbahagyja (a nézelődést).
Olcsóbban tuti, de még drágábban se igazán fog ilyet (v. jobbat) találni.#20548 fery02
" ... ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják ... "
Ennyiért szerintem nagyon megérte. Nem véletlen ajánlottam
" ... ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb ... "
Szerintem csinálj egy teljes "merítést", utána pedig hagyd rajta jó sokáig a töltőn. Csak át kéne annak fehérre váltani. -
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Nekem pont tegnap érkezett meg a SoundCore Boom Plus, tetszetősen néz ki egymás mellett a kettő az Uboom X-el.

Hivatalos Soundcore oldalról rendeltem, amikor nemrég BF kereteiben ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják, szóval érdemes lehet várni valamennyit, ha jó hangszórót akar az ember, mert nagyon megszerettem ezt a hangszórót is, ahogy próbálgattam (persze valamelyest lemarad az Uboom X-hez képest).
Volt amúgy aggodalmam, mert rendelés után itt is az UPS-től kezdtem kapni infókat, ennek ellenére végül itt a kedves Express One-os srác hozta ki, aki rugalmas is volt, mert meg tudtunk egyezni, hogy másnap hozza ki nekem, mert aznap nem tudtam átvenni.
Ez is Amazon Prime dobozban volt, ami az Uboom X esetében rendben is volt, hiszen az német Amazonról jött, viszont ezt ugye hivatalosan Soundcore oldalról rendeltem.
Kicsit lelombozott, mikor átvettem a csomagot és az egész csomag súlya jóval könnyebb volt, mint az Uboom X csak úgy magában, de végülis hangzásilag teljesen okés ez a hangszóró is tényleg.
Egyelőre csak egy custom EQ-t próbáltam ki valakitől, az nem igazán jött be nekem, jelenleg a gyári Treble preset-el azt mondom elvagyok, de majd még nézelődök további custom EQ-k után is, hátha végül jobban megtetszik majd valakié.
Az pozitív volt, hogy alapból fél töltöttséggel érkezett a hangszóró (az Uboom X-et csutkára lemerülve kaptam meg), viszont lehet az én példányomnak van valami hibája, legalábbis a hangszóró nem jelzi nekem, ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb, mint töltés alatt (az mindegy, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs).
-
bwoay
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
annyira megtetszett neki a Uboom X, hogy olcsóbban venne valami tök mást
-
Aprósólyom
addikt
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Mik a szempontjaid választáskor? Fontossági sorrendben írd meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Ha még nem vetted meg, én nem ajánlanám. Ugyan sajnos (szerencsére?) nincs vele személyes tapasztalatom, de már maga a tény, hogy ez nem globális terméke az Earfun-nek, nincs app támogatás, bennem megszólaltatott egy vészcsengőt: ez nem igazi Earfun termék. Megvettek egy random OEM cuccot, amire rátetették a márkanevüket.
Nézem a magyar forgalmazó oldalát, és az "L" drágább, mint ez a Raver ... érdekes.
Ami szerintem jobb lenne (de most nagyon nem jó az ára), az a Soundcore Boom. Nem egy mai darab, de ezzel van tapasztalatom. Bizonyos hangerőig egészen élvezhetően szól.
Nem tudom, hogy most miért nincsenek akciók (ill. van, de elég kevés), de érdemes az oldalt figyelni, mert ennél kb. csak olcsóbb szokott lenni. -
Pixx96
aktív tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
én is innen vettem full korrekt bolt
-
carl18
addikt
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Igen szerintem is jó
Onyx 3 labdába se rúg
-
carl18
addikt
válasz
BrandonXXV
üzenetére
17E-ért nem éri meg a Tronsmart T6, én eustockról rendeltem és 12400 volt szállítással.
Ha valakinek T6 kell akkor rendelje meg onnan, ott a legolcsóbb. -
Buccer
tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Milyen boltban lehet ilyet? Nem láttam még üzletben, csak a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest