Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz <Adamsky> #19765 üzenetére

Pont erről írtam, hogy a videón nem úgy hallom mint élőben ;)
    Mikor nálam volt szokásomhoz híven /tronsmart-nál meg amúgy is kötelező :D/ egy 3rd party eq-t toltam rá ...hááát, szerintem valahogy így kellett volna oda rakni a d320 mellé ;] nem lett volna ekkora különbség magas hangban

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #19765 üzenetére

Van újra Prohardver! :D Nagy böjt volt ez! :)
    Igen igazság szerint a USD-be jobban megéri fizetni és tökre jó mikor a gyártó nem erőltet rá egy adott valutát.
    MyEarfun oldal ezért is jó mert én is 112 USD-be vettem Uboom X-t anno 41500 körül volt ez.

Amúgy már Tribit oldalán se lehet USD-be fizetni, ahogy látja magyarországra rendeled automatikusan átvált forintra.
    Most néztem a 170 Dolláros Tribit Strombox Blast Ha USD -be veszi az ember kijön 59E forintra, de itt jön a móka berakod kosárba és megadod magyar vagy.
    Hiába állitod Eurora vagy USD-re automatikusan átvált neked forintra.
    És a 170 USD-ből lesz 71.000 forint, nem tudom mi alapján ilyen drasztikus a különbség.
    De Dockin oldalán is kaptam egy 40 Euros kedvezményt (D FIne Evo)
    Ránéztem 110 Euro lenne, euroba ez 44.000 forint de a Dockin oldala is átvált forintra és bumm 51.000 forint. :DDD

Amazon.de ezért mondjuk jó mert nem szenved enged fizetni dollárba és Euroba is.
    Csak Itt már ha dollárba akarsz fizetni és kevesebbet ér akkor 100 euro helyet talán 120-130 USD.
    :K

Csak valahogy engem zavar hogy adott oldal helyeted akarja eldönteni mibe fizes, a Bankod úgy is átváltja és még így is jobban jársz mint ha egy adott cég váltja neked "Horror áron". :K
    Csak így a Jó value hangszórók nem lesznek olyan jó ajánlatok.

Új hozzászólás Aktív témák