- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Janika(1982) #16523 üzenetére
Köszi
Itteni ajánlásra vettem a DOSS-t, aztán nagyon megtetszett. Volt olyan is, hogy az előző főnököm HK go+play hangfala szervizben volt (a szokásos akku probléma) és addig tőlem kérte el a DOSS-t. Nyilván nem egy kategória a kettő, de ha nem lenne jó cucc, akkor nem kérte volna el 😃 (Később tőle vettem meg a 2 nagy álló hangfalat az Onkyo erősítővel, mikor lecserélte azokat egy nagyobb Onkyo-ra meg egy pár Klipsch RP-280F-re. Mondtam is neki, hogy azt is átveszem olcsón, ha megunja 😃 ). Aztán a DOSS elromlott, kellett helyette valami, ekkor jött a Motion Boom, (szintén itteni ajánlásra). Később sikerült megjavítani, innen a fórumról kaptam hozzá alkatrészt, amiért még mindig hálás vagyok 😃 A Pio és a CAT pedig ilyen kinti udvari/műhely hangcuccnak indult, mikor a régi Bluetooth hangfalam elromlott, új meg még nem volt. Egy régi 5.1 házimozi a volt garázsban, de tönkrement, annak a helyére szántam. Persze mikor hazahoztam már sajnáltam kirakni, úgyhogy a Genius ment ki, azt kevésbé sajnáltam, ez meg ment a számítógéphez. Persze mióta újra van Bluetooth hangfalam, azóta a Genius is visszakerült a házba 😃
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #16515 üzenetére
Nekem van egy Genius SP-HF 1250B. Megvan 10 éve már, de még ma is használatban van a másik PC-n. Régen meg nem is volt más, csak az volt zenére is. 3-4 évvel ezelőttig az volt a fő hangfalam a gépnél. És nem is szól olyan rosszul. Persze ma már egy 10-20 ezres BT hangfal is szól úgy.
Ma azért már jobban el vagyok látva 😅
Hordozhatónak ott a DOSS Soundbox XL meg a Motion Boom. A gépre kötve egy Pioneer VSX-D510 és egy szett CAT Berlin, ez van legtöbbet használva, napi szinten.
Meg van még egy Onkyo TX-SV 525R és egy pár ~110cm magas Pure Acoustics Dream77 [kép]. Bár ez leginkább csak dísz, szerintem baromi jól mutat a tv mellettNagyon keveset használom, de erre minden rá van kötve. PC-ről meg TV-ről is kapja a jelet, úgyhogy ezen tud szólni minden, film, játék, zene... Plusz még egy Bluetooth adapter is van hozzá, úgyhogy akár telefonról is mehet a buli. De ritkán kapcsolom be.. F1 hétvégéken szoktam, meg ha nagyritkán leülök megnézni egy filmet, ahhoz nagyon jó, de az kb 3-4 alkalom egy évben. Viszont 50 ezerért erősítővel együtt szerintem hiba lett volna nem megvenni
Leginkább a Pio+CAT van használatban, aztán a Motion Boom. Utána jön a DOSS. De az összeset szeretem valami miatt. Még egy HK Go+Play-re vágyom nagyon, csak 3 BT hangfal már tényleg totál felesleges, na meg sajnálok is annyi pénzt rá -
zsiz
őstag
válasz
silver10 #15628 üzenetére
UPS-szel nekem is volt bajom.. Volt pár nap, amíg senki nem tudott semmit a csomagomról. Nyomkövetés nem frissült azóta, hogy az országba ért a csomag, a soundcore support csak annyit tudott mondani, hogy ők feladták, a UPS meg csak annyit, hogy náluk nincs a csomag..
Én meg vártam minden nap, hogy hátha majd ma, hisz' az országban van már, onnantól meg 1-2 nap szokott lenni.
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #15550 üzenetére
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15485 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Talán ide is írtam véleményt én is, és nekem is ez volt az első benyomás, hogy a magas és középtartománnyal nem voltam kibékülve. De utána hozzá is szoktam, járódott is, nincs vele baj. A Soundcore appot tedd fel telefonra, azon keresztül lehet frissíteni a hangszóró fw-jét, illetve van equalizer is benne.
-
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal. -
zsiz
őstag
válasz
carl18 #15283 üzenetére
"Nekem még mindig az a tag jut erről eszembe akinek meg hibásodott a DOSS SOUND XL és csak alaplapon egy chip adta meg magát. És gyakorlatilag sehonnan se tudott hozzá szerezni pótalkatrészt." Jelen
Szerencsére sikerült aztán megmenteni. Mondjuk szomorú, hogy még a gyártó se tudott, nem hogy alkatrészt adni, de még tanácsot sem. Aztán végül egy kedves topiktárs kisegített egy komplett alaplappal, teljesen ingyen. Azóta is hálával gondolok rá, mikor előveszem a DOSS-t
Ma is használatban volt. Mondjuk a Motion Boom-ot gyakrabban használom, mert praktikusabb a formája és sokkal többet megy el töltés nélkül.
-
zsiz
őstag
válasz
®abstract® #14802 üzenetére
Itt írtam róla korábban. Én 2019. 06. hóban vettem, igaz most volt közel egy év kényszer pihenője. Javasolták, hogy mit cseréljek ki az alaplapon. Minden mindegy alapon megpróbáltam, nem sikerült. Onnantól egyáltalán nem működött. Alkatrészt nem lehet kapni hozzá, kérdeztem a gyártót is, ők sem tudtak segíteni. Így maradt az, hogy figyelem az aprót hátha valaki felrak olcsón egy hibás példányt, aminek más baja van, mint az enyémek. De nem nagyon jött össze. Mivel azon kívül a forrasztáson kívül, amit én rontottam el rajta, nem tudtam mi baja lehet, ezért egy komplett alaplap csere lett volna az ésszerű javítás, ha lehetne kapni hozzá. Ezzel most szerencsém lett 😀
Van mellette egy Motion Boom, mert ugye valamit kellett venni, mikor a Doss elromlott. De valahogy az nem jött be annyira. Az tény hogy sokkal erőteljesebb, teltebb mélyeket tud, viszont a Doss nekem sokkal szebben, tisztábban szól. -
zsiz
őstag
válasz
HoaryFox #14779 üzenetére
Srácok!
Hatalmas pacsi llwynog kollégának
Az ő DOSS SB XL hangfalálanak a halála, úgy néz ki, hogy az enyém újjáéledését jelenti
Önzetlenül, ingyen elküldte nekem az alaplapját, amin bár kicsit javítani kellett, de úgy tűnik megoldottam és most újra működik
[link]
Köszönöm mégegyszer, örök hála
-
zsiz
őstag
Motion Boom most egész jó áron van, ha valakit érint. 70EUR (~29k HUF), én 85-ért (~35k) vettem 4 hónapja. MBP is 130EUR [link]
-
zsiz
őstag
-
-
zsiz
őstag
válasz
Nikomode #14443 üzenetére
Én legutóbb 15k körül vettem akksit tavaly, cserélni meg tök egyszerű. Csak sok a csavar, de amúgy nem gáz otthon kicserélni. Esetleg még a beragasztott akksi kiszedése okozhat gondot, kicsit nehezen enged
De megoldható. Forrasztani nem kell semmit, lehúzod a csatit az alaplapról, az új akksit meg rádugod és kész. A hangzás meg kárpótol.
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #14378 üzenetére
Nekem nincs nagy tapasztalatom. Amit tartósabban használtam/hallottam az Enusic 001, DOSS Soundbox XL, Motion Boom (ezek sajátok), HK Go+Play, JBL Go, meg valamelyik henger alakú JBL (40k HUF körül)... Ezek közül egyértelműen a HK a favorit. Második helyre én a DOSS-t raknám a Motion Boom elé, a többi meg felejthető
Valahogy letisztultabban, szebben szólt nekem, mint a MB. Nem tud olyan mélyet a DOSS, de az összkép valahogy szerintem jobb. Plusz megfelelő elhelyezéssel (nálam pl a fürdőben, a mosógép tetején) azért olyan mélyeket lehetett kihozni belőle, hogy 2 év után is meglepődtem hogy ez így tud szólni. A MB ugyanott már szinte hallgathatatlan
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14291 üzenetére
A Motion Boom-mal teljesen egyetértek. Mély az tényleg van benne. Használom már egy ideje, tényleg nem rossz, de nem győzött meg teljesen. Keveslem a közép/magas tartományt. Ti milyen EQ-val használjátok?
Én is hallottam már torzítást, de betudtam a gyengébb minőségű forrásnak. Azt vettem észre, hogy kint kevés a hangerő és a mély is kicsit eltűnik. Bent viszont néha meg már túl sok a mély.. Az extra bass gomb nem sok mindent csinál. Hallani valami különbséget, de nem jelentőset.
Azt a gumi bizbaszt nem csak kinyitni nehéz, visszacsukni is 😀 Nekem mindig kijött kicsit miután benyomkodtam. Aztán rájöttem, hogy ha nem az oldalán, hanem a tetején vagy az alján kezdem el visszanyomni, akkor a helyére megy rendesen.
AUX/usb annyira nem, de SD kártya nekem is hiányzik. Megvagyok nélküle, de jó lett volna ha tudja. -
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14138 üzenetére
Engem érdekelne.
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14129 üzenetére
Az ötlet nem rossz egyébként, nekem is beugrott. Csak plug&play cuccot úgyse találok bele, érteni meg nem értek hozzá, hogy magam forrasztgassam össze ebből-abból.. A gombsor meg olyan szempontból lenne szükséges, hogy a ki-be kapcsoláshoz mindenképp kéne, míg a hangerő illetve a play/pause/next-prev elérhető telefonról, a ki-bekapcs nem. A DIY projektet meg szintén azért vetem el, mert nem tudnám igényesen összedobni
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14118 üzenetére
Úgy érted valami ilyesmit? [link] Gondoltam rá én is. De nem hinném, hogy meg tudom csinálni igényesen... Pl. hogy tudnám megoldani a töltés és akkucsatlakozást, vagy a hangfal tetején a gombsort, hogy működjön..
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14116 üzenetére
Írtam itt a fórumon is, elkezdte belassítva lejátszani a zenéket, mindegy volt hogy Bt vagy kártya. Még a saját ki-bekpcsoló hangja is lassítva szólt. Aztán mostmár be se kapcsol. Ha a fenti kolléga megválna ingyen vagy olcsóbban az övétől, akkor megpróbálnám feltámasztani.
-
zsiz
őstag
Tegnap ideért a csomagom nekem is. Nem volt egyszerű, úgyhogy a UPS-nek egy nagy fekete pont. Mindegy, ideért, a külső doboz kicsit megnyomorgatva, de a Motion Boom saját doboza már sértetlen. Tényleg elég jónak tűnik a cucc. Elég korrekt mélyeket tol. Mondjuk én azt hittem, hogy nagyobb lesz. [kép] [kép] [kép]
Frissíteni érdemes/kell? Az app egyből feldobta, hogy van rá update.#14108 xemelon
Írtam privátot. Ha esetleg nem akarod megtartani porfogónak a DOSS-t, akkor én lehet, hogy megpróbálnám vele feltámasztani a sajátomat. Feltéve hogy nem ugyanaz volt a baja, mint az enyémnek. -
zsiz
őstag
válasz
Cyborg #14096 üzenetére
Úgy csináltam. Megadtam a telefonszámot a címnél. (Nem a sajátomat, hanem azét, aki otthon van.) De egyelőre semmi. A tegnapi levelemre azt írták, hogy ők se tudnak utánajárni a csomagnak, mert a szállításért és a teljes logisztikai folyamatért kizárólag az Amazon felel... eu.soundcore rendelés. Tehát most se a UPS, se a Soundcore, (se én) nem tud semmit a csomagomról.
Türelmet kérnek, várjak 8 napig, ha nem jön meg közben, jelezzem és küldenek egy új csomagot.
-
zsiz
őstag
válasz
silver10 #14093 üzenetére
Nem volt még dolgom a UPS-szel, de nem győztek meg, hogy legközelebb is őket válasszam, ha van egyéb lehetőség is... Írtam a Soundcore supportnak, hogy beszéltem a futárcággel, meg hogy mit mondtak. Meg kértem, hogy nézzenek utána ők is. Remélem azért hamarosan előkerítik a csomagomat valahonnan.
-
zsiz
őstag
válasz
silver10 #14089 üzenetére
És valóban. Hát marha sokra mentem én is velük... Elkérte a nyomkövetési számot az ügyfélszolgálatos csaj, majd közölte, hogy utoljára 3.-án frissült. Nem mintha ugyanezt én magamtól nem tudtam volna a nyomkövetésből...
Náluk nincs a csomag, jelezzem a feladónak, hogy kerestesse. Én meg várhatom itt mindennap, mert jelezte hogy az országban van, az onnantól nyílván 1-2 nap, ha minden rendben van. Azt meg nem tudom, hogy előtte nap szólnak, nem szólnak... vagy csak épp egy nulla a rendszerük és azért nem kapok semmit róla, vagy tényleg nem is várható a csomag.. Na mindegy.
Akkor fizikailag mégsincs náluk a csomag a nyomkövetésben írtak ellenére.
-
zsiz
őstag
válasz
<Adamsky> #14057 üzenetére
Ha nincs, akkor úgyse tudok venni
De egyébként nem is szánnék többet rá most. A kinézete nekem sem tetszik. Meg lehetne szokni, nagyon úgyse nézegetem, annyira talán nem zavarna.. pláne ha tényleg olyan jól szól. De valószínűleg marad a Boom. Igazából 70 elszórható dollárom van rá, úgyhogy még a Boom-hoz is pótolni kell
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #14053 üzenetére
Sok, pláne ha azt nézem, hogy 60-ért nem vettem meg mikor lett volna rá lehetőség egy zsír új darabra (ismerős dolgozói kedvezményével)
Bár azóta már úgyis tönkrement volna
De bitang jól szól. Előző melóhelyen volt egy, sokat hallgattuk. De kétszer is gallyra ment az akku benne. Egyszer szerviz csinálta, aztán mikor már nem volt garis, én cseréltem benne akksit. Ennek ellenére, ha most tudnék annyiért újat, kérdés nélkül venném
De nem hogy újat, használtat se. Ritka, és ha egy-egy felbukkan, az is inkább 90k környéke.
Nálunk egy töltéssel, max hangerőn, nagyon max 2 órát ment. Most új akkuval, közepes hangerőn elmegy 6 óra körül is. Pontosabbat nem tudok, már váltottam munkahelyetA gyári akku kicsit több, mint 1 év után adta meg magát. Majd rá két évre az új is kilehelte a lelkét. Most márciusban vettem bele újat, de azt már valószínűleg nem fogom megtudni meddig bírja.
-
zsiz
őstag
és #14030 <Adamsky>
Jó lenne ha meg tudnám valahol hallgatni élőben, de a világ végén lakom, így nem hinném, hogy bárkinek lenne itt a közelbenIgazából a szobámban van két nagy hangfalpárom, úgyhogy inkább kintre kell. Kiviszem magammal, lerakom, aztán szóljon nekem amíg kint ténykedek a kertben, garázsban, műhelyben... Nem is feltétlen költenék el rá 35k-t, de azért van egy szint, ami alá nem mennék minőségben, annak meg ugye ára van. Fontos a jó üzemidő és a szép hangzás, telt mélyekkel. Na meg nem árt, ha tartós is a cucc.
Nekem az etalon a HK Go+Play lenne, na mondjuk nem a tartósságban... De ahogy carl18 is írja, durva, hogy milyen basszust képes produkálni, és mellette gyönyörű tisztán szól. Csak hát 120k.. Szerintem a vége úgyis az lesz, hogy megveszem a Boom-ot, csak előtte szokás szerint túlagyalom a dolgot, mint ahogy minden műszaki cucc vásárlás előtt, amivel több évre tervezek.. -
zsiz
őstag
Vajon érdemes lehet behúzni most a Motion Boom-ot? 25EUR kupon van most rá (előtte talán 20 volt). Múltkor meg mintha 35 lett volna.
85 euróig van még valami, ami partiban van a Motion Boom-mal ár-értek arányban? -
zsiz
őstag
válasz
pècsimunkás #13896 üzenetére
Király, köszi, figyelgetem majd. Aztán ha úgy jön ki a lépés, be is húzok egyet. Honnan érdemesebb garancia és egyéb probléma kezelés szempontjából? Mindegy?
-
zsiz
őstag
Én is kérnék tanácsot közben. Elgondolkodtam én is egy Motion Boom Plus-szon. De egyrészt nincs, másrészt azért jó lenne kevesebbet költeni, harmadrészt pedig ugye azért hallani ezt-azt, hogy nincs minden rendben vele. Így lebeszéltem magam róla. Mit ajánlanátok?
Hordozhatóság annyira nem szempont. Vízállóság egyáltalán nem fontos, power bank funkció, LED fények, TWS, meg mittudomén mi, szintén nem számít. A jó üzemidő, tiszta hangzás, telt mélyek viszont annál inkább. Na meg azért hangerő se árt szabadtéri használathoz. A DOSS Soundbox XL jó kis hangszóró volt, de talán feljebb lépnék egy hasonlóan jó ár/érték arányú hangszóróval. Tehát ez a minimum szint hangzásban. -
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13359 üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke. -
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13356 üzenetére
Azért ez a mai még messze van a tűző naptól. 20 fok, napon kellemes idő volt. Mi lesz nyáron, mikor árnyékban is 35 fok van. Ja igazad van, egyszerű a megoldás... Majd nyáron nem hallgatok zenét.
Árnyékba tettem le, később sütött oda a nap. Oké, meleg volt, de nem volt forró. Majd bevittem a műhelybe. Mikor észhez tért, újra kivittem magammal és újra árnyékba raktam le, de már nem sütött oda a nap később sem. A végeredmény ugyanaz volt. Múltkor a házban voltam, 20 fok, fűtés sem ment, mégis ugyanez volt.
Nem azt kértem, hogy valaki csinálja meg nekem "gombokért". Segítséget kértem. Jelenleg Ali-n 105 USD ez a hangfal (~37k HUF), nem kéne csak úgy kidobni... -
zsiz
őstag
Esetleg nincs itt egy hozzáértő, aki javítgat BT hangszórókat?
Úgy néz ki, hogy melegedéssel lesz kapcsolatban a hiba. Azt passzolom, hogy a (túl)melegedés az ok, vagy az okozatLeraktam a hangfalat az udvaron, szólt is szépen, majd elkezdett odasütni a nap. Egyszercsak eldobta a BT kapcsolatot. Reset után nyúzott volt a hangja. Beraktam a műhelybe, ahol hűvös van, nemsokkal később ment is rendesen, gondolom visszahűlt.
Szóval ha esetleg valaki vállal javítást, vagy a fentiek alapján tudna segíteni, hogy magam megjavítsam, kérem az illetőt, hogy írjonTalán nincs nagy baja és hátha csak valami filléres alkatrészt kellene kicserélni.
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13114 üzenetére
Rákérdeztem az említett "Dominik műhelye" csatornának a FB csoportjában. Ezt a választ kaptam: "Vagy az alap órajelet előállító kristály oszcillátor hibásodott meg (ritka, de nem lehetetlen) vagy a processzor ami nem javítható, csak teljes alaplap cserével"
Na most ennek az első felével nem tudok mit kezdeni, mert nem is értemAlaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra.
Amúgy így 3 év után kellett megtudnom, hogy van reset gomb a hangfalon. Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincsen. De igenis van, csak jól elrejtve az AUX bemenet mélyére
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Van egy DOSS Soundbox XL-em. Úgy néz ki, megadta magát
A probléma a következő:
Bekapcsolás után működik egy darabig. Majd egyszercsak eldobja a Bluetooth kapcsolatot. Innentől kezdve a telefon nem látja, nem lehet visszacsatlakozni rá (villog a kis kék LED, mintha csatlakozásra várna). Van benne egy SD-kártya, át tudok váltani rá, le is játssza, de be van lassulva a zene. Olyan, mint mikor a walkman-ben merült az elem és elkezdte húzni a szalagot (ha ez még mond valakinek valamit[link] ). De nem csak a zene, már az a kis pittyenés is, amit módváltáskor ad ki a hangfal, az is be van lassulva. Minden gombra reagál, kivéve a ki/bekapcsoló gombot. Ha véletlen mégis sikerül valahogy kikapcsolni majd vissza, akkor megint normálisan megy egy darabig. A kártyának nem hiszem, hogy köze van hozzá, ha kiveszem, akkor sem lehet kikapcsolni ilyenkor.
A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a baja és hogy kapható-e hozzá cserealkatrész? Bár nem értek hozzá, szétszedve én nem láttam semmi elváltozást benne.
-
zsiz
őstag
Megjött ma az akku, össze is raktam. Nem volt nehéz a csere, csak sok a csavar. Szerencsére úgy néz ki, tényleg csak akku baj volt vele. Kicsit azért tartottam tőle, nehogy más legyen.
Egyébként HA-n árulnak 3500-7000-14000mAh akkukat hozzá. Nem tudom milyen lehet, és mondjuk egy 14 ezressel meddig tud szólni... -
zsiz
őstag
Én is imádom a hangzását, sokszor még most is meglepődöm rajta, hogy hogy szól... Csak hát most épp 110 ezer (4 éve is 90 körül volt ha jól emlékszem). Plusz az akkuval sincs jó tapasztalatom. De azért még nincs kizárva, hogy egyszer lesz egy sajátom is
Szerinted mennyire bánom utólag, hogy pár éve ajánlottak egyet újonnan, 60 ezerért, és én nem vettem meg?
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Harman Kardon Go+Play akkumulátort honnan és milyet érdemes venni?
A gyári már egyszer tönkrement, cserélve lett. Most megint le van merülve és a töltést nem veszi. Múltkor is ez volt, plusz amúgy is gyenge volt az akku, így cserélném. Kicserélni nem bonyolult igaz? Ha jól látom forrasztani se kell. -
zsiz
őstag
Ma volt szerencsém melóban egymás mellé rakni a HK Go+Play-t, a Doss Soundbox XL-t meg a JBL Go-t. Persze mindegyik külön kategória. Továbbra sem bánom, hogy a Doss-t vettem itteni ajánlásra. De ahogy az a HK szól, az brutál jó, telt mélyek, tiszta hangok, minden a helyén. Legalábbis az én fülemnek tökéletes, de 70-80 ezret sose adnék érte, főleg úgy hogy nagy valószínűséggel, rövid időn belül baj lesz az akkujával (ennek konkrétan már volt is kb 1 év után, de nem egyedi az eset). Viszont ha a főni egyszer lecseréli, nyomott áron tuti átveszem tőle
szerk.: a JBL meg szót sem érdemel, hangosnak hangos meg sokáig bírja, de más jót nem tudok elmondani róla. -
zsiz
őstag
válasz
dethroner #9532 üzenetére
Ez nekem is gond volt a DOSS Soundbox XL-nél. Mármint az, hogy a legalacsonyabb hangerő is hangos éjszaka, alapzajjal nincs gond, szerintem nincs is, vagy legalább is biztosan nem zavaró. MicroSD-ről hallgatok zenét (így nem is hiányzik az USB nekem, sőt még jobb is a kártya, mert a pendrive akármilyen kicsi, akkor is kilógna), mert így nem merül a telefon, meg nem áll meg a zene, ha otthagyom a hangfalat.
-
-
zsiz
őstag
válasz
umfrider #8505 üzenetére
Ugyan a többit még nem hallottam, így nincs viszonyítási alapom, (offba is teszem a hsz-t), viszont nekem nagyon tetszik a Go+Play hangja. Az akkuja mondjuk nem tűnt valami acélosnak, szerintem új korában is hamar merült, persze a mélyek szívják is rendesen.. Plusz most kicsit több, mint 1 évesen ment is vissza gariba, mert nem lehetett bekapcsolni. Töltést sem vette, úgyhogy akku vagy táp gond lehetett vele.
-
zsiz
őstag
Ha hibásat kapok, megreklamálom és rendeződik. Nem ez lenne az első eset. Ha meg nem eleve hibás már mikor megérkezik is, akkor jó eséllyel azt az 1 évet amíg a gari szól(na, ha itthon venném), amúgy is kibírná. Amúgy egy normális kínai eladóval sokszor könnyebb egyezkedni, mint egy hazai kereskedővel. De ez mind lényegtelen és offtopik, a lényeg, hogy továbbra is várok még tippeket A Soundbox XL-nél kicsit kisebb, kicsit olcsóbb, de hasonlóan jó ár/érték arányú hangfalra.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Van egy DOSS Soundbox XL hangfalam, itteni ajánlásra vettem, nem is bántam meg egy percre sem, úgyhogy köszönöm a tippet.
Most a következőben kérném a segítségeteket. Gondolkodom egy BT hangfalon, amit nem sajnálnék melóban, ami mindenben kicsit elmarad a Soundbox-tól, de lehetőleg tényleg csak kicsit....
Tehát kicsit kisebb, könnyebb (hordozhatóbb), kicsit szólhat rosszabbul. És persze olcsóbb (nem baj ha nem csak kicsit..) . Mondjuk az akksija alacsony/közepes hangerőn azért bírjon pár órát (a Soundbox kibírja az egész műszakot nálam, ha nem üvöltetem). Ami kéne rá 5V USB tölthetőség, mert powerbank mindig van nálam, de konnektort nem mindig találok a 12V adapterhez, ha nem bírná egész nap. Plusz microSD foglalat, ezen is csak azt használom szinte.
Szóval mit tudnátok ajánlani, ami eggyel a Soundbox XL alatt van, árban és hangzásban és megfelel a fentieknek?
-
zsiz
őstag
válasz
HornedReaper #7064 üzenetére
Igen, 12V 2,5A. Nekem is ez az egyik "nagy" bajom vele
12V-ot nehezebb magammal vinni, mint 5V-ot.
-
zsiz
őstag
válasz
Petyuska111 #6812 üzenetére
Köszi... Már lebeszéltem magam róla, de most újra gondolkodóba estem
-
zsiz
őstag
válasz
PeACeY26 #6440 üzenetére
Oké
Azt vágom, hogy teljes hangerőn jobban merül, mint mondjuk fél hangerőn. Ne értsétek félre, nem a 8 órát várom el tőle maxon járatva, csak ezt a kettőt keveslem inkább kicsit. Na mindegy, ha jó a két óra, akkor oké. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy ennyit bír, azért is kérdeztem.
Ha már itt vagyok.. USB-ről hogy lehet (lehet?) lejátszani a GO+Play-en? Két pendrive-val próbáltuk, de nem sikerült
(#6442) Cyborg:
Köszi, jól
Nagyon tetszik a fülemnek, ahogyan szól.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Használ itt valaki Harman/Kardon Go+Play hangfalat? Tegnap előtt délben felraktam tölteni mert lemerült. Másnap reggel 9kor húztam ki. Majd szólt full hangerőn kb kicsit több, mint két órát és lemerült. Ez normális? Oké, hogy teljes hangerő.. de én kevésnek találom. Mennyi lenne az üzemideje? 8 órát írnak de gondolom azt nem teljes hangerőnél tudja.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ezt a hangszórót be lehet még valahonnan szerezni újonnan? Enusic Soundcup
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ismerős megkért hogy keressek neki valami BT hangfalat. A keret 20k HUF. Ennyiből mit érdemes venni szerintetek? Lehet itthonról vagy kintről, a jó hangzás és akku idő számít.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ismerős megkért, hogy 5 ezerig keressek neki valami bluetooth hangszórót. Mit ajánlanátok? Természetesen Kínából.
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest