Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18251) OnSeT válasza Zotya21 (#18223) üzenetére


OnSeT
őstag

ezért nem szabad dancert használni pure shadow ellen, mert ha jön a harvi nincs power védeni, beffallen veszélyes egy spell, harvi meg OP az UA val együtt firenek ;]

(#18252) OnSeT válasza Volgafan (#18226) üzenetére


OnSeT
őstag

na mármost ez a meccs inkább 1v1 volt mint 2v2, mivel a végeredményt sem a Te sem Miki teljesítménye nem befolyásolta, ti szépen építkeztetek amíg a társad lerusholta Hyúzt.

az erőviszonyok se voltak épp kiegyenlítettek, te jössz egy top10es társsal Miki meg egy kezdővel. ;)

az a fal mondjuk erős volt. de az se volt gyenge amit a társad húzott :D

(#18253) OnSeT válasza Cr4Zy (#18229) üzenetére


OnSeT
őstag

Ezt én sem szoktam érteni, hogy miért keresi a kifogásokat az élboly egy-egy elbukott meccs után. Úgy látszik már elszoktak a vereségtől :D

én a helyedben mondtam volna Tyderianeknek hogy te vagy a noob öreg xD
szívatós egy kombó ez az épületes megoldásod, de mivel nincs bp-d a soul splizert pillanatok alatt ki tudta volna kapni, de ehelyett 3x is az egyik welledet bontotta le szinte teljesen, maradt vagy 10 hpja mindig. utána meg csodálkozott hogy a power viszonyok nem kedveznek neki, pedig ennyi dmgval még a furnacet is ki tudta volna szedni :DDD

T1re gyúrj rá jobban, alapvetően ugyanaz volt a hibád ott is mint t2n. Nem szórod szét az unitokat, t2n is vagy 5-6 darkelfet egy pontba helyeztél el, így elég ha az ellen egy frost magét hív le ellenük. ill. az eagle képessége is az összeset sebzi.

úgy vettem észre hogy mivel szinte "korlátlan" power áll rendelkezésedre csak úgy szórod a powert, gondolok itt arra hogy a 6. darkelf helyett, mehetett volna már egy buri az ellen kezdőjéhez, így rákényszeríted hogy megossza a figyelmét és nagyobb nyomást gyakorolsz rá.

voidstormot nem szeressük ;]
a void pörgetős taktikát viszont profi mód alkalmazod, szal grat a winhez, most csak azért emeletem ki minden apró hibát mert kimondottan ezt kérted :P

(#18254) OnSeT válasza Murder3 (#18248) üzenetére


OnSeT
őstag

Onset nem törölt semmit. :N

mikor bejelentik hogy jön az amii béta, szted én majd télépítgetésél akarom húzni az időt mikor már mindenki javában tesztel ? :D

[ Szerkesztve ]

(#18255) Cr4Zy válasza OnSeT (#18253) üzenetére


Cr4Zy
tag

Köszi szépen, ezzel tisztában vagyok, azóta szét szoktam szórni az egységeket ha úgy látom szükségét, s ennek megfelelően már most a Grandmaster rangot is elértem. És a legtöbb meccsen az előzővel ellentétben jobban szeretem a t1-rusht, mert a soul splicer valami hihetetlen erejű gyógyítóerővel bír, így aztán rászoktam a t1-en támadáshoz való használatára. Pl. Galush-t, meg pár másik embert, szintén nature t1-el úgy rusholtam le, hogy az már inkább alázás számba ment, mint játékba: ha jó helyre húzom fel a soul splicert, akkor engem onnan ki nem ütnek soha.

Egyébként meg azon a meccsen jobban be voltam szarva, minthogy olyasmikkel foglalkozzak, hogy most kell-e még egy darkelf, vagy sem, illetve hogy szét kéne húzni az egységeimet.

Amikor a darkelfekkel "támadtam", akkor már én lélekben a t3-ra készültem, ezért sem gondolkoztam ilyesmin, mert tudtam, hogy a voidstorm ellen nem tud védekezni, utána meg úgy fogom meg, ahogy akarom. És a másik: e void-visszapörgetés nagy hátrányokkal is jár: 2 épületet be kellett tennem (embalmer, furnace, mert a soul splicert a motivate-re cseréltem, ami ugyanúgy jó a t1-harchoz, sőt, még talán jobb is) egy olyan pakliba, amiben már nem igazán volt hely. Így aztán a burrower meg a breeding már sajnos nem fért be.

Jah és azokat a war eagle-öket nem lehet máshonnan támadni, csak a túloldalról a darkelfekkel, így nem is tudtam volna jobban széthúzni őket... De a t1-harcnál egyszerűen leblokkoltam, ennyire nem szoktam szarul játszani ott...

És köszi, pont egy ilyen hozzászólást vártam. :) Bár tudtam ezekről a hibáimról, megerősítést nyertem bennük, hogy jobban kellene fejlesztenem a mikrómat. Fire és frost t1 ellen még gyakorolnom kellene ilyen Legend meg hasonló rangúak ellen (a fire ellen a széthúzással van kisebb gond, mert 2 forsakent még mindig be tudnak eruptozni egyszerre, a frost ellen pedig a master archer spam wintertide és/vagy home soil kíséretében nehézkes még egyelőre), de a nature-t és a shadow-t már az esetek nagy részében fogom most is, legyen bárkiről is szó.

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#18256) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#18255) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mert nem taliztál jó naturéssal. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#18257) Murder3 válasza OnSeT (#18254) üzenetére


Murder3
addikt

miféle béta álomvilágba élsz :DDD

(#18258) Cr4Zy válasza Gyuri27 (#18256) üzenetére


Cr4Zy
tag

Jó naturés? Galush, vagy Righteous nem elég jók szerinted? :DD

Kapcsold be inkább a bf-et és játsszuk le, mert már megelőztelek Élőben és rangban is! :P

IGN: TBPeti

(#18259) Murder3 válasza Cr4Zy (#18255) üzenetére


Murder3
addikt

úgy nem is lehet széthúzni őket, h ne lehessen mindnképp eruptolni.

van az a pont ahol ha van rá powere mindenképp beruptolódnak.

(#18260) OnSeT válasza Cr4Zy (#18219) üzenetére


OnSeT
őstag

Voidstorm hibabejelentés: [link]

Egyik szemem sír, a másik üveg. xD
Ez most örvendetes hogy végre hajlandóak foglalkozni ezzel a buggal, de miért csak most 4! hónap után? asszem ezzel el is lett napolva jó időre a watchlist csere :DDD

de nem baj, dec. 01 úgyis kell jönnie egy patchnek, amivel vissza adják santa claus képességét. ;]

Ma nyitotta TBO a topicot neki. Ha legközelebb levág benneteket BF voidstorm miatt dobjátok fel a repet. DE ezt nem a replay mappában találjátok, hanem itt:
Documents\BattleForge\Diag\

mivel nem ment ilyenkor normál rep fájlt.

ebből a mappából a movie.pmv-t kell feltölteni a linkelt topicba, s ők majd kielemzik és remélhetőleg rövidesen orvosolják is a problémát.

fontos hogy közvetlenül a hibajelenség után töltsétek fel, mivel ha újabb meccset mentek akkor felülírja a gém ezt a fájlt.

ill. még a visszajelzéseket is várják hogy milyen körülmények között szokott előjönni a hiba. én a cultist masterest beírtam, remélem megértik amit közölni akartam :DDD

(#18261) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#18258) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hááát nem. Dekka az igazi. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#18262) Murder3 válasza OnSeT (#18260) üzenetére


Murder3
addikt

ha ugye a fejlesztők valójában tesztelnék is a játékot akkor ilyen nem fordulna elő, ebből is látszik, hogy xarnak nagyívbe a gémre.

(#18263) fantom922 válasza Murder3 (#18262) üzenetére


fantom922
aktív tag

Én is így érzem sajnos. Pont annyit tesznek bele, hogy még játszanak vele és költsenek rá, de nem többet... várom a fejleményeket, hogy mi lesz. Remélem megmentik a játékot és meg tud újulni...

TBPeti: Nem értem ezt a soul splicer problémát :) De majd kihívlak játékban és megnézem, hogy csinálod. Soul splicer az azt jelenti, hogy sadó a T1-ed, tehát nincs bp-d. A soul splicer nagyon könnyen bontható... de mondom nem tom, hogy használod. Tapasztalataim szerint 2v2-ba lehet jól használni.

...remélem találkozunk játékban és megmutatod.

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#18264) gergomester


gergomester
tag

Itt van TBpeti és tyrendarek, videója! most már az is megnézheti aki nm tolja a bf-et!! :DD
[link]

(#18265) Cr4Zy válasza gergomester (#18264) üzenetére


Cr4Zy
tag

Tyderianek a neve a csákónak és valamikor 2-3 hete az első helyen szobrozott 1v1-ben... ;]

Amúgy jó lett a videó, de így, ahogy újra megnéztem, voltak nagyobb baklövéseim ezalatt a meccs alatt, s nem csak olyan kicsik, amikre én emlékeztem...
De hát igen, érdemes nézni az első void-visszapörgetést, hogy hirtelen mekkora mennyiségű powerem keletkezik, illetve a darkelfeknél, miközben "támadok" - ami egyébként arra ment, hogy beöljem azokat, s a heal-ek rájuk csak késleltetés miatt voltak ott -, a heal-ből instant jön vissza a power, gyakorlatilag alig valamennyivel lesz kevesebb a powerem.

Egyébként többektől megkaptam már, hogy milyen noob vagyok, hogy furnace of flesh-t használok, de akkor basszus, ha tudják, hogy ennyire beválik, akkor miért nem használják az emberek?! Két dolgot tudok erre mondani az ilyeneknek: nem könnyű kisajtolni a jobbak ellen azt a 165 powert csak úgy, a meccseim java részében emiatt well-hátrányba is kerülök, ahogy az a videón is látható, illetve próbálja meg ezt utánam csinálni, de nagyon kevesen tudnák szerintem hatásosan 1v1-ben is alkalmazni.
És ez annak is betudható, hogy nagyon kevés olyan pakli van, ahova befér ez a 3 épület egyszerre, lényeges kártyák kiszedésével (aki ismeri a paklimat, az tudja, hogy se a burrower, se a breeding, és még a motivate se fér be, de a shad-nat pakliban szerintem nincs más, amit ki lehetne venni). Azért, mert egy shadow orb mindenképp kell t1-re és/vagy t2-re, a bandit pakli nagyon gyenge, a lost pakliba meg nem lehet neki helyet szorítani. Így maradtak a pure shadow és a shadow nature. Nos a pure shadow-sok jó része ennek a lebutított változatát csinálja, mert ők nem használnak soul splicert, de ott is hasonló dolgok szoktak történni.

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#18266) LostKnight válasza gergomester (#18264) üzenetére


LostKnight
csendes tag

tyrendarek vááá :D :DDD :)) ez mekkora 1 percig nevettem rajta, am grat még1x peti :)

IGN: LostKinght

[ Szerkesztve ]

(#18267) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#18265) üzenetére


Gyuri27
félisten

A voidstorm a noobság.
Az enli nerfet hamar kisirta magának a shadowos társadalom, a do nerfet is.
Ez meg jó úgy ahogy van. Vicc az egész.

Amd - Radeon - Ryzen

(#18268) Murder3 válasza Cr4Zy (#18265) üzenetére


Murder3
addikt

Igazából itt végig nagyon nagy luckod volt, hogy megmaradt egy olyan kb 70 élete a wellednek:D
de azt a darkelf gruppent ott rossz volt nézni :DDD

viszont ha nem lett olyan szerencséd a welled miatt akkor simán elverhetett volna mert te szinte csak védekeztél.
Burrowert szerintem próbáld t2-re bepaszírozni az az igazán jó támadó lap és ennyi darkelf nem kell főleg nem cc support mellett.

t1-en meg ne hívd a witxcheket dazedba le szembe az ellennel.
max dredel van értelem s egység ellen mert azzal tudsz knockolni, de a witch csak hátrányokat szenved dazedbe s egység ellen is.

illetve számodra nem ártana erőltetni t1-et.

(#18269) gergomester


gergomester
tag

mi van tetszik a bikicsunájos tájszólás mi??? :DD :DD :DD :DDD :DDD

(#18270) Cr4Zy válasza Murder3 (#18268) üzenetére


Cr4Zy
tag

Mint mondtam, ott t1-en nagyon ratyi voltam...
De csak hogy tudj róla, ma 2v2-ben jukaaa-t és a társát vertük úgy, hogy t1-en meg kellett fogni őket, nehogy rossz helyről hozza a fire dancert. Szóval megy az, csak oda kell koncentrálnom teljesen...
Jah és Yrmia lett a kedvenc mapom 1v1-ben, mert ott ponthogy t1-fight van, ha kitér előle, akkor nyerek, ha nem tér ki, akkor meg t1-fight van, amiben azért az újabban megszerzett rangomat azért tudom hozni, ha odafigyelek rendesen.

IGN: TBPeti

(#18271) zoli.22 válasza gergomester (#18269) üzenetére


zoli.22
tag

Gergő nem vagy semmi!! :C
Peti, jó ez a taktik, nekem persze továbbra is csak 2v2-ben tetszik igazán. Látom, hogy működik 1v1-ben is, de legfeljebb ha nagyon sokszor elvernek pure shadow-al, akkor majd beújítom ezt a combot aztán sütögetem a voidstormot amíg nem nerfelik.
(Fél év és kijavítják a bugját, utána fél év mire észreveszik, hogy túl erős, és ha Isten is úgy akarja egyszer nefrelik majd.) :O

[ Szerkesztve ]

(#18272) Cr4Zy válasza zoli.22 (#18271) üzenetére


Cr4Zy
tag

Én is azt mondom, hogy túl erős, s kicsit gyengíteni kéne, de nem nagyon, mert úgy meg használhatatlan lenne. Kb. azt mondanám, hogy ne 2000%-ot, hanem csak 1500%-ot sebezzen. Mert egy átlagos pvp-n a void t2-őn 3-600 között mozog, t3-on meg 600-1000 között. Persze használva a shrine-ok egyikét pedig ez a szám olyan 35-75%-kal tud csökkenni, emiatt van az, hogy a pure nature ellen már most is csak részben hatásos, főleg mikor az Mo-val és fathom lordokkal mozog, mert olyankor kb. semmi se hal be.

Egyébként meg ha megnézik a rep-et, amit csatoltam a fórumra, látni fogják, hogy mennyire hatásos a voidstorm, főleg úgy, hogy 0 voidja van benne Zolinak meg nekem is eközben, és így nem halnak bele az egységeink.

IGN: TBPeti

(#18273) Murder3 válasza Cr4Zy (#18272) üzenetére


Murder3
addikt

alap statt kéne még akkor is túl erős lenne, erről ennyit.
de még mindig az a legfőbb baja, h nem pure.

(#18274) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#18272) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ja. Ez a kicsit nerf jól bejött a nastynál is.
Azóta is minden idióta silvereket robbant t3-n. Na így nem kell ész a voidhoz se.

Amd - Radeon - Ryzen

(#18275) Cr4Zy válasza Gyuri27 (#18274) üzenetére


Cr4Zy
tag

Igazad van, a voidstormhoz nem is kell ész, viszont ahhoz, amit kitaláltam, hogy támadás közben az ashbone-ok védelmére így használom a voidstormot azért már egy csöpp kis gógyi is kellett, hiszen ezt nem mástól láttam és utánzom, hanem a saját fejemből pattant ki ez az ötlet; annak alapján, hogy a voidstorm az emberek saját voidjából robbant. Így ha ez 0, akkor a saját egységeket nem sebzi. Az már csak ráadás, hogy közben a rengeteg voidot sima powerré alakítom folyamatosan, így szarásig vagyok powerrel mindig.
A 2v2-ben való használáshoz viszont mikibm adta az ötletet, mivel én meg nem gondoltam arra, hogy egy furnace of flesh letételével meg lehet ezt oldani. Én ennek a használatával attól féltem, hogy a 2 furnace elveszi a az összes hullát, amit a soul splicer kiad magából, hiszen ha a halott egység a furnace hatótávján belül van, akkor az fogja felszívni, s nem a soul splicer.

IGN: TBPeti

(#18276) fantom922 válasza Cr4Zy (#18275) üzenetére


fantom922
aktív tag

Na megnéztem én is a Tydrianiekeset (továbbiakban T) :) Ez a T jól elaludt a meccsen, ha megnézitek a közepe felé 1 eagle álldogált középen a 2. monumentjénél és nem csinált semmit... de persze ez nem von le semmit a teljesítményedből :) Én az álmos T-t sem verem meg.

Szerintem Murdeernek nincs igaza :) ha bontja a wellt sem történik semmi. Visszaforgatja a powert és felépíti a wellt újra, majd lehoz 10 egységet :D T ott szúrta el, hogy nem rombolta le a soul-t és a furnance-t. Pedig egy wellnél sokkal egyszerűbb ezeket lebontani és akkor Petinek annyi :) ...de nem így történt.

Peti szerintem a T1 harcod jó volt. Csak ne hozz le ennyi dazed unitot. Frostos lehozhat ma-t dazedba, mert sok a hp-ja, de sadós nem. Ettől függetlenül jól jöttél ki belőle, mert ő meg nem rakta le időben az épületet, mert akkor előbb tudott volna home soilozni. Akkor megintcsak véged lett volna... de nem így történt :) Inkább hátrálj ilyenkor és a bázisnál hozz le teljes értékű egységeket, vagy támogasd onnan swift egységekkel a T1 harcot, ha nem akarod oda vinni az ellent.

Aztán ami már elhangzott. Ha le akarsz ölni egységeket a powerért úgy tedd, hogy az ellen minél több powert pazaroljon el a védelemre. Szerintem nincs baj azzal, hogy sok íjászt hoztál le, de ha a jobb oldali bázisát támadod és széthúzod a de-ket akkor kevesebb powere és egysége marad + ha már leöleted őket utoljára még betolhatod az ultiukat :) Ha jobban figyeltél volna rájuk több időd lett volna és az ellennek kevesebb powere. Persze a woidstorm kihúzott a csávából :) ...azt a lapot én sem használom, mert nem ebbe a játékba való :)

T végig aludta a dolgot, aztán felébredt mikor már késő volt :) A helyében vagy az épületeidet támadom, vagy a kezdődet és akkor nincs power visszaforgatás :)

...de a tanulság, hogy mindenki legyőzhető! Grat Peti! És tudom a T1-ed jobb csak itt nem koncentráltál, olvastam.

Gyuri: Egyet értünk a woidstormban, szerintem is nagy hülyeség volt ennyire felerősíteni. A nastyt viszont hagyd meg nekünk, én sem szólok a sok cc és heal miatt :) Pure sadóba fontos.

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#18277) Gyuri27 válasza fantom922 (#18276) üzenetére


Gyuri27
félisten

A nasti op lássuk be. Nem a pure shadowwal van gond. Hanem a lostal. Reaver robbantva op, silver robbantva op. Nem tudom mit szólnál ha én do-t robbantgatnék. Mondjuk többeközött ezért is nerfelték a do-t kétszer.
Lehet panaszkodni a nature cc-k miatt. Csak felesleges. Egy: nem okoznak kárt. Kettő ált 2 cc van a pakliba (ill három). roots, oink (hurrikán, de nem kell s unitot hivni).
Azért a shadowot se kell sajnálni. Nox, phase, aoc, harvi. A power pörgetésről nem is beszélek.

Amd - Radeon - Ryzen

(#18278) zoli.22 válasza Gyuri27 (#18277) üzenetére


zoli.22
tag

Igazad van, hogy ezek a dolgok erősek, de nem a nastival van a gond, hanem a losttal. Mert tényleg elég kemény dió. A többi kombinációt lehet noob-ozni, meg op-ozni, de szerintem nagyjából megvan a balansz. Igazából Lostot is csak t3-n tartom kicsit erősnek. Voidstorm az biztos, hogy most nagyon erősre sikeredett, egy kicsit vissza kellene gyengíteni, főleg amiatt, hogy élvezetesebb lehessen a t3 harc is.

Majd meglátjuk hogy kijön e egyszer az amii, és ha kijön, akkor mennyire lesz erős a shadow-nature. Ha a lostot akarják überelni, akkor aztán megint lesz témánk rendesen. :)

Viszont ha már a do-t említed, mit lehet ellene pure shadow-ba tenni? Mert nagyon meg tudnak vele most szívatni, szerintem valami tuti kellene még a paklimba.

[ Szerkesztve ]

(#18279) Gyuri27 válasza zoli.22 (#18278) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mikró.
A do fogható clawlerrel, koc-l, mage-l.
Akkor nem tudod fogni ha valamit eltoltál és jelenős power előnybe került a nature.

Amd - Radeon - Ryzen

(#18280) zoli.22


zoli.22
tag

Replayt ugyan nem tudok mutatni, de a mai lost soul ellen játszott meccs azért rádöbbentett, hogy mennyire erős is t3-n tényleg. 3 well előnnyel úgy, hogy használtam még a shrine of greedet is, nem lehetett leverni. Már beírta, hogy gg, aztán egyszer csak valahogy felment t3-ra. itt hibáztam el, mert engedtem, hogy felépüljön neki. na innentől mintha nem is ugyan azt a meccset játszottuk volna, jött egy voidstorm, majd elkezdte hozni a jól megszokott lost t3 egységeket. Igaz, t3-ra csak ashbone-om volt meg church, de támadni egyszerűen esélyem nem volt, és mivel nem tudtam mindenhova felhúzni a church-öt így vissza is vert t2-re. Na itt meg nálam ment a gg, azzal külömbséggel hogy én már tényleg buktam.
Az az igazság, hogy lehetett volna bent nálam mondjuk sun reaver, vagy cultist, vagy satanael, de betámadom kétfelől, ő nyomja is a voidot. Hozok sun reavert evocaror's-al, void és volt támadás nincs támadás. Satanaelet ki is dobhatom a kukába grirori képessége ellen úgy ahogy van. Vigilt még nem is hozott, de az lett volna a csúcs. összefoglalva meg is kaptam az igazolást, hogy miért is op a lost t3-n.

(#18281) OnSeT válasza zoli.22 (#18278) üzenetére


OnSeT
őstag

nightguard

lostosok száma töredékére fog csökkenni, ha kijön a shadow-nature és a fire/frost.
már most is szívnak ellenük t2-n. fire/frost ellen pl. nem tudnak mit tenni shieldelés esetén ^^

[ Szerkesztve ]

(#18282) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Van egy jó hírem!

Az egyik voidstorm-crash kijavítva és a következő frissítéssel jön is! Itt is található a link, amin TBO ezt leírja.
Nah, az elmúlt napokban volt egy replay-m a synchronization problem-ről, amit valószínűleg a voidstorm okozott, ezért ezt pedig (a zárt téma miatt) TBO-nak pm-ben küldtem el. A lényeg, hogy ha minden igaz, akkor a voidstorm miatt nem fog kidobni a játék és nyugodt szívvel használható lesz ;]

IGN: TBPeti

(#18283) zoli.22


zoli.22
tag

Igaz, de mondom t2-n nincs is gond a losttal, ott teljesen korrekt, csak t3-n erős de ott nagyon.
Ma reggel játszottam párat LolHunCsirkével, és végül engedtem a tanácsának, hogy t3-ra frost orbot húzok és meg van oldva a dolog. Csak sajnálom hogy pure shadowként nem tudok igazán érvényesülni, mert t3-n szántalan dolog van, amit nem tudok megoldani.
A pure shadow t2-ig viszont nagyon bejön, és remélem megtanulok vele úgy, hogy t2-n eldöntsem a meccsek nagy részét. Ha nem, még mindig lámulhatok losttal t3-n.
Az amii-t viszont már marhára várom, mert eddig a shadow-nature pakli tetszik a legjobban, nagyon a kezemre áll, és egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire szemét dolgok vannak benne. Mindez úgy, hogy szerintem egyáltalán nem op.

(Szer.: Peti, most már nyomulhaszt nyugodtan a szemét ám annál hatásosabb taktikáddal.)

[ Szerkesztve ]

(#18284) Cr4Zy válasza Cr4Zy (#18282) üzenetére


Cr4Zy
tag

Éééés, TBO már válaszolt is: hétfőn már foglalkozni is fog a syncronization problem-es crash-el a voidstorm kapcsán. Szóval páran azért csak foglalkoznak ezzel a játékkal, még ha úgy tűnik, hogy nem is csinálnak semmit! :)
Bár ez a probléma szerintem keményebb, mint a másik volt, mert ennek szerintem semmi előjele nincs a játékmenetben, hiszen semmi más nem történik a játékban akkor, csak a syncronization problem jön fel. De az elmúlt héten már többször előjött, míg korábban egyáltalán nem, szóval vagy több csaló van a magasabb szinteken, vagy csak a voidstorm-nak van egy másik problémája is, ami minimum másfél perc után jelentkezik csak...

IGN: TBPeti

(#18285) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Nah, csak hogy mutassak valamit, itt egy 1v1 ChristianIII (mostmár "csak" top 18., de a meccs előtt még a 16. volt ;] ) ellen. Igaz, ha nincs a void-visszapörgetés, akkor úgy kapok ki, hogy semmit nem tudok csinálni ellene. De a lényeg a végeredmény, az pedig az, hogy annyi powerem összegyűlt addigra, hogy szerintem nem sok esélye volt, hiszen t2-őn ashbone- és még inkább a swamp drake-spam ment volna 2 helyre egyszerre, ami ellen nem hinném, hogy bármit is tudna kezdeni, még ha frost is, hiszen nekem is van cc + még voidstorm is.
Jah és itt egy másik replay, amin mikibm-mel PYCAK és rds párját vertük.

Jó szórakozást a replay-ekhez! :)

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#18286) LostKnight


LostKnight
csendes tag

Hali, én egy Hero rangút vertem (top 40) most már csak 41 és miattam legend lett :D
Neve Knillin volt. Lost vs. Lost volt kb . ugyan azt csináltuk mind a ketten, t3 ra ment akkor épp ott támadott gyorsan kapcsoltam szerencsére elmentem máshova t3 ér, és ott jobban kezeltem a dolgokat :) itt a rep. [link]

IGN: LostKinght pvp rang: Grandmaster place: 104

(#18287) ricshard444


ricshard444
veterán

2 ho kihagyas utan hianyzik a jatek. Amint lesz gepem tolni fogom...hiaba ez az egyetlen olyan jatek a TDU mellett ami mindig fentvan a gepen szvsz jo jatek :R

Vannak dolgok...

(#18288) Predatorkill


Predatorkill
tag

Sziasztok! Elég rég óta nem olvastam a fórumot, de most shooter megkért arra hogy belinkeljek ide két videót, naszóval a videót lájkoljátok, és iratkozzatok fel a következőkért!
1. Shooterasd vs thesikaleon
2. Shooterasd vs DragonDave

ui.: Ha valaki nem ismerné DragonDave-t, most ő a top1.

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#18289) Zotya21 válasza Predatorkill (#18288) üzenetére


Zotya21
senior tag

omg már itt is a faxbukk köszön vissza lájkoljátok omg

https://500px.com/slayer_art

(#18290) Predatorkill válasza Zotya21 (#18289) üzenetére


Predatorkill
tag

okcsá... hol érdekel ez engem?

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#18291) Zotya21 válasza Predatorkill (#18290) üzenetére


Zotya21
senior tag

semi csak mondom szánalom hová tart ez a világ
már kék fehér víz folyik a csapból is

[ Szerkesztve ]

https://500px.com/slayer_art

(#18292) Cr4Zy válasza Predatorkill (#18288) üzenetére


Cr4Zy
tag

Shooter, csak a nagyobb élet, és így a hatásosabb robbantás miatt használsz witchclawst, vagy mi miatt? Mert személy szerint én például utálom azt az egységet, mert a frost t1 az egyetlen ellenfél, ami ellen hatásosabb, mint a dreadcharger és még 5-tel több powerbe is kerül...

IGN: TBPeti

(#18293) Murder3 válasza Gyuri27 (#18277) üzenetére


Murder3
addikt

amire te gondolsz nem a nasty hibája hanem a kiegyensúlyozatlan és balanszolatlan fejlesztésnek.
-reaver önmagába op, de az összes l unitról el ehet ezt t2-n mondani az a helyzet azok így egytől-egfyig tönkreteszik a játékot.-
pl a silvernél is a nagy hp/olcsó power az ami miatt op nastyzva.
de még lehet sorolni egypár ilyent pl grigory is ezzel küzd+az pofátlanul túl sokat tud
de lámáságra fejlesztik a játékot nem taktikai változatosságra.

(#18294) Zotya21 válasza Murder3 (#18293) üzenetére


Zotya21
senior tag

igen a grigori eszméletlen ocsmány dolog

jó msot ez nem rendes egység de vegyük a santa claust ugyanugy 200 poer t3 mon és 2000/2000 ráadásul a képessége is csak karácsony körül müködik

a grigori meg telivan csszve van 3-4 dologgal és 200 power

ráadásul még bf be is oclsó tehát szinte mnidenki megtud venni belőle 4 et és mehet a lámulás

sőt az egész frost alapból gáz miazhogy ő tud épületet javítani az összes többi meg nem
max védeni tudná de még javítani is a többi szín meg vár hogy összedőljön a well enyi
a frost meg ott ácsorog és védi javítja

persze ezek sajátosságok de akor is az egész nemjó így

ugye a naturba meg a surge dehát mnidegy ugyse lessz jobb ebből

sőt ha kijön az amii akor is milessz már kint van egy csomó amii lap nem is nagyon lessz ujdonság bent már felét ismeri mindenki

olyan mnithogy tudod hogy kijön mnodjuk egy uj album valakitől és összevadászod az összes demo számot amit találsz és kijön az egész aztán már nem is ujdonság már nem is izgat

[ Szerkesztve ]

https://500px.com/slayer_art

(#18295) OnSeT válasza Cr4Zy (#18282) üzenetére


OnSeT
őstag

Jaj de izgi, a végén nem csak a santa claus update jön 1-én. :D

További infó a köv. patch tartalmáról ebben a topicban : [link]

(#18296) Zotya21


Zotya21
senior tag

a lámaság határtalan ezt mnidig jegyezétek meg amikro az ellenfél csak a lost vigilt ismeri t3 mon nah az már ez a kategória egyszerüen szánalom miért nem lő a map másik végéről az a vigil ?

megint befejeztem egy időre

[ Szerkesztve ]

https://500px.com/slayer_art

(#18297) ricshard444 válasza Zotya21 (#18296) üzenetére


ricshard444
veterán

De akkoris jogos :N

Vannak dolgok...

(#18298) LoLHunCsirke válasza OnSeT (#18295) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Mit makog ez németül?..
Amúgy van olyan deck ahova megéri betenni a santa claust amikor aktív a képessége?

TinkeringAboutYou!

(#18299) Murder3 válasza OnSeT (#18295) üzenetére


Murder3
addikt

persze a 2 hónapja watchlisten lévő lapokat is berakjják wooah.... :o

voidcrash:
a gond, hogy a voidstrom nem veszi figyelembe az egység lehíhívó animációját és ez okozza a problémát, mert akkor okoz sebzést mikor még nem támadható.

(#18300) fantom922 válasza Zotya21 (#18296) üzenetére


fantom922
aktív tag

Te Zotya, ha tovább nyomod ezt a játékot depressziós leszel :D Egyébként abszolút egyet értek veled. ...és most murdeerrel is. Kihoztak új lapokat és mindegyikkel űberelni akarták az előtte kihozottakat. Ezért annyira unbalance az egész játék. Azért tették ezt, hogy az új lapokból jó sokat vegyenek és bejött nekik. Persze annyi időt már nem akarnak a játékra fordítani, hogy ezt kijavítsák. Miután a játék annak idején elkészült kevesebb egység volt, 4 szín és kevesebb taktikai lehetőségek, mégis nekem sokkal jobban tetszett... ez a szomorú, és ezzel sokan vannak így ahogy játékban kérdezgettem őket. ...de mégis játsszák, mert jó nagyon a felépítése csak kissé elbaszarintották...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.