- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest