Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz OnSeT #8167 üzenetére

Ember te aztán egy igazi fanatikus vagy csak kár h ezen nem látsz túl.

"Natureba??? Hmm igazad van végülis ott csak 5-6 cc + heal van ami kevés a védekezéshez."
    Gratu látszik fel se fogtad megint mit írtam ezek előtt....Am erre voltam korábban is kiakadva h nem figyelitek mi a francot írok, pedig csak pár hsz-el feljebb írtam...
    Kedvedért újra laírom, h én nem azon a gondolkodás módon vagyok h ha itt van 4 cc akkor ide meg oda is rakunk 4-et csak h balanszos legyen.Ez ugyanis azt eredméynezi h semmilen egyediség nem fog maradni a színkebe.

"Azért vicces hogy az elején azt írod shadowba nem kéne ilyen formában a disenchant (egy egységre hat? hát úgy sz.r) később meg írod, hogy jó lenne bele, de csak úgy ha területre hat és több egységre lehet alkalmazni. Vagy legendary formába is elfogadnád, és így rá tudnád dobni az agyonbuffolt harvira, hogy pl. a nature playerek a 4. cc vel se tudják megfogni."
    Ok én hibám h nem fejtettem ki bővebben msot beismerem.
    Így magába a naturéba illik.
    A shadowba maximum úgy lehetne elképzelni mint a lap amit írtam h területre hat és minden egységre hat(saját,ellenség), illetve a képességeket is meggátolja, de mivel ez nem területi hatású így már mi egy új lapról és nem ugyan arról beszélünk.Hozzáteszem én nem adnék egy ilyen lapot ki a shadowba, de ha mindneképp oda hoznák így lehetne normálisan megcsinálni.---am ez kissé irónikus akart lenni, mert te is írtad h "persze a shadowba kéne" én csak ere írtam azt h a shadowba max így lehetne elképzelni.

"Nomad (t1es lap) a bandithoz illene, jah és azt hogy akarod elérni, hogy a lehívása után csak shadow orbot építsen t2re a kedves játékos? Legyen t2es egység? De ahhoz kicsit combosabb stat is kéne. És miért illene a gyógyulós változat a bandithoz? Mert a dual orb egyik feléhez (shadow) illik a gyógyítás képessége?"
    Nomad zöld affosról beszéltem, emrt mint írtam a piros affos tökéletes a firének.
    De hogy teljes legyek inkább leírom nehogy félreértés legyen belőle.
    A nomad zöld affos féle lap illene a bandithoz nyílván nem t1-re, de azt hittem ez egyértelmű....(Am a bandithoz jönni fog egy ilyen lap fórumról láttam róla képeket.)

"Ravage miért nem illik firebe? (erre a kérdésre még a disenchant kapcsán se válaszoltál) Ugye ez úgy hat, ha támad az egységed, akkor növekszik a hp. Ha csak simán rányomod egy sérült, de nyugalomban lévő egységre nincs változás. Ezt a lapot melyik színnek adnád? Legyen ez is legendary hogy a shadow buffok mellé még ezt is használhasd?"
    Revage helyett inkább illene h rage képességet ad az egységnek, ok aláírom ez így a firébe illik a legjobban, ám a healt feleslegesnek tartom a firének ezért szerintem ha ez rage képességet adna az egységekek azzal a fire többre menne.Vagy a jövőbe jöhetne egy olyan lap a pure firébe.

"A bandit lapok ( fire/shadow) Life Stealer képességével mi a helyzet, az hogy kerül oda? Melyik színtől ered a kettő közül? Végül is ez olyan, mint a ravage ha támad, akkor van hp növekedés. Melyik shadow lapnak van ilyen képessége? Ott ép az ellenkezője jellemző (pl. shadow mage) ha támad, csökken a hp."
    Hiszed vagy sem shadowtól ered :DD
    Unsteable démon jut így hirtelen eszembe, vagy az Ashbone Pyro pl. lehet még van most nem tudom.:D

"De ugye írtad, hogy a revage nem illik firebe, szal át kéne tenni shadowba és akkor meg is van magyarázva ez a bandit képesség. Igaz? Más színbe nem mehet, hisz akkor nincs magyarázat arra, hogy mégis mit keres ott a bandit lapoknál a Life Stealer képesség."
    Az előbb ezt meg is magyaráztam.Fentebb a revage-es véleményem is tisztáztam :)

"A lap javaslatod is érdekes. Van bent egy nagyvonalú felajánlás, hogy instant haljon minden shadow egység abban az esetben, ha leszed az ellenfeled egy debuffot a saját egységéről.
    Ennek aztán nagy a valószínűsége hisz rengeteg cc van a shadowban."

T3-as lenne ahogy én elgondoltam.Nem csak cc-k vannak gyengítős képességek stb, az is annak számít.pl snapjaws.
    Ez a felajánlás meg nem véletlen, mert nem azért van ez mert h na legyen ez is, hanem mert a neve szent fény és a shadwo kreátúrák meg a sötétség szolgái vagy ilyesmi(legalábbis az összes többi lény fél tőlük, komolyan hallgassátok meg a beszólásaiakat mikor shadow egység jön a pályára.)
    Szóval ez a instant shadow kill nem random van ott.

"Mint ahogy a long range és siege egységek se ugye? De shadowba azok is kellenek neked. Viszont akkor már indokold meg pls. hogy miért is illene ez a 2 tulajdonság ahhoz a paklihoz."
    Szép sorjába.
    Szóval mondtma egy szóval h a firábe siege meg long range nem kell????Sőt épp ezek kellenek.
    Shadowba se kellenek ezek, long range az igazából t1-t2 őn maradhat a fire vonalon.
    Siege egységeik viszont az összes frakciónak egyenlően vannak.
    Tehát ez nem frakció függő ez inkább egy olyan tulajdonság ami közös.összehasonlítava pl a rage,charge,corpse gather,life stealer,freeze,sleep,heal-okkal nem frakció sajátosság.
    kb mint a swift(kivéve a frost mert az immunis a swiftre...:D)

"De ha ennyire a disenchant ellen vagy: Egy le cc-zet juggert amit xl counterek támadnak, hogyan védjek meg disenchant nélkül? (cc és heal sincs) Hmm?"

Sajnálatos helyzet, de hamarabb kell megölnöd az ellent, ok levan cc-zve, de az már egy nature sajátos támadása, vagyis a firének kell több olyan lap ahol a tiszta támadást tükrözi.Dieschant épp ezért kell oda, de ez ha így lenne ahogy mondanám akkor sokan csak sírnának h nekik ez nem jó stb.Meg nincs is msot elég ilyen lapja a firének, de asszem erre semmi másik frakciónak nincs megfelelő lapja.És sztem nem az a megoldás h akkor mindenki kap egy olyan lapot ami ezt kivédi.Hanem olyan lapokat amivel a saját frakciójának a sajátosságait tudja a másikra erőltetni, vagyis kiütnék egymást nem pedig konkrétan a cc-re lenne egy lap ami deaktiválja hanem olyan lapok amik a sajátosságokal védik ki a helyzetet.(persze ezt ilyen communityvel ahol nem a szinek egyediségének a szépsége a tét hanem az h mindenki megkapja a másik frakció átskinelt lapjait és olyan fejlesztőgárdával akik szarnak dolgozni nem lehetséges, így ez csak egy amolyan utópikus álom marad számomra)

Na azt hiszem msot eléggé teljes választ adtam úgy az összes feltevésedre, remélem most nem értettél félre semmit, de ha igen akkor csak szólj :)

ui:
    Igen beismerem h nem vagyok túlon túl érthető és nem szoktam teljesen kifejteni magamat, bocsánat ezért csak sokszor ez nagyon hosszú lenne és nincs sok kedvem de úgylátszik h ezentúl ezt kell csinálnom, h teljesen megértsük egymást.
    Amúgy meg azt a sztereotípiát rólam h jajj mert én mindenbe a shadow javára írok el lehetne felejteni, vagy legalább nem belekeverni állandóan mindenbe.
    Helyesírásért pedig sry, nem vagyok túl jó gépelő :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés