Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz bwoay #19732 üzenetére

Persze nekem is ez a végső cél végre tudjak működni! De alvás Klinikán azt mondta a orvos reggel hogy talán részbe az is a baj a Benzo (Xanax) rontja a mély alvást, így nem űgy megy végbe az alvás.
    Én 95 kg voltam 2021 körül Mitrazapine mellékhatás, szóval most 80 kg vagyok és 22% testzsír így már biztos a súlyba nincs hiba. :D

#19733Peaceliker
    Nyugi, igen ki volt próbálva ha ezek hatottak volna akkor nem kellet volna erősebb megoldáshoz folyamodni... :DDD Aswaganda Teát ittam, egész jó csak Antidepresszáns mellet figyelni kell ne alakuljon ki szerotonin szindróma.
    Triptofán aminosav magába nem sokat ér, A Gaba nem rossz de számít a dózis.
    Xanax pont "Gaba" Gátló/nővelő szóval ez miatt fejti ki nyugtató hatását.

Csak pont ezért alattomos mert mindenki el akarod hagyni kialakul a Gaba hiány.
    2022-es Recept de nem sokat ért, 15MG Mitrazapine 0,5 MG Xanax SR és mellé 1 mg melatonin, de pont az zavart Melatonin mellet még kimerültebb és fáradtabb voltam.

Most a Xanaxot akarom elhagyni, elég nehéz jönnek a tünetek. 0,125MG vettem be tegnap este, szóval a antidepresszánst már elhagytam fél éve. :R

Másnak van amúgy agyköd? Sajnos 2020 után jött, a Mitrazapine 30MG és Xanax után jött, és nagyon zavar. Valahogy nagyon vissza fogja a teljesítményem, nehéz koncentrálni és fokuszálni.

Új hozzászólás Aktív témák