Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem feltétlenül hallgass meg valamilyen BT hangszórót a kisebb méretkategóriából (0.33, 0.5 literes dobozos üdítő méret).
ennyi pénzért is lehet jót venni, csak hasznos, ha az ember eleve a mérethez igazítja az elvárásait, és nem utólag csalódik. eget rengető mélyeket nem szabad várni, ugyanakkor nekem pl sokszor túlzás, amire képesek és hajlamos vagyok visszavenni a mélyekből a jobb, kiegyenlített hangzás érdekében. ez persze totál szubjektív, van, aki fullra csavarja az alsó tartományt és azt élvezi. ezért is mondom, hogy érdemes először felmérni, hogy te melyik táborba tartozol és csak utána válogatni.Nordik:
hát igen, más dimenzió, kezdve azzal, hogy a Go3 az mono.
Olyan nagyon széles teret a Uboom L sem csinál, viszont jó, hogy van rajta low latency mód, így nem késne a hang a képhez képest. Én ilyen soundbar szerű használatra az egyik legjobbnak a Soundcore Motion+-t gondolnám (bár nem próbáltam), viszont az magasabb árkategória, és nem tudom, hogy késleltetés terén hogyan teljesítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest