- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
carl18 #18198 üzenetére
Jobban jártál volna ha nagyvárosba rendeled valakihez és ő feladja neked sima GLS-el vagy MPL-el.
Ezek a nagy nemzetközi cégek nagyon gázok.
Én még mindig a Go-Play 2 utódját keresem. Nem vagyok JBL fan, de tetszik hogy a boombox-nak van Airplay verziója. Amit ezért otthon jobb lenne használni, plusz okos otthonba is jobban beilleszthető.
Airplay támogatott egyéb hangszóróról tudtok?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18196 üzenetére
Igen én is jelzem aki nem Budapesten lakik vagy távol a telephelytől számoljon vele nagyon lassú lesz a szállítás. December 2. És a termék sehol mikor Earfun EU azt írta meg kapom november 27-én.
Még az is nagy kérdő jel meg kapom-E Idén.
Ha mázlista vagy megkapod, de ha valami távoli településen laksz mint én Szolnok megyében akkor ide nagyon ritkán jár ez a futárszolgalat.
1 Csomagért nem fognak ide jönni.Szerintem ha ő rendel most Uboom X-et lehet hamarabb kapja meg mint én.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18193 üzenetére
"Uboom X-et most 119€ ért látom nem usd eu-ban ... "
A "nagy trükk", hogy a global oldalról (jobb fenn, földgömb) kell rendelni." ... ahogy a kosárba rakom nem rendelhető."
Úgy tűnik a nemzetközi oldalról végignyomható a rendelés, de arra készülj fel, hogy (nagyon) lassan is jöhet a cucc. Itt többen rendeltünk earlybird-ben, és több, mint egy hónapot vártunk mire megjött (carl18 pedig még mindig nem kapta meg, de az már egy másik sztori...).
Ha karácsonyra szeretnéd, vagy nincs türelmed várni, akkor inkább rendeld meg itthonról.
Esetleg írj a service@myearfun.com-ra, és kérdezz rá, hogy ha ma rendelsz, akkor mire számíthatsz. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #18186 üzenetére
Vedd meg azt a tronsmart bang SE-t, amit Carl kollega nezett ki maganak
Illetve ilyen melora en tuti hasznaltan neznek valamit. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18189 üzenetére
" ... a 100-120k kategóriában a GO+Play 3 a legjobb a piacon?"
Ott jó eséllyel az, más kérdés, hogy megér-e annyit.
Egyébként mikor azt olvastam, hogy "kompakt" hangszórót keresel, akkor én kisebbre (ilyen TRIBIT XSound Plus 2-re) asszociáltam. Na, mind1.Szóval ajánlom megtekintésre (és beleolvasásra: cikk + kommentek) ezt a videót.
Az UBoomX kintről 2 év garral (ha regisztrálsz a gyártó oldalán) az "UBOOMXXX" kóddal 119$. Alapból jó cucc, de szerintem ezzel az árral most egyszerűen verhetetlen.
Visszatérve a "kompaktságra". Azért azt kétszer gondold át, hogy mire, hogyan akarod használni, mert azért ez – véleményem szerint – azért már messze nem egy "kompakt" hangszóró. Nálam egy Soundcore Motion Boom-ot váltott.Hasonlóan jó vétel most a TRIBIT StormBox Blast. Méretben és tudásban is hasonló, mint az Earfun, csak drágább (ha jól látom 140$, de még mindig nem annyi, mint a H/K).
A GO+Play 3-al nekem (szóval subj. vélemény) az is a bajom, hogy rettentő sérülékenynek érzem az alsó hangszóró miatt. Még lakáson belül sem mindegy, hogy hová rakod le.
De, ha nem is sérül, nagyon máshogy fog szólni egy polcon (ahol a hangok ki tudnak áramlani alóla), mint pl. egy ágyra letéve.
Ja, app. nincs hozzá. Egy hangzás van, amit ő beállít a környezete alapján. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #18190 üzenetére
Fúró és flex mellet nem lehet zenét hallgatni
Inkább hangos zene kéne háttérbe?
Akkor vidd a Logitech hangszórót és használd Max hangerőn. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #18186 üzenetére
De miért kell Max hangerő? Hordozható hangszórók maxon 3-4 óra körül lemerülnek. Inkább 60_80 százalék között próbáld meg fények nélkül.
Szerintem anker boombox hangosabb mint a logitech amit írtál.
Mikor én festettem és féltettem a Dockin egy pamut házizsakba rajtam, esetleg vannak ilyen szatyrok is.
A hang át megy rajta de a port, retket még is meg fogja. Enyém Bugatti cipő tároló szütyö a Dockin pont belefér.A most lesz december elején a Dockin d fine plus 4 éves.
mivel kéne fel avatni.
-
Peaceliker
addikt
Kattogok, hogy lehet kéne egy munkáshangszóró.
Szó szerint értve, mocsokban retekben kéne üzemelnie (nyilván annyit meg tudok tenni, hogy letakarom) . Hangerő és mély a hangsúlyos, illetve, hogy nagyobb hangerőn is értelmes üzemidő legyen.
Jövőre egy ház felújításba kezdek (nagyja saját kezűleg történik majd). Most első gondolat, hogy van egy régi logitech x230am, az kap egy bt vevőt és kész. De ugye ez 220 ról megy, helyhez kötött.
B2p t nem vinném el, sajnálnám,de meg maxon üzemidő fing (4 óra).
Van valami ajánlás 50 alatt? Ami azért nem annyira trágyán szól, hogy elhányjam magam?hallottam ilyen nagy dög sencor vagy fene tudja mit szólni (pár éve volt 25k)és hát sírtam annyira undorító volt a hangja. Oké, nem stúdió minőség kell, de azért ne legyen már annyira gáz.
Ötlet, javaslat?
Gazdasági szempontból nyilván maradni x230 nál lenne a legjobb -
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18183 üzenetére
Earfun Uboom X, Tribit Strombox Blast, Soundcore Motion Boom Plus 2.
Hirtelen ezek jutott eszembe.
Esetleg ha nem igazán akarod hordozni a Harman Kardon Go+Play is érdekes lehet.
Jó és erős hang, Ha kicsit 100E fölé tudsz menni a GO+Play 3 is elérhető már hazai boltokba.
Média markba szokott lenni teszt darab amit élőbe ki is tudsz próbálni így mondhatjuk egy tesztet még is csak tudsz róla csinálni. -
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18180 üzenetére
Szerintem bátran ki lehet jelenteni eddigi adatok alapján ár-érték arányba az új Uboom X egy elég jó választás!
Mire kell? Mekkora méret és teljesítmény igényed van?
Boombox szint kéne? Vagy egy kompakt még is erős?
A méret is számít az áron felül. ( Súly kategória kéne!
Ha 2KG vagy az alatti Ligába kéne választani Soundcore Boom 2 egy új és friss hangszóró.
(Ma néztem melyik cég hány terméket is add el belőle, azért az érdekes a Dockin D Fine Evo úgy hogy gyakorlatilag semmi reklám semmi tartalom nincs róla a netten és havi 300+ eladás eredményez. Az agyonreklámozott Boom 2 amivel televan a youtube meg 500+ eladás.)
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
BT hanszórót keresek, mi most a legjobb ár érték arányú hangszóró most?
Olyat szeretnék ami szépen szól, méret nem számít.
JBL? Esetleg más? Max 100k körül.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18177 üzenetére
Hétfőn hívom őket hogy akkor mi lesz vele. Meg mondom őszintén 25. Óta nincs update és kamu információt láttok utcaszám hibás.
Holnap Dec 2 dehogy adtam én fel csak hétvégén nem akartam ezen agyalni.sslytr
Ez W King D8 csak Evolveo márka név alatt árulták.
Woofer erősítő és más adatok egyeznek.
Evolveo P6 volt magyarba de sokszor le ejtették aztán nekem adták ingyen mert torzít.
Sajnos mostanság fáradt voltam és nem volt kedvem vele bíbelődni. De majd aliexpressen lehet veszek 2 Woofert aztán majd bele faragom a házba még ha kicsit nagyobb is.
Még arra gondoltam a belsejébe rakok vatát is ettől lehet csökken a doboz hang is.2x75mm Woofert raknék bele aztán össze rakom vagy kap egy Design frissítést. Sajnáltam ki dobni a d8 javítás is jobb mint a Bang Se.
Volt egy fórumtag aki a T6 Maxot módolta.
Az biztos annak is nagyot változott a hangja. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18176 üzenetére
"Úgy hogy Uboom X nem jön ki nincs garancia mást is ide hozna az amazon cége."
Akkor most kész, ennyi volt? "Nyert" a UPS? ... és akkor most már soha, semmit nem fogsz merni rendelni, mert mi lesz, ha? Reklamációt se nyújtottál be hivatalosan?"Ahhoz kéne 2 65mm vagy 70mm Woofer ... hol találok jó áron?"
Google, vagy még inkább Ali "speaker 70mm" → link1, link2 (bár ezt "full range"-nek írják). Egyébként jó lenne tudni, hogy most mi van benne ... -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18170 üzenetére
Úgy hogy Uboom X nem jön ki nincs garancia mást is ide hozna az amazon cége.
akkor már egy Tozo pa1 és Uboom x ragadna náluk raktárba.
Jó nekem még a Tozo gondoltam módosítani kéne rakni bele még egy Tweetert és kész a 2 utas hangrendszer.hcol7
Köszönöm. Én is próbálok várni még hétfőn felhivom őket mire jutottak. Hétfő óta nincs frissítés azt írja Címadat szükséges. Azóta hívtam őket de bármit csináltam nem változott semmit.Van nálam egy hibás Wking D8 azt kéne feltámasztani. Akku jó erősítő jó de a Woofer hibás.
Ahhoz kéne 2 65mm vagy 70mm Woofer, míg gondoltok ilyet hol találok jó áron?
Jelenleg torzít
-
<Adamsky>
nagyúr
Most rákerestem, de úgy látom, hogy csak 5-ös van ...
Mindegy, a lényeg, hogy szerintem ahogy egyik akkumulátoros eszköz, úgy a JBL hangszórói se szeretik, ha töltőn lógnak 0-24.
Ha mindenáron bt. hangszóró kell (és nem felel meg egy jobbfajta 2.0-s szett), akkor használd úgy, hogy 2-3 havonta azért egyszer legyen lemerítve, majd feltöltve a hangszóró. -
O.CS
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy JBL Charge 6 hagszórót és a PC/laptopnál használnál javarészt, akkor ha mindig töltőn van az mennyire baj?
Nem okozna problémát a hangfalnak? -
carl18
addikt
Akit érdekel esetleg a TOZOstore oldalán 40 dolláros BlackFriday kupon van a TOzo PA1 hangszóróra. Így nekem összegbe 12E forintot ír, az nem rossz és hordozható méret.
-
carl18
addikt
Erre írja. Úton
Címadat szükséges3x hívtam őket de semmi se változott. Hétfő óta eltűnt és nincs változás.
minden adatot címet le adtam újra és újra még se küldik. Vagy lehet elopták?
Volt hogy hazudtak telefonon ma küldik.Azt láttom mindenki meg kapta aki Vecséshez közel van. Itt a topikba mindenkinek ki küldték már.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18165 üzenetére
Néha jó új hangszórót kipróbálni!
De nyilván én se akarom pénzt kidobni a ablakon.Most az a Uboom X volna érdekes ha megjönne egyszer az életbe talán. Jó esetbe Karácsonyra ide ér, de valahogy nem igazán érzem (Abádszalókra) szívesen hoznak valamit. Szerintem a legjobb ha elengedem a dolgot, ebből nem lesz szállítás vagy eltűnt a csomag.
Arra azért kíváncsi vagyok akinek megjött a Uboom X mit szól hozzá? Bejáratás után? Új firmware mellet mit megy? Akku idő fél hangerőn?
Basszus mélység, erő? Hangkép? hangminőség? Látszik Oluv odatette magát?
Beltéren,kültéren? esetleg egy Harman Kardon/JBL Termék ellen hogy állja meg a helyét?
Hangerő? melyik a legjobb EQ mód?Ha már nincs fizikai termék legalább hadd álmodozzak róla.
Hallgatom az Edifier R1280DB-t és azt képzelem UBoom X. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18164 üzenetére
Huu, en nagyon egyutt tudok erezni veled
En majdnem ramentem a Airaux AA-DH1-re amit hardverapron arultak fillerekert. De ugy voltam, hogy sok lesz egy 6. bt hangszoro a hazban
Aztan arultak egy BlitzWolf BW-WA3-t nagyon jo aron, akkor mar nagyon izzadtam. De hala egnek elkelt
Aztan most van egy x-wing x10, bar az nincs jo aron, es tudom, hogy nem tiszta a hangja.
Dejo hogy a soundcore marka nem fogott meg, mert onnan is van 1-2 jo vetel.
Illetve van egy 17 kilos sony party hangszoro kb uboomx arban, de azt meg nem tudnam hova tenni.
Igen, van itt dilemma kerem -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18163 üzenetére
A TOZO PA1 mai napig működik használom is naponta!
Csak kíváncsi vagyok más hangszóróra is! Bár igazi, lehet marad az a TOZO_T megtartom és addig használom ameddig az akku fel nem adja a harcot!
A BANG SE inkább hangerő miatt lehet jobb vagy a méretéből fakadóan.
De a hangminőség nagy kérdőjel és hogy mire képes vagy mennyire javítható EQ mellet.
Nem jön a UBOOM X ezért valamivel be kell tölteni az űrt a lelkembe.
Elsőnek rendeltem de utoljára kapom meg, ha megjön mert lehet ebből már csak Decemberbe lesz hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18162 üzenetére
Bocs, de szerintem te mazochista vagy.
Te is tudod, Peaceliker is megírta (pedig ő a "sima" Bang-ra gondolt, ami elvileg a nagytesó ), hogy nem lesz jó. Erre csak erőlteted." ... a Tozo Pa1 helyére akarok valamit."
Mi lett a Tozo-vel? Egyébként a Tozo-t – még ha jó is lenne – hogyan tudná a Bang SE helyettesíteni? Utóbbi nagyon nem hátizsákos hangszóró.
Akkor már én inkább egy Tribit Stormbow Flow-ra néznék rá. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18161 üzenetére
Én poénból ha már annyira dicsérik lehet ki próbálom a a Tronsmart Bang set. Már csak a videó miatt is Megéri.
a Tozo Pa1 helyére akarok valamit.
Mindenki írja úgy meg úgy ár érték a Tronsmart.Van egy olyan érzésem még ez is hamarabb jönne meg mint a Uboom X. Valahogy az Ups nagyon nem akarja nekem elhozni. Úgy láttom már mindenki meg kapta a topikba. És legalább lenne mit tesztelni ha nincs Uboom X kiváncsi lennék tudja e a 24 órát a Bang se.
Memória kártya esetén telefon nélkül is tud zenélni ez egy jó dolog.Sok Bluetooth hangszóró esetén jó a hang csak a baj hogy nincs adathordozo lejátszás.
A Micro SD esetén viszont el indítom és menne magától a nap végéig. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18160 üzenetére
" ... 30 dollár, annyiba nem nagy kockázat!"
Te tudod. Nekem a nyűg, hogy kerülgetni kell utána (mert tuti nem tetszene), vacakolni az eladással ...
Akkor már rendelhettél volna inkább egy UBoom L-et (igaz az ~50$), hátha az hamarabb ideér.
... és azt utána - ha mégse kell - eladni is könnyebb.
UPS-el kapcs. írtam pü.-t. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18157 üzenetére
A Bang se felújított és akciós!
30 dollár, annyiba nem nagy kockázat!
Nyugi anyagilag okos vagyok és tudom mennyit ér az a vacak.
De 30 USD nem sok, annyiért simán megéri ki próbálni.Ma felhívtam a UPS ismét 2 órakor, mondtam neki mit ír a weboldal.
A nő gond nélkül hazudta a telefonba hogy feladták és ma már ki hozzák.
4-től 8 óraig vártam, telefonon se hívott senki és a UPS nyomkövetés se mutatja feladták volna.
Írtam emailba, 2X telefon és semmi hatás.
Se baj most írtam az Earfunnak valami nyomást gyakorolján már az UPS-re mert hazudnak és a csomag nem akar elindulni felém. Ő a feladó, még is csak rájuk lehet jobban hallgatnak.
Képernyő kép készült mire hívatkoznak és miért nem küldik.De érdekes az UPS oldala csak azt írta melyik város melyik ország.
Miért nincs ott mi a cím? Név és ház szám?
Most már így is úgy is ott tartunk lehet vissza küldik a hangszórót a cég hazudik orrba szájba. Hátha az Earfun tud valami nyomást gyakoroli.
Ha meg az UPS nem szállít lehet az Earfun vissza utalja az árat. -
carl18
addikt
válasz
Én már 2 órakor hívtam ügyfél szolgálatot.
Hogy mikor jön azt írja az oldal híbás a cím adat.
A nő azt mondta telefonba hogy ma szállítják.18.34 van most gondolom kamu volt hogy jön ide valami. 4 óta itthon vagy de nem jött ide futár autó többször ki mentem vártam.
Várok de mind hiába. -
cidalain
veterán
válasz
Értem persze, de addig csesztetném őket telefonon, szükség esetén minden nap, amíg a tracking végén ott szerepel a visszaküldés szöveg. Ne küldje vissza, itt a cím, telószám, minden nap keresed, vàrod, átveszed, csak jöjjön már el vele a futár Bivalybasznád külsőre, vagy legalábbis a környékre, még elé is mennék pár kilométert.
-
<Adamsky>
nagyúr
UBoom X első benyomások / tapasztalatok:
Perpill. az Indoor+ és a Desktop (Studio) preset-ekkel használom a legtöbbet. Így szép kiegyenlített hangzása van. Semmi sem sok, de kellően mélyre is lemegy.
Basshead-eknek ill. kültérre ott van a két Outdoor mód, és a Boom xxX (nekem ez utóbbi egy rövid teszt alapján annyira nem tetszik). A Ground 0 érdekes (lehet még).
Ja, és akkor ott van a cust. eq. amivel egyelőre nem bíbelődtem.Egyébként eddig tetszik a cucc. Az app nem egy nagy durranás, de gyorsan indul, és azonnal látja a hangszórót. A ki-be kapcsolási hangok hangereje állítható (ezáltal kikapcsolható). Ez nagy plusz. Alapzaja (szinte) semmi. Ki-be kapcsolásnál nincs semmilyen "pukk" (mint pl. a Soundcore Boom-nál).
Negatívum, hogy a gombok fekete alapon feketék. Nem értem miért nem kaphattak világítást, vagy fújták volna le őket fehérre. Cserébe viszont könnyen kitapinthatóak.
Ja, a kikapcs és bekapcs is egyetlen gombnyomás. Mondhatnák erre sokan, hogy "és"? Csakhogy ez pl. a Soundcore Motion+ -nál mindkét esetben pár másodperc nyomva tartást igényel pluszba, míg a Boom esetén erre csak kikapcsolásnál van szükség (fura).Ja, majd elfelejtettem. Nagyon jó a több lépcsős hangerőállítás (ez csak az Oluv féle preset-ek esetén van), ill. egészen alacsony hangerőn is képes szépen - mondhatni telten - szólni. Nem csak, hogy az ára jó, de ezért gyakorlatilag az ember két hangszórót kap.
#18152 carl18
Ennyire égeti a pénz a kezed? Hagy a csudába a Tronsmart-ot! Nem egy hangszóród volt már tőlük, és egyikkel se voltál elégedett. Inkább hívd fel holnap a UPS-t újra, és kérdezz rá, hogy most arra várnak-e, hogy közelebb költözz Vecséshez, vagy mi a pék ... van?#18156 cidalain
"Miért menne vissza a feladónak?" – tényleg ezt képesek kiírni. Én ugyanezt megkaptam, miután előző nap leegyeztettem velük még azt is, hogy mit ettem reggelire.
A csaj a telefonban elintézte annyival, hogy még nem ment át a rendszeren az előző napi egyeztetés (gondolom akkor tudták meg a tel. számom és az e-mail-em), és azért látom azt, amit. Magyarán, hogy visszaküldik, ha nem jelentkezem.
Náluk ez a normál ügymenet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18154 üzenetére
-- sztornó / töröhető -
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18152 üzenetére
Akkor mar inkabb a sima Bang-et vegyed, az nagyon tetszik nekem kinezetre. Csak a teszteken azt olvastam, hogy basszus nincs benne.
Az uboomx meg brutalis, az app egybol frisitessel inditott (0.33rol 0.41re). Kb 3 zenet hallgattam meg, de nagyon meggyozo a cucc
Elegge lemerulve erkezett meg, most toltom ezerrel. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18151 üzenetére
Na akkor csak meg jött mázlista.
Én utoljára kapom, de benne van a pakliba vissza küldi a feladónak.még nincs terv ups oldalon mikor hozzák ki. Nincs pontos dátum ha lesz frissítés lesz.
Tronsmart Bang se vagy Bang Mini van valakinek?
Mit tudhat? Dockin ellen lehet veszek egyet tesztre. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18149 üzenetére
Hozzád legalább el indult.
Hozzám meg se próbálnak jönni el se indult.
2024/11/25
22:00Ú ton
A utcaszám hibás. Ez késleltetheti a kézbesítést. Megkíséreljük a cím frissítését.
Vecses, HungaryEz óta semmi hír
A Diszkrét fenyegetés is aranyos.A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük.
Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak.
Akkor el könyvelem nekem nem lesz Uboom X. -
<Adamsky>
nagyúr
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Én is úgy gondolom írni kéne az Earfunnak az UPS helyére kéne valami más cég szállítási opció. A Fő baj az Earfun az amazonnal szállít, az amazon amerikába és UPS_n keresztül szállít. Szerintem ez a amazon fő szállító cége, csak az a baj így velük minket szívatnak.
#18138Totka1986
Azt jó hallani ennyivel jobb a Uboom X mint a Motion Boom Plus!
Pedig a Boom Plus se kis hangszóró, de az jó hír hogy az Earfun jelentősen felülmúlja.
Nekem még hallani kéne élőbe, meg megjönni de aztán én is írok beszámolot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18141 üzenetére
" ... nagyon sokaig 49990 forint volt az ara ... "
Jaja ... közben én is megnéztem az "arukereso"-n az árgrafikont. A 10 Ft híján 50e Ft szvsz. igen-igen jó ár. Én mondjuk Oluv miatt is (+ a gar. ami így 2 év) vettem kintről (és mert nem volt égető a dolog). Ha "holnapra" kellett volna, nyilván más a helyzet."Neked nem okozott gondot ... "
Azért "nem", mert meg sem próbáltak hívni (vagy épp e-mail-ben értesíteni), csak ~10 perccel a futár érkezése előtt (nice!). Itt írtam róla: #18100, #18119#18143 Totka1986
"Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év." – de mit látsz a számlán v. gar. papíron?
" ... yt videón túl vagyok ... " – az a baj, hogy Oluv ugye nincs a YT-n. Szóval vagy patreon vagy Rumble (ahová én feltöltöttem párat tőle)." ... de ez így élőben teljesen más." – ez nem vita kérdése. Nyilván az a tuti.
" ... egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül ... " – az komoly!
Gondolom, ha utolérted volna, akkor az égig rúgod. Nálam állítólag (épp nem voltam itthon) a futár normális volt, de ott a központban valami nagyon el lehet cseszve (vezetői szintén, hogy ezt hagyják). -
sunone
aktív tag
Anker Soundcore Motion+ használok jó ideje háttérzenéhez.
Sokáig nem is figyeltem rá, de egy ideje azt vettem észre, mintha megöregedett volna a szett, tompább lett a hangzás; egészen szélső értékre kellett felhúznom a magas és mély EQ-t, hogy valamit halljak a cinekből, dobbanásokból.Ma hirtelen felindulásból átváltottam spotiról tidal-ra és a "megöregedett" motion+ úgy elkezdte zizzenteni a magasat és dörrenteni a mélyet, csak forgattam a szemem.
Nem tudom felidézni, mikor és miért kezdett el tompulni a spotify, pedig korábban, mintha jól szólt volna....
-
Totka1986
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Ez pont a Gearup volt, vasárnapig volt 49k, de előtte két hete szintén ennyi volt.
Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év.Kb. szerintem az összes uboomx vs. boom 2 plus vs. boom plus yt videón túl vagyok, persze hallani a különbséget de ez így élőben teljesen más.
Így utólag azért a "csöcsi" videói is érdekesek, pont a boom plus vs uboom x teszten a boom plus valami rendkívül gyengén szól... A valóságban azért ennyire nem rossz. Gondolom teljesen alap eq-val tesztelte, a soundcornál viszont az alap eq nagyon gyenge, ha jól beállítod teljesen más a hangja.
Van egy motion + is , alap beállításon az is sajnos elég harmatos.Az UPS itt is szépen vizsgázott, soundcore-ról 1 honapja rendeltem, miután beérkezett magyarba, több napig csak annyi infó jött, hogy a cím túl messze van ezért következő munkanapra lett ütemezve..
ez ment pár napig , egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül.. a hagja is szép volt az eséstől. Se telefon se értesítés. Szerencsére nem lett baja..de ez komolyan gáz így..
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
" ... hétvégén 49k ért rendeltem egyet ... " – hol volt így beakciózva? Garanciát mennyit kaptál rá?
"A videókból ez annyira nem jött át,pedig elvileg mindkettő 80w.. "
Attól függ melyikből. Sajnos sok a csapnivaló teszt a YT-n, és akik komolyabban vehetők, ők se bíbelődtek azzal, hogy bevárják (esetleg újra teszteljék) a 0.39-es fw.-t.
Nem mondom, hogy Alan szintje, de az elején mókásnak induló Audiophile housewife (alias "Oluv felesége", Csöcsi) felvételein egész jól hallható, hogy mit tud a cucc.#18137 carl18
Pü.-ben ugye írtam neked, hogy nekem tegnap jött meg. Tényleg besz@rás, hogy több mint egy hónapig (okt. 10 → nov. 25.) jött, és akkor is abban az 1 órában érkezett, mikor épp elmentem itthonról (még szerencse, hogy volt aki átvegye).
Ez a UPS tényleg egy nagyon rossz vicc. Én nem is nekik, hanem az Earfun-nak fogok írni, hogy - ha egy mód van rá - felejtsék el őket. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
Itt paran tobb mint 1,5 honapja varunk az elorendelsunkre
Vannak akik megkaptak 1,5 honapra. Igaz elorendelve kb 8-9ezer forinttal olcsobbra jott ki.
Valamiert magyarban elobb megkezdtek az ertekesitest, mint a nemzetkozi megjelenes. Ha meg is kapjuk valami osregi fw lesz rajta. Jopofa ez az earfun -
Totka1986
csendes tag
Annyi jót olvastam erről a boomx -ről hogy hétvégén 49k ért rendeltem egyet magyarból,ami ma még is érkezett.
Mindenféle bejáratás nélkül (0.41 firmware) egy boom plus mellé rakva valami hihetetlen mekkora a különbség.
A videókból ez annyira nem jött át,pedig elvileg mindkettő 80w..
Nagyon mélyre megy és nem mondom hogy a boom plus rosszul szól, mert megszerettem a hangját de teljesen más kategória.
Minősége érzésre egyáltalán nem rossz bár a soundcore abban azért jobb. A másik kiszemelt a Boom2 plus volt de azt 60k alá nem tudtam levenni, de egyáltalán nem bántam meg.. így fél óra hallgatás után. -
Steevy84
csendes tag
Vettem apósnak karira egy soundcore select 4 go-t mert a jbl go2-je már döglödik minden téren. Természetesen leteszteltem mielött be lesz csomagolva.
Van még egy pár hónapos jbl go3 is családban, annál egyértelműen jobban szól, és hangerőben is többet tud. Az aksi idő az parádésnak néz ki, nem hallgatam merülésig, de 3-4 óra kellett hogy 80-ról 60%-ra merűljön kb 60-70% hangerő mellett. A magas hangok nagy hangerőn már kicsit túl élesek de egy egészen kicsi eq belenyúlással ezt is hamar orvosolni tudtam. Anyagminőség viszont kicsit elmarad, a Jbl-t jobb érzés kézbe venni, de amúgy nem rossz ez sem, olcsónak azért nem érződik.
Összeségében szerintem pattent kis hangszoró, nagy aksival. merem ajánlani
-
Megértem a lelkesedéseteket, ezért eddig nem is akartam szólni miatta, de most már szeretném kérni, hogy térjünk vissza a topik eredeti céljához, a BT hangszórókról való diskurzushoz.
Kíváncsian várom a beszámolótokat, mihelyst megérkeznek a cuccok! -
carl18
addikt
Ups erre váltott át.
"A szállítás időpontját a lehető leghamarabb közöljük" -
carl18
addikt
Nekem csak alkalmi használat lenne, már régóta akartam egy kínai órát. Most így lesz nekem is egy.
Volt már olcsó órám ami kopott és bizony kopás után egy pár hónapot volt fiókba ott meg érdekes oxidácio indult be.
Szerintem közvetlen a kínai gyártótól jobb minőséget kapni mint ha még át megy egy pár viszont eladón akik még rá rakják a saját hasznukat.
Lassan 4 éve vettem egy egy egeret ami 1500 körül volt anno. És jobban bírja mint a szülinapra kapott 5000 forintos egér. -
válasz
carl18 #18131 üzenetére
Curren órák alapvetőn megbízhatóan üzemelnek.
2 probléma szokott csak lenni velük.
1- Az óta üveglapja rohadt könnyen karcolódik.
2-Maga a ház és a szíj tud csúnyán kopni a bevonatos óráknál.
Persze ennyi pénzért ez ajándék, de amúgy sem egy drága valami a maga ~4000ft-os teli árával.
Én a Paganikkal szemezek, munkásba az irodába pont elég lenne.
Egy Speedmaster homage panda verzióban adná. -
carl18
addikt
Gondoltam ha már úgy is késik a Uboom X legyen egy kis játék!
Most rendeltem aliexpressen egy órát kemény 438 forintért "Black Friday" akció és ingyen szállítás. Kínából jön, mit gondoltak mi ér ide hamarabb az Uboom X vagy kínából a luxus óra?Kaptam számlát letöltöttem és ezen rajta van az áfa is.
Csak 1 darabot enged kosárba rakni, ha kijön és működik akkor vásárlás sikeres.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18126 üzenetére
Tudom Abádszalók nem a világ közepe de azért nincs az isten háta mögött.
Csak GLS/Posta napi szinten járja a várost hétköznap.
Az UPS meg ritka erre mint a fehér holló.
Nem létezik Szolnokra biztos megy a UPS, persze írtam pár napot még kibirok csak az legyen a dobozba amit várok ezért muszáj lesz a kicsomagolást felvenni.
Amazon/Earfun esetén máshogy nem tudom bizonyitani nincs hangszóró a dobozba.
#18127HKorn
Szerintem nem lehet külön rendelni max forrasztani.
7,4V az akku emlékeim szerint 2X18650 ha lenne ismerős aki képes erre a hangszórót szét lehet szedni le venni az akkut és a régi töltö elektronikát átforasztani az új cellákra, a 2X18650-es cellát szintén ponthegeszteni kéne úgy hogy 7,4 volt legyen a eredmény.Rendelésről sajnos nem tudom, de az építés lehetséges.
-
HKorn
veterán
Akksit cserélnék Tribit Xsound Go-ban, mert teljesen gatya már, random lemerül még úgy is hogy töltőn van. Rákeresve nem találtam, tud róla valaki honnan lehet rendelni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18120 üzenetére
Úgy látom ez egy régi sztori (1 éves?). Jó lenne tudni, hogy mi lett a vége (ezzel kapcs. nem találtam semmit).
Egyébként elég találó ez a komment
A Dávid szobrot sem kifaragva kapta Michelangelo...roller az, csak még benne van az anyagba..."A cím olyan távoli területre esik ... "
Nem akarod hétfőn felhívni őket, hogy segítsenek értelmezni a státuszt? Mire várnak?
a) közelebb költözz Vecséhez
b) más is rendeljen onnan, ahol laksz
c) elund az egészet, és visszaküldhessék, csak nekik ne legyen vele dolguk#18123 gimis
+1 a "Soundcore Motion+"-ra.
Esetleg UBoom L (ezzel nincs személyes tapasztalat, de jókat hallottam róla).#18125 Nessiel
Ebbe kukkants bele: Soundcore Motion 300 or Bose Flex or Tribit Stormbow Flow -
Nessiel
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, azügyben, hogy létezik-e olyan bluetooth hangszóró, amelyik jobb lenne hangerőben és hangzásban, (tudom, hogy ez szubjektív dolog) mint a Bose SoundLink FLEX? Természetesen ugyanebben a méret kategóriában gondolkodom. Részemről a JBL charge kizárva, mert a közelében nincs véleményem szerint. Lehet drágább is. A vízállóság és ütésállóság ugyanúgy kritérium lenne.
A válaszokat előre is köszönöm. -
gimis
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék venni egy Bluetoothos hangfalat. JBL Charge 5öt néztem de nekem az ára túl sok. Mit ajánlotok sokkal olcsóbban ami kb hozzá a Charge 5öt szintjét? -
carl18
addikt
Üdv most néztem az egy youtuber is kályha csövet kapott Roler helyet. Ups ragasztó szalag volt a dobozon szóval ott lopták ki. [link]
Eddig vicc volt hogy videóra veszem de már úgy várom a csomagot. Aztán futár arc és hang cenzúra mellet mehet youtubera is angol felirattal. Ha valóban ki lopták adok én ennek nemzeti visz hangot.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18117 üzenetére
Igen, én is néztem a Uboom L 48 dollárért most jó árba lenne.
Csak a forint olyan gyenge így sokan ront a vételáron.
Én anno mikor 40 dollárért vettem a 24 wattos Uboomot az akkor 12E forint volt ilyen szállítással.#18119<Adamsky>
Nálam itt tartos most a rendelés "A cím olyan távoli területre esik, ahova nincs mindennap kézbesítés. / A kézbesítést átütemeztük a következő munkanapra.
Vecses, Hungary"
Én se értem miért a UPS az amazon hívatalos szállítója főleg ha ilyen rosszul végzi. Szolnok megye amúgy se arról híres túl sok UPS autó rohangál a városokba.Pedig tényle UPS név hallatán rögtön az amerikai amazon jut eszembe.
Csak úgy néztem a csomag nyomkövetését hogy lengyelből milyen könnyen eljött magyarba. Lengyel Raktár 12 óra múlva Szlovák raktár, aztán 21-én reggel 7 órakor már vecsésen volt. 19-én adták fel lengyelből, szóval kalap kabát amazon és earfun amit tudtak megtettek eljutatták magyarba.
A Többi hiba már a UPS része, késés/lopás/csomag eltűnés. Esetleg vissza küldés a gyártónak ami szintén nem jó, mert olvastam valaki Nike cipőt rendelt UPS-n keresztül amit a UPS vissza küldött a Nike de a márka üres dobozt kapott így a vevő a cipőt is bukta és az árát is.
GLS/Magyar posta többször hozott csomagot sose volt gond.
Amazonnak velük kéne szerződni, vagy legalább lenne választási lehetőség. Esetleg ennek a Futárcégnek fejlődni (UPS)
Most a külföldi amazon rendelésre már több okból se éri meg, egy felől van esély a csomag valahol fenakad vagy eltűnik.
Más felől a forint elég gyenge így sokkal már elég extra felár a vásár nekünk.
Ja még egy érdekesség a Dockin küldött emailba hogy nagy karácsonyi vásár és akció. Néztem D FIne Evo 105 euro nem is lenne rossz ár. A Dockin oldal magától forintba írja és nem engedi váltani (47.000FT) amazon.de oldalon 116 euro ami szintén 47E forintra jön ki.
Szóval ami németnek D FIne Evo 105 Euro az a magyarnak 116?
Ha nem lenne gyenge a forint és élne a 105 euros ár 40E-ig simán vennék belőle.
Most viszont hogy még Akciósan is 47E elég hard kategória.
Mikor én az enyémet szállítás nélkül lett volna 32E körül. 5E volt a posta úgy jött ki 38E forintra.
A 47E ár ingyen szállítás mellet van, posta esetén +6E forint ami 53E volna.A Sima D Finet és a D FIne pluszt is 40E alatt vettem 37-38E tájékán. Most úgy gondoltam az Uboom X jó deal lett volna ennyiért? Még jó hogy időbe megvettük mert a Dollár/forint most elszált.
Most már csak készhez kéne kapni.Kis off, mivel a dollár/euro elszált ez majd a magyar piacon is érezni fogjuk lassan. A meglevő készleket még a régi áron elmennek, de ami új import a gyengült valuta miatt lesz 10-20% emelkedés kapásból+ a 27% áfa is nőveli az áremelkedést.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18114 üzenetére
Mondanám, hogy addig állj féllábon, de nem akarok neked rosszat.
Nálad mi az indok. Nálam az, hogy én kértem (érted, én)
2024/11/22 – 14:39 – A címzett kérésére a kézbesítés dátumát átütemeztük.
2024/11/21 – 13:01 – A címzett arra kért minket, hogy ütemezzük át a kézbesítést.
Felül azt írják: Becsült kézbesítési idő hétfő, november 25 a nap végéig.
Én sok mindent hajlamos vagyok elfogadni, megérteni (kevés az ember, hóesés, baleset, stb.), de a búbánatos francért nem képesek normálisan kommunikálni?#18118 hkari
Azt lenne jó tudni, hogy hol lehet panasszal élni irányukba. Jó lenne, ha a külföldi csomagküldők leszoknának róluk. A kínai miért tudja ezt (is) zökkenőmentesebben (nekem ez a tapasztalatom) megoldani? -
SSlyTR
senior tag
Good news: Earfun UBoomL most 48 dollar kuponnal,
Bad news: a dollar 395 forintert megyMi a k.rva r.man zsiraf rongybatekert vereres f.szat csinal a vezerunk?!?!?!?2 honap alatt 40 forintot ment fel az arfolyam. -
TaylorPro
addikt
UPS a legszemetebb futárcég idehaza ami csak létezik. Elég csak a google értékeléseket elolvasni. Volt egy Google Pixel 7 ami egy hétig volt csak Vecsésen. Már ki volt töltve a kárfelvételi jegyzőköny, és egyszer csak váratlanul meghozta a futár. Kész csoda hogy a Soundcore Boom 2 Plust időben ziccer nélkül kihozták. Pontos nyomkövetés sosem volt. Szemét egy banda.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18106 üzenetére
Bocsi, jogos! Tényleg "csak" 4 kg, bár az akkor is elég combos, ha "elmászik".
#18109 ← igényes setup (2 utas rendszer), de szerintem túl kicsi ahhoz, hogy ebből tisztességes mélyek kijöjjenek. Bár ennyi pénzért akár csodát is tehet(ne).
#18111 carl18
Szurkolok, hogy legalább neked megjöjjön ma, de én egy lyukas garast nem tennék rá. Nézd csak, nem te vagy az első, akit ezzel a dumával ráznak le.
Szóval szurkolj, hogy a környékeden minél több ember várakozzon UPS-es szállításra, különben az életben el nem jut hozzád (ha rajtuk múlik).#18110
" ... én lehet futár mellet ki bontom ... " – inkább a videózást ajánlom. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Ups Magyarország. Oda be írod a számod és írja magyarul hol tart stb.
2 nap alatt eljött Lengyelországból magyarba, itt egyelőre meg akadt Vecsésen.Pedig úgy voltam Péntek este ezt hallgatom de úgy látszik nem. Jövő héten tuti meg jön.
Csak az kB 7 hét várakozás, így nem túl nagy hála az első napos Early Bird miatt.
Oluv még azért sírt nincs elég vásárló, hiába veszed ha készlet se volt.
Jó áron vettem de azért meg volt a ára majd 2 hónap várakozás.aztán ha minden úgy megy jövő héten kijon, bekapcsol és nem egy üres doboz lesz fél téglával a belsejébe.
Olvastam ups idehaza amazon dobozokat ki bontja szóval én lehet futár mellet ki bontom bele nyúlt-e valaki.
-
SSlyTR
senior tag
Na de kicsit bedobok egy uj temat. Nemreg lattam egy eleg jo videot a Klipsch Detroit hangszororol. Van valakinek tapasztalata vele? Vagy barmelyik Klipsch termekkel?
A forma nagyon tetrszikDe az arat is megkerik
-
Erik-22
kezdő
válasz
Acélfarkas #18101 üzenetére
Amit kaptam tegnap szintén le volt merülve kb 25%-ra és 0.33 fw-vel jött.
Az Oluv hangzásaival nagyon meg vagyok elégedve így pár óra után. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Zirowe #18104 üzenetére
A nemet csokanak is 70-80%kal jott meg es 0.37es fw-el
Na ezt bogozzuk ki
Emlitve volt, hogy 150+175 hangszoro jott elsonek. Es valamennyi eltunt.
Teoria, az egyik csomag regi volt, a msik ujabb. A regibol tunt el, majd miutan megerkezett az uj szallitmany valahogy elokerult ami addig el volt tunve, es ezeket is szorjak most ki.
Viszont a sorrend meg mindig fura. Ti 8an rendeltetek, Te ujrarendelted, en 14en rendeltem. Te ujrarendelted es elsonek kaptad meg. Akik elorendeltek az pedig sorrendben kapjak.
#18105<Adamsky>
Csak 4 kilos, szoval igy maszhat -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Hagyd a swiship-et! Látsz UPS nyomkövetési számot? Ha, igen, arra kattints rá. Át kell, hogy kerülj a UPS oldalára. Onnantól kezdve azt figyeld. Utóbbit nem győzöm hangsúlyozni. Esetemben most már tuti visszafelé "utazna" a hangszóróm, ha nem figyelem. Ugyanis onnantól, hogy a swiship írt, megszakadt a kommunikáció. A UPS - magától - semmiről sem tájékoztat.
" ... maszik a hangszoro a nagyobb basszustol." – WTF?!
Egy 6 kg-os hangszóró "mászik"?#1810 SSlyTR
Az jó (hír). Helyzet? "Összebarátoztatok" már, vagy még mindig a Boom 2-t érzed jobbnak? Utóbbi esetben le tudnád írni, hogy miben? Több / másabb a mély, jobbak a magasak, jobb a térérzet, stb. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18094 üzenetére
Melyik oldalon? A swiship annyit ir, hogy futarra varnak, hogy felvegye a csomagot, gondolom ez az elso lepes.
#18102<Adamsky>
Megkerdeztem legujabb nemet reddites spanomat, aki mar 6 uboomx-et kapott, hogy milyen volt a hangszoro kibontaskor. Lehet kapsz valami erdekes valaszt.
Egy masik reddites tag pedig olyat jelentett, hogy maszik a hangszoro a nagyobb basszustol. Nem marad egy helyben, de lehet csak neki hibas. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Acélfarkas #18101 üzenetére
Az, hogy
mindenkisokan 0.33-al kapják megdönteni látszik azt a teóriát, hogy ez egy "second batch". Olybá tűnik, ezek a hangszórók a tesztelőkhöz küldötteknél is, és az itthon kapható példányoknál is régebbiek.
Az, hogy "csontra merülve" kaptad, őszintén remélem, hogy csak hanyagság következménye, és nem pedig azé, hogy álltában is képes ~50%-ról 0-ra merülni pár hét (hónap?) alatt. Ne adj' Isten akksi hibás. -
Acélfarkas
őstag
Kibontottam pár perce az UBoomX-et, szinte teljesen le volt merülve. Az eddig kapott BT cuccok mind min. 50%-on álltak, amikor kézhez kaptam őket. Nem erre számítottam. A firmware verzióra rálestem, 0.33-assal jött.
Szerencsére az UPS-es mizéria engem elkerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Túraautó topik
- EAFC 25
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged