Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz norbert1998 #142650 üzenetére
Ezt kell szeretni sajnos, az utóbbi pár évtizedben már elég agresszív klímaváltozáson megyünk keresztül, és szerintem lesz ez még rosszabb is. Mire mi 50-60 körül leszünk, elég szar világ jöhet.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
Megjött a P30 hüvely...eddig tetszetõs...ez a 6.1" is elfogadható, és végre nincs lekerekitve a kijelzõ...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #142660 üzenetére
"az elõbbi sík"
Hát vagy úgy, lol, hogy sík. Hihetetelen, hogy már ez is feature, és tényleg. Én a sarkaira gondoltam, hogy az nincs eszetlenül túltoltan lekerekítve. Én attól is a falnak megyek, komolyan ilyen téren egy álom kézbe venni a régi Oneplus 3-asom, sík, 16:9 kijelző, aminek még sarka is van, mint minden épeszű kijelzőnek, hihetetlen.(#142661) hackeeeee: És még jófélét is sikerült jóáron szerezned. Nem csodálom, hogy nem bírtad ott hagyni. Grat hozzá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Super gamig x :)
Ha elmegy a 1650, akkor lesz a legjobb, de igy us jo biznisz volt. Hamarosan par jatek, pkusz vegre megnezem a Ray tracinget is mukodes kozben
Volt fonokom is fejlesztett, o egy pny 2080ti t talalt barati arban, persze ehhez kepest horror volt.
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #142663 üzenetére
El fog menni a 1650, efelől nincs kétségem.
Én amúgy a 2080Ti magasságába nem fejlesztenék, nem vagyok meggyőződve róla, hogy hosszú távon ez marad a használt RT technológia, anélkül meg hát, főleg elég húzós árai vannak ezeknek. Egy 2060/2070 esetleg 2080 szerintem jobb most kicsit bohóckodni, kipróbálni.
Engem amúgy a legolcsóbb 2060-asok csábítanak nagyon 90K környékén, egyszer tuti szerzek majd egyet futni egy kört RT-vel. -
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #142665 üzenetére
Nekem a Sony Xperia P. A maga korában jó CPU, sok ram, szuperjó kamera, jó építési minőség és anyaghasználat, stabil, frissített szoftver, megkoronázva egy parádésan jó IPS kijelzővel.
Azóta mindből hiányzott valami... A Oneplus-ból az alpixelek, a mix 2s-ből a jack dugó és kamera szoftver. Bár így, hogy "itthoni telefonnak" megtartottam az Oneplus-t, így annyira nem vész a jack hiánya, és az Amoled tökéletes feketéit is tudom élvezni videózásnál. -
HSM
félisten
válasz norbert1998 #142667 üzenetére
Használom, anélkül sokkal mérgesebb lennék. De azért a gcam sem csodaszer, azért örültem volna, ha a gyári szoftver sem csak agyonfilterezett értékelhetetlen képeket tud kiköpni magából...
Oneplus-ra nem kell, teljesen elégedett vagyok a gyári kamera szoftverével, meg úgy majdnem mindennel a gyári szoftveréből, ami nagy szó.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért szép, hogy az "alap" 1080 szintjét simán hozza, oc nélkül. FPS-ben nincs túl nagy elmaradás a 1080 Ti-hoz képest sem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #142670 üzenetére
Ha belépsz az oldalra, a sajátodra rányomsz, hogy compare.
Ha külön megtalálod az eredményt, vagy van hozzá link, úgy tudod hozzáadni.
Így hozzá tudod tenni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
csókolom
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #142676 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #142678 üzenetére
Mivan, nem szépek?
-
snecy20
nagyúr
válasz Lacielvtárs #142678 üzenetére
Szerintem sincs benne semmi esztétikus, szigorúan magánvélemény.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz snecy20 #142681 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha mindenkinek csak 1 tetszene, akkor a 3-4 milliárd nőből szar lenne annak az egynek és még szarabba többinek. Jól van ez így ahogy van, hogy mindenkinek más jön be..
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
snecy20
nagyúr
válasz Jakuskacsa #142682 üzenetére
A gyakorlatban egyébként teljesen mindegy a férfinak, senki sem fenékméret szerint válogat.
-
-
Jakuskacsa
senior tag
Na kezdődik megint..... fúúú de unalmas ez már...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
-
Jakuskacsa
senior tag
Szerintem aki nem használja munkára, annak olyan mindegy melyiket veszi... Játék alatt kb ugyanolyan jó mind... és én nem is akarok ezzel foglalkozni többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest