Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

Időközben befutott a Boom 2 :D (Persze mindenféle előrejelzés nélkül.. hátul voltam a kertben, dudált valaki az utcában. Ránéztem a kamerán, hogy vajon itt, vagy a szomszédban. Mikor megláttam a kamerán a lepukkant, ütött-kopott UPS autót a ház előtt, szaladtam is fel, nehogy elvigye a cuccot. A futár sráccal egyébként nem volt semmi gond.) Sajnos viszont a Space One fejhallgató nem volt a kocsiban, csak egy darab csomagot hozott nekem, úgyhogy arra még várhatok és izgulhatok érte.

A csomag jobb állapotban volt, mint amire számítottam (sok rossz tapasztalatot olvastam). A külső dobozon, azért látszódott, hogy kapott az élettől. Benne a gyári csomagolás sarkai kicsit meg voltak gyűrődve, nem vészes. Nyilván, mivel újracsomagolt, a ragasztót sem én vágtam el a dobozon, és felhajtva a külső fedelet, a belsőn látszik egy szakadás. A hangfal két szélén egy-egy szivacsos védőcucc óvta és tartotta helyén a technikát a szállítás alatt. Zacskó vagy fólia nem volt rajta, igaz, nem tudom gyárilag van-e egyáltalán. A dobozban még egy kábel és egy használati utasítás volt a hangfal mellett.

Maga a hangfal ránézésre tulajdonképpen hibátlan, új állapotban van. Remélem technikailag sem lesz vele probléma. Gyorsan ki is próbáltam. Működik, szépen szól. Igaz, egyelőre még nem hajtottam meg. Egymás mellé raktam a Motion Boom-mal, számomra egyértelműen szebben, tisztábban, dinamikusabban szól a Boom 2 (Spotify-on indítottam zenét és ott váltogattam a két BT eszköz között). A mélyhangok is teltebbek, szebben szólnak. A hangerőt még nem próbáltam, de gyanítom, hogy abban is lepipálja az elődjét. Összekapcsolni nem tudtam a két hangfalat, hogy mindkettőn egyszerre, ugyanaz szóljon. Vagy nem lehet, vagy én vagyok béna. A világítástól nem estem hasra, de ha zavarna, legalább ki lehet kapcsolni teljesen. Elsőre egyébként tetszik a cucc, remélem később sem csalódok benne.
    [kép] [kép] [kép]
    [kép] [kép] [kép]
    [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák