Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ha légi egységeket szeretnél akkor, War eagle és Skyelf Templar T2re. Az egyik csak földi a másik csak légi egységeket támad és így jól kiegészítik egymást. Area Ice shildet érdemes beszerezni hozzájuk, hogy legyen valami támogató spelled. T3ra Northland Drake (szerintem mindegy melyik affinity) és esetleg Skyelf sage (inkább a képessége miatt szeretjük, mintsem a támadóerejéért). Támogatásnak Ward of the North.
De attól, hogy erős légi egységei vannak a frostnak azért még sükséged lesz földi egységekre is.
T1re már korábban leírtam. T2re lyrish knightot érdemes beszerezni, T3ra Tremor vagy Silverwind Lancers (két nagyon eltérő lap, attól függ mire szeretnéd használni), mindkettő common szóval nem lesz drága.
T4re szerintem már érdemes nature orbot hívni a heal ill az olcsóbb és gyorsabb T4 egységek miatt vagy komolyabb beruházás kell (sok BFPbe kerülő lapok). De ha nem zavar a lassúság (vagy nem számít az adott pályán) akkor használhatsz Construst+Battleshipet is.Ezen kívül vannak még a frostba nagyon jó és igencsak drága egységek, ha hajlandó vagy sok bfpt költeni akkor ezekből is beszerezhetsz párat.
T3ra Avatar of frost és Core dredge, T4re Ironclad és esetleg Dreadnought (lehívása 4 frost orbot igényel!).(#7149) G4ga: Eddig 3 kiadás jelent meg, ezekből a Renegade és a Lost souls esetében minden lapnak két verziója van (affinity). Lényegükben nem különböznek, de kisebb eltérések vannak, amik adott esetben lényeges (akár többszörös) árkülönbséget eredményezhetnek, ezért a kereskedésnél ezekre mindig nagyon figyelj!
Deep oneból szerintem PvEre mindegy ezért inkább az olcsóbbat vedd, Deathgilder és Skycatcher esetében most így nem tudom mi a különbség de szerintem ott sincs lényeges különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest