Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20001) Cr4Zy válasza pachito (#19998) üzenetére


Cr4Zy
tag

Igen, Kyllbuster fire-frost, csak még nem játszott egy meccset sem... Mást nem tudok így hirtelen mondani.
A legnépszerűbbek e versenyben a pure nature és a lost souls paklit használók (utóbbi nagy része shadow kezdővel), illetve a pure fire. A banditot most nem használja senki (egyébként van egy bandit játékos, de SexOnSunday nem indult, ő meg egyedül nem akart bandittal indulni), a fire-frost pedig az, amit talán csak Kyllbuster használ a versenyben, szóval jól belenyúltál! :DDD Mondjuk stonekint sem sokan használnak, így hirtelen 1-2 embernél többet nem is tudnék megemlíteni.
Uh, most így belegondolva, pure shadow és pure frost is elég ritka e versenyben, így hirtelen 1 nevezőt sem tudok fejből, aki ilyen színnel játszana Hangfal kivételével...
Shadow-nature-ből 3-an vagyunk legalább, illetve negyedikként mrwN is szerintem elő fogja kapni azt a pakliját idővel (van egy olyan érzésem, hogy a csoportkörök utáni első mérkőzésén azt fogja használni). Fire-nature-ről még nem is beszéltem: hát ebből is sztem kb. annyi játékos lehet, mint a shadow-nature-ből, szóval nem éppen sok. És azt hiszem fel is soroltam minden színt. Mondjuk mindenkit t2-ig tudok csak, a t3 már annyira sokféle lehet, hogy nem tudom fejben tartani.

Itt valaki összekeveri a szezont a fazonnal. A surge of light-ra egy olyan "nerfet" ajánlottak, hogy 880-at tudjon 1 egységre healelni max, de a maradék 440-et is ugyanúgy megadja, ha egy másik egység is van mellette. A parasite-ra power-csökkentést ajánlottak (asszem 80 powerre), és a corsair-ra is buffot mondtak (bár ezt nem jegyeztem meg részleteiben).

Amikről szó van az angol topicban még:
nasty: max. t2-es egységeket lehessen robbantani
soulshatter: csak 66%-ot sebezzen épületekre
silverwind: hp-csökkentés
voidstorm: még mindig túl "OP"
treespirit: élet-csökkentés, root közbeni támadásának csökkentése
lost vigil: regen eltűntetése, vagy range-csökkentés
glacier, kobold trick: mindkettő túl erős, gyengíteni akarják őket
wintertide: nerf, túl erős a sebzéselnyelése, nem csak t1-en használható emiatt
razorleaf: túl gyenge, a leeső levelek range-je 5 méterről 8-10 méterrevaló növelése

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#20002) pachito válasza Cr4Zy (#20001) üzenetére


pachito
őstag

Hm, erdekes fejlemenyek koszi :DD Fire-Nature-rol gondoltam volna, h tobb lesz meg pure frost-bol...

(#20003) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Kifutottam a szerkesztésre szánt időből...

church: powernövelés, legalább 120-ra
warlock: túl gyenge, hp-növelés és képesség-erősítés
master archer: talán 50-ről 55-re kéne emelni az árát
firesworn: sokan az S-knockback-jét el akarják venni, ez még lehet meg is fog történni, de akkor aztán garantáltan sokkal több t1-harc lesz, hiszen a fire be fogja rakni pluszba a thugsot és így a shadow játékosoknak is be kell rakni a wrathbladeset vagy a skeleton warriort
voidstormra visszatérve: 2v2-ben még mindig "védhetetlen" és nagyon "OP", szóval lehet tényleg lesz vele csinálva valami, bár akkor már inkább a Backlash-t mondanám, hogy buffolni fogják.
firedancer: túl nagy az épületek elleni sebzése, 25% csökkentés ilyen téren
lost spirit ship: túl sokat tud lőni egyszerre, szóval túl durva pve-ben
grigori: túl sok hp
energy parasite: túlságosan spammelhető, és hatásos sok szín ellen, szóval kevesebbet (15-20-at) kéne csak szívnia
timeshifter spirit: steadfastot (hátralökhetetlenséget) akarnak
sunreaver: 2 fire orb és 120 power jó lenne, mert jelenleg túl erős
juggernaut: a stampede újrahasználhatóságának idejét lehetne csökkenteni, nagyobb nerffel használhatatlanná válna ez a lap is...
burrower, nightcrawler: pici gyengítés kell rájuk (talán 5 powerrel többe kerüljenek)
soul splicer-embalmer-furnace kombót is ki akarják végezni, a legjobb megoldást drakonz említette erre:
soul splicer ne legyen képes önmagából hullát felvenni.
Kobold trick, glacier shell: a legjobb ötlet talán az volt, hogy hasonlóan a cc-khez, immunitást adjanak a wellre/orbra/épületre kb. 15 másodpercig ugyanarra a spellre.

Nah mindezt a 11 oldal elolvasása után sikerült összeszednem. A corsair-ről nem volt szó, csak 1x, hogy túl gyenge. A spitfire-t is írta valaki, hogy túl drága, meg a DO-t is írták páran, ahogy az aura of corruption-t is. Ezek viszont nem hoztak nagyobb támogatást.

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#20004) pachito válasza Cr4Zy (#20003) üzenetére


pachito
őstag

A Spitfire-os power csokkenes otlete tolem volt. :)

(#20005) misixd3


misixd3
csendes tag

Ti most betudtok lépni?Nekem nem engedi elindítani a játékot.Vagyis elkezdi aztán kír valami szarságot oszt csókolom

ING: Misitriad

(#20006) fantom922 válasza zoli.22 (#19974) üzenetére


fantom922
aktív tag

Van ts3 és mikrofon is az nem probléma :) Ott milyen néven futsz? Felvennélek Friend-nek. Én még csak 1 hete tolom, de egész jól megy... Zerg-et tanulom most ki. Én ugyanúgy Ovobacsi vagyok.

Többiektől bocs, hogy SC2-ről beszélek, de itt olyan jó közösség jött össze, gondoltam biztos találok egy jófej embert oda is. Természetesen a BF nincs törölve még mindig kedvenc... csak kell más is, ilyen az ember :)

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#20007) zoli.22 válasza fantom922 (#20006) üzenetére


zoli.22
tag

Ugyan az a nevem, mint BF-ben: hzoli
(ezért jó az elején regelni valamire, mert nagyobb az esély, hogy a megszokott játékosnevem még nem használt. :) )

Peti: Így már egész más a leányzó fekvése, ezek a változtatások egész jól hangzanak. Nagy részükkel egyet értek, és külön örülök hogy a 3 épületes visszapörgetésnek is véget akarnak vetni. éppen tegnap futtam össze egy emberkével, és amikor kb 4 well előnnyel ugyan úgy hozta az egységeket mint én, az azért a játék lényegét igencsak megöli. És akkor még nagy szerencsém volt, hogy nem tudott t3-ra menni, mert akkor hiába nincs 1 + wellje sem, ő nyeri a meccset.
Sunreaver is oké; tényleg elég erős egység.
Silverind hp-ját nagyon nem csökkenteném, már az is áltasos lenne, ha a no-skilles robbantgatások kora véget érne. Ugyan így a grigori élete is simán maradhat, mert ha nem robbantja be akkor teljesen vállalható egység, inkább a power költséget emelném nála de azt sem kell túlzásba vinni. Glacier és kobold-nál is valami okos és kicsi nerf elég bőven.
magam ellen beszélek, de NC is nyugodtan mehet 65 powerre teljesen jogos a felvetés, pláne, hogy akkor talán megérné valami bandit egység használata helyette.
Corsair is valahogy használhatatlan, pedig nagyon tetszik mint egység, de akár hányszor raktam be, max csak bukni tudtam a meccset miatta. Órisi hátránya, hogy nem földi egység, így pl disenchantolni nem lehet. 2v2-ben aurába azonnal beleölik, de még általában 1v1-ben is. Juggernaut elintézi, légi egységek elintézik, szóval jelenlegi fomájában max azért rakom be hogy mutogassam.
Ahogy így elnézem viszont sok olyan lapról nem volt szó, amiket nagyon senki nem használ, így nincsenek is bent a köztudatban. Lost t2-es egységek közül is sokat soha nem látni, bandit egységekről nem is beszélek, olyanm hogy bandit pakli majdhogynem nincs is.
Sorri, hogy állandóan a bandittal jövök, de nyílván azt a színt látja legjobban az ember, amivel éppen játszik.

(#20008) Cr4Zy válasza zoli.22 (#20007) üzenetére


Cr4Zy
tag

egy-egy hozzászólásban azért volt szó a lost dancerről, lost wandererről, bandit stalkerről, wilzapperről, waystationről és még sorolhatnám, de ezekre kb. csak 1-1 olyasmi reakció érkezett, hogy "+1", "egyetértek", "ezek tényleg gyengék, meg a twilight lapok úgy összességében is", csak éppenséggel összesen kb. 2-3 hozzászólásnál nem volt több, amely részletezte volna a kártya gyengeségeit, ezért nem is igazán foglalkoztak vele

Most olvastam tovább a mai hozzászólásokat, az aurát nagyon szidják, mert "olcsó, univerzális cc és túl sokáig tart", sőt, az jelenlegi legutolsó hozzászóló a banditot is felhozza rá példának arra, hogy belehívja a lavafieldet. Biztos meghallotta, hogy Zolinak tetszik a bandit, szóval azonnal el kell tüntetni belőle az egyik leghasznosabb spellt belőle ;]

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#20009) OnSeT válasza Cr4Zy (#19996) üzenetére


OnSeT
őstag

Ezt a frissítéses témát én nem így látom, táblázat szerint még nincs egy pontom se... :F

Mi csoportunkba is jönni fog vszeg 2 új player. az első round meghosszabbításra került egy nappal.

(#19990) Gyuri27 nem tom hogy egy topicot olvastunk-e de amit én néztem ott többségében a lost soulshoz kapcsolódó lapokat említik. nasty, shatter, vigil, voidstorm nagyon úgy néz ki hogy ezek bent lesznek a top10ben ^^

egyébként eredetileg a top3 lapot akarták csak módosítani, de mivel nagy volt az aktivitás azért felemelték ezt a számot 10re. :)

(#19997) babatag Írd le in game nicked ide topicba, s küldünk majd c, uc lapokat.

(#20003) Cr4Zy ha worntől el akarják venni s knockot akkor vigyék le szépen a power költségét 50re. :K

warlock, treespirit, wintertide, .. . további amii lapok, ezekhez csak annyit hogy adják ki először amii boostereket aztán majd utána nerfeljék/buffolják őket, jelenleg felesleges ezekkel foglalkozni, alig látni őket játékban...

[ Szerkesztve ]

(#20010) babatag válasza OnSeT (#20009) üzenetére


babatag
csendes tag

Sziasztok!

Az In-game nevem: belabare

Kártyaleírásokat tudok valahol találni magyarul?

Meg elfogadnék egy kis segítséget a deck összeállításoknál a varázslatok és az épületekkel.
Mert van pár jó egység, főleg ez a giant wyrm, de nem lehet mindig velük védekezni, főleg az egyik pályán, amikor vmi hajót kell megvédeni.

Köszi előre a segítségeteket :) És köszönöm a kártyákat előre is!

Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

(#20011) phanzetomox válasza babatag (#20010) üzenetére


phanzetomox
őstag

Egy kedves itteni fórumozónak köszönhetően (Onset) minden lap le van fordítva, illetve sko más infórmációt is találhatsz ezen az oldalon:itt

(#20012) Volgafan válasza phanzetomox (#20011) üzenetére


Volgafan
senior tag

Valami Lolka-Bolka dobhatta össze azt az opldalt.... 3 ft-ot nemér :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Én is szeretlek OnSet!!!!

Amúgy mostanság hála sok újjoncot látok itt,nekik is merem ajánlai azt a gagyi oldalt,mindenféle deck ajánló,mapok megcsinálása,minden van ott!!!De ha még mindig kevés youtubon rengeteg video van,nézegessétek őket,rengeteget lehet tanulni..

[ Szerkesztve ]

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20013) HangFalx válasza Cr4Zy (#19996) üzenetére


HangFalx
csendes tag

Itt vmit benéztek hogy nekem 2 pontom van:D az egyik onset-é:D lehet mert mindkét repet én töltöttem fel, azt hitték, hogy 2-szer nyertem:D Majd szólok sicka-nak.

[ Szerkesztve ]

IGN: HangFal

(#20014) phanzetomox válasza HangFalx (#20013) üzenetére


phanzetomox
őstag

Akkor tudsz csalni egy picit, kérd meg a többieket hadd töltsd fel a replay-t te :P

(#20015) HangFalx válasza phanzetomox (#20014) üzenetére


HangFalx
csendes tag

:DD :DD

IGN: HangFal

(#20016) phanzetomox


phanzetomox
őstag

Kb. eddig tartott az új lelkesedésem már meg is untam :D Fél órát kell várnom hogy találjak valakit 2v2-höz, utána megyünk 2 kört és lelép mert megjött a társa vagy épp mennie kell.
1v1-hez nincs gusztusom,utálom.

(#20017) HangFalx válasza phanzetomox (#20016) üzenetére


HangFalx
csendes tag

Keress sztem egy magyart 2v2-őhöz, úgy van ts-is, meg biztosan akad akinek nincs társa:)

IGN: HangFal

(#20018) phanzetomox válasza HangFalx (#20017) üzenetére


phanzetomox
őstag

Nincs mikrofonom sajna :D Igazából az a bajom a magyarok többségével hogy nagyon vérre menően játszanak, nem tudnak vesziteni, hisztiznek, miegymás :D És ezt nem szeressem hogy őszinte legyek :P Jó lenne csak a játék élvezetéért játszani, ha vesztünk vagy valamit elrontunk akkor röhögünk rajta, ha meg nyerünk akkor örülünk neki. Ha bukjuk is de a meccs izgalmas volt, már megérte.
Csak valahogy ez nem fér össze a magyar sikerorientált habitussal :)

Persze a külföldiek kközt is van sok ilyen de ott legalább nem értem mint hablatyol :D

(#20019) Richie1984 válasza HangFalx (#20017) üzenetére


Richie1984
tag

nekem pl nincs társam. egyedül meg nehéz érvényesülni főleg, hogy egyenlőre nem látom át rendesen mit mivel lehet fogni. 1v1 ben meg mindig robbantgatós jön szinte aki letarol mindent. :(

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20020) Richie1984 válasza phanzetomox (#20018) üzenetére


Richie1984
tag

amennyiben érdekel pár újonc akik fejlődőképesek és rendelkeznek "jobb deckel" 6-7k bfp körüli amire futotta. ingame keress xjamesfoxx(pure fire) a barátom neve armador(pure frost). nem halunk bele ha veszítünk, bár értelemszerűen azért játszik az ember h sikerélmény legyen ami általában győzelmet jelent, de volt már h veszítettem és büszke voltam magamra, mert megnehezítettem az ellenfelem dolgát valamint tisztában vagyok vele van hova fejlődni még bőven.

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20021) Rankerz


Rankerz
senior tag

Üdv !
Nem tudom ki mennyire ismer régebben játszottam itt , kimaxoltam a pve rangot meg pvpzgettem . Szemezgetek megint a játékkal.
Csak common lapokat hagytam meg ahogy nézem meg van 1000-2000 victory/battle token a profilomon. Végignézegettem a kinti fórum bejelentéseket, olyan sok mindent azért nem zúdítottak ennyi idő alatt, meg még mindig semmi Amii? Kemények =)
Bármilyen lapnak,tippnek,játszópajtársnak örülök :D

ign: Rankerz

(#20022) phanzetomox válasza Rankerz (#20021) üzenetére


phanzetomox
őstag

Szuper ,jó hogy jössz már épp panaszkodtam :D Majd mehetnénk pár 2v2 :)

Ricsi: szívesen megyek veletek ,akár úgyis hogy unranked 2v2 és szerzünk mégegy kezdő magyart aztán osztom a tanácsokat játék közben.:D

(#20023) Richie1984 válasza phanzetomox (#20022) üzenetére


Richie1984
tag

van még bőven aki kezdő, de pár jó játékos is van aki keres párt és magyar. most is fentvagyunk ingame. partyba veszel adok ts3 mat is szívesen. épp most borultunk ki ranked 2v2 n. :D elkéne a segítség.

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20024) Volgafan válasza Rankerz (#20021) üzenetére


Volgafan
senior tag

Baszki,amjdnem mindennap rádírok és semmi...Lapokat neked bármikor adok,és tudod,hogy bármilyen játékra kapható vagyok!!

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20025) fantom922 válasza zoli.22 (#20007) üzenetére


fantom922
aktív tag

Hallod SC2-ben felvenni valakit friendnek az kész... jelszót kér hozzá, a tiédet :D Nekem nincs meg... :DD Megpróbálsz majd rámírni, ha SC2-zöl?

Amúgy BF-re visszatérve. Örülök a surge nerfnek, de Gyurinak igaza van. Ha surge-ot nerfelik nem csak a vegyes deck gyengül, de a pure ződ is. Ami unbalance, az igazságos az lenne, ha a bp-ket, és a ravert is nerfelnék a surge-al együtt. Szerintem... :)

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#20026) Rankerz válasza Volgafan (#20024) üzenetére


Rankerz
senior tag

Na azt nem tudom miről beszélsz így hirtelen. Rossz a chat? Mondjuk nem kéne mert tegnap este működött rendesen vagy a mailről beszélsz ? Nem kaptam semmit felőled. :U

4000 bfp ből milyen pvp paklit tudok összeszedni szerintetek?

(#20027) phanzetomox válasza Rankerz (#20026) üzenetére


phanzetomox
őstag

Én is írtam párszor chaten :)
4000 bfp-ből ,majdnem bármi kijön, (kivéve pure fire, és pure shadow deck, illetve pure nature-ba is van egy-két drága dolog attól függ milyen t3-at akarsz)

(#20028) Volgafan válasza Rankerz (#20026) üzenetére


Volgafan
senior tag

Pont Phazeval beszélgettük,hogy nem írsz vissza,Ő látta is,hogy árulod a lapokat,arra gondoltunk,Te is felszámolod az accodat...De Várj,lehet rosszul emléxem,anno neked bitang jó lapjaid voltak ,nem?Mondjuk lehet nem is emléxel már rám,olyan rég toltuk együtt...így játszogattunk:Te,Khing,Linekiller,wolfild...

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20029) Richie1984


Richie1984
tag

Soha senkivel nem jön össze, hogy PvP zzenek az újak, mert a régebbiek mind a versenyen vannak vagy 1v1 2v2 rankedelnek az utánpótlással meg nem foglalkozik senki még egy wisp be köszönés formájában sem, pedig tegnap volt fent vagy 20 magyar is egyszerre kb. Eléggé lehangoló tud lenni.

Ui.: tisztelet a kivételnek akikkel wispben/skype/ts3 már beszélgettem

[ Szerkesztve ]

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20030) Rankerz válasza Volgafan (#20028) üzenetére


Rankerz
senior tag

Akkor a chatem lesz szar,mert tényleg nem kaptam egyikőtöktől sem üzit.Újrarakom gyorsba a játékot hátha segít.

Voltak jó lapjaim persze de azokat eladtam amikor abbahagytam.
Emlékszem én rátok, Khingre legfőképpen : D

@Phanze : Pure nature az tetszik, a T3 mat Mo val gondolva.

(#20031) phanzetomox válasza Richie1984 (#20029) üzenetére


phanzetomox
őstag

Nem vagyok újonc mégis ugyanezt érzem :D
Egy két emberrel szoktam beszélni többiek még válaszra se méltatnak. Jó mondjuk én se válaszolok mindenkinek, ennek az az oka hogy habár be van kapcsolva a game nem ülök előtte egész nap, általában a desktopon vagy más programban dolgozok épp, szóval van hogy írnak nekem tízen is, és nem válaszolok senkinek :D

Rankerz : Akkor kijön az a deck szerintem, parasite swarm, ensnaring, dryad , shrine of memory, ezek amik drágábbak többi lap olcsó

[ Szerkesztve ]

(#20032) Richie1984 válasza Rankerz (#20030) üzenetére


Richie1984
tag

jó választás a pure nature csak nehéz :). remélem megkaptad a common nature lapokat t2 re amik kötelezőek ugymond. :)

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20033) phanzetomox válasza Richie1984 (#20032) üzenetére


phanzetomox
őstag

Menni fog neki ő azért már nem kezdő. Sokat tolta stonekinnel is, az se könnyebb :)

(#20034) Richie1984


Richie1984
tag

Wreckerek kellenek pure fire t1 re? nem nagyon látom értelmét, bár azt sem tudom mit kéne betenni esetleg helyette.

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20035) Richie1984


Richie1984
tag

Ki a legjobb pure fire vagy fire t1 es játékos aki aktív?

Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...

(#20036) Predatorkill válasza Richie1984 (#20035) üzenetére


Predatorkill
tag

Én pure fire vagyok de t1en nem igazán tudok játszani :D

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#20037) misixd3


misixd3
csendes tag

http://bfkartyak.freeweb.hu/page.php?327 itt ezen az oldalon néztem a promo kártyákat és a grinderhez az van írva : ezt a kártyát 3 barát meghívása után adják, és hogy ez még tart. Az lenne a kérdésem , hogy hol lehet barátokat meghívni?

[ Szerkesztve ]

ING: Misitriad

(#20038) Predatorkill válasza misixd3 (#20037) üzenetére


Predatorkill
tag

Ha regisztrál egy emberke, akkor a játékban kér olyat hogy refferer. Oda ha a te nevedet beírja, és felfejlődik pve 4es szintre, kell játszanod vele egy bármit és kapsz egy pár tokent. A második ember ugyan így, csak több tokent kapsz, a 3. pedig egy promo grinder + mégtöbb token.

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#20039) misixd3 válasza Predatorkill (#20038) üzenetére


misixd3
csendes tag

köszi

ING: Misitriad

(#20040) Cr4Zy válasza Predatorkill (#20036) üzenetére


Cr4Zy
tag

Szerintem az egyik legjobb pure fire játékos drakonz, a másik cDKiLLr0y, ők 1 vagy 2 pöttyig jutottak el platina pajzson. Ha minőségi fire t1-et szeretnél látni, akkor Obesity meccseit ajánlom, ha pedig ennyire nem jó minőségű, de annál hosszabb és nagyobb számú sunderer-harcot kívánsz, akkor Klumpatsch meccseiből csemegézz. :)

IGN: TBPeti

(#20041) babatag válasza OnSeT (#20009) üzenetére


babatag
csendes tag

Még annyit kérdeznék, hogy az arany színű lapok mitől különböznek?

Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

(#20042) phanzetomox válasza babatag (#20041) üzenetére


phanzetomox
őstag

Azok legendary lapok, Igazából abban különböznek hogy egyszerre csak 1 lehet a pályán az adott kártyából.

(#20043) babatag válasza phanzetomox (#20042) üzenetére


babatag
csendes tag

Értem. Láttam pár jót, dehát az még csak álom :D erre a cyrianra viszont ráhajtok. Olvastam, hogy a lord of ultimában ki kell nyírni ezt a karaktert és akkor megkapom.

Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

(#20044) Volgafan


Volgafan
senior tag

Nem akarok senkit megbántani,hogy az "öregek" válaszra se méltatják az újjakat...Hányszor írt nekem valaki és én nem válaszoltam?Bárkivel megyek PVEzni,de azt mondjuk értsétek meg,hogy pvpzni sparringra nem ülnek be vagy miattam(magas deck level szám) vagy 1 "kezdő" miatt,mert kevés a deck level szám...Vagy ha igen semmi értelme..PVEre viszont bármelyik mapra,bármelyik szintre szivesen megyek...Irjatok bátran!!!

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20045) babatag


babatag
csendes tag

Jut eszembe :D Valaki játszik Team Fortress 2-vel? :D
Volgafan, majd felveszlek BF-ben és mehetünk mapozni, csak szólok, hogy még csak most kezdem felfedezni a gamet :D De legalább lesz kitől ellesnem játszási technikákat :D

Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

(#20046) Volgafan válasza babatag (#20045) üzenetére


Volgafan
senior tag

Nincs azzal semmi baj....én is voltam(sokak szerint most is :D:D:D) voltam kezdő

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20047) Gyuri27 válasza Volgafan (#20046) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hát pvp-ni nem tudsz az biztos.
Sok lostossal mi lesz nemsoká? Istenem. Majnem az összes noob lapot nerfelni fogják. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#20048) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Mindjárt lehet látni a meccsemet cDKiLLrOy ellen élőben Hirooo livestream csatornáján, valszeg kikapok, de azért megpróbálok majd minden tőle telhetőt.

IGN: TBPeti

(#20049) pachito válasza Cr4Zy (#20048) üzenetére


pachito
őstag

Lattam a meccset....azert grat :DDD Amit ott a vegen azzal a mountyval muvelt, az nagyon tetszett. Viszont ez a nonstop kobold glacier....hat, megvan rola a velemenyem :)

Megegyszer szep meccs volt, kar erte.

[ Szerkesztve ]

(#20050) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#20048) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mekkora egy noob ez. Istenem.
Semmi mikró, semmi skill. Mortar oszt kész. :W

Amd - Radeon - Ryzen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.