Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18001) Cr4Zy válasza Murder3 (#18000) üzenetére


Cr4Zy
tag

Azt megnézném, hogyan vernéd szarrá darkelffel a commandost! Mutasd meg, akkor elhiszem neked, egyébként nem, mert eddig egyszerre 4-nél kevesebb darkelf nem tudta beütni. És mint mondtam már korábban, amint lejön a 4. darkelf, akkor akár azonnal is jöhet a lavafield. De 3 darkelf ellen még bőven elég a lifeweaving és ha aktiválják a képességüket még rá egy ravage. Arról szerintem megfeledkezel, hogy a lifeweaving a kapott sebzés felét nemcsak megfogja, hanem vissza is fordítja az ellenfélre.

Egyébként meg itt lenne a shadow, és itt a fire elleni meccsem. A shadow elleni "t1-harcomat" ne figyeljétek, mert kb. amit lehetett én elrontottam ott, csodálkoztam is, hogy nem kaptam egy azonnali rusht a pofámba... A fire ellen meg az időhúzásos taktikára hívnám fel a figyelmet, amíg megvártam, hogy t2 felépüljön: így kell kihasználni, ha egy swift unit ellen counterként egy nem swiftet hoznak le! ;]

IGN: TBPeti

(#18002) Murder3 válasza Cr4Zy (#18001) üzenetére


Murder3
addikt

full buffal tolod végig még akkor is jobban kijön a darkelfes de mind1.
life önmagába kevés rá, kell még unholy és revage support, de neked drágább és 1 egység míg a darkelf meg 50 és többet hoz.
comandost nem hozhatod le csak 1 comandost buffolhatsz végig.

banditot amúgyis darkelf+nc-vel simán agyon lehet verni...

(#18003) Cr4Zy válasza Murder3 (#18002) üzenetére


Cr4Zy
tag

1.: Nekem is ugyanúgy van darkelf+nc, ha már annyira azokhoz ragaszkodsz, csak ez a szádban full hp-val indul a rallying banner miatt, ha esetleg váltanék a commandosról...
2.: Nem használok Unholy powert, mert az úgy tényleg nagyon drága lenne
3.: Csak akkor buffolom, amikor te is megtámadsz, egy darkelf assassins ellen kb. nem csinálok semmit, csak annyit, hogy rá irányítom a lövéseket, hogy az meghaljon
4.: Amint jön egy nc, azonnal ráirányítom a lövést, mert a nasty az egyik legveszélyesebb dolog a commandos ellen, ha több nc, akkor lifeweaving, szükség esetén ravage - illetve ha csak gyógyítani akarom, akkor önmagában ravage.

De ha nem hiszed, akkor nézd meg a shadow elleni harcomat, vagy szólj, hogy mikor menjek fel a játékban, hogy megmutassam akár személyesen is. A meccsben az alap welleken kívül 1-et sem vettem fel, úgy támadtam be a bázisát. Csak a támadás közben megspórolt powerből húztam egy wellt, miközben az ellenfélnek velem ellentétben nem 2, hanem 4 wellből jött a power. És mindemellett egy falat is húztam 50 powerből plusz egy wellt és egy orbot bezúztam, pedig jöttek a nc-k és a darkelfek is. És az, hogy fury volt az ellenfelem azt jelenti, hogy nem egy kezdőről van szó, aki csak össze-vissza spammel egységeket. Szóval ideje lenne elgondolkoznod azon, mennyire helyesek az állításaid!

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#18004) Murder3 válasza Cr4Zy (#18003) üzenetére


Murder3
addikt

lol amin a 3/4-ig t1-en volt?
úgy ne csodálkozz, de mikor még t2-re ment se azt hívta amit kellett volna.

rang nem jelent semmi, főleg nem a fury rang amit kb 1 hét alatt bárki bármivle el tud érni még akkor is ha a leglehetetlenebb deckel játszik.

másik nekem is van fent egy videó, ahol legend kolléga buff comandos ellen masszív nc és shadow mage-et hív társa meg lava field,wildifre lapkkkal akarják leküzdnei....

(#18005) zoli.22 válasza Cr4Zy (#18003) üzenetére


zoli.22
tag

Ezt a commandos-os történetet játékon belül egyszer kitesztelhetnénk, nem rossz egység, de life weavinget én eddig nem hasznátam rá, és bizony anélkül frenzy-s nc is aprította ha ketten voltak, és darkelfből is 2 csapat már lekapta ha emlékeim nem csalnak.

(#18006) fantom922 válasza Murder3 (#18004) üzenetére


fantom922
aktív tag

1 hét? :) Az egy kicsit sok. Bane rangig eljutni kb 2-3 óra. Persze én zsinórban nyerek és úgy jobban ad. Egy kicsivel több idő és pure sadóval eljutok Grandmasterig kb. mint a múltkor is... Persze ott a megtartásához már kevés volt, váltanom kellett lost deckre, hogy megtarthassam a rangot :) Aztán uncsi lett és 2v2... az élvezetesebb.

Abban igaza van Crazynek, hogy commandost nehéz counterelni, ha vigyáznak rá. Persze azt Crazy elfelejti, hogy lava field 120 + commandos 80 = 200 tehát ugyanott van mintha lehoznék 4 darkelfet :) Persze akik ismerik az összes kártya tulajdonságát elég jól azok úgy hozzá le az elfeket, hogy ne érje mindet a lava field :) Majd nem noob-ként betámadják a commandost, hanem hátra vonulnak a megmaradt kb. 2 darkelfel. Majd lehoznak megint 2-t és kezdik elölről. Így banditos power hátrányba kerül... egyre inkább. Tehát ki lehet mikrózni darkelfel is... szerintem. De kipróbálhatjuk játékban ha gondolod :)

A másik amit tennék a mage, de nem csak úgy, hanem motivate-val és 2 maggel (tehát 3-mal) hogy ne érje meg a lava field. Ja ez elviszi a rallying bannert is :) Most vagy megmarad a bandit egységed és lehozok még 2 magét. Te megint buffolsz én megint leszedem a bannert és egyre inkább power hátrányba kerülsz.

A harmadik amit próbálnék az aura. 100, de visszajön a 20 power különbség :) Ugyanis a rallying mellé te countert hozol le és leölöd vele az én egységemet. Viszont olyan olcsó egységed nincs mint nekem így megint csak egyre jobban power hátrányba kerülsz :)

Azután NC-t 2-t lehozok 120 power. Frenzy mindkettőre hiszen elszaladni nem tudsz. Ekkor te nem lava fieldezel, mert az 3-nál érné meg, tehát mered a bandit buffolás. Ami neked ugyanúgy 120 power. Ha ezt egy kis ideig csinálod harvester jön (nálam legalábbis) Ott meg tehetsz bármit az egységeidre az elvisz mindent. Egy példa ahol megéri lehozni a harvesztert. Harvit meg bandit T2-vel fogd meg ha tudod :D

Persze ezeken kívül a legjobb szerintem kombinálni. 1 mage és 1 nc. Az 110 power.

Csak azt nem tudom mennyi idő alatt szedi le 1 íjászod a monumentet. Persze ha wellt támadsz és nagynehezen leszeded az a saját magad kivégzése, ha pure sadóval vagy szemben. :) Bandittal a harvester ugyanis nem állítod meg... 2 íjászt nem hozhatsz le, mert aura és dorván power hátrányba kerülsz.

Tehát a kérdés 1 íjászod mennyi idő alatt szed le 1 monumentet.

Ja még 1 megoldás. KOC és az íjászod lelövi a saját rallying bannerét, majd buffolhatod, mert KOC life weavinggel nagyon erős. KOC 60 + 70 life weaving = 130 Te 80 commandos + life weaving 70 + új banner = 170 power. Azt hiszem ez a legjobb megoldás :)

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#18007) fantom922


fantom922
aktív tag

Hihetetlen kimondani, de pure sadóval a commandos countere a Harvester :D A legutóbbi KOC + life weaving-es megoldásomat ha sokat csinálom és több egység esetén aurával kombinálom egy idő után le tudom hozni. Persze felmehetsz T3-ra mielőtt eléri a monumentedet, de se cc se bp a banditnál így a T3-nak és pár wellednek annyi... ha értenek harvesterhez persze :)

Ja szerintem buffolni kéne harvestert picit, mert Reaver és DO és razor meg long range mellett, ami a többi szín erőssége a sadónak a harvester jutott mint erő T2-n, de túl drága 1v1-ba. Én levinném a költségét 280-ra. Úgy éppen megéri, mert T3 még mindig megy 250-től.

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#18008) zoli.22 válasza fantom922 (#18007) üzenetére


zoli.22
tag

Ha már harvi, akkor igen, kicsit le lehetne vinni a költségét, és egyuttal gyengíteni is kellene. Igaz, hogy shadownak az az igazi nagy támadó fegyvere, de pl bandittal csak aoc-vel tudom fogni, ill. csak tudnám, de nekem a lehívott egységein másfélszer annyiba kerülnek mint shadownak. Így támadok, mert muszály, hozom le 60-100 powerért az egységeket, ő valahogy túléli azt a kis időt 50 poweres lényekkel, majd jön a harvi, és beaprítja a támadásomat. Mire odaér az orbomhoz, vagy van kb 320 powerem aoc-ra meg bele varázslat+egység vagy nincs. Utóbbi a gyakoribb.

(#18009) OnSeT válasza Gyuri27 (#17999) üzenetére


OnSeT
őstag

TBO azt írta hogy már készül a kövi patch, s már nem kell rá sokat várni: [link]

Der nächste Patch ist in Arbeit und wird nicht mehr so lange auf sich warten lassen. Ob was aufregendes dabei ist kann ich nicht beurteilen, es wird jedenfalls das eine oder andere für weitere Sachen vorbereiten.

Ennek már 2 hete, szal most már bármikor jöhet. :D

(#18010) Cr4Zy válasza fantom922 (#18006) üzenetére


Cr4Zy
tag

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen megfogni, hanem azt, hogy nehéz.
Igazad van, abban, amit mondasz, több megoldás van a megfogására, de egyiket sem találtam elég olcsónak. Azért mondom így, mert pure shadow-val is játszottam korábban.
Egyébként meg így belegondolva igen, Bane rangig nem nehéz eljutni - annak a kb. 300 embernek, akik már voltak grandmaster, vagy legalább battlemaster szinten. De a többieknek ehhez vagy meg kell várni, hogy nagyon leessen a pvp rangjuk, ami azért nem egy-két hét, vagy pedig új acc-ot kell indítani, amin az upgrade-ek nincsenek rajta. Nos upgrade nélküli shadow mage-dzsel kétlem, hogy olyan sokra lehetne menni...
Én pl. nyár közepe-vége óta folyamatos játékkal Archfiend voltam, mert nem akartam a kedvenc kombóimat lecserélni. Most, hogy az acc-om meg lett hackelve, már nincs választásom, csak azokat a kártyákat használhatom, amik vannak, így szépen lassan felkúsztam már Bane rangra, elsősorban e bandit pakli miatt.

Amúgy meg igazad van, a Harvester a legjobb countere a commandosnak, mert az ellen nem tudok semmit sem csinálni. De azért ne felejtsd el: én nem akarok még egy bannert lerakni a commandosom mellé, hiszen 1 egységgel támadok, és amúgy is, egymaga a lifeweaving kinyírná ezt az épületet...

És azt sem mondtam, hogy mindenképpen életben akarom tartani a commandosom. Elég, ha egy kisebb powerelőnyt szedek össze, onnantól meg már ugyanúgy ott vannak az nc és a darkelf nekem is, hiszen a banditban az egyik orb shadow, ezt ne felejtsd el!

Aura esetén azonnal lehívok egy bannert, mikor még nem sebez (4 másodpercig ilyen) onnantól pedig játszadozhatunk benne, mivel nekem is ugyanúgy bent vannak az nc és a darkelf, azt pedig, hogy ki jön ki ebből jobban, pedig majd meglátjuk, mert ugye a bannert valamivel le kell ütnöd, ha csak varázslatot használnál a commandosom leverésére, hiszen ellenkező esetben a végén jönne mégegy commandos. Jah és bent van a rioter's retreat is a paklimban, szóval a banner után egyből az jönne.

Igaz, a darkelfek esetén nehéz védeni a commandost, de nem lehetetlen. A mage-ekkel éppenséggel az a baj, hogy M egységek, illetve a range támadása miatt alapból 25%-kal kevesebbet üt. Így a motivate-tel bár sokat sebeznek, de a commandost is jobban healelik, hiszen az is többet sebez rájuk, mintha darkelfeket hívnál.

Egyébként meg ha te egy harvit hozol a commandosra, megyek instant t3-ra. Aztán pedig buffolni fogod a harvit több, mint 90%-os valószínűséggel, amire az első dolgom egy windhunter és leszedni a harviról a buffot, a második pedig az aura lenne, ha azt sem vitték volna el... Szóval a harmadik dolgom a buff levétele utáni instant voidstorm, mivel más védekezési lehetőségem nincs. Ne felejtsd el, hogy amíg a kezdő orbodról eljut a harvi az egyik orbomig egy átlagos (közepes) pályán, addig több, mint félig felépül a t3-om (természetesen amíg te nem hozol le countereket a commandosomra, addig én sem buffolom azt, hiszen gyógyítja magát az orb támadásaival szemben - így ravage nem kell -, és mivel nincs semmi más ami támadná, ezért a lifeweaving sem kell. Így nekem ugyanúgy összejön a t3-ra a power, míg neked a harvira.

Amúgy meg a phoenixet elfelejtetted említeni. 1 phoenix nem képes megölni egy commandost magában (660 az élete és 550-et sebez a phoenix), így aztán becsapódás előtt elég egy ravage a commandosra. 2 phoenix esetén lifeweaving és ugyanott vagyunk, ahol 1 phonix esetén.

U.i.: A KoC esetén magát a KoC-ot fogja lőni, mert nagy valószínűséggel mire lehozod már nem lesz bannerem, s nem is szándékozok újat rakni. Jah és a banner 50 power, nem 20, ahogy a számolásodban írtad.

És holnap nagy valószínűséggel online leszek, szóval szívesen állok elébe a próbának.

U.i.2.: Nem véletlenül mondtam, hogy 4 darkelf esetén jön a lava, korábban nem, csak azokat veszem célba a monument helyett, illetve ha benyomod rajtuk a turbót, akkor egy lifeweavinget hozok le rá. Lehet okoskodni, hogy ekkor lehozol egy negyediket, de mire ezek visszaállnak abból a helyzetből, hogy nem tudnak lőni, én már legalább 1-et leszedtem belőlük és nekem ugyanúgy visszajött annyi voidom, hogy egy újabb darkelf esetén már tudom nyomni a lávát.

Zoli: Neked pedig annyit tudok mondani, hogy kb. minden másnap ott vagyok a játékon, ha többet nem is, de negyed órát biztosan amiatt az 1 bfp miatt. A múltkor mentünk is 2 bg-t rrttzz-vel, Gergővel és veled, mégsem szóltál, hogy nézzük meg a commandost lifeweavinggel.

IGN: TBPeti

(#18011) Murder3 válasza fantom922 (#18006) üzenetére


Murder3
addikt

semmit nem érsz magel ellene ha buffolva van:)
tesség, mage motivate,nc lava widlfire és eséyle nem votl leszedni a commandosot 2-nek se.

a buffal nagyon tolja a voidot a banner meg nem nagy fájdalom ha elveszted.
az igazi hátránya az, hogy ah elfekkel védede te egység hátrányba kerülsz.
ugyanis nem s counter míg a darklefek azok és te csak buffolhatod a commandost mert máskülönben vége míg ő meg 50 ért hozza a darklefeket amiket előre-hűátra tud tologatni, commandos csak az unholyval ér vmit is sebzés úgyileg.
az meg 90.
am nem éri egm 1 wellre lavazni inkább erupt ami hasznos, olcsó és szépen kipusztítható vele mage,darkelf ha egyrakáson van.
meg buff de más nem tehetsz és így előbb utóbb egység hátrányba kerülsz ha nem a darkelfet lövöd és nincs rajta unholy elmehet a meccs
ha darkelfet úgy előbb utóbb ő lesz előnybe.

am harvira a windhunter jó ha van elég powered neked is,buffal nagyon erősek és te tudod gyógyítani ő nem és még a buffoakt is ingyen leszedheted róla.
különben aura max, de auránál is a bandit lesz előnybe az épületei és erupt miatt.
a fő fegyverek a darkelf meg nc ott is ott vannak...
kicsit önszivatás rapid ellen aurázni.

a koc jó de comandos ellen meg shadow splahs ellen annyira nem, nc full buffal is megeszi.
commandos m counter neked csak elég buffolnod és te fogsz kikerülni győztesen.
revage nagy előny és m counter.

(#18012) Murder3


Murder3
addikt

Murdeer Vs Roeecohen(Shadow t1 vs Pure fire t2)

Új videó, forsaken+motivate Vs pure fire:D

a rang dologra stem senkinek se nehéz mert low szinten könyen nyeri lehet és sokat kapsz.

én eddig bane voltam max de kb soha nem játszottam folyamatosan általába felmentem fury aztán meguntam, banet is 3 meccsből értem el furyról indulva.

[ Szerkesztve ]

(#18013) Medvetarkó válasza OnSeT (#18009) üzenetére


Medvetarkó
csendes tag

Dobálj bele főnixeket meg kekszet a harvinak! Azt szereti!

(#18014) Medvetarkó válasza zoli.22 (#18008) üzenetére


Medvetarkó
csendes tag

Ja amugy Lordexa, voltam!

(#18015) Murder3


Murder3
addikt

motivate+unholy elvielg 50+55%+ sebzést ad
elsőnek egy frenzy nc-n próbáltam nem m egységre és ott mindössze 100+ sebzést jelentett a motivate+unholy!!!

vagyis nicn sok értelem a kettőt comboztatni, mert nem jelent láthatóan több dmg-t ami megérné a többlet pwoert vagy fáradságot..

(#18016) zoli.22


zoli.22
tag

Na ilyen vitákat érdemes itt folytatni, ennek van értelme.

Commandost azt hiszem elég jól kiveséztük.
Lenne viszont egy nagy gondom még. Kivettem a pakliból a mine-t, mert igazából nem sok esetben használtam. Burrower ellen használtam eddig, vagy esetleg a rioter felébülését segítettem vele. Viszont rá kellett jönnöm, hogy burrowert nem tudom vele legtöbbször hárítani.
Ugye ellen hoz kettőt, mert egyel nagyon ritkán indul el az orbom felé, és azt is sokszor breeding mellől hívja le. 105 power a legjobb esetben neki, és utána bandit ellen azt életbe is tudja tartani (legalább is ellenem igem :D ). Egységet hiába is hívok le, mert szarrá cc-zi az összeset, mine elől kihúzza az egységeket és megy rá a gyógyítás, ha kell.
Most azt találtam ki, hogy a legjobban egy aoc-vel jövök ki, és bele egy drágább egység, mert akkor 100 powerből végül is megoldom a dolgot úgy, hogy nem tud semmit tenni ellene.
Ha valakinek van jobb megoldása banditra, azt szívesen fogadom.

(#18017) Murder3 válasza zoli.22 (#18016) üzenetére


Murder3
addikt

NC vagy Bandit stalker esetleg bandit spearmen.
vagy fire lapot keress, max ennyit tudsz ellenecsinálni, tény szarrá cc-zik, de jobb nincs.

(#18018) OnSeT válasza Medvetarkó (#18013) üzenetére


OnSeT
őstag

:F

(#18019) Zotya21


Zotya21
senior tag

én meg már nem indítottam el a játékot vagy 2 hete XD

csak hogy beszóljak :D

https://500px.com/slayer_art

(#18020) zoli.22


zoli.22
tag

Onset, tudom, hogy azt mondtad, hogy nem igazán használható a soulhunter, és ezt sajnos nekem is osztanom kell, de most egy új lappal próbálom támogatni. Az evocator's woe zöld aff-os változatával pont az olcsó egység+ sendstorm ellentétét jelentené. Mert eddig ugye lement az orb tuti a sendstormmal, de sok powerbe került. Viszont ha a varázslat olcsó, és az egység az orb bedöntése után is életben marad, akkor az nagyon nagy nyereség.
Persze ez egyelőre csak az álmaimban szerepel és majd meglátjuk, hogy mennyire életképes a valóságban a dolog. Ja és 1v1-ben prógálgatom egyelőre, 2v2-ben nem szándékozok használni szerintem.

(#18021) Murder3 válasza zoli.22 (#18020) üzenetére


Murder3
addikt

arrra meg szátror jobb pl a banner+cultist kombó:D
minek akkor egy 260-as xl egység?

(#18022) OnSeT válasza zoli.22 (#18020) üzenetére


OnSeT
őstag

ezt már próbáltad? evo kivédi a voidstorm hatását?

még ha jó ellene, nálam akkor is kiesik, mivel 2 shadow orb kell hozzá, nekem meg tricolorban van a hunti. ill, csak ideiglenes védelmet biztosítana, s amint lejár rögtön jönne voidstorm. vagy még evo előtt.

[ Szerkesztve ]

(#18023) BladeHero


BladeHero
tag

Eladó 4000 bfp!
Akit érdekel írjon privátot itt vagy levelet a játékba.

RPCJ

(#18024) Murder3 válasza OnSeT (#18022) üzenetére


Murder3
addikt

miért is?
void arcane oda hívod ahova akarod.
nem véd ki az semmit, annyi h az evoba nem tudod castolni.

(#18025) Zotya21 válasza Murder3 (#18024) üzenetére


Zotya21
senior tag

hát ezaz ott nem tudod lehivni ahol van az evo aztán kész

https://500px.com/slayer_art

(#18026) OnSeT válasza Murder3 (#18024) üzenetére


OnSeT
őstag

ezt kérdem én is. :DDD

mert sztem az evo + voidstorm esete ugyanaz mint a sandstorm + amii ritual
egy kis területen blokkolnak, de ha lehívod az ellenszert a map másik felében az az egész mapon hatni fog.

(#18027) Murder3 válasza Zotya21 (#18025) üzenetére


Murder3
addikt

körön kívülre mért nem?:D
akárhol kijátszahtod a voidstormot...nem kell ground presence hozzá.

Onset:Sandstorm ellen miért ne védene?az nem arcane.

(#18028) Gyuri27 válasza OnSeT (#18026) üzenetére


Gyuri27
félisten

Olyankor mi van ha voiddal kinyirsz egy aby-t?
Eltünik mint a negationnál vagy lesz belőle 2 másik?

Amd - Radeon - Ryzen

(#18029) OnSeT válasza Murder3 (#18027) üzenetére


OnSeT
őstag

most miről beszélünk :D ?

én az amii ritualról írom hogy az véd sandstorm ellen, s még fel se kell húzni előre, elég akkor ha már tombol a vihar. ;]

(#18030) OnSeT válasza Gyuri27 (#18028) üzenetére


OnSeT
őstag

se voidom, se abym, teszteld le egy void warriorral. ;]
de sztem csak az XL fog behalni, s jön helyette a 2 L

dekka/stoxxx visszatért, tudsz róla? :))
pár repje:

1

2

3

[ Szerkesztve ]

(#18031) Murder3 válasza Gyuri27 (#18028) üzenetére


Murder3
addikt

semmi.
void megöli semmi mást nem csinál.
aby képessége elindul,

(#18032) Cr4Zy válasza OnSeT (#18030) üzenetére


Cr4Zy
tag

Pontosan ahogy mondod. Csak az éppen fent lévő(k) halnak be az abyssalból. Ez azt jelenti, hogy a kisebbek azonnal jönnek, és ebben az a legjobb/legszarabb (attól függ, ezzel vagyunk, vagy ez ellen játszunk), hogy a kisebb abyssal-ok mellé is ugyanúgy lehet pakolni bármit. Szóval ha az orbodnál volt, akkor azonnal tud melléjük tenni mondjuk egy burrit, vagy fathom lordot és tovább támadni téged, de emellett a lost revenantokkal ellentétben welleket is lehet mellettük venni, szóval a kisebb abyssalok tényleg olyanok, mint a normál egységek, a körülötte lévő idézéseket tekintve legalábbis.

És az ewocator's woe + soulhunter ellen ugyanúgy jöhet a voidstorm, csak éppen máshova fogja idézni, s a soulhunter meghal. Ahogy mondtad, pont mint az amii ritual esete.

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#18033) Gyuri27 válasza OnSeT (#18030) üzenetére


Gyuri27
félisten

Láttam. DragonDave-t is láttam. :DDD
Egyiknek se volt rangja.
Milyen lehet azoknak a szerencsétlekenek akik nem ismerik őket és pvp-nek velük. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#18034) OnSeT válasza Gyuri27 (#18033) üzenetére


OnSeT
őstag

Dekkának már van. 1v1ben harmadik, 2v2ben első. :DDD

(#18032) Cr4Zy revenant mellett lehet wellt venni, rpveben tuti, t3at én úgy szoktam bevenni, grigori bomba aztán rev mellett well felhúz.

[ Szerkesztve ]

(#18035) Murder3 válasza OnSeT (#18034) üzenetére


Murder3
addikt

máshol is mert ad gp-t

(#18036) Gyuri27 válasza OnSeT (#18034) üzenetére


Gyuri27
félisten

2-3 nap termése. Mert akkor még nem volt neki. :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#18037) Evildep


Evildep
tag

Sziasztok

1 ideje játszom a játékkal és szeretném megvásárolni a játékot és 1 ütös lost souls pve paklit összerakni amit maximum 3150 bf böl szeretnék öszerakni 1 edül 1 kártya van amit nagyon szeretnék benne látni az a harvester....tudtok segíteni milyen kártyák kénnének bele?

battleforge id: evildep

(#18038) Volgafan válasza Evildep (#18037) üzenetére


Volgafan
senior tag

Hát ha LS decket szeretnél,abba nem fér bele a harvi...ill.sztem t3ra fölös a harvi...vagy t3 ra fogsz t2-es frost lapokat tenni?

[ Szerkesztve ]

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#18039) Evildep


Evildep
tag

gondolkoztam rajta....harvester tényleg nem inkább helyette shadet szeretnék+olcsóbb is

battleforge id: evildep

(#18040) gergomester


gergomester
tag

1kis 2v2 tőlem és Hzolitól! :DD :DD [link]

(#18041) zoli.22 válasza gergomester (#18040) üzenetére


zoli.22
tag

Szép meccs volt, de azért azt hozzáfűzném, hogy ezzel a stonekinnel nagyon nem tudok még, sőt szerintem nem is fogok soha igazán mert nem áll a kezemre.
Azért az eszünkbe sem jutottt volna, hogy ezt elhozzuk a végén, kemény ellenfelek voltak.

(#18042) LostKnight


LostKnight
csendes tag

bugos sz*r voidstorm, deatsonhun már nem megyek vissza játtékba sztem mindenkit kidobott, jól álltunk de mi vesztettünk emiatt, benyomtad kijött ez az error ge*i, na mind 1, pedig mit néztek volna ha t4 re megyek és shipel jövök :D

(#18043) gergomester válasza LostKnight (#18042) üzenetére


gergomester
tag

nm baj majd hnap folytatjuk és alázgatunk kicsit, ezzel a kombóval! am lehet kitépték volna a hajukat ha leteszed nekik a shipeket :DD
pedig már tényleg nyertük volna simán... :(((
én kajak nm vágom h ha bugos és szólnak a fejlesztőknek akk miért nm csinálnak már vele vmit f.szomba... :W

(#18044) Evildep


Evildep
tag

replaybe nem tudnátok felrakni??? csak mert ugy szeretném megnézni

battleforge id: evildep

(#18045) Evildep


Evildep
tag

valakinek nincs kedve 2v2 pvp-zni ranked/unrankedba teljesen mind1 csak már unom h más nyelven kell komunnikálni a társal

battleforge id: evildep

(#18046) BladeHero válasza gergomester (#18043) üzenetére


BladeHero
tag

A fejlesztők elfelejtették, hogy van battle forge.

RPCJ

(#18047) Evildep


Evildep
tag

az a gond h a játékosok nem....

battleforge id: evildep

(#18048) ricshard444 válasza BladeHero (#18046) üzenetére


ricshard444
veterán

Sajna igen...:/

Vannak dolgok...

(#18049) Evildep


Evildep
tag

jól vettem észre h a booster csomagok közül a legtöbb esély hogy megtérüljön az ára a lost souls booster? csak mert 1-2 kártyát találtma aminél nem (lost shade stb) és vannak amik nagyon megérik (Iron Clad, Abyssal Warder

battleforge id: evildep

(#18050) tibi206


tibi206
tag

Hello!
Valaki letudná írni nekem mire jók ezek a tome packok amik marketplaceen vannak? És a benne lévő kártyákat 2 hét után elvesztem vagy sem?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.