- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés az is, hogy milyen szintű PvE-re kell, mert experten már egyedi pakli kell minden pályához.
Burrower: arra jó, hogy az ellenfelet leCCzed, majd berohansz 2-4 burrowerrel, és szétszeded a spawn épületeit
Deep One: a tipikus tank, lehet hasonlóan használni a Burrowerhez, lassabb, de sokkal több a HP-ja, így kevésbé érzékeny arra, ha kifullad a CC. PvE-ben jobban szeretem a Burrower-t, mert kevesebb power és gyors
Swamp Drake: vagy nagy tömegben, vagy akkor használatos, ha az ellenfél nem tud levegőbe támadni, mert kicsi a HP-je. Néhány pályán elengedhetetlen (pl Ocean)
Spikeroot, Thornbark: nem sok értelmük van szerintem
Razorleaf: csak védekezős pályán érdemes használni, mert nagyon lassú, (pl: Defending Hope), de akkor nagyon kellhet
Deepcoil: egy nagyon jó univerzális és erős lap, PvP-hez szinte elengedhetetlen. PvE-ben is jól jöhet, de egy Mo-val könnyen ki tudod váltani (vagy persze Enlightenment-el)
Tunnel: esetleg jól jöhet pár pályához, de én sose használtam
Aggressor blue: a jobb, mert ha meghal, akkor lefagyassza az ellenfelet, jó mind PvE-hez meg PvP-hez is az L knockback miatt, ami néhány pályán áldás!
Rageflame: szerintem PvE-ben nem lényeges, amúgy meg T3-as, tehát a Grinder nem válthatja ki (a Grinder amúgy az egyik legjobb T4-es lap szerintem)
Deepfang: ? lol, elfelejtetteem mi ez, valszeg soha nem használtam
Ezeket a tanácsokat úgy vedd, hogy én már hónapok óta nem játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Arch Linux
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest