- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #20019 üzenetére
Nekem az sokkal zavarobb mikor reggel 6 körül jut a szomszédnak eszébe stihl fűrészel a fát össze vágják.
Nem csak a zaj számít hanem az időpont is.
Nappal nyáron szerintem belefér a zaj de mikor valaki zajongani kezd és rossz időpontban.
Szóval én se vagyok az a típus aki szól de ilyenkor néztem hogy 5 óra után szól a lánc fűrész és valóban ennyire sűrgös végül elektromossal csinálták meg ők is érezték így nem feltétlen okos döntés.A másik szomszéd ha házi bulit tart nem hallani bent vagy kicsit de a Stihl fűrész zaja sokkal hangosabban szól.
Lehet mondjuk nem alvás időbe is zajoskodni a másik csukott ablakkal kell aludni.
Nekem a műanyag ablak elég durván csökkenteni a zajokat szóval ha nem szelőztetek nem sok minden jön be. És ez csak 2 rétegű, 3réteges ablak még jobban hangszigetel.van Direkt hangszigetelt üveg is mert nagy városba mint New York abba a nagy zajba nem tudnál meg maradni.
-
Pixx96
aktív tag
mér kéne bárhová is menni? azt ne mond már hogy egy kertes házban egy ilyen fing hangfalaknak nevezett hangkeltőket gondot okoz tesztelni.... zene nem itt kezdődik két PA felső meg 2 sub láda na a zene itt kezdődik. nálunk szomszédok is rendesek sosem szólnak semmiért ők is hallgatnak zenét már majdnem minden háztartásban fityeg valami partybox amit durrogtat valaki szembe szomszéd is most vett valami hisense partyboxot párban nálam is itt van JBL ultimate és nem porfogónak lett véve.
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #20016 üzenetére
Kertes házba ha jól szigetelt a ablak akkor simán lehet próba gyanánt maxon hajtani.
Műanyag ablak 2 rétegű üveggel elég jól szigeteli a hangokat.Beszéltem pár emberrel és nem az átlag Bluetooth hangszóró sok ember baja hanem mikor 1000 wattos mély ládákat dübörögtett sok ember otthon.
Tájolás és elhelyezés is sokat számít, hogy van e közvetlen szomszéd ha igen hány méterre? -
LanyUs
őstag
Jogos! Az erdő mélyén sötétben hajnali bringa esetén a vaddisznókat és szarvasokat kergetni. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki otthon max hangerőn tolja vagy nincs szomszédja.
A nyáron egyszer majdnem oldalba vert egy szarvas és sok alkalommal találkoztam vaddisznó családdal is. Szerencsére van egy elemes kürtöm, ami elriasztja őket. Teszteltem 50w hangszóróval is a hátamon. Még mielőtt elkezdődne: nem ez nem az a szint, amikor a suhanc hangszóróval a kezében az utcán mászkál. Igenis vannak olyan útvonalak, amikor 4 órán keresztül nem találkozol emberekkel csak a vadakkal... Madárcsicsergés pedig télen nincs, csak a csillogó szem párak és a sötét...
Szóval amikor nyélen ment a hátamon a W-king D8, akkor az állatok is fel tudtak készülni és nem hirtelen meglepetésként érte őket a száguldó mtb. A nehezebb hangszórókat viszont már csomagtartón tesztelném, bár a hideg gondolom darálna az akkuból egy 20%-ot tippre. -
carl18
addikt
Na rokon Partybox 110 hangszóróját teszteltem.
Akkurol extra bass fél hangerőn és nem esett le tőle az állam. Nem megy mélyebbre mint a Uboom X
Szóval nem olyan nagy durranás ahhoz képest mennyivel nagyobb többet vártam.Biztos jó ha hálózatról megy és bulizni akar valaki.
A másik hogy van Extra Bass első szint és második szint és fél hangerőn nem annyival volt mélyebb vagy erősebb.Úgy azt mondom a Oluv EQ Uboom X számomra sokkal zeneibb.
jó volt előbe hallani és kicsit körbe jártam.
Mondták válasszak zenét de a Metallica se szólt olyan szépen rajta. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #20010 üzenetére
Ilyen hangszóró esetén mint a Uboom X a basszus tudja állítólag meg enni az akkumulátort.
Tudtommal a basszus kéri a legtöbb energiát a közép és magas Frekvencia közel se energia igényes.
Magyarán minél több basszus annál kisebb akkumulátor időt fog eredményezi.Én írtam a Outdoor plus mellet 100 százalék hangerőn jött össze ez. De tökre jó lenne egy Bluetooth hangszóróba fogyasztás figyelő?
Például adott módba adott hangerőn látod hány órát érsz el így?UBOOM X 68WH akkut kapott ez mellet tud 3 órát de a Boombox 4 99 Wh akku mellet se bír többet mint 3 óra Max hangerőn. Ledek és mély basszus mód teljes hangerőn ez 180 Watt teljesítmény a Jbl leírása alapján.
Brazil tesztek ezt megmutatták szóval nem kell a Uboom Xt szidni egy Jbl se és Dockin se bír többet.
Mikor valaki írta 8 óra Max hangerőn az inkább számomra nem hiteles egy pontos mérés kell és számít a zenei stylus.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
mefistofeles #20007 üzenetére
A telefont azért ajánlották, mert a BT adó oldalon is lehet gond, (kodek szabvány, implementáció), Lehet egy komolyabb dongle-lal lehet szépen szólna az a BT fejhallgató. Másik BT forrással azért érdemes kipróbálni, hogy kiderítsd melyik eszközre terelődik a hiba/kompatibilitási limit. Kipróbálod a fejest 1-2 telefonnal és hamar kiderül. Ha PC-n használod, akkor a jövőben a te érdeked is, hogy jó dongle-t használj, amivel kevesebb lesz a limit. szvsz
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zοltta #20009 üzenetére
" ... az üzemidő teszteket bújom ... " – létezik ilyen? Itt szerintem calr18 és bwoay tesztelte a legtöbbet. Valamint, ha találsz is, akkor az jó eséllyel a gyári fw.-vel készültet fogsz. Azzal elvileg (ill. gyakorlatilag is) sokkal jobb az üzemidő. Az Uboom X-nél el kell, ill. el lehet dönteni, hogy neked melyik a fontos. B2P-nél egyféle van (a gyári), és azzal tudtommal nem megy el annyit, mint az Uboom X. És, akkor ott van a használat közbeni töltés (akár powerbank-ról ...).
-
válasz
mefistofeles #20007 üzenetére
Akkor irány a bolt, vidd vissza.
-
válasz
Acélfarkas #20006 üzenetére
Nálam a telefon nem opció 99%-ban PC-n használnám, ott pedig rossz.
Két másik füles, egy OneOdio és egy Sony tökéletesen szól. -
válasz
mefistofeles #20005 üzenetére
Próbáld ki másik forrással is, pl telefonnal. Ha annál is nyávog, vagy szarul szól akkor vidd vissza.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mefistofeles #20002 üzenetére
"Tökre feltöltve is úgy szól mind amikor régen a szalagosmagnó húzta a szalagot ... "
Egyrészt ez nem függ az akksi feltöltöttségétől, másfelől sehogy sem kellene "nyávognia" a hangnak. Mielőtt visszaviszed / küldöd, esetleg próbáld ki másik bt.-s forrással, mert lehet az USB-s dongle oldalán van valami.
Az más kérdés, hogy a fejhallgatóról fellelhető egy, de igen beszédes vélemény némiképp alátámaszt(hat)ja a tapasztalatod: "Ilyen rossz hangzású fülhallgatóm még nem volt. Nem mondhatnám, hogy különösebben kényes lennék a hangzásra, de ennek a végtelenségig dobozhangja van." - forrás. -
válasz
<Adamsky> #20001 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsot. Sikerült rendes drivert feltennem, most már a bluetooth kapcsolatttal semmi gebasz, viszont a füles rossz. Tökre feltöltve is úgy szól mind amikor régen a szalagosmagnó húzta a szalagot, élvezhetetlen. Még benne vagyok a 3 napban szóval visszaviszem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mefistofeles #19997 üzenetére
Ahogy Acélfarkas is írta, jobb klikk az eszközön, és a hw. ID alapján próbálj driver-t vadászni hozzá. Név alapján: Realtek BlueSoleil Generic Bluetooth drv.
Vagy küld vissza, hogy ez bizony nem plug & play, és vegyél valamilyen komolyabb bt.-s dongle-t (akár itthonról, akár az Ali-ról)@ Pixx96 & carl18
Nincs itt szerintem semmi furcsaság. Pixx96 gyári fw.-vel használja a hangszórót, carl18 pedig - ha jól emlékszem - a 0.48-al, ami ugyan nagyon közel van a gyárihoz, de mégsem ua. Oluv firmware-éről pedig tudvalevő, hogy nemakkumulátorüzemidő barát.
A sztori másik fele, hogy szvsz. mivel az akksi visszajelzés közel sem óramű pontosságú, ezért a pontosabb értékhez elkerülhetetlen a 100% → 0%-os teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest