- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
A frostnak elég az 4 orbra.
A frostra védelmi lapok kellenek, sztem így a nagy élvezet frostal menni, ha lenne támadó spellje akkor elvesztené a hangulatát a frost.De a shadwonak sincs direct damege spellje(soulsahtter vagy nasty az mivel saját egységet is sebez nem konkrét támadó lap), csak a firének van és ez jól is van így.
mint pl csak a naturének van konkrét heal spellje és abilitású egysége.Én szerintem az evenon és noxius cloud féel támadó spellek kellenek naturéba.
a direct damage spellek azok maradjanak meg a firének.
Még ha idegesítő is ellene játszani....
Ok de az a mérgező felhő egy kicsit akkor is erős, sebezzen többet de a többi hatása akkor ne legyen rajta.
vagy sebezzen kevesebbet pl 10 mp-ig xx-et sebez és marad a többi tulajdonsága.Persze a te elképzelésed szerint van a lap szóval én nem azt mondom h mindenképp nerfeld

Végül is nekem is van pár imba lapom
(pont én csináltam a pure shadowak 1 olyan lapot ami minden egységet counterer a játékba
)(Ma jól febaxott néhány emberke.
Először ascension 1-es map advon most mentem rajta először advon.
2-es pozicióból semmi védelmi lapom nincs körbe megyek a mapon és az 1-es pozicióba lévő játékosssal átörjük a falt.
Jó onnan megvolt kitisztítottam középen, mennék az uccsó campre-erre megölik jorne-t.
Én nem Jorne-ra koncentráltam, de a 3-as játékos meg állt ahelyett h bementvolna védeni....
Remek bukta.
Atán Empire a lsotos oldalon vagyok már letisztítottam a mapot a másik oldalon meg elvesztik......
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)