Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom #19759 üzenetére
Én ebbe hallgattam bele, de nekem nem tetszik a hangja. 2:17-nél érdeme meghallgatni a váltást: W-King → Uboom. Utóbbinak mintha jobb lenne a tere, nem lenne annyira "boomy" és az ének melletti cinek, is tisztábbak. Valahogy koherensebb a hangkép. Ráadásul az L-et a végén – nem sokkal, de – hangosabbnak méri (már akinek ez számít).
.. és még egyszer: egy 47 $ és egy 60 € hangszóróról beszélünk: 16e vs. 24e Ft -
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #19759 üzenetére
határozottan jónak tűnik. az fura, hogy mindegyiknél több a hangjában a magas. gondolom az a dupla tweeternek köszönhető. aztán hogy ez áll-e közelebb a valósághoz, vagy a többiek, az ugye mindig kérdéses.
egyébként a 60 EUR az tényleg 1.5x-ese a 47 USD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest