Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#141644) Jakuskacsa válasza Habugi (#141631) üzenetére


Jakuskacsa
senior tag

Szép kis játékszer... Mondjuk tegnap az asszony vett a gyereknek egy gamer headset-et, meg egy "gamer" egeret... Media Markt-ban... (ugyanez a márka) Mondtam neki, h hagyjuk is. -De miért apa?- Hát mondom mert ezt, sőt jobbat fele árban vettük volna online. Amúgy a deliver us the moon-t nem játssza valaki? Nekem annyira bejött, hogy 2 délután is 3-3 órát toltam egyfolytában. Ez egy olyan játék, ami kegyetlen bejövős nekem.

Játékvíz: Nálam ez van:

Esküszöm fele ennyit nem vártam tőle, mégis jó. 17-be vettem itt a ph-n. Kicsit kellett fúrni faragni, de befért. Viszont nálam úgy lett megoldva a szellőzés, hogy hátulról fúj be, a fenti két venti kifele viszi, és elől is kifele megy. A cpu agyon terhelve 60 fok, játékok alatt 45 idle 26/28. Egy bajom van vele, hogy a hát elején a porfogó annyira fogja a kételső ventit, hogy max fordulaton 1200 helyett max 1050 et forog. Ha lekapom az elejét, egyből felpörögnek. Kérdés, kell e az oda, ha kifelé fúj? Ugyanis kifele max ráfújja a port...

Egy bajom van vele, hogy a vrm hűtést kb úgy kerüli a levegő, mint a macska a vizet. :DDD Valakinek ötlete, hogy hogy tudnék úgy levegőt oda irányítani, hogy ne rondítsa el az összhatást? Nem vészes, még ezen a gagyi lapon is 60 fok megfogja, de jön a nagy tesója (a lapnak) és szeretném ha a 8700 ból kifacsarná a 24/7 ben az 5ghz-t. Tény, azon nagyobb és jobb a hűtés... Na de az már a jövőhét rejtélye lesz.

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.