Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz G4ga #7753 üzenetére

Kérdés az is, hogy milyen szintű PvE-re kell, mert experten már egyedi pakli kell minden pályához.

Burrower: arra jó, hogy az ellenfelet leCCzed, majd berohansz 2-4 burrowerrel, és szétszeded a spawn épületeit

Deep One: a tipikus tank, lehet hasonlóan használni a Burrowerhez, lassabb, de sokkal több a HP-ja, így kevésbé érzékeny arra, ha kifullad a CC. PvE-ben jobban szeretem a Burrower-t, mert kevesebb power és gyors

Swamp Drake: vagy nagy tömegben, vagy akkor használatos, ha az ellenfél nem tud levegőbe támadni, mert kicsi a HP-je. Néhány pályán elengedhetetlen (pl Ocean)

Spikeroot, Thornbark: nem sok értelmük van szerintem

Razorleaf: csak védekezős pályán érdemes használni, mert nagyon lassú, (pl: Defending Hope), de akkor nagyon kellhet

Deepcoil: egy nagyon jó univerzális és erős lap, PvP-hez szinte elengedhetetlen. PvE-ben is jól jöhet, de egy Mo-val könnyen ki tudod váltani (vagy persze Enlightenment-el)

Tunnel: esetleg jól jöhet pár pályához, de én sose használtam

Aggressor blue: a jobb, mert ha meghal, akkor lefagyassza az ellenfelet, jó mind PvE-hez meg PvP-hez is az L knockback miatt, ami néhány pályán áldás!

Rageflame: szerintem PvE-ben nem lényeges, amúgy meg T3-as, tehát a Grinder nem válthatja ki (a Grinder amúgy az egyik legjobb T4-es lap szerintem)

Deepfang: ? lol, elfelejtetteem mi ez, valszeg soha nem használtam

Ezeket a tanácsokat úgy vedd, hogy én már hónapok óta nem játszottam. :D

Új hozzászólás Aktív témák