- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezt az eruption dolgot már sokszor felhoztad, de én komolyan nem értem mi a problémád vele. Viszonylag drága spell, ami keveset sebez. Gyakorlatilag nem éri meg használni, ha csak egy egységet/épületet tudsz vele sebezni (az egyetlen kivétel amit most mondani tudok az a drake leszedése, de az is csak akkor ha valami más már rásebzett).
A legfőbb előnye ennek a spellnek, hogy képes kihasználni a microzni nem tudó vagy nem akaró játékosok hibáját. Tehát azokét akik nem húzzák szét az egységeiket, hanem egymáson hagyják őket (főleg úgy, hogy kevés HPjük van vagy dazed). Nekem folyamatosan terelgetnem kell az egységeimet, hogy ne lehessen mindre Oinkot vagy hurricanet nyomni és több bázist kell egyszerre támadnom, hogy ne tudjon mindenhol javítani. Az minimum, hogy nekem is legyen egy spellem amivel "büntetni" tudok!Ha egy kicsit utána számolunk az eruption 75 powerért 300 sebez. Max 900at, ha 3 egység is van az egyébként elég szűk range-ében. Ehhez képest te 80 powerért gyógyítasz úgy 1200HPt, ill 50 powerért lehet javítani kb ugyan ennyit. Akkor mégis hol éri meg az eruption?
Egy egyszerű befejező spell, ami komoly hátrányt is okozhat ha valaki rosszul használja.Tényleg szeretnék egy olyan replayt látni (most minden cinizmus nélkül!), ahol szerinted az eruption túl erős vagy éppenséggel egy olyat ahol valaki támad, csak eruptiont nyom és te ezért vesztesz vagy csupán hátrányba kerülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest