Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Nordik
üzenetére
" ... 55 colos Bluetooth nélküli ... " – akkor a Go 3-at, hogyan használtad vele?

A GO 3-nál – így látatlanba – szerintem jobb lenne az Uboom L.#19756 Aprósólyom
Ez a W-King D320 kapható itthon? Te hallottál már ilyet? Az Ali-s ár kb. 1,5× az Uboom L-nek (és erre van rendes gar.)
Én ezzel a W-King-el hasonlóan vagyok, mint a Tronsmart-al. Jól szóló hangszórót még nem igazán hallottam tőlük, leszámítva a b@**ó X20-at.#19747 yabba
A 10e Ft felejtős, de még a 20e is. A Soundcore oldalán viszont mostanában akadnak elég jó refurbished ajánlatok. Pl. most ez a Motion+ 45.64 €-ért. -
carl18
addikt
Ahogy neked kényelmes, de ha a készülék rendelkezik alapzajjal akkor telefonon hangerőt kimaxolod, és magán a hangszórón szabályzód a hangerőt. Én így tudtam kiküszöbölni az alapzaj problémát alacsony hangerőn esetén már zavaró volt.
A többi nem számít mivel van rá garancia, és egyik használati utasítás se tiltja nem használhatod max hangerőn stb. Szóval ameddig van rá garancia "Küldjed neki bátya"
A többi már a gyártó feladata garanciába cserélni/Javítani. -
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készek
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb... 
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte

Számomra nem éri meg
De ezt is embere válogatja. -
Fuvaros
senior tag
Alapvetően abból indulj ki szerintem, hogy a jó mély hanghoz nagy méret és súly dukál.
A kinézett terméked kb 600gr amiről azt írták, hogy nagyobb hangerőn doboz hangja van.
Tehát a fizikára hagyatkozz mindenképp, aztán elmenni meghallgatni és dönteni, kell-e olyan áron.
Fontos, hogy a mély sugárzó minnél nagyobb legyen és nagyobb térfogata a doboznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többi már a gyártó feladata garanciába cserélni/Javítani.
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...