Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17301) Murder3 válasza Volgafan (#17300) üzenetére


Murder3
addikt

fof+embalmer+spicer még jobb is mint a som ha power cuccot nézzük.
legjobb ha t2 shadow

(#17302) Cr4Zy válasza Murder3 (#17301) üzenetére


Cr4Zy
tag

aha, szerintem is... ;]
Az enli + bloodhorn alapból 2 helyet foglal el. Erre beteszel még 3 épületet a pakliba, amiket semmire sem tudsz használni, csak powerelnyelésre. Az máris 5 hely a pakliból. Ehelyett be lehet rakni a som-ot, 2 db t3-as egységet és 2 db t2-eset. Amit mondasz abban van valami, hogy power-ben előnyösebben jössz ki azzal a módszerrel, csak éppen pár dolgot felejtesz el:
- csak 3/4 annyi lapod lesz a pakliban, mint az ellenfélnek, ami már önmagában is döntő momentum lehet a charge-ok száma miatt.
- nincs arra idő és power, hogy egy fof-ot, egy embalmer-t és egy splicer-t lerakj (75+30+60 power), illetve ezekhez még áldozni kell egy egységet és az embalmer-t aktiválni, mielőtt power-visszatérítés lenne, szóval 300 power alatti powerből lehetetlen megcsinálni. Plusz hozzá kell tenni, hogy ebből az a korábban említett 165 power a 3 épületből nem is térül vissza, mivel állva marad.
- jah és szerinted az ellenfeled leáll tetriszezni miközben te építgeted magadnak e 3 épületet és eljátszadozol az épületeiddel, mert én nem így gondolom! ;]

IGN: TBPeti

(#17303) Murder3 válasza Cr4Zy (#17302) üzenetére


Murder3
addikt

nc,darkelf elég t2-re mellé cc.
nézd csak meg darkzbane pár meccsét.

idő van bőven:D

embalmert még t1-en lehozod, ha esetleg építesz akár spilcet is lehozhatod pl védekezn aztán t2n már csak fof-ot kell nem nehéz kis gyakolrással elsajátítható mikor kell építeni.
ha meg már lent van onnan könnyű.

som is jó de ahhoz pure kell t2-n és azzal bizonyos dolgok ellen nehezebb védekezni meg körülményesebb míg shadow párossal sokkal kézenkfekvőbb és egyszerűbb.

[ Szerkesztve ]

(#17304) LoLHunCsirke válasza Murder3 (#17299) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

hirtelen aszittem hogy 3 nature orbos :DD de akkor ez most nemsikerült :U

TinkeringAboutYou!

(#17305) Cr4Zy válasza Murder3 (#17303) üzenetére


Cr4Zy
tag

Na álljon meg a menet, az előbb még arról volt szó, hogy legjobb, ha t2 shadow, erre most már ott tartasz, hogy t1-en lehozol 2 shadow épületet?! :DDD

Amúgy meg tudom milyen a shadow-nature pakli, mert használom, és szerintem ez a 3 épület már nem igazán fér be a pakliba, mert ha beleteszed, az L és a légi egységek ellen meg vagy lőve...
nox, forsaken, dread, phase kötelező, különben nem lehet fogni a rush-t. Ez eddig 4. Ha mellé berakjuk még azt az 5 kártyát, amiről szó volt, akkor már 9-nél tartunk. Emellett life weaving úgyszintén kötelező lap. Burrower, nc, darkelf, coca, ens és surge megintcsak, ahogy a phoenix is, ha embalmer bent van. Már 16 lapnál járok, és t3-ra eddig csak egy enlightenment van bent. Ha már van egy shadow orb, akkor az ashbone, unholy power és a soulshatter megintcsak olyan kártyák, amik kihagyhatatlanok! És akkor még befér a mauler, hogy legyen egy L-counter t2-őn és ennyi, megvan a 20 lap, amit használhatsz. Van valami kifogás? Mert szerintem nem tudnál olyan paklit felépíteni, ami ettől a paklitól 2 lapnál többel térne el (a megadott feltételeken belül).

És akkor itt jönnek a kérdések:
Hogyan védekeznél egy ilyen paklival egy lost és reaver-spam ellen, vagy pedig egy pure frost war eagle spam-je ellen, mert szerintem lehetetlen! 2 egységed van, ami légit támad: darkelf és forsaken, mind2 S méretű. De ha már itt tartunk, egy fire-nature is simán elkapna téged drake+ravege+hurricane kombóval! A pure nature do+cc+heal kombóját sem hiszem, hogy meg tudnád fogni energiapazarlás nélkül. Folytassam a sort hogyan buksz t2-őn és ezzel esélyt sem kapsz a t3 felépítésére?

(#17304) LoLHunCsirke: Nem baj Csirke, mindenki tévedhet (csak én nem :U )!

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#17306) fantom922 válasza Cr4Zy (#17305) üzenetére


fantom922
aktív tag

Hát van benne valami. :) Sajnos Murdeer most Petivel kell egyet értsek. Az a 2 + épület nem fér be egy pvp pakliba. A pure sadó deckembe még a sog sem fért be pedig be kéne szorítanom... Még darkelf sem fért be... de majd kitalálok valamit, mert az kihagyhatatlan. Persze harvester bombát sem szívesen hagynám ki... Hely kell!!!!! :D Ja a voidstorm-ról nem is beszélve... megőrülök! :DDD

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17307) Murder3 válasza Cr4Zy (#17305) üzenetére


Murder3
addikt

mért kezdenél naturéval?:D

phase,phonix,unholy nem kell.

ha már kész van az építkezésed lesz powered fogni.

(#17308) alpihun válasza Cr4Zy (#17305) üzenetére


alpihun
senior tag

Ja, ismerem a szitut, sh-nat-nat és sh-nat-sh paklikkal tolom pvp -t.
Igy néz ki Nox, forsaken, dread, nightguard, nasty lifew, moti,phase
burrower, mauler, nc darkelf, shadow phoenix, unholy,root, coca, surge
t3 pedig . fathom, soulshatter, ashbone // voidstrom, swamp, ashbone

Pár dolog hiányzik belőle,pl örülnék breedingnek, aocnak.
Nightguard egyébként kényszerből van bent,deep one ellen,azt egyszerűen lehetetlen leölni.
Nc-t hívok, szétüti, többet hívok?Sorban cocával üti szét.Frenzy nc?Coca és hagyja megdögölni.Nc+lifew?UGYANCSAK coca.A darkelfeket hamar szétüti, max ha atámadott épület túloldalára hozom messze a do-tól, kicsi sebzést bevisz de ott a híl.Sh phoenix-szel pedig akkor érdemes foglalkozni,ha minimum 3-4 do van, olyankor lehívok annyi phoenixet amennyi do, és ügyelek, hogy mind egyszerre csapódjon be, úghy pedig mind elviszi.

Mauler helyett, meg ha amii kijön, veszek phantomot, az slam-ol légi unitot is (skyfire, wareagle counter).

Én még phase towert nem érzem annyira fontosnak, jó lap, csak 1 hely a dekkben,2v2-n szerintem megéri vagy a phase vagy a mauler helyett breedinget tenni, 1v1 ben pedig aoc kéne..

Ja és ezt a bloodhornos dolgot szentem úgy is meglehet oldani, ha nagy void mellett pure shadowon sog-ozunk, és pár harvi meg t3 után simán t4et megyünk, nálam egy 15 perces meccsnél az 1000-1500 void nem ritka+ellen voidja, abból bloodhorn+t4 kijön, vagy pedig akkor maradni t3-on és mót hívni.Az stampedel, csapattársat hílel, buffol stb.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#17309) alpihun válasza Murder3 (#17307) üzenetére


alpihun
senior tag

Ja, phase, phoenix, unholy nem kötelező de én ezek nélkül el nem tudnám képzelni a dekkem, pl burrrower+unholy+lifew nálam egyszer leölt 2 skyfire draket, pedig hozzuk sem értem.Sh phoenix embalmer nélkül is ütős tud lenni, phase az meg ízlés dolga, én is gondolkodom rajta...

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#17310) Cr4Zy válasza Murder3 (#17307) üzenetére


Cr4Zy
tag

Oké, phase nem kell, de hogy fogod meg a nature vagy frost t1-rusht phase nélkül? Mert szerintem sehogy: a splicer egymagában kevés ezen rushok megfogására. Ahhoz kéne még egy motivate is legalább, de azzal még nagyon nehéz lesz megfognod az ellent...
Phoenix nem szükséges, de unit-spam ellen a legjobb fegyver, így pedig hogy az embalmer alapból bent van egyszerűen hiba lenne kihagyni. Unholy tényleg nem szükséges, helyette esetleg egy aoc-ot tehetsz be.

És oké, hogy lesz power fogni a támadásokat, ha már kész van az építkezés, de addig mit csinálsz? Illetve ahogy alpi is írta, a do-t lehetetlen fogni ezzel a paklival, de szerintem még légi egységeket is.

U.i.: Mit érsz azzal, ha lesz powered, miközben nincs egységed a pakliban, amivel lőni tudod a légi unitokat? Maradjunk egy egyszerű példánál:
fire-nature, támad egy drake-el, rátesz egy ravage-t ha megtámadod és supportként elvisz oda egy scythe -ot + hurricane-t vagy cocát szükség esetén. Mi csinálsz? Segítek, ez, amit most kiírtam összesen 210-320 power, hogyan fogod meg a drake-et ennyi powerből úgy, hogy közben ne bontson wellt, vagy akár orbot?

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#17311) alpihun válasza Cr4Zy (#17310) üzenetére


alpihun
senior tag

Ö, nekem van egy ötletem, ha sima skyfire ravage nékül akk 2 darkelf, viszont nem egyszerre, hanem csak ha az első szinte kihalt.Vagy pedig ahoogy én szoktam: nc+nasty.
Mondjuk a poweres dekkbe nem volt nasty az nélkül én el sem indulnék.

Ja és sog annyit tud mint som?Mert kb 10x olcsóbb, és mindkettő rare, vagy csak azért drágább mert do **** sokkal több van mint pure shadós?

Ja és sognak ha benyomtam spelljét akkor érdemes azonnal lerombolni a debuff elkerülése végett, vagy nem vészes az a void stop debuff?

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#17312) LoLHunCsirke válasza Cr4Zy (#17310) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Esetleg azt hogy megfogod az egészet malaccal, nyomod az aocot, lehozol 1 burrowert és nastyzod. Amúgy szerintem elég macerás lerakni ezt 3 épületet 1v1 be, ott elég a breeding.
2v2 be viszont nem rossz ötlet..

TinkeringAboutYou!

(#17313) Cr4Zy válasza alpihun (#17311) üzenetére


Cr4Zy
tag

egyrészt nincs annyi pure shadow, ezért annyival olcsóbb, másrészt meg igen, azonnal le kell rombolni, amint bekapcsoltad.
Jah és rövidtávon hatásosabb, mint a som, de hosszútávon nincs olyan jó. Valahol láttam róla egy táblátazot is, hogy mennyivel hatásosabbak a normális wellhuzogatásnál illetve egyik a másiknál, de most így hirtelen nem tudom hol láttam azt...
Emellett igen, mindig újra le kell rombolni a sog-ot, különben nagyon rosszul jöhetsz ki belőle!

(#17312) LoLHunCsirke: egy drake meg egy scythe fineds együtt 200 power, a coca 55, az aoc 100, a burrower 70 és a nasty 25. Ez együtt 250. Tudom, ez csak elmélet, és azt is, hogy nem valószínű, hogy át tudnám ültetni gyakorlatba. Viszont cserébe 250 powered elment és nem tudsz addig sem void-visszaszerzésre épületeket gyártani. Viszont én ugyanúgy tudok támadni folyamatosan, mivel még kevesebb power-t is használtam fel, mint te a védekezésre.

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#17314) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Nem azt mondták, hogy szeptemberben jön az amii verzió? Mert már lassan szeptember közepe és még mindig sehol semmi, de annyira, hogy még a fórumon se írtak semmit ezzel kapcsolatban egy ideje... :(((

IGN: TBPeti

(#17315) fantom922 válasza Cr4Zy (#17313) üzenetére


fantom922
aktív tag

Már ne haragudj, de ha aoc-ot használsz akkor nincs szükség se cocára se nastyra. Jókor kell használni. Majd lehozni egymás után 2 egységet burrover + darkelf pl. és a scyte meg a drake is meghalt. Neked meg van 2 egységed max hp-val. 100 powerből levertem a 200-adat és támadok 2 egységgel. Azért maradt 2 egységem, mert míg az egyik megjelenik az aura nem hat rá, így ha gyorsan lehívsz 2 unitot egymás után a power csak az ellent sebzi.

Ha aura kérdezz csak nyugodtan :)

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17316) darkdisel


darkdisel
csendes tag

egy pvp mecsen az elenség twilight paklija volt nekem meg stone és le tudtam gyözni de azért egy kicsit nehéz volt.

[ Szerkesztve ]

(#17317) Darkzbane


Darkzbane
tag

Six new cards have been added to the Watch List.

Voidstorm
Wheel of Gifts
Forest´s Vim
Construct
Ice Age
Thunderstorm

Silvanoshi

Hát én sírok :N

(#17318) fantom922 válasza Darkzbane (#17317) üzenetére


fantom922
aktív tag

Aztaaaaa! Thunderstorm :) A Voidstormot meg gondolom nerfelik :D Azt nem tom, hogy a Gifttel mit akarnak kezdeni...

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17319) Volgafan


Volgafan
senior tag

Nah varriáltam Tricolor deckemen,remélem jó lesz.....

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#17320) Predatorkill válasza Darkzbane (#17317) üzenetére


Predatorkill
tag

XD a void túl erős lett vagy csak a bug miatt? :D a wheelel meg mivan... hát ez röhej XD

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#17321) Predatorkill


Predatorkill
tag

LOL. Error while reading the http response header: Not Found. Ez miez? nem enged belépni a játékba... valaki pls help!!

Szerk.: Megpróbálom ujratenni a játékot. hátha jólesz :((( :F

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#17322) Predatorkill válasza Predatorkill (#17321) üzenetére


Predatorkill
tag

Megjavult az ujratelepitéstöl! :)

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#17323) Gyuri27 válasza fantom922 (#17318) üzenetére


Gyuri27
félisten

A gift nerf lesz. Túl sokba kerül még mindig az a kártya. Ideje picit elértékteleniteni.
A thunder megint listes. Remek. 2-3 év múlva lesz belőle valami.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17324) G4ga válasza Darkzbane (#17317) üzenetére


G4ga
őstag

szerinitem a construct very swift lesz.
a wheel-el pedig a pve lesz nehezebb.
tenyleg nagyon eros ls shilekkel egyut hasznalod, de ha nerfelik ellehetetlenitik a kisebb rangu jatekosokat.
mivel hasznalok wheelt nem minden esetben rugok ki kisebb deckkel jatszo jatekosomat. kivancsian varom a fejlemrnyeket.

(#17325) fantom922 válasza Gyuri27 (#17323) üzenetére


fantom922
aktív tag

Valószínűleg igazad lesz a gifttel kapcsolatban. Thunderstormmal kapcsolatban pedig szorítok nektek :) Gondolom jól jönne egy rendes támadó spell T3-ra.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17326) Gyuri27 válasza fantom922 (#17325) üzenetére


Gyuri27
félisten

Á minek az? Nem kell.
Amúgy nem t3-ra kéne. Mert ott már a kutya nem használ pure naturét. A thundernek pure naturénak kéne lenni és t2-nek.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17327) alpihun válasza G4ga (#17324) üzenetére


alpihun
senior tag

Ja eltom képzelni a constructot, mint a játék leggyorsabb unitját xd.Viszont ahhoz új dizájn kéne.A lábakat kiveszik és sugármeghajtásos légi cirkálóvá alakítják xd.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#17328) fantom922 válasza Gyuri27 (#17326) üzenetére


fantom922
aktív tag

Tényleg? Már te sem pure nature vagy?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17329) Gyuri27 válasza fantom922 (#17328) üzenetére


Gyuri27
félisten

T3-ra csak egy daraig voltam pure. Sajnos nincs semmi okosság t3-ra. Egyedül aby lenne.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17330) fantom922 válasza Gyuri27 (#17329) üzenetére


fantom922
aktív tag

Na ja, a pure-ok kezdenek elfogyni nature és sadó szinten. Én még próbálok majd pure sadónál erősíteni. Ugye most jött a voidstorm, de nemsoká nerfelik is... Amúgy tényleg túl erős, de remélem nem nerfelik szét. Ha nem tudok valami erőset összerakni vissza kell térnem lost-ra vagy csinálok egy sadó/nature paklit én is.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17331) OnSeT válasza Darkzbane (#17317) üzenetére


OnSeT
őstag

Thunderstorm és Voidstorm ismét a listen :Y

és megint 2 hónapra foglalják a helyet a többi lap elől....

WoG esetében gondolom limitálják a stackot, többit meg buffolják.
Lost Spirit shipet nerfelnék már. ;]

az viszont már tényleg röhej mit a thunderstormmal művelnek.
már 3x-a van a listen. első kör végén időt kértek a módosítások átgondolására, második körnél meg szép csendben levették listről.
most meg nyitnak neki egy új topicot, mikor az előzőben huszon-egynéhány oldalon keresztül iratuk a javaslatokat.... most copy-paste-zzuk be nekik az egészet? :U

Voidstorm meg amellett hogy opra sikerült még bugos is. mondjuk azt nem tudom ki találta ki hogy a t3ra hozás mellett még erősítsük is a t4es verzióhoz képest a statot.
t4esként a voidpower 10x-ese okozott sebzést , t3asként meg a 20x- osa :DDD
a szavazás állása is elég vicces 50% szerint balanszolt a lap, bár nem is vártam mást, tk-s repek commentjeit olvasva.

backlash meg 3xos sebzéssel bír magasabb lehívási költség mellett, limitált területen,... de azt nem kell listre tenni.... ááá.... :(((

(#17332) OnSeT válasza Cr4Zy (#17314) üzenetére


OnSeT
őstag

nem, csak az amii boosterek.
és mivel a héten már írtak ki watchlistet, az e heti munka részükről ezzel le is van tudva ;]

így már csak 2 lehetséges dátum maradt, szept 22 és 29.
arra már nem is merek gondolni hogy bejelentenek egy csúszást és október lesz belőle :DDD

(#17333) Gyuri27 válasza OnSeT (#17332) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem csak a heti. Mert megjön a patch. Utána egyből kell orvosolni a bugokat, amik minden patch után vannak.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17334) ricshard444


ricshard444
veterán

Top 800ról visszaestem 1500ik helyre...jó vagyok mi? :( :(((

Vannak dolgok...

(#17335) Volgafan


Volgafan
senior tag

[link]

ÉLő

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#17336) Gyuri27 válasza Volgafan (#17335) üzenetére


Gyuri27
félisten

Iszonyatos. Szégyen. Destroyer szinten nem látni ilyet. :W :W :W

Amd - Radeon - Ryzen

(#17337) Darkzbane válasza OnSeT (#17332) üzenetére


Darkzbane
tag

Server Maintenance 14th September 2011
Hail fellow Skylords,

We shall be taking our server offline on Wednesday the 13th of September at 08:00 UTC in order to carry out maintenance work on it. We expect the game to be accessible once again after approximately 2 hours.

Silvanoshi

Ez holnap sztem. mi lehet? )

(#17338) Gyuri27 válasza Darkzbane (#17337) üzenetére


Gyuri27
félisten

Semmi. Bug javitás vagy szerver karbantartás.
Vagy ami :DDD :DD :D

Amd - Radeon - Ryzen

(#17339) Darkzbane válasza Gyuri27 (#17338) üzenetére


Darkzbane
tag

Vagy mindhárom :))

(#17340) OnSeT válasza Darkzbane (#17337) üzenetére


OnSeT
őstag

most aktiválják azt a meglepit amit a péntek esti leálláskor elfelejtettek :DDD

de amint nézem megint nagy az összhang náluk, nembaj Phenomic, én így szeretlek xD
viszont így már érthető miért van szükség a patchfixekre :P :DDD

(#17341) fantom922


fantom922
aktív tag

Tegnap nem fogjátok elhinni, de felléptem :) És órákat játszottam, és nagyon jól esett :D Nem volt senki akivel 2v2-hettem volna, mert mindenki mással tolta... de hát így jár aki kihagy sokat. Helyette random 2v2-t csináltam. Próbálgattam T3-on az evocator + satanael + spanjavs combót. Brutál ütős. Főleg, ha előtte felbuffolod satanaelt. Persze gáz van, ha nature és roots meg mauler meg oink és heal... de többi szín ellen nagyon erős a sadó.

Aztán összeraktam egy sog-os 2v2 paklit is sadó/sadó/frost felállással.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17342) OnSeT válasza fantom922 (#17341) üzenetére


OnSeT
őstag

dobj be mellé egy blood healinget :D

(#17343) Volgafan válasza fantom922 (#17341) üzenetére


Volgafan
senior tag

Olyan nékem is van....van benne minden,mi szem-szájnak ingere...church,nether,vigil:D t2-n sog:D az különben úgy brutál 2v2ben,ha a társad frost és tolja Harvira a pajzsot....nem rossz kombó,ki kell mondjam...Merda papával teszteltük...:P Ám most jön amii:D bár sztem csak simplán áll ez a szar...

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#17344) fantom922 válasza Volgafan (#17343) üzenetére


fantom922
aktív tag

Blood healinges kombót én is ismerem, de mindek a helyére? :) Lehet kiteszem ashbonet és oda... Cultist mastert nem tehetem ki, mert akkor nincs meele unit T3-on olcsón. Előbb említett mauler ellen, meg az olcsóbb T3 ellen mint silverwind.

Nincs bent sog, befallen's curse, mutating frenzy, nightguard, phoenix és moon sem pedig ezek nagyon kellenének... és ugye nincs blood healing sem... :) Soulshatter és evocator's woe kihagyhatatlan pure sadóba.

Én sadó/sadó/frost-os deckemben nincs church és vigil azokkal uncsi a játék. Túl op mindkettő :) és pure sadóban sincs church.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17345) ollie válasza OnSeT (#17340) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És mi volt a meglepi?

***

(#17346) OnSeT válasza ollie (#17345) üzenetére


OnSeT
őstag

pénteken az, hogy meccs betöltés közben kivételesen nem kifagytunk, hanem a szerver tűnt el alólunk. :DDD

TBO megírta mi várható ma: [link] :Y

[ Szerkesztve ]

(#17347) Volgafan válasza fantom922 (#17344) üzenetére


Volgafan
senior tag

Lehet,hogy OP,de top 50-től kellenek,mivel mindenki csak lámul onnantól...meg juggert valamivel meg kell fogni...majd meglátod....nagy részük min.vigil....meg lajeshen instant t2 és dancer a kezdőre..nah azt védd ki...meg ilyen senki kombók vannak,ahelyett,hogy normális harcok lennének...grigori nasty stb....én azt mondom top 50be nincs semmi skill,csak Op kombók!!!!Jó sokáig eltart ez a server off.....

[ Szerkesztve ]

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#17348) fantom922 válasza Volgafan (#17347) üzenetére


fantom922
aktív tag

Azért ennyire nem egyszerű top 50-be kerülni, hogy op kobók aztán ott is vagy :D Eléggé leegyszerüsíted a dolgot. Azt elfelejted, hogy ahhoz, hogy T3-on használd az op lapokat elk is kéne odáig jutni. :) Általában a T2 már eldönti a meccset. És, ha megnézzük mivel mennek a mi nagyjaink Darkzbane, linekillet, Shooterashd, Csirke akkor azt látjuk, hogy egyiknek sincs church vagy vigil :)

Elnézést akit nem soroltam a nagyok közé, de legend a határ nálam :)

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#17349) Volgafan válasza fantom922 (#17348) üzenetére


Volgafan
senior tag

Hidd el,csatáztam eleget top 50-ben....tudom miről beszélek....Csirkéék is elismerik,hogy OP kombóval vannak ott,ahol tartanak:P nem pont vigil,de OP combó...nem feltétlen vigil,ém pls Shooteréknál is van :P de vitázz bátran....

[ Szerkesztve ]

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#17350) fantom922 válasza Volgafan (#17349) üzenetére


fantom922
aktív tag

Éppen te vitázol velem :) Tudod a vitához 2 ember kell :D

Engem sadó/sadó/frost érdekelne a többi op kombó nekem mindegy. Bár szerintem vigil éppen nem op, mert nagyon könnyen fogható T3-on + elfoglal egy helyet T3-on a banner. Vigil helyett silverwindet én jóval op-abbnak (ha van ilyen szó :D ) tartom.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.