- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze nekem is ez a végső cél végre tudjak működni! De alvás Klinikán azt mondta a orvos reggel hogy talán részbe az is a baj a Benzo (Xanax) rontja a mély alvást, így nem űgy megy végbe az alvás.
Én 95 kg voltam 2021 körül Mitrazapine mellékhatás, szóval most 80 kg vagyok és 22% testzsír így már biztos a súlyba nincs hiba.#19733Peaceliker
Nyugi, igen ki volt próbálva ha ezek hatottak volna akkor nem kellet volna erősebb megoldáshoz folyamodni...Aswaganda Teát ittam, egész jó csak Antidepresszáns mellet figyelni kell ne alakuljon ki szerotonin szindróma.
Triptofán aminosav magába nem sokat ér, A Gaba nem rossz de számít a dózis.
Xanax pont "Gaba" Gátló/nővelő szóval ez miatt fejti ki nyugtató hatását.Csak pont ezért alattomos mert mindenki el akarod hagyni kialakul a Gaba hiány.
2022-es Recept de nem sokat ért, 15MG Mitrazapine 0,5 MG Xanax SR és mellé 1 mg melatonin, de pont az zavart Melatonin mellet még kimerültebb és fáradtabb voltam.Most a Xanaxot akarom elhagyni, elég nehéz jönnek a tünetek. 0,125MG vettem be tegnap este, szóval a antidepresszánst már elhagytam fél éve.
Másnak van amúgy agyköd? Sajnos 2020 után jött, a Mitrazapine 30MG és Xanax után jött, és nagyon zavar. Valahogy nagyon vissza fogja a teljesítményem, nehéz koncentrálni és fokuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest