Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
+ #19679 vampire17
Akkor valószínű célszerű videót készíteni a teljes kicsomagolásról.Story, hogy miért: Egy ideje én megteszem, újracsomagolt vagy használt cuccok vásárlásakor.
Volt, hogy egy ilyen már segítette a gyors ügyintézést egy termék visszaküldésekor, hiszen egy használt monitor kijelzőjén karcolások voltak, ami nem volt feltüntetve a leírásban, de mivel kicsomagoláskor videót készítettem, így pikk-pakk ment. Nem volt felelősség áthárítás, hogy én voltam-e stb...21K-ért Best Buy. Adj hálád AdamSky-nek a linkért.
Olyan nincs, hogy nem fog beválni, mert az egy potens cucc. Van benne egy nagy mély-közép és két csiripelő. A soundcore pedig tényleg jó minőségben tervez/épít, ahogy azt fentebb is írták, de szétszerelős videók is vannak a youtube-on, ha érdekelne az ilyen.
Ha esetleg a gyári hangképek nem tetszenek, akkor pedig az alkalmazásban tudsz konfigurálni sajátot.
Valószínű közeli hallgatásra (kis szoba, asztal) és nagy nappali/szabadtér különböző hangképet/EQ-t igényel majd, de ez ne zavarjon, mert mindegyik rendszer ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő