- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze nekem is ez a végső cél végre tudjak működni! De alvás Klinikán azt mondta a orvos reggel hogy talán részbe az is a baj a Benzo (Xanax) rontja a mély alvást, így nem űgy megy végbe az alvás.
Én 95 kg voltam 2021 körül Mitrazapine mellékhatás, szóval most 80 kg vagyok és 22% testzsír így már biztos a súlyba nincs hiba.#19733Peaceliker
Nyugi, igen ki volt próbálva ha ezek hatottak volna akkor nem kellet volna erősebb megoldáshoz folyamodni...Aswaganda Teát ittam, egész jó csak Antidepresszáns mellet figyelni kell ne alakuljon ki szerotonin szindróma.
Triptofán aminosav magába nem sokat ér, A Gaba nem rossz de számít a dózis.
Xanax pont "Gaba" Gátló/nővelő szóval ez miatt fejti ki nyugtató hatását.Csak pont ezért alattomos mert mindenki el akarod hagyni kialakul a Gaba hiány.
2022-es Recept de nem sokat ért, 15MG Mitrazapine 0,5 MG Xanax SR és mellé 1 mg melatonin, de pont az zavart Melatonin mellet még kimerültebb és fáradtabb voltam.Most a Xanaxot akarom elhagyni, elég nehéz jönnek a tünetek. 0,125MG vettem be tegnap este, szóval a antidepresszánst már elhagytam fél éve.
Másnak van amúgy agyköd? Sajnos 2020 után jött, a Mitrazapine 30MG és Xanax után jött, és nagyon zavar. Valahogy nagyon vissza fogja a teljesítményem, nehéz koncentrálni és fokuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest