- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nincs messze tole, de azert nincs a bb3 szintjen ... "
Nézőpont kérdése. Ha csak a mélyeket nézzük, akkor is nagyon-nagyon közel van, de ha a teljes hangzást és a használhatóságot is vesszük (kültér, beltér, alacsony hangerő, magas hangerő), akkor szvsz. még jobb is. És ugye az ár ...#19217 Tiger.
Nem akarlak én lebeszélni az SD-kártya foglalatról és a pendrive kezelésről, de most őszintén: tényleg akkor szükséged van rá? Szerintem egy számot "vakon" megtalálni egy – akár csak – 8 Gbyte-os adathordozón, szvsz. a "pain in the ass" kategória. -
bwoay
nagyúr
urak! értő olvasás! "inkább". azt írtam: inkább. inkább, mint az Xtreme 3 (vagy 4) szintjén.
ebben egyetérthetünk?carl18:
akkor lényegében olyan gyorsan tölt, mint amilyen gyorsan merül használat közben?
hk go+play 3-at szívesen meghallgatnám, de nekem már a uboom x indoor+ módja is túltolja a mélyeket bizonyos számoknál. ja és a hk-nak szánalmas az üzemideje az earfunhoz képest, valamint nem vízálló és inkább tűnik kényesnek, mint strapabírónak. szerintem az egy elegáns beltéri hangszóró elsősorban. illetve olvastam valamit, hogy nem párosodik automatikusan bekapcsolás után, wtf? meg mintha app sem lenne hozzá, hanem gombkombinációkkal lehet hangzást váltani, mindezt az üveg felületen elhelyezett érintőgombokkal. hát... ok. -
carl18
addikt
Én se vagyok benne biztos egy Uboom X teljes mértékbe BB3 szinten lenne.
De ha elérhető áron akarsz valami hangszórót ami jól szól, személyre szabható és hordozható is szerintem a Uboom X-en kivül nincs más ebbe az árba ami ilyen basszust add és hordozható is ekkora akkuval.
42-45E körül kifogható akcióba, 5,4 Bluetooth 4X21700 akku (4X4200MAH) 2X100MM Woofer és 38hz-es mély basszus. BOOMXXX módba elég tiszteségesen kongat.Ezért a 42-45E forintos ársávba mit kap a ember ?
Soundcore Boom 2, és egy W-King X10 és társai mennek ennyiért akciósan.
Az Earfun Boomboxa ennyiért a Budget kategória győztese.Ennyiért nincs olyan ami jól szól, app is jár hozzá és személyre szabható.
Ez tény jönnek új hangszórók néha más márkáktól, de amik vannak max új kínai hangszórók de inkább a Sal/Sencor szintjén szólnak alkalmanként.Uboom X legalább nyújt valamit az áráért, én elégedett vagyok vele.
Oké van BB3 de mennyiért is 150-160E forintos árszínt, van lehet jobb de 2-3-4X áron ami nem elhanyagolható.Nekem mondjuk egyik ami tetszik a Harman Kardon GoPlay 3, biztos jól szól az is csak hét a Uboom X 42E akciósan egy Go Play 3 meg 120E+ kategória.
És a HK még sebezhető is mert alul van a Woofer ez kültéren simán kiszúrod ha nem figyelsz oda. -
-
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
-
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen. -
ph_5.5
aktív tag
1x láttam egy kültéri partyn Ultimate verziót. Párban. Brutál mit tud az a szett... de mivel sem 1millám nincs ilyenre és nincs is rá szükségem, ez pont meg fog felelni
A 310-es még beépített akkus- a 320-as meg feleslegesen drága lett volna. De tény hogy nagyon jók. Megjelenésre és hangzásra is. Az áruk meg annyi amit ki tudnak sajtolni a vevőkből... mert ha viszik, miért adnák olcsóbban. A fórumban visszakerestem pár napja és belefutottam az árakba. A 100-as vagy 110-es széria pár éve még valami 65ezer volt... most az utód 168e hivatalos viszonteladónál. A szó amit keresek az az infláció -
carl18
addikt
Erre írja. Úton
Címadat szükséges3x hívtam őket de semmi se változott. Hétfő óta eltűnt és nincs változás.
minden adatot címet le adtam újra és újra még se küldik. Vagy lehet elopták?
Volt hogy hazudtak telefonon ma küldik.Azt láttom mindenki meg kapta aki Vecséshez közel van. Itt a topikba mindenkinek ki küldték már.
-
hentes555
senior tag
Normális DAC-os sincs, csak egy árva HP laptop és ha szépen is szólna, azt se díjaznák a szomszédok. Szar helyzet ez, na
De mindegy, valamelyik Tribitet megveszem (megkérdeztem tőlük emailben, jövő héten tartanak BF sale-t), aztán ezzel meg majd lesz valami, az már másodlagos.
-
carl18
addikt
-
Wolfskin
őstag
Szerintem nem érdemes, csak a plusz súly. És ha már letelepíted érdemes valamennyire jól elhelyezni a hangsugárzókat.
Az jó, ha folyamatosan ki van használva. Készíts neki egy dobozt, hajtogasd lapra, a legyen saját utazós kábele egy szütyőben előre összekészítve, vegyél egy kicsi erősítőt (max a kis Orion méret, vagy valami class D-t, de az smsl is jó, ha nem macera kikábelezni), ha fix helyre mész nyaralni és van hely a kocsiban, ez verhetetlen mobil megoldás. Bluetooth DAC-nak pl az EarStudio ES100 nagyon jó és nem drága, nekem az van a kocsiban AUX-ra kötve.
Ez az utazós/nyarlós/mobil zenehallgatás felső határa. -
Peaceliker
addikt
Persze, ezét is írtam, hogy lehet én nem tudom merre állok arccal
Meg lehet kültéren jobban szembetűnő lett volna az ereje, mint bent.
Bár az, hogy a mély hátrafelé jön belőle, az gondolom kint is így van. De tán az is ritka, hogy a mező közepén áll és nem egy fal mellett -
<Adamsky>
nagyúr
Hááát ... ha nincs a közeledben olyan ember, akinek van benne gyakorlata, akkor – miden mindegy alapon – te is nekieshetsz pár YT-os teardown videó megnézése után. Én legalábbis ezt tenném.
Szétszedni egyébként egy dolog, de után a hibát megtalálni, na ahhoz már tényleg nem árt egy hozzáértő szaki (YaltonAudio?).
Esetleg írnék a soundcore-nak (ingyen van), hogy mi a helyzet a garancián túli javítással? -
Ha stabilan egy helyen használja, akkor én elgondolkodnék egy vezetékes megoldásban is. Egyre több ilyen eszközben van bluetooth is, ha ez szempont, és lehet, hogy olcsóbban vagy jobb hangminőséget el tud érni vele, mint két M+ -szal. Pl. itt érdemes szét nézni/kérdezni [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... cimbora borbelyshopjaba ... "
Én ilyen helyre nem vennék akkumulátoros hangszórót. Inkább egy Edifier MP230 vagy EDIFIER D12-t ... vagy valami hasonlót. -
hcol7
senior tag
boombox3 rol meg annyit, hogy volt partybox310esem is, ami a maga nemeben kegyetlen nember, de a bb3 annyival nem szol nala kevesbe brutalisan, amennyivel zeneibb. igaz, hogy a pb310et is tudtam egykezzel helyvaltoztatni, de nala azert a bb3 sokkal hordozhatobb, es kevesbe helyigenyes.
ha valakinek egy db eszkoz kellene , ami hordozhato, es egyuttal zenei is, meg "megcsinalja" a kertipartit, es belefer a budzsebe, akkor az egyik legjobb valasztas.
volt nemreg vmi pb310 nel picivel kisebb meretu bose bt partiszerko linkelve ide, ami azota sem hagy nyugodni, de szandekosan nem olvastam utana, mert jobb a bekesseg, eleg eszkoz van mar itt igy is. : ) de ha most lennek ott, hogy elso bt "mindenest" valasszak, sanszos, hogy versenyeztetnem a bb3 al, hogy melyiket valasszam. -
hcol7
senior tag
neha tenyleg nincs erkezesem odamenni benyomni a rega brio bekapcsolo gombjat,hanembt-n rakuldom a zenet a masik erositore, es tobbekkozt ezert tartok a samsung s21 ceges telo mellett egy sokeves rommatort oneplus8t-t, hogy ilyen esetekben legyen aptxhd.
mert amugy szar aacn menne a "gyengebbil" kef hangfalparra(q300) a zene.az r300paros kapta a fent emlitett rega brio-r(A/B) erositot, amire egy rpi4 en futo headless plexamp tolja a fiiobtr5kn kabelen a hangot. ezt tenyleg karlenne bt vel penetralni.
de ha nincskedvem felallni, szarlenne un. premium kategorias iphone/samsung mellett bukni az aptxhd-t. mert az, es az aac kozott meg a q300/tangent ampster bt2 vel is jocskan hallani a kulonbseget.
sorry az offert, csak genuine nem ertem a fillereskedest a felsopolcos teloknal a bt kodeken. sot, meg a dac on is, bar az dragabb tema. -
Kapanyél
őstag
Úgy, hogy ha csak egyetlen dolog nincs meg az alábbiakból, akkor fölösleges hifire törekedni:
- megfelelő forrás (Qobuz, Tidal Master vagy hi-res offline zenék)
- megfelelő dekóder hozzá
- magas minőségű hangkeltő eszköz
- sávszélességEz utóbbi eleve csak LDAC lehetne vezetéknélküli rendszer esetén.
Én az otthoni rendszeremen nem hallom a különbséget, hogy Airplay vagy Bluetooth (AAC) a forrás. Saját DAC-kal már hallható.
Tehát BT fülesnél kb. Semmi értelme a magasabb bitrátájú codec támogatásnak. H95-ön sem hallani a különbséget AAC és AptX között, pedig az nem szar fejes. Az olcsó Final--Soundcore vonalon meg értelmetlen ilyesmit keresni.
Így értettem. -
<Adamsky>
nagyúr
Az sajna nem fér bele 20e Ft-ba, de még az EarFun UBOOM L-se (pedig kuponnal úgy látom levihető 60$-ra). Esetleg Soundcore 3, visítva (47,6 Eur + szállítás).
-
Mondjuk engem se az LDAC, se az AptX nem érint, almás telefonról szól a zene.
Szerintem az ilyen outdoor/hátizsákban cipelős használatra tervezett nem high-end cuccoknál a felhasználók javát pont nem érdekli pl az AptX HD által nyújtott részletes és tiszta hang, le van rakva a konyhában főzésnél, bográcsozásnál, baráti piálásnál, medence/tópart mellé aztán mehet a háttérzene másodlagos fontossággal, vagy illumunált állapotban a “buli” ahol meg aztán pont le van ejte a kristálytiszta nagyfelbontású hang.
Csak hangos legyen és szóljon aránylag jól.Persze ez az én személyes véleményem, ér nem egyetérteni vele.
-
carl18
addikt
Nekem Dockin D Fine Plus van ami tudja az APTX codeget, a gyártó ki adta a EVo modelt 5.0 bluetooth APTX nélkül. Ez most 140 euro plus shipping.
Ahogy írod egy adott árkategória felett már elvárható a gyártó ne sporoljon minden apróságon. Főleg igaz ez egy JBL/Bose/HK termék esetén ami már bőven a prémium liga.Anker Motion Plus APTX codeg mellet volt 99 dollár/euro.
Szóval ha ilyen árú terméket lehet olcsón APTX codeg mellet gyártani, így 3-4 év elteltével már egy adott minőség felett már alapnak kéne lennie.A Boombox 3 már lazán az a kategória ami megérdemli a jobb hang codeket.De a JBL még se rakta bele, ismeretlen okok miatt.
Az Anker hangszórója Motion Boom2 biztos marad SBC, Motion Boom/Motiom Boom plus se kapott extrát csak a sima bluetooth modult 5.0 mellet.
Anker 130 euroért árulja majd az új hangszórót, amibe akár beleférne a APTX....
De szerintem a Motion X600-at nem akarják ezzel kanibalizálni.(Kínai nagyker áron mennyi plusz pénz lehet a APTX Codeg?) Fél dollár 50 cent?
100% Original BTM525 QCC5125 BT module Support APTX-HD/APTX-LL Optional I2S/Analog/SPDIF output (ár) 100 - 999 pieces$1.99
Ez alapján nem elérhetetlen pedig. [link] -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a marketingBS, hogy milyen BT codeceket tamogat a szerko."
Gondolom mert nincs mire büszkének lenni. Vagyis → SBC/AAC várható.Itt egyébként 130$-os árról beszélnek, amiből gondolom rögtön az elején 100-at vagy 110-et csinálnak majd vm. "early bird" akcióval. A gond csak az, hogy az előd 70$ körül elhozható. Ennek nagyon jónak kellene lennie ahhoz, hogy érdemes legyen váltani, vagy elgondolkodni azon, hogy az ember azt vegye az előd helyett.
A neten keresgélve belefutottam a support page-be. Sok plusz infót nem tartogat, leszámítva a hangkeltőket.
20 mm Tweeter x2, 90x120mm Woofer. Vagyis a JBL-ekhez hasonló ovális mély-hangszóróra lehet számítani.
Ja, Aux nincs. -
-
Acélfarkas
őstag
+zsolesz7503:
Nem mindegy mit töltesz USB-ről, hacsak nem külön erre dedikált az adott USB port, de azt általában az alaplapok kézikönyve tartalmazza. Nekem pl eszembe se jutna BT hangfalat tölteni róla, hacsak nem valami zsebbe rakható nagyságú.francz'70: Persze lehet tölteni sok mindent USB-ről, csak kérdés hogy mennyi ideig tart, és hosszútávon a nagyobb teljesítményű aksik töltése mennyire károsíthatja az USB elektronikáját.
-
Zamma
őstag
Nem, valóban nincs szüksége ilyen csatlakozási lehetőségre...
A 82 éves nagyi nem fog mobillal zenét hallgatni.
Süti sütés közben, főzés közben szeretne rádiózni, meg amikor a kertben tesz-vesz akkor ki viszi és nyáron ott hallgatja...Senki nem találkozott még hasonó dologgal? Csak nekem van ilyen elrugaszkodott ötleteim, és lehet hogy nem két lábbal a földön járok?
-
cidalain
veterán
Tudja a TV a hangsáv szinkronizálást BT eszköznél (a Tronsmart Groove 2-vel ki is próbáltam teljesen oké. Sőt azt is tudja, hogy megy közben a saját hangszórója is, a BT speakert meg mögénk tettem és így egyfajta budget surround hangzást elérve teljesen szinkronban ment a hang)
-
hcol7
senior tag
-
Joshi
titán
Teljesen félreértetted amit írtam. Pont az a bajom így első hallásra a boombox2-vel, hogy a mélye nem természetes, inkább brummogós. Ez egyébként nem lep meg, hiszen kimondott mélysugárzót csak a 3-as széria kapott. Javítson ki valaki ha rosszul értelmeztem a fejlesztést. A boombox 2 mélye a hangsugárzó két oldaláról jön. Ez valami fura megoldás, ráadásul kis méretű hangsugárzó nem tud kiadni magából alacsony frekvenciát. Fizika törvénye. Egyébként úgy ahogy működik.
Ugye az igazán mély hang ~30Hz, de van 20Hz-es mélysugárzó is, na ahhoz kell a hangsugárzó méret ami ~15" körül illene lennie. Értelmes frekvencia az inkább a 30Hz-es minimum mondjuk 12"-es hangsugárzó mérettel, mert 30Hz alatt már nem nagyon érzékeli az emberi fül. Persze én ilyen mélységekbe nem is mennék bele, mert engem se érdekel.
Végezetül, ha olvastad a kérdéseimet, akkor tudhatnád, hogy én a partybox 710-el teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak azért kerestem valami kisebb aksis dobozt, hogy mobilabb legyen a történet. Szóval nem kell nekem PB1000, még a 710 is egy batár dög. De hát egy bizonyos teljesítményhez elengedhetetlen a méret.
Remélem így már mindent értesz.
-
hcol7
senior tag
ja meg annyi, hogy ha eltekintunk a minosegtol, zeneisegtol, tiszta hangoktol, "szinpadmeret"-tol,meg akkoris boven leiskolazza a 720 wattos jbl 800 as soundbart a 2x60wattos erositovel meghajtott, 200 wattos subladaval megtamogatott(szumma 320 watt..) 2.1 es setup, velemenyem szerint.
ha meg figyelembe vesszuk a hangminoseget, akkor alapallasbol nincsen kerdes.
all:bocs az offolasert. -
hcol7
senior tag
egyebkent szivesen kiprobalnek egy fel par mono devialet phantomot, de meg nem vagyok abban az eletszakaszban, pontosabban eljutottam addig, hogy lecsereltem a pb310 et egy soundboks 3ra, es a motion boom melle vett motion boom plust odaadtam a draga kedvesemnek, hogy lehessen helyette egy boombox3om. viszont ezota sztereo hifi vonalon kezdtem el kielni ugyanezt a vegtelensegig nyulo eszkoz vagyakozast, aminek az utso emlitendo merfoldkove az volt, amikor odaadtam az asszonynak az(amugy brutal) jbl 800 as 5.1 es atmos soundbart fel evesen, mert zavart a nappaliban a hangzas, es akartam, hogy ottmaradhasson a 2.0 paros KEF Q300, 2.1 re tamogatva egy fasza 200w gyari adat koruli magnat subbal. pedig kurvara nem nezek kepernyot, zenet viszont szeretek hallgatni, igy az emlitett sztereo+sub setup melle odakerulte egy KEF R300 paros(meylnyomo nelkul).
ezzel rohadjakmeg(bocs), nem magamat tolom, meg az epp aktualis eszlozfuggosegeket/vagyakozasokat, hanem megprobalom rairanyitani a reflektort a tenyre, hogy akar a leheto legjobb dolog is legkesobb amikor birtokba kerul, nem elegsegesse valik. ez nem gond,.mert ez mozgatja az emberiseget, civilizaciot, fejlodest, csak nem art tisztaban lenni vele.
roviden: szerintem zsirkiraly a 710pb, ha meg nem, csereld le 1000re. aztan welcome onnantol a hifi vilagban
udvozletem -
hcol7
senior tag
de amugy ha belatjuk a fizikai korlatokat, mint olyanokat, es elvetjuk, hogy zsebmeretu sleepereket kapjunk elo a buli kozepen , ami leveri a szekreny meretu kompetitorokat -tehat csajozni kell a mutatvany-,akkor azesetben, ha nincsen love a devialet phantomra, joszivvel ajanlom a (ranezesre) reggelente letisztitott kulseju cipo hordasat, vagy a napi alsonadrag cseret.
peace -
Aureal
őstag
Itt a teljes kékfogas bőringer lista: [link]
De ez a márka azért nem a minőség záloga, mondjuk a JBL-el szemben sem. Az ilyen PA kategóriában nem 70-100 között kezdődnek a nagy durranások. Ellenben zenész ismerősömnek pl. van egy nemzetközi standard QSC K.2-je (olyan 260-300 körüli árkategória), az már az olyan 100 emberből 90-nek megfelel dolog. -
hcol7
senior tag
de "vakon" a tribit blast, az elv. meg 100 alatt is megall.
disclaimer: nem volt hozza szerencsem sk, de a beszamolok alapjan elegge adja a boombox erzest.
ha mar boombox: 150 ert mar kapsz itt phn boombox3at, ott nemlesz hianyod a basszusbol : ) csak meglehetosen nehez, es rosszul pakolhato eszkoz. -
betegphiu
senior tag
Köszi.
Elektronikus zenét nyomunk főleg.
Keverőről (mikor melyikről, nekem pl stanton van, de van a társaságban pioneer, allan & h.) , szigorúan kábellel. bakelitről (Technics MK2 ) és MP3-ról egyaránt szól a zeneEgyszerűen rühellem ez a két nagy dög Rellopot a 4.-ről le-fel cipelni,meg az állványok stb. szóval csak van olyan cucc,ami megeszi a JBL 100-ast és olcsóbb. azért hozom fel a 100-ast péladként , mert játszottam már róla és tetszett, szóval ilyen könnyebben mozgatható - kompaktabb megoldás a cél. no meg némi anyagi előny a jbl logó elhagyásával.
Kár,hogy a soundcore nem áll elő egy igazi, nagyobb teljesítményű cuccal.
-
hcol7
senior tag
kiegeszitve a 40 emberes termet kerdest, a boombox3 170W/240W akku/halozat uzem, a soumdboks3 is vmi 200W korul(mar elfelejtettem, de nehany velemeny szerint a vilag leghangosabb bt hangfala cimet birtokolja), de a 2x60Wattos erositovel meghajtott KEF Q300 polcsugarzo paros megfelelo elhelyezessel belterben, 30m2 alatt agyonvagja az osszeset, nembeszelve az olyan barsonyos basszusokrol akar techno/psytrance/goa/breakbeat/elektro mezonyben is, ahol csipobol azt gondolna az ember, hogy a partihangfalak uralkodnak. azt a melytartomanyt, vagy dinamikat(nem ertek hozza) egyik parti szerko sem tudja megkozeliteni sem, amit ez a viszonylag kismeretu hifi hangfalpar. es akkor nem mentunk bele a "milyen hangfalkabelt" temaba.
no es ezek mellett menetrendszeruen meglep az mbp, vagy akar a tronsmart, vagy a kismeretu vifa zeneisege.
egyszo mint szaz, ezerfele dologtol fugg, hogy mi a jo, es legalabb annyira tevedes elasni a jbl-t a hype miatt, mint a legjobbnak gondolni. szerintem legalabbis. -
pityaa23
senior tag
-
-
-
bako01
csendes tag
Tedd a kosaradba és ott az oldal forráskódjában (Google Chrome - Fejlesztői eszközök) Keresd az alábbi szöveget:
<input class="quantity-input quantity-element input" type="number" min="1" size="2" name="quantity" value="1" max="585"
Jelenleg 585 van készleten, amit lehet max rendelni! -
LanyUs
őstag
-
hcol7
senior tag
ja amugy anno az elso bt hangazoro valasztasanal erosen szempont volt h ne legyen rajta vilagitas, "minek, sot, ahelyett cserebe szoljon anmyival jobban" felkialtassal, amit a pg10 teljesitett is atekintetben, hogy nem volt rajta egy db led sem.
igy a 310/110 ismeretebem viszont mar egyaltalan nem tetel, hogy tud vilagitani is, de csak ha akarom, mert kikapcsolhato. boven elfer a funkcio a fasza teljesitmenyert csereben : ) -
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről ... "
Szerintem a két legjobb / legesélyesebb cuccot (Motion Boom és Motion+) ezzel le is húzhatjuk a listáról. Marad a két Sony. A fények úgy tudom mindkettőnél kikapcsolhatók, de a "prompt" hangok nem tudom milyenek, ill. kikapcsolhatók-e (mint a két fenti hangszórónál). Igaz nem hallottam (!), de elképzelésem szerint azért a Niceboy egy másik liga ...
Philips? A kezelési útmutató tanúsága szerint app nincs hozzá, a fények kikapcsolhatók, de ennyi. Szerintem nézz meg egy-két YT-s videót, hogy a prompt hangjai beleférnek-e neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest