- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19413 üzenetére
Ja ok, ertem. szamomra egy ideje mar csont ugyanugy neznek ki, alig latok kulonbseget pl a flipek kozott. plusz magassugarzonak azert nem latom ertelmet, mert attol nem lenne sztereo (és 2.1 sem, ahhoz inkabb subwoofer meg ket kozepsugarzo kellene), hanem egy ilyen fura hangzasu valamit eredmenyezne, aminek nem latom elonyet. hpozzatennem: regen a charge full sztereo volt, es en inkabb a visszalepest latom a mostani hangszoro elrendezesben, mert marhara hallani, hogy mono es zero teret csinal.
egyebkent az szerintem inkabb elony, ha nincs mire lecserelni a jelenlegieket.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19411 üzenetére
ez a flip/charge/xtreme henger forma abszolút időtálló, praktikus és szerintem esztétikus is. egyszerre kompakt, (már ránézésre is) strapabíró és célszerű kialakítás. mindegyik használható az oldalára fordítva, szemben pl a Soundcore modelljeivel, vagy pl a Uboom X-szel. Ezen a designon hülye lenne a JBL változtatni - szerintem elsősorban ez adja el a termékeiket, a márkanév egybeforrt vele, nem véletlenül másolják annyian.
Ami a tudást illeti (a hangzást is beleértve): nagyjából a kötelező minimumot adják hozzá az újabb modellekhez, mindezt irtózatos felár mellett. Az már csak hab a tortán, hogy mindeközben hasznos feature-öket vesznek el, mint pl a jack aljzat, vagy a mikrofon. -
válasz
gtx560unlock #19120 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg, semmi előjelet nem kaptam én se, akkor hívott csak a futár, amikor már háznál volt, természetesen senki sem volt otthon.
Mondta átadhatja-e a szomszédnak, de nem annyira közvetlen sajnos az egyetlen szomszédommal a kapcsolat, így inkább megkérdeztem merre halad majd vissza, mert amúgy ami település Vecsésnek útbaesik, pont útközbe esnék, ahol épp dolgoztam, de már nem is tudom kifogást mondott ellene, inkább megbeszéltük akkor, hogy -=óvatosan=- át tudja rakni a kerítésen, ami egyébként végülis megfelelt nekem, mert amúgy rendes környék és amúgy füves területre is le tudja -=helyezni=-.
Szóval ezt megbeszéltük, szép napot kívánva mosolyogva elköszöntünk és szerintem ugyanazzal a mosollyal az arcán, lendületből bebaszhatta a járda közepére az egészet, ami ha valóban úgy történhetett, örülök is, hogy nem láttam, mert képtelen lettem volna eldönteni, hogy abban a pillanatban sírtam volna vagy inkább ordítoztam volna egy jóízűt.
De szerencsére amúgy ki volt bélelve a doboz és ugyan az eredeti doboz is sérült picit, de maga a hangszóró teljesen sértetlen, így igyekszem elfelejteni az egészet és hálás vagyok, hogy 8 évente rendelek Amazonról.
Nekem is csummára volt sajnos amúgy merülve, az ilyenre pedig különösen háklis vagyok, mindent akkus dolgomat igyekszem kb 20-80% között tartani, ez az akksira figyelés ilyen betegség lehet nálam.
Amúgy méretes és szép jószág valóban és élőben tényleg nem annyira kényesen sérülésveszélyes módon helyezkednek a passzívok a két oldalán, meg ez anyaghasználatra is olyan a Dockin-hoz képest, hogy kevésbé fogja gyűjteni a karcokat (igaz a Dockin az egy bentre szánt hangszóró eleve).Írja az útmutató, hogy “első használat előtt töltse fel”, ez mondjuk tudtommal lítium akkuknál tökmindegy, az első töltés is nyugodtan lehet olyan, mint bárhanyadik.
Ennek ellenére végülis én feltöltöm, mert tervezem, hogy először 50 óra fehér zajt nyomatok vele “hallgatási” hangerőn és a papíron 30 óra üzemidő alapján elvileg akkor 1x kell majd töltőre tennem azidáig a hangszórót.
Majd meglátom, de addig is köszi szépen a topiknak mégegyszer, hogy most ilyenem van! -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19120 üzenetére
Akkor nagy csoda. Enyém 50 százalékon volt de lehet a tiéd sokáig zárolták hidegbe és le szívta a hideg.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
gtx560unlock #19119 üzenetére
megjött vicc se egy hívás semmi csak dudaltak délben nyomkövető szerint még mindig nem ma jön
ez is csontra lemerülve érkezett mint a másik 😅 igaz annak sincs semmi baja de hát lítium akksit nem így tárolunk baszki...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19106 üzenetére
" ... hangerőben se ugyanazok iPhoneval leghangosabb kb az összes hangfal itthon .. "
Erre elfelejtettem reagálni. Tipikus bluetooth absolute volume (magyarán nincs a bt. hangerő szinkronban a forrás és a "cél" eszközön) probléma. Olvass, nézz utána! Itt a topic-ban is téma volt már nem egyszer.
Vagyis, ha adott a szinkron, akkor az 50% hangerő pont ugyanolyan hangos lesz egyik telefonról, min a másikról. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Azonos codec (AAC) használatát feltételezve miért szólna egy bluetooth hangszóró, fülhallgató, fejhallgató, stb. másképp? Gondold már végig!
Itt gyakorlatilag csak a digitális infó megy át egyik készülékről a másikra (telefon → hangszóró). A céleszközön (ez esetben hangszóró) történik a digitális jel analóggá konvertálása (DAC), és az esetleges "belenyúlás" a hangzásba a DSP által.
Az, hogy egyre több bluetooth hangkeltőben van app-ból állítható, gyakorlatilag hardveres eq. pont azt a célt szolgálja, hogy ha egyszer azt a tulaj a saját szájízéhez hozzáigazította, akkor az ugyanúgy szóljon a telefonjáról, TV-jéről, tablet-jéről, stb. stb.#19108
" ... digitális jelet nem is lehet formázni igaz? se erősíteni hangzás javítók is csak dísznek vannak ... "
Igen, ebben igazad van. Elku*ni el lehet a digitális hangot is. Ha neked a telefonon be van valamilyen gyári "okosság" kapcsolva, akkor a vége tényleg az lesz, hogy máshogy fog szólni a hangszóró a te telefonodon, mint – teszem azt – a haverodén (akinek eleve más márkájú készüléke van).
Én arról a normális esetről beszélek, amikor ezek a csodák ki vannak kapcsolva.
Egyébként a kettő (mindenféle hangzásjavító csetresz, eq. stb. használata a forrás oldalon + egyéni eq. a cél eszközön) párhuzamos használatát senki sem ajánlja, mert jobb esetben csak sz*r lesz az eredmény, rosszabb esetben túlvezérled az eszközt.update: ha nagyon szőrszálhasogatunk, akkor abba bele lehet menni, hogy épp az AAC codec implementálása elvileg az iPhone-ok esetén a legjobb, ill. Android mobilok esetén is előfordulnak különbségek, de ez már messze az a szint, amit viszont egy ilyen hangszóróból jó eséllyel senki sem fog kihallani.
-
bwoay
nagyúr
válasz
hangolva? leghangosabb? hogyan? analóg jelet visz át bluetoothon?
-
válasz
gtx560unlock #19087 üzenetére
Nem tudom, nem sokkal előtted rendeltem én is.
Elküldve fázisban van, 29-ére tippeli a kézbesítést. -
válasz
gtx560unlock #19079 üzenetére
“Nem biztos, hogy le tudom mondani”
Ez így nekem elég gyerekes megfogalmazás egy Amazon név szájából… mi az, hogy nem biztos?“Mindent megteszünk a megjelölt tételek törlése érdekében.”
Tegyenek is meg mindent!Szerk:
Na igazán örülök, máris tettem legalább egy jót a mai napon, ha már nem mentem locsolkodni!
Neked még így egy ezressel olcsóbban is sikerült végül megrendelned, mint ahogy én rendeltem pár napja, de természetesen én sem panaszkodok.
Nagyon szívesen! -
válasz
gtx560unlock #19067 üzenetére
Ha lehet mond le azonnal és használd ugyanitt a UBOOMXXX kódot rendelésnél!!!
Több, mint 10ezer Ft-tal olcsóbban tudnád úgy megrendelni, ami már nagyon nem mindegy, én most jelenleg ennyiért tudnám megvenni!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19073 üzenetére
" ... szerettem volna nem amazonrol rendelni ... " – de akkor miért nem írtál az Earfün-nek?
Ha az osztrák címre lehet rendelni, akkor szerinted tényleg készletprobléma lenne? Én nem hiszem ...#19072 carl18
"Akkor jön Uboom X esetén Firmware frissítés." – ezt írta. Úgy látom most, ill. nemrég kezdett neki, szóval nem a jövő hétre várható.
"OLUV ezért kap még valamit?" – persze, mert ezt szerintem pénzért fogja adni.
"Múltkor még azt írta alig látott a Uboom X modelbol pénzt... " – az asszonyka szerintem most picit felpörgette az eladásokat, szóval talán csak folyt / folyik be valami.
Illetve erre írtam, hogy "kattant", mert még ilyen körülmények között is reszelgeti a portékát saját, és a felhasználói visszajelzések okán. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
" ... úgy látom sehol nem kapni ... " – volt már téma. Ha nem követed a topic-ot, akkor érdemes néha picit visszaolvasni. Konkrétumokat persze senki sem tud, mert akinek van ilyen hangszórója, az nem töri már magát, akinek meg nincs, az vagy lusta, vagy beletörődik az általad is beidézett üzenetbe ...
#19060 Aprósólyom
Elvileg app is akad (itt a PH!-n az utóbbi bt. fej-, fülhallgató tesztekben Virág Dani előszeretettel szokta használni...), de én a "developer options"-ben található beállításra esküszöm.#19063 carl18
" ... mert az Earfun le mondott róla." – nem hiszem. Szerintem most kezd el igazán befutni. Egyre több (és jobb teszt van fenn róla, amiben kb. mindent agyonver). Hülyék lennének leállítani. Szerintem ...
* update: most olvasom, hogy Oluv (ez tényleg "kattant", jó értelemben) még tovább reszelgeti a hangzást. Most újabb preset-eken dolgozik ...
#19066 ← nem az AI-t kell kérdezgetni, hanem írni kell a gyártónak!#19070 Sgt. Chris
"Ami tudja a rádiót is ... " – ilyet 99,999%, hogy nem fogsz találni. Minek a rádió? Ahol használnád nincs wifi, és a telefon sincs nálad? -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19067 üzenetére
Biztos viszi majd 1-2 hét múlva.
ups a amazon szállítója jelenleg.
velük vannak le szerződve.
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19064 üzenetére
Az Ai írta.
Az EarFun hangszórók készlethiányának hátterében valószínűleg a globális ellátási lánc problémái és a gyártási kapacitások csökkenése állnak. A kínai elektronikai iparban tapasztalható lassulás és a szállítási költségek növekedése miatt a termelés lelassult, különösen a kisebb, alacsony hozzáadott értékű termékek esetében. Ez a helyzet az EarFun termékeit is érintheti, ami a készlethiányhoz vezetett. -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19064 üzenetére
Nem volt rá elég kereslet? Nem ismerik a terméket.
Nem tudunk semmit de több cég terméke is elfogyott.
Earfun magyar oldalán egy Earfun Bluetooth hangszóró sincs. Mindre azt írja nincs raktáron.Dockinnal írtam írtak májusban végén lesz nekik is hangszóró. Nyilván Kínába van valami gond, lehet a vám háborúnak is köze lehet ehhez.
Egyenlőre anyit ne adj érte, inkább várj vagy ha más nem Hardverapron láttam Tribit Blast 1 hangszórót 50e forintért.
Egyenlőre ha nem sürgős várd meg hátha jön új készlet. -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
Nem tudni mi a sorsa.
kíváncsi vagyok azért szórták ki akciós áron mert az Earfun le mondott róla.
De amazon.de oldalon meg lehet kapni.
Magyar oldalon 60e forint -
hcol7
senior tag
válasz
gtx560unlock #18647 üzenetére
biztosan nem veszik fel bb3 al a versenyt.
max ar/ertek aranyosan. es ezt nem negativumkent irom.
van bb3am, meg mbp-m, meg mb-m, es hallottam b2p-t. -
Rhino82
aktív tag
válasz
gtx560unlock #15310 üzenetére
Igen az a baj, hogy annyit már nem akarok foglalkozni az autóval, hogy ide vigyem oda vigyem mire kiderül, hogy mitől is lehet...mert ugye lehet beázás, vagy akár valamilyen elektronikai probléma. Már egy fél éve kb így van...egy 5000 ft-os mac audio bt 3000-ret használok a kocsiba azóta...de hát azért az egy kocsiba nem túl acélos. Nagy elvárásaim nincsenek, mert akkor nyílván nem egy bt hangszóróval szórakoznék...de inkább akkor azt a pénzt már egy viszonylag értelmesebb bt hangszóróba fektetném, ami nálam is marad 1 év múlva is...nem úgy mint a beépített, ami ugye menne majd a kocsival 1-2 év múlva a kövi gazdájához
-
Rhino82
aktív tag
válasz
gtx560unlock #15305 üzenetére
3 éve van meg az autó, és a 2.-ik hangszóró megy benne tönkre...pedig sosem hallgatom maxon.(egy sima 13-as sony hangszóró a mostani a 2 első ajtóba)
Illetve azért is gondoltam bluetooth hangszóróra, mert 1-2 év es valószínű cserélem az autót..elég öreg már.
A közelben lévő vecsési hifis 40-50 között mondta a cserét hangszórókkal együtt.
Nem tudom mivel járnék a legjobban, csak egy hirtelen ötletként merült fel egy jobb minőségű bluetooth hangszóró. Jelenleg is van egy mac audio bt 3000, de ez csak egy 5000 ft-os kis valami. Ami árához képest tényleg jó, de azért nem kocsiba való finoman szólva sem... -
francz'70
senior tag
válasz
gtx560unlock #15293 üzenetére
"bár így se adja vissza a valóságot de úgy közelít felé"
Sokkal komolyabb eszközök kellenek ahhoz, hogy a valóságot egyáltalán megközelítsdde a lényeg szerintem átjött, azoknak mindenképp akik már hallottak t6 maxot
Röhej, hogy ezzel az "apró" módosítással mennyivel vállalhatóbb lett a hangzás, az meg, hogy gyárilag miért nem így,.....no comment...
Az a baj, hogy egyre jobban látok benne rációt... -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #15279 üzenetére
Ennek gyárilag így kellet volna megjeleni, a régi hangzásától bármi jobb.
Nálam is járt, de a gyári magas sugárzok és a 3D hangzás együtt valami okádék hangot eredményezett. Bár nekem ez nem igazán hordozható, ez a kör alak nem áll kézre számomra.Tronsmart T6 Max 3D sound (Baddest sound ever)
Bár mondjuk nem tudom mennyiért vetted a T6 Maxot, de egy akciós Motion Boom lehet jobb vétel lett volna és azt még buherálni se kellet volna.
Amúgy van egy jó hír, úgy látszik a tervezett elavulás ellen majd fel akar lépni a világ.
Talán tartósabb termékeket kapunk és nem ez a vedd meg dobd el társadalom lesz.
Nekem még mindig az a tag jut erről eszembe akinek meg hibásodott a DOSS SOUND XL és csak alaplapon egy chip adta meg magát. És gyakorlatilag sehonnan se tudott hozzá szerezni pótalkatrészt. Meg néha ezzel az a baj hogy drágább egy szakembernél majd nem a javítás mint sem egy új készülék vásárlása.
Meg volt egy Tag JBL Xtreme 1 volt neki, megadta magát az egyik Woofer annak a cseréje majd 20-25E lehetett annó, aztán pár hónapra rá az alaplap is megadta magát és aztán lett a hangszóróból szemét.
Egy biztos nekem a JBL Charge 2+ szerelgetése olyan szinten elvette a kedvem a JBL_től. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #15279 üzenetére
Sajnos nem a legjobb minőségű felvétel (félre ne érts!), de az hallatszik, hogy csodát tettél a hangfallal. Én elküldeném a helyedben a Tronsmart-nak a videót.
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #15266 üzenetére
Erről én se tudtam!
Találtam róla videót szóval valós a dolog.
🤯 The Hidden Aux Port Is Revealed On JBL FLIP 5 🤯 | IT WORKS 1000%🔥Néha jól jön, akkor gondolom az újabb hangszórók is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal JBL oldalán.
Én csak azt sajnálom elég kevés hangszórón van MICRO SD bemenet aminek jó is a hangja. Azért az milyen király telefon nélkül is lejátsza magáttól a zenéket.
Magyarán néha azért tartom butának a Bluetooth hangszórókat, ha nem kapnak egy külsö média forrást bluetooth/aux terén akkor gyakorlatilag már nem tudnak zenélni.
Igazság szerint nem rég jutott eszembe írni kéne a Ankernek kéne valami ugrade a Motion Boomnak, egy felől hagyják el azt a iszonyat ronda fogantyút. Úgy látszik a Motion Boom Plus szánták az utodnak de túl nagy a méret növekedés.
Kijött a X600 de én Alan tesztje után semmi újat nem mutatott.
Basszusba a MBoom elég szépen odaveri, ami ki ábrándító főleg úgy mennyivel drágább termék. Úgy a dolgokra vissza gondolva évek óta várjuk a Motion Plus méltó utodját, teltek az évek még se dobták piacra a tökéletes hangszórót.
Pedig nem kéne sok a Motion Plus Tweeterét össze társítani a Motion Boom Wooferével. Kapjon mondjuk egy APTX módult és hagyják el a ronda fogantyút. RGB Led nem kell de legyen egy szebb modern letiszult dízájn alapu külső. Lehet vállpántja így hordozható maradna.Már nagyon rég csináltam a posztot az anker oldal meg kell keresnem a regisztrációt.
A Motion Boom is idén lesz 3 éves, valahogy stagnál a piac és nem igazán vannak új bestbuy hangszórót a piacon.
2-3 évente néha készül valami igazán megéri de ennyi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #15266 üzenetére
" ... és onnantól usb kábelel müködik bármiről ami usb-n hangot tud szolgáltatni ... "
Nekem új volt, köszi!Nem igazán tervezek JBL cuccot venni, de másnak még hasznos lehet az infó.
-
Dhampir
félisten
válasz
gtx560unlock #15242 üzenetére
Temető közelében?
-
fradi81
veterán
válasz
Esetleg megoszthatnád melyik hangszórót raktad bele, hátha valaki kipróbálná majd egyszer
-
francz'70
senior tag
válasz
Így első hallásra, és ha a betorzított érces magas csak az iphone küzdelme, akkor ez elég komoly lett, ezt a t6 maxot még sehol nem hallottam így szólni
Nyilván azért lehetne még mit hangolni, de még így is simán vállalható..Szerelésről is teszel fel képeket? Érdekelne, akár priviben is
-
fradi81
veterán
válasz
Az átjön a videóból hogy korrekt hangereje van és olyan 100m2-re elég is
-
francz'70
senior tag
válasz
gtx560unlock #15231 üzenetére
És mi a helyzet a közép tartománnyal?
Mondjuk az a hangszóró akkora kapufa, hogy bármilyen módosítás csak javítani fog a hangzásánAmúgy tényleg érdekel a végeredmény, anno pont a mindent elnyomó mély vette el a kedvem. Ezzel a módosítással akár vállalható is lehet
-
ViZsolt79
újonc
válasz
gtx560unlock #15217 üzenetére
Eu raktárból nem megy rá semmi,én mindent cseh raktárból rendeltem.(Groove,T7,Bang mini,Bang)
-
Acélfarkas
őstag
válasz
gtx560unlock #15217 üzenetére
Ha EU-n belül van az árú, akkor nem. Ha azon kivül, akkor játszhat a vám. Érdemes utánanézni, honnan küldik az árut.
-
ViZsolt79
újonc
válasz
gtx560unlock #15215 üzenetére
Kb. egy hét alatt nekem eddig megjött mind a négy rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- E-roller topik
- Asustor NAS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- OLCSÓ MONITOROK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged