Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #19765 üzenetére
Pont erről írtam, hogy a videón nem úgy hallom mint élőben
Mikor nálam volt szokásomhoz híven /tronsmart-nál meg amúgy is kötelező/ egy 3rd party eq-t toltam rá ...hááát, szerintem valahogy így kellett volna oda rakni a d320 mellé
nem lett volna ekkora különbség magas hangban
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19765 üzenetére
Van újra Prohardver!
Nagy böjt volt ez!
Igen igazság szerint a USD-be jobban megéri fizetni és tökre jó mikor a gyártó nem erőltet rá egy adott valutát.
MyEarfun oldal ezért is jó mert én is 112 USD-be vettem Uboom X-t anno 41500 körül volt ez.
Amúgy már Tribit oldalán se lehet USD-be fizetni, ahogy látja magyarországra rendeled automatikusan átvált forintra.
Most néztem a 170 Dolláros Tribit Strombox Blast Ha USD -be veszi az ember kijön 59E forintra, de itt jön a móka berakod kosárba és megadod magyar vagy.
Hiába állitod Eurora vagy USD-re automatikusan átvált neked forintra.
És a 170 USD-ből lesz 71.000 forint, nem tudom mi alapján ilyen drasztikus a különbség.
De Dockin oldalán is kaptam egy 40 Euros kedvezményt (D FIne Evo)
Ránéztem 110 Euro lenne, euroba ez 44.000 forint de a Dockin oldala is átvált forintra és bumm 51.000 forint.
Amazon.de ezért mondjuk jó mert nem szenved enged fizetni dollárba és Euroba is.
Csak Itt már ha dollárba akarsz fizetni és kevesebbet ér akkor 100 euro helyet talán 120-130 USD.
Csak valahogy engem zavar hogy adott oldal helyeted akarja eldönteni mibe fizes, a Bankod úgy is átváltja és még így is jobban jársz mint ha egy adott cég váltja neked "Horror áron".
Csak így a Jó value hangszórók nem lesznek olyan jó ajánlatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest