Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz r_zsolt #19718 üzenetére

https://www.av-online.hu/

Nézz meg pár videót youtube-on, hogy egyáltalán megfelel-e a stílus és a szakmaiság.
    Objektív tesztelő nemzetközi szinten is alig van, jellemzően a fizetett hirdetéseket próbálják elfogulatlan teszteknek álcázni.

Ez a termék azért lesz érdekes, mert nagyon drága és biztosan nem a zenei hangzás a cél tekintettel a környezetre, ahová szánják. Tudom, hogy a Makitának is van ilyen (az szerintem borzasztóan szól), meg gondolom a többi szerszámgép gyártónak is. Ahogy a kollega mondja, nagyon speciális és ezáltal vékony a piaca. Én sokkal inkább promóciós termékként tekintek rá: az a cég, aki lead egy 2-3 M Ft-os rendelést szerszámgépekre, az kap egy ilyet ingyen. Számomra ez némileg meg is magyarázza a magas árat, mert így nagyobb értéknek tűnik.

• carl18

addikt

válasz r_zsolt #19718 üzenetére

Üdv!
    Megnéztem így vakon nem tudok róla mint mondani.
    (Szerszám Súlya (kg)7.7Szerszám Hossza (mm)505.5)
    Igazság szerint 5 év garancia miatt, lehet a gyártó valami tartosat hozott létre ha ennyi garanciát mer vállalni. :K De persze nincs benne akku külön kell csatlakoztatni így IPX 4-es védelem jár mellé.

A gyártó leírása alapján ennyit tudok mondani, hallani kéne élőbe hogy komoly tapasztalatot lehessen levonni.
    Nekem Van Egy Earfun UBoom X az ellen gyorsan eldőlne mit is tud azért a 150.000 forintos árcéduláért. Más felől ennyiért van GO Play 3 vagy Boombox 3 is, De W-King X20 is megkapható ennyiért. Mivel nem hallottam nem akarok előre leírni, de pár kép meg leírás alapján nehéz körül írni mit tud.
    A Leírás ami az oldalukon van is igen szegényes. (1 woofer, 2 mid-range, 2 tweeters and 2 passive)

Itt azért van konkurencia bőven, szóval jó kérdés ezért az árért a konkurencia mellet mit tesz le az asztalra. :))

Új hozzászólás Aktív témák