Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #5629 üzenetére

A frostnak elég az 4 orbra.
    A frostra védelmi lapok kellenek, sztem így a nagy élvezet frostal menni, ha lenne támadó spellje akkor elvesztené a hangulatát a frost.

De a shadwonak sincs direct damege spellje(soulsahtter vagy nasty az mivel saját egységet is sebez nem konkrét támadó lap), csak a firének van és ez jól is van így.
    mint pl csak a naturének van konkrét heal spellje és abilitású egysége.

Én szerintem az evenon és noxius cloud féel támadó spellek kellenek naturéba.
    a direct damage spellek azok maradjanak meg a firének.
    Még ha idegesítő is ellene játszani....:)

Ok de az a mérgező felhő egy kicsit akkor is erős, sebezzen többet de a többi hatása akkor ne legyen rajta.
    vagy sebezzen kevesebbet pl 10 mp-ig xx-et sebez és marad a többi tulajdonsága.

Persze a te elképzelésed szerint van a lap szóval én nem azt mondom h mindenképp nerfeld:D
    Végül is nekem is van pár imba lapom :DDD
    (pont én csináltam a pure shadowak 1 olyan lapot ami minden egységet counterer a játékba:D)

(Ma jól febaxott néhány emberke.
    Először ascension 1-es map advon most mentem rajta először advon.
    2-es pozicióból semmi védelmi lapom nincs körbe megyek a mapon és az 1-es pozicióba lévő játékosssal átörjük a falt.
    Jó onnan megvolt kitisztítottam középen, mennék az uccsó campre-erre megölik jorne-t.
    Én nem Jorne-ra koncentráltam, de a 3-as játékos meg állt ahelyett h bementvolna védeni....
    Remek bukta.
    Atán Empire a lsotos oldalon vagyok már letisztítottam a mapot a másik oldalon meg elvesztik...... :W)

Új hozzászólás Aktív témák