Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Normálisan megkérdeztem mindent, csak mert azon az elven voltam, hogy mivel ha valaki újonc és nincs semmi lapja szinte az alapon kívül, akkor ha nyit egy boostert azok a lapok szinte neki tutti újak lesznek, és 1 ritka amivel így is úgy is jól jár, aztán elmagyarázták mi a helyzet de te egyből jöttél a engem nem lehet meggyőzni akkor nyissak ha akarok dologgal, most meg megint le vagyok szólva, hogy hogy merek már "ilyen" hangnemben írni most nem tudom mi volt ebben sértő na de mindegy, én csak szerettem volna meg tudni pár dolgot, gondolhatod ha tudok valamit akkor arról nem kérdezek. De ha furcsa hang nemnek tűnt volna akkor bocs, szerintem hagyjuk is ezt, mert a végén már a tele offolásért fognak leszólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest