Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Volgafan #22247 üzenetére

Mediat nem szeretem mert teli van reklámmal. Szvsz a data.hu 1 mp-s letöltési idejénél az sem gyorsabb. xD

fireswornt azért nem használtam amiért ő mellőzte a shamant. ebben a szituációban mindkettő csak support lap lett vna. worn 75 powerért igen drága, dazedbe meg gyorsan elhalálozik ^^
    amúgy van olyan taktika nature ellen aminek az alapja a worn spam ( dryad spam ellen), de annak ugyanaz a hátránya mint a tree spamnek, az ellen gondol egyet s t2zik. t2 ellen meg már mind2ő gyenge.

warchief volt az, full aktivitás nélkül is :D

(#22249) OmniaHD ha van rá lehetőséget használj kábeles csatlakozást wifi helyett. ( feltéve ha nem mobilnetet osztasz tovább) stabilabb lesz a kapcsolat. mikor telóról megosztom netet gépre nekem is szakadozik időnként a kapcsolat.

(#22251) Gyuri27 ha nem vett volna wellt még lett vna esélye, de azzal hogy behúzta már bukta is meccset. senki sem kényszerítette hogy 70-80 poweres unitokkal küzdjön. dryad spam. a leghatásosabb megoldás fire ellen. én azt mondom hogy treenel nehezebb fogni. treespiritnek lassú a root animációja, egy jól időzített minet vagy mortar sorozatot nehezebben kerül ki, mint a dryad sereg.

(#22252) TheSkunk mer kijött az amii edition :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés