- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
r_zsolt #19718 üzenetére
https://www.av-online.hu/
Nézz meg pár videót youtube-on, hogy egyáltalán megfelel-e a stílus és a szakmaiság.
Objektív tesztelő nemzetközi szinten is alig van, jellemzően a fizetett hirdetéseket próbálják elfogulatlan teszteknek álcázni.Ez a termék azért lesz érdekes, mert nagyon drága és biztosan nem a zenei hangzás a cél tekintettel a környezetre, ahová szánják. Tudom, hogy a Makitának is van ilyen (az szerintem borzasztóan szól), meg gondolom a többi szerszámgép gyártónak is. Ahogy a kollega mondja, nagyon speciális és ezáltal vékony a piaca. Én sokkal inkább promóciós termékként tekintek rá: az a cég, aki lead egy 2-3 M Ft-os rendelést szerszámgépekre, az kap egy ilyet ingyen. Számomra ez némileg meg is magyarázza a magas árat, mert így nagyobb értéknek tűnik.
-
carl18
addikt
válasz
r_zsolt #19718 üzenetére
Üdv!
Megnéztem így vakon nem tudok róla mint mondani.
(Szerszám Súlya (kg)7.7Szerszám Hossza (mm)505.5)
Igazság szerint 5 év garancia miatt, lehet a gyártó valami tartosat hozott létre ha ennyi garanciát mer vállalni.De persze nincs benne akku külön kell csatlakoztatni így IPX 4-es védelem jár mellé.
A gyártó leírása alapján ennyit tudok mondani, hallani kéne élőbe hogy komoly tapasztalatot lehessen levonni.
Nekem Van Egy Earfun UBoom X az ellen gyorsan eldőlne mit is tud azért a 150.000 forintos árcéduláért. Más felől ennyiért van GO Play 3 vagy Boombox 3 is, De W-King X20 is megkapható ennyiért. Mivel nem hallottam nem akarok előre leírni, de pár kép meg leírás alapján nehéz körül írni mit tud.
A Leírás ami az oldalukon van is igen szegényes. (1 woofer, 2 mid-range, 2 tweeters and 2 passive)Itt azért van konkurencia bőven, szóval jó kérdés ezért az árért a konkurencia mellet mit tesz le az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest