- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom #19697 üzenetére
Nyilván nagyvonalakban igazad van...de szerintem ez a történet egy kicsit túl van lihegve youtube videók ide vagy oda, én hallottam már mirtune s100 at és a saját fülemnek jobban hiszek, nem vagyok hangmérnök és nem is egy charge mellett szólt az is igaz, de hogy 20 alatt nem rossz vétel az tuti.
"Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt..."
"...de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest)."
Ezeknek az igényeknek/elvárásoknak szvsz mirtune pont megfelel..itt pl.nem annyira durva a helyzet, eq hangolás is sokat számít [link] [link] ...mondjuk ezek sem túl jó videók de azért az érződik, hogy 20 ezer alatt nem olyan rossz teljesítmény és még nincs is gatyába rázva, amúgy meg egy az egyben egy charge mellett az uboom L is elvérzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest