Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Bwoay ugye említette az AV-Online-t, de szerintem ők csak saját termékeket tesztelnek."
nem, vagy legalábbis akkor nem így volt, amikor dolgoztam velük egy ilyen külsős teszt kapcsán. a termékről összességében jókat írtak, de felrótták a hiányosságait is, ezért mertem őket javasolni, mint aránylag objektív tesztelők. -
zsiz
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Köszi, az idézőjel nem jutott eszembe
A linkelt hozzászólásokat viszont olvastam. Mikor én néztem 55 (+3,5)€ volt a Boom 2, de mire rászántam magam, már az olcsóbb kék már nem volt, csak fekete 66€-ért, ingyen postával. Illetve a tapasztalatot is olvastam, de van rosszabb tapasztalat is. Lehet, hogy másik topikban, de olvastam, hogy nagyon ramaty fejhallgató érkezett újracsomagoltként bár a support végül rendezte azt is korrektül.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest