Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest