- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Üdv a klubban!
3. PvE-ben könnyen lehet együtt lenni. Jobb klikk a barátod nevén a chat-ban és az "invite to group" menüpont választása után ha egy több játékos pályát választasz, akkor ő is meg lesz arra a pályára hívva. A PvP-nek két verziója van: a barátságos meccs (sparring) és a rangsort befolyásoló (duelling). Barátságos meccset lehet egymás ellen vívnotok, viszont az éles párbaj esetén a szerver sorsolja össze a játékosokat, tehát csak nagy szerencsével lesztek egymás ellenfelei.
4. Van trade funkció, bár én még sosem használtam. Ha jól tudom, akkor ezen a módon legfeljebb 3 lapot tudsz a másiknak átadni. Ezen kívül levélben is lehet egymásnak lapot küldeni, egy levélben 8 lap mellékelhető. Barátok között ez utóbbi is jó (sőt a 8 lapos kapacitás miatt ez a javasolt), viszont ha pl. lapot akarsz aranyért adni/venni ismeretlenekkel, akkor már kockázatos, mivel a másik fél nem kötelezhető arra, hogy ő is átküldje neked a csereüzlet rá eső részét.
5. Nem szükséges nagyon komoly angol tudás a játékhoz, a kártyák egy részéről pedig van magyarul is leírás (nézd meg a fórumtéma első hozzászólását, ott vannak hasznos linkek). Vagyunk jónéhányan magyarok, akik még mindig élvezik ezt a játékot, így ha kérdésed van, valószínűleg találsz valakit, aki tud is válaszolni.
X. Bár nem kérdezted, de adnék még egy tanácsot: ha úgy döntesz, hogy megvennéd a játékot, akkor ne a CD Galaxis/576 jellegű boltokban próbálkozz, mert ott még mindig 7.000 ft környékén lehet megvenni a játékot. Én az e-bay-en vettem több kódot is a zzfshopper nevű eladótól, így kb. 12 dollárért 64 alap kártyát (közöttük a nature frakció PvE-n használt egyik legfontosabb kártyáját a Shaman-t is) és 3000 BF pontot lehet kapni. Egy ilyen kód teljes értékű játékká alakítja át a Play4Free verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest