- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19640 üzenetére
3.7 vs 4 kg, lemértük
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19631 üzenetére
30 dkg a súlybeli különbség, ami a B2P hangszórók könnyebb, neodímium mágneseiből adódik.
egyébként a soundcore belül fel tud mutatni nem egy igényes megoldást (ferrit gyűrűk, bi-amp, stb), csak kár, hogy a háza külsérelmi nyomok nélkül nem igazán bontható. -
carl18
addikt
válasz
Igen nekem is az volt Zavaró Uboom X Kültéren Max hangerőn nem igazán van már annyira jelen a basszus.
A Boom 2 Plus ezért biztos jó ha teljes hangerőn is több a basszus és nincs torzítás.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19632 üzenetére
" ... és hardver szempontból se rosszak ... " – hááát ...
Épp itt a topic-ban az egyik fórumtárs "tuningolta" meg a Tronsmart hangszóróját egy pár új hangkeltővel, amitől elmondása szerint ég és föld lett a különbség.
Én eddig egy Tronsmart-ot hallottam (OK, ezt sem élőben, hanem tesztek alapján), amire azt mondtam, hogy ez így már egész jó, az a Tronsmart Bang Max." ... nincs aki hangolja őket rendesen." – ebben egyetértünk. Lehet ez a Fiitune X30 is jobb lenne, mert így az eddig hallottak (bár kevés jó teszt van róla) alapján a jótól messze van.
#19631 Peaceliker
"Én továbbra is élem b2p megtolt high bass hangzást." – tényleg (nagyon) különbözőek vagyunk.#19633 BaLee
"A Boom 2 plus most akcióban (150€) lehet jobban megéri ... "
A 150€ perpill. 60e Ft. Az Uboom X hazai (!) ára meg 59.990 Ft. Én nem látom, hogy a B2P miért is érné meg.
update: és akkor ott van a Blast 152€-ért (ld. Seraph 16 hozzászólása) -
BaLee
addikt
válasz
Storno, azt hittem a Boom 2-ről írtál.A Boom 2 plus most akcióban (150€) lehet jobban megéri mint az Uboom X az itthoni árán.
-
Peaceliker
addikt
Na végre beltérben közép hangerő körül is tudtam próbálni a két hangszórót (boom 2 plus vs uboom x).
Így értem miről beszéltetek eddig, tényleg több részlet jön ki uboomból egyes esetekben, illetve nyitottabb hangzása. Viszont számomra (!) laposabb is. Persze ízlés kérdése ez, valamilyen szinten fizika és biológia (dobhártyánk) is biztos beleszól kinek mi jön be.
Én továbbra is élem b2p megtolt high bass hangzást.
Amúgy ha soundcore gyári eq ból treble boostra rakom akkor több részlet megjelenik ezen is, amit soundcore signature elnyel (elnyom méllyel), akkor sokkal közelebb kerülnek egymáshoz zeneiség tekintetében. Lehet érdemes lenne egyedi eq val játszani... De nincs hozzá kedvem/lelki erőm az fixViszont azt továbbra is tartom, hogy ha kintre kell egy odab*szós cucc akkor soundcore. Uboomx max hangerőn nagyon ellaposodik és torzítani is képes volt több szám esetében, amit soundcore nem nagyon szokott.
Az hogy forma kinek mi jön be megint más kérdés, uboom x szerintem kimondottan nem szép, pedig előben jobb mint képeken sokall.
Persze soundcore sem egy kifinomult cucc, az egy igazi hülyegyerek fazonami viszont meglep hogy uboom mennyivel nehezebb. Vagyis nem durván sokkal de nagyon érezhető
-
francz'70
senior tag
válasz
Pixx96 #19629 üzenetére
Kicsit utána nézve/hallgatva...nem rossz, x600 copy mellett egy kis go+play-t is látok benne. Szerintem a legtisztább hangzású tronsmart jelenleg (nem volt nehéz
)
Youtube-on van már pár videó, nyilván nem mérvadó de azért az átjön, hogy határozottan nem rossz, itt pl. go+play mellett [link](x600 at szerintem dinamikában, basszusban seggre vágja, térben nem, de ha már konkurencia, a kettő közül az x30 jobb választás
-
Pixx96
aktív tag
ugyan ez mit tudhat nem rég jelent meg azt látom hogy x600 copy küllemre viszont 3 utas hangrendszer van dedikált woofer is Ldac támogatás
-
BrandonXXV
aktív tag
Köszi srácok!
Boom 2 tetszik, akár hazai beszerzéssel.
Az Uboom X van annyival jobb, mint amennyivel hazai beszerzéssel, többe kerül szerintetek a Boom 2-nél?!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Acélfarkas #19616 üzenetére
mindig ennyibe kerül, de tényleg. még sosem kaptam rajta őket, hogy megváltozott volna az ár.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Aprósólyom
addikt
válasz
pècsimunkás #19621 üzenetére
Én be vagyok jelentkezve (Magyar címre szállítás), nincs prime-om és ha külön rákeresek az AnkerDirect DE shopban, akkor még csak ki se listázza a motion boomot, kvázi nem is létezik nálam.
-
Cyborg
őstag
válasz
pècsimunkás #19621 üzenetére
Valami gikszer van
Én is tőlük vettem anno, de nálam 100USD az új, és a használt 76USD, mondjuk nincs Prime-om -
pècsimunkás
addikt
válasz
Aprósólyom #19619 üzenetére
Ezt látom a linken.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #19618 üzenetére
Az a bibi, hogy ha jól látom, ez nem magyar címre menne (ha rendelnél). Állíts be egy magyart, és nézd meg, hogy úgy mennyi ...
Az eu.soundcore szvsz. most jobb választás. Vannak jó akciók, és a garanciával sem lehet gond.ui: ráadásul, ha jól látom, a Prime-ot ehhez az árhoz aktiválni kell.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
pècsimunkás #19618 üzenetére
Nem a linkedre reagáltál. Azon "sold by Little.Brick".
Lehet véletlenül más linket másoltál? -
pècsimunkás
addikt
válasz
Aprósólyom #19617 üzenetére
Ha ez noname...:
Ráadásul ha Amazonon veszel valamit, gondolom azon keresztül is lehet visszaküldeni, ha van valami gond¯\_(ツ)_/¯
-
Aprósólyom
addikt
válasz
pècsimunkás #19611 üzenetére
-
Acélfarkas
őstag
[EarFun UBOOM® L] Akció van rá jelenleg, az ott lévő kuponnal 47,19 euróra jön ki az ára.
Számos egyéb cucc is le van értékelve. -
BaLee
addikt
-
apple87
senior tag
Sziasztok
mennyire jó ez a hangszóró ami a képen van ennyiért ?
A tronsmart bang nélkül jobb lehet.? -
BaLee
addikt
válasz
BrandonXXV #19607 üzenetére
Motion Boom. Jelenlegi áron nem is kérdés. Nekem is van.
Nagyon szép hang, mobil app EQ-val, erőteljes mélyek, könnyen hordozható, akksija többszörösét tudja mint amit írtál. -
pècsimunkás
addikt
válasz
BrandonXXV #19597 üzenetére
56 euró: [link]
Règi hangszóró, de ennyièrt bőven jó!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19608 üzenetére
Ki kell javítsalak!
• Motion+ 58,39€ (szerintem legalacsonyabb ár "evör")
• Motion Boom 53,70€ (én ennél sem emlékszem alacsonyabbra)
Szóval hajrá!
@BrandonXXV szerintem neked kültéri használatra a Boom tuti lesz.
... esetleg Boom 2 90€-ért (kicsit kilóg felfelé a keretből, de ha szereted a nagy(obb) hangerőt, akkor ez még jobb választás lehet) -
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #19603 üzenetére
Itt van a 2 Dockin, arról biztosítalak a drágább márkákon sincs különb rács.
-
carl18
addikt
válasz
BrandonXXV #19607 üzenetére
Anker Soundcore Motion Plus (70 Euro akciósan igaz 6 éves model de van ATPX Codec és hangos is ha kell).
De amúgy nem tudom mennyi a infláció és hogy rég bezavar.
Soundcore Motion Boom se rossz, ha 70 euro akciósan az is. -
BrandonXXV
aktív tag
Valóban, árat nem írtam, így nehéz belőni.
Szóval a cél az lenne, hogy árban kb.25-30e Ft-ba beleférjen, ha pár ezressel több (2-3e), de jobb minőségű hangzásban, akkor hajrá.
A jelenleginél szebb és erőteljesebb (nagyobb hangerőn is szépen szóljon) a lehetőségekhez mérten persze.
Üzemidőben jó lenne, ha 5-6 órát tudna közepes hangerőn.
Méretben meg kb. a tronsmart t6-nál egyel, vagy másfélszer nagyobb simán lehetne...
Csodák nincsenek persze, pici pénzért, "pici" hangszóró, ami igazán szépen szól nem nagyon létezhet gondolom. -
BaLee
addikt
válasz
<Adamsky> #19602 üzenetére
"O.K. csak akkor én meg erre azt mondom, hogy ezek (általában) "kanócos" hangszórók. Ha meg már "fix" a cucc, akkor én nem akarok ilyenekkel bohóckodni. Akkor veszek két hangfalat + erősítőt, oszt' heló. Azt már csak félve merem leírni, hogy én Marshall-ból még nem hallottam jót."
Teljesen igazad van. Marshall-t én sem hallottam, csak jól néz ki. De van ahol ez az igény.
Amúgy én is inkább abba az irányba mennék el amit írtál, ha fixen a polcra kellene valami hangkeltő (egy kisebb erősítő (ami tud BT-t mondjuk, vagy Wifit) + egy pár normális polchangszóró). Árban is hasonló, minőségben meg biztosan sokkal jobb. -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19602 üzenetére
hát akkor ebben nagyon eltérő véleményünk nekem pont ebből hangfal+ erősítő kombótól lett hányingerem(15 év alatt)már az állandó kábelek stb... inkább vettem egy kanócos pb ultimatet itthonra de inkább vennék bármi kanócos hangfalat itthonra aminek csak egy áram kábel kell (akár twsben is) oszt cső
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
carl18 #19589 üzenetére
Igen, ez még a jó öreg hatszögrács. Meg van még itthon egy Tronsmart T7 Lite, azon a rács úgy néz ki, mint a fonott fémrács - miközben valójában textil. De attól még nagyon masszívnak néz ki messziről
#19602 <Adamsky>
Sőt, egész jó monitorok vannak, ahol már az erősítő is egybe van építve a hangszóróval, és általában BT-t is tudnak. Ha már beltéri és fix kábeles, ott nehéz megmagyarázni, hogy miért ne olyat vegyünk. -
<Adamsky>
nagyúr
"Meg kell nézni az eladót itt is, meg az értékeléseiket."
Nézd meg a link-et, amit betettem! → 54 db értékelésből 4,83-as átlag. Ha, nem ismerném a portékát, simán azt hihetném, hogy " ... hááát, ez biz' ennyibe kerül! Nem kell hozzá kanóc, és mégis szól belőle a muzsika."#19595 BaLee
" ... Marshallok, HK-k is nagyon jól néznek ki, JBL Authentics ... "
O.K. csak akkor én meg erre azt mondom, hogy ezek (általában) "kanócos" hangszórók. Ha meg már "fix" a cucc, akkor én nem akarok ilyenekkel bohóckodni. Akkor veszek két hangfalat + erősítőt, oszt' heló. Azt már csak félve merem leírni, hogy én Marshall-ból még nem hallottam jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest