- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Azért ha valaki "Munkába használja vagy valami nagyobb felhasználás"
És mindennap 1X tölti akkor 2 év alatt összejön a 700 töltés, persze durván felfelé kerekítve.
Úgy se használja mindennap azt a hangszórót az tény!De ha valaki házibulit is tart vele néha akkor még is jobban használodik.
csak ez hosszú távon sokat számít a javíthatóság, vagy ha az akku egy idő után tönkre megy ne kelljen az egész hangszórót szétbontani.
Így JBL Tudja igazolni az ő termékük már "Javítható" És tervezett elavulás mentes.
Az EU akarta behozni hogy minden termék kapjon egy egységes töltöportot (Type_C)
És mellé legyen cserélhető akkumulátor házilag, mert így egy laikus nem hozzá értőnek azért gondot jelent egy ilyen termék szétszerelése.
De a JBL új akkucserés szabványa elég fogyasztó barát, 2 csavar és lejön a talp és ott az akkumulátor.Szóval szerintem reálisan ez is egy szabvány ami lassan lehet majd standard.
-
carl18
addikt
Szerintem a cserélhető akku minden hangszóró esetén előny. Könnyebb javítás ez nem márka függő kéne legyen, hanem jog ha valamit veszek könnyebb legyen javítani.
Egy Boombox 4 így is úgy is drága lesz nem biztos a cserélhető akku növeli extrém módon a árat.De ha a régi akku tönkre megy egy műanyag dobozon belül cseréled a cellákat az meg mehet vissza a hangszóróba.
És más jbl termekbe is használható.Nekem Van Uboom X de a 4x21700 Cellát sorba forrasztani majd művészet lesz ha az egyik tönkre megy.
mert 7.4v kell ki hozni a 4 cellát.
Már előre láttom ez hatalmas nehézség. -
francz'70
senior tag
"mindegyiknél több a hangjában a magas"
Szerintem már kicsit túl van húzva, azért ott egy charge mellett is hááát [link] .. elég érdekes, charge kb. úgy szól mellette mint a mirtune s100 [link]nekem a mély kicsit kopogós de a videó alapján 40% ig szinte minden speakert aláz? nem is igazán tudom hova tenni...ez tényleg ilyen jól szól? ...mondjuk 70-75% tól elfogy és vissza üt a túl sok magas is, mély már szinte sehol csak dobozhangon kínlodik
Mirtune viszont 75-100% ig megérkezik, még van mély és megjönnek a magasak isCsak hallkan jegyzem meg mirtune élőben sokkal több magashangra képes, nem ilyen tompa a hangzás...
...mondjuk a videó alapján az összes elvérzik -
<Adamsky>
nagyúr
EGO sk1800 ← nem túl szakmai a teszt, de azért pár hasznos infó kiderül belőle. Az egyik, hogy ez a cucc – akksi nélkül (!) – 7,7 kg. Két magas, két mély-közép és egy mély / sub hangszóró van benne, szóval nagyon nem kellene, hogy rosszul szóljon. A link-elt videó alapján (nem fülessel hallgattam, de a felvétel sem épp a legprofibb) "van benne akarat".
Ami szerintem gáz pláne egy ilyen – értsd: "munkás" – hangszórónál, hogy csak IP54-es védelme van.
Szóval nem tudom ...
... ha része lennék a célközönségnek, akkor is 2× meggondolnám, hogy ennyi pénzért ne egy olcsóbb (de akár jobb védelemmel bíró) akármilyen bt. hangszórót vegyek. Értem, hogy itt cserélhető az akksi, de azokat meg inkább a gépekben használnám. -
gtx560unlock
csendes tag
mér kéne analóg jelet átvinnie? 😂😂😂 digitális jelet nem is lehet formázni igaz? se erősíteni hangzás javítók is csak dísznek vannak gondolom telefonon ( pl Samsung adaptí sound) meg médialejátszókba pl poweramp ott pont tudsz erősíteni digitális jelen sőt telefonba épített hangerő védelmet is kikapcsolni vagy ha EQt állítasz telefonon onnantól analóg lesz a Bt jel vagy mi 😂 érdekes módon több videón is említették már fülhallgató vagy egyéb hangfal teszten iPhonen hangosabban szólt az adott hangkeltőn mint androidon például
például xiaomin beállításokban állítasz egy EQt az kihat az Alap beépített hangszórókra is ha át kapcsolsz külső BT eszközre arra szintén. Most ha gyártó úgy hangolta alapból hangot beépített se úgy szóljon mint egy fazék akkor ugyanúgy át viszi azt hangolást BTn keresztül és máris nem úgy szól pl uboom X se mint egy konkurens mobilon.
xiaomi 13on hangzás javítók minden nélkül sokkal szebben szól az uboom X mint a mate 20 pron xiaomin mintha több lenne 15khzes tartomány . s23on például sokkal több a közép tartomány hallható is tisztán ugyan azon zenén meghallgatva xiaomival szembenvagy mondok másik példát van itthon JBL ultimate hangfal ugyanazon zenén hallani dsp belenyúl magas hangokba xiaomin ( le torzít vissza veszi magast) ami iPhoneval nincs meg de hallani is kisebb hangerőn szebbek (több) magas tartomány xiaomiba
-
carl18
addikt
Igen Oluvnak valóban van egy fura modora.
Amit hát nem mindenki tűr el, olvastam valami német hifi fórumrol is banolták ez miatt.
Talán a baj mindenkire rá akarja erőltetni amit gondol ezért is lett végül a csatornája törölve.Még nekem is nekem állt komment szekcióban. Dobtam csalit és azt írtam a Dockin D Fine meg eszi reggelire az Earfun Uboom L hangszórót.
Jött is a válasz primitív vagyok és hogy Fuckin D Fine meg érdekes agresszív hangnem angolul.
Ha nekem ezt írta akkor a többi embernek?
Sok emberrel le ment komment háborúba.
A vége látjuk mi törölve a youtube csatorna és ez elég nagy búkás.Nyilván azért a felesége videózik mert Oluv ismét bele esne ebbe a hibába. Felesége türelmes és képes kezelni a dolgokat.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én nézegetem – ill. hallgatom – már egy ideje a videóit. Anno rá is kérdeztem, hogy mivel dolgozik, mert elég jónak tűntek a videói hangsávjai. Azt írta, hogy egy Sennheiser Ambeo Smart Headset-et használ.
Én még erre a csatornára szoktam ránézni: Dominik Reviews
Oluv feleségénél én teljesen el tudok vonatkoztatni a körítéstől (ami másnak lehet akár pozitív is). Ott egyébként is nagy valószínűséggel apjuk végzi a videós / audiós utómunkát. És ez a lényeg, ahogy Alan-nál is. Utóbbi mondjuk nagyon el van tűnve. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... mármint a bolti árhoz képest."
Ahhoz képest nyilván nem rossz, de kb. minden máshoz – pláne a Tribit Lava-hoz (csak a méret miatt hasonlítom ehhez, és nem az Uboom X-hez ...) – képest nem mondanám.
Erre – nálam legalábbis – rátett egy lapáttal, mikor megtudtam, hogy az Xtreme 4 is egy "konnektoros" hangszóró.#19033 carl18
"Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is ... " – egyetértek, az.
Azért viszont, hogy ne maradjon így, tenni kellene (csak sokan nem tesznek ...).
Ha nekem kellene most Lava vagy X, én tuti írnék a gyártónak / forgalmazónak, ha gondom van. Nem vagyunk egyformák.#19035 Dorian
" ... telefonról bt-on keresztül vezérelhető ... "
Bármilyen bt.-s hangszórót tudsz óráról vezérelni, ha olyan órád van." ... de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas ... "
Ez tudod kicsit úgy hangzott, mikor ismerős megtalál azzal, hogy kéne a gyereknek valamilyen egyszerű számítógép. Nem kell nagy durranás legyen, "csak" játszani fog rajta.
Szóval épp a kültéri használat miatt kell(het) a kakaó, és az olyan hangszóró, ami kicsit talán képes túltolni a mélyeket (hogy kültéren is maradjon belőle hallható).
Nyugodt szívvel én most az Uboom X-et tudom ajánlani. Ha túl nagy lenne, akkor Tribit Lava. Ha egyik sem fér bele a keretbe, akkor Soundcore Boomvagy Boom 2(LOL, utóbbi épp drágább, – ill. nagyjából egy árban van – az X-nél és a Lava-nál is).#19038 fery02
" ... így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz."
No para! Egyrészt nem áll ki a síkból, másfelől azért nem papírból van. Szvsz. nagyon hányaveti módon kell vele bánni ahhoz, hogy sérüljön. -
carl18
addikt
Igazad van ki próbáltam és valóban át váltja forintba.
ez 104 Usd nem tudom milyen árfolyam lesz 40e+ forint.
Azt hittem olyan mint az Earfun oldala hogy enged dollárba fizetni.
37200ft lenne most 104 Usd.Esetleg Tribitnek kéne írni miért így működik.
Earfun oldala sokkal korrektebb ilyen téren.
Talán a valuta váltás dobja meg...
129.99 usd is hogy lesz 54e forint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest