Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsootii
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy Sony Ult Field 1-et, kb 10 üzemóra van benne, viszont egy nyeremény játékon nyertem egy JBL Flip 7-et, a kérdésen az lenne melyik lenne a jobb választás hogy megtartsam?
A segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Aprósólyom #20220 üzenetére
Nem csak nekem.
BB topicban elég sokan rámozdultak és el is fogyott a készlet.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #20220 üzenetére
nem is vártam választ, csak egy ellenvélemény volt. illetve még az sem. nekem bevált, ennyi a story. ettől még bárki lehet vele elégedetlen, nincs azzal semmi gond.
-
Aprósólyom
addikt
Ja-ja, nekem szólt.
Vettem is a lapot, csak igazából nem tudok hozzá tenni érdemben, ezért nem reagáltam.
Ki kellene próbálnom egymás mellett őket, csak nem használok ilyen kicsiket.
Mármint volt/van ilyen fél kilós hangfalam is, de amivel megelégszem hangzásban, azt már nem nagyon lehet belegyömöszölni ~1kg-1,5kg alatti termékbe. Ezért már próbából/kíváncsiságból sem szerzek be ilyeneket. Na-de, tiszta sor, hogy kinek mi és mások az igények is.Bár, végül is ggeleven döntését megkönnyítette a jó ár. 7000 forintért a Xiaomi teljesen jó lesz a lurkóknak. Egy Go Essential után szinte "Hi-Fi" lesz nekik.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20217 üzenetére
Jó biznisz.
OFF: Amúgy milyen kókány cég ez a Xiaomi? Nézeget az oldalukat, aznap voltak monitor akciók is, de NULLA EU energia plecsni + NULLA használati utasítás egyetlen nyelven sem, amiből esetleg még ki lehetne nézni a képességeket.
EU-ban hivatalos gyári bolt, de közben képtelen teljesíteni a jogszabályi minimumot? Tuti egy darabig rá se nézek erre a márkára. -
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20212 üzenetére
erősen off: Fel kell venni őket videóra és megmutatni a milliós hifistáknak, hogy nem kell nagy pénz a zene élvezetéhez.
Jajjj, mennyire falra tudok mászni az audiofil, white fül meg high-end stb... fságoktól.
Az irónia, hogy pont ezek a tagok egyébként tényleg semmit nem konyítanak a zenéhez, csak a hóbortjukhoz. -
bwoay
nagyúr
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Aprósólyom #20211 üzenetére
Én nem voltam elájulva uboom L hallatán ment is a háztól. A Xiamiaú nekem jobban bejön egyenlőre marad is minimálisan tompának érzem de ez EQval orvosolva van. Viszont tényleg szebb teltebb mélye van legújabb BT szabványnak 5.4 nek hála videó nézés is tökéletes vele akár film akár podcast ellenben uboom 5.0 as BT verzióval szemben.
-
válasz
Aprósólyom #20211 üzenetére
Csak kb arra lenne használva, hogy könnyebben lehessen zenét magunkkal vinni, mint a Uboom X.
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.
Fizz nálam is kuka, pont amiatt nem vettem még meg. Ironikus, hogy pont a gyári oldalon nem vettem észre, hogy van, pedig több topicban is propagálom az oldalt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20210 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=PKwZvpxs_m0&t=92s
Xiaominak teltebb a mélye, hiszen lentebb képes lemenni. Viszont elméletben a Uboom-nak a teljes spektruma kiegyenlítettebb. Plusz ott van, hogyha nagyon közelről hallgatod, akkor kapsz némi stereo teret a Uboom L-től. AUX-in is van, míg a Xiaominak nincs. Nekem pl erős előny az AUX-in, de ettől még nem vennék UBoom L-t, mert én a 2 utast preferálom. Kedvelt zenei stílustól is függ, hogy kinek melyik fekszik jobban.
Én pl. szeretek rappet is hallgatni, ami nagyon bénán hat határozott, erőteljes mély nélkül.
ui.: jajj ez a fizz, jó nagy kamu "webshop". OTP csak a mikro hitel terjesztésre hozhatta létre, mert amúgy maga a fizz semmit sem árul, csak a harmadik felet közvetíti. Kenjék a hajukra... szerintem. PLáne mert webshopnak reklámozzák, de rohadtul nem az, mert egyfaja market a beregisztrált kereskedőknek. -
válasz
Aprósólyom #20209 üzenetére
Hopp! Én tegnap fizzen futottam bele.
Este nézek pár tesztet, mert ezek jó áraknak tűnnek.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20208 üzenetére
Xiaomi Sound outdoor 12K + ingyenes szállítás. 8óra 30perc van hátra az akcióból.
https://www.mi.com/hu/product/xiaomi-sound-outdoor/buy/Ui.: Mindkettőnek más az előnye és a hátránya, úgyhogy nehéz azt mondani, hogy egyik jobb mint a másik, szerintem.
-
válasz
Aprósólyom #20198 üzenetére
Ezen nekem is megakadt a szemem, de 2000 a szállítás mellé. Uboom L viszont csak 47 USD. Táskába dobós hordozhatónak gondolom utóbbi jobb, nem?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Richard! #20201 üzenetére
szerintem ez a töltésvezérlő chip jelen eaetben nem az alaplapon van, hanem az akkumulátoron.
korábbi Charge-oknál tudtommal az is problémát okozott, hogy a töltés során az BMS balanszírozással nem foglalkozott, és a két Li-Polimer tasak közül az egyiket értelemszerűen túltöltötte, magyarán a használat során szépen (és nem is olyan lassan) kinyírta. ez a jelenség azt hiszem a 3-as Charge-nál még fennállt. -
Aprósólyom
addikt
válasz
venom8888 #20199 üzenetére
Egy Harman Kardon Go Play 2 javítást láttam, ahol az egyik chip lábát rövidre kellett zárni resethez új akku beépítése esetén: hiába cseréled ki a rossz akkut újra, az elektronika ezt nem tudja, amíg nem resetelődik. Simán el tudom képzelni, hogy hasonló lehet a JBL-nél is. Viszont ez csak egy feltételezés. Utána kell járni, hogyan cserélik a rossz akkut a Charge 4-ben.
-
-
venom8888
őstag
válasz
Acélfarkas #20200 üzenetére
Egy aliexpresszes megfelel.bele? Linmet ridnatok kuldeni,hogy nez ki?
-
Richard!
addikt
válasz
venom8888 #20199 üzenetére
Szia!
Egy hard reset-et próbálj meg. Aztán ha továbbra sem akarja az igazat, akkor lehet még a töltőportra, vagy magára a töltésvezérlő chip-re gyanakodni...
AI szerint:
Hibás töltőport:
Lehet, hogy a USB-C töltőport sérült, laza vagy elkoszolódott.
Vizsgáld meg a port belsejét egy zseblámpa segítségével, hátha látsz benne koszt vagy sérülést.
Ha poros, óvatosan, egy puha, száraz fogkefével vagy sűrített levegővel próbáld meg kitisztítani.
Töltőelektronika hiba (IC):
A hangszóró alaplapján lévő töltésvezérlő chip (IC) felelős az akkumulátor töltéséért és a töltőáram elosztásáért. Ha ez a chip meghibásodik, akkor a hangszóró nem fogja tölteni az akkumulátort, még akkor sem, ha az új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Kedvenc zene a mai napra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest