Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18006) fantom922 válasza Murder3 (#18004) üzenetére


fantom922
aktív tag

1 hét? :) Az egy kicsit sok. Bane rangig eljutni kb 2-3 óra. Persze én zsinórban nyerek és úgy jobban ad. Egy kicsivel több idő és pure sadóval eljutok Grandmasterig kb. mint a múltkor is... Persze ott a megtartásához már kevés volt, váltanom kellett lost deckre, hogy megtarthassam a rangot :) Aztán uncsi lett és 2v2... az élvezetesebb.

Abban igaza van Crazynek, hogy commandost nehéz counterelni, ha vigyáznak rá. Persze azt Crazy elfelejti, hogy lava field 120 + commandos 80 = 200 tehát ugyanott van mintha lehoznék 4 darkelfet :) Persze akik ismerik az összes kártya tulajdonságát elég jól azok úgy hozzá le az elfeket, hogy ne érje mindet a lava field :) Majd nem noob-ként betámadják a commandost, hanem hátra vonulnak a megmaradt kb. 2 darkelfel. Majd lehoznak megint 2-t és kezdik elölről. Így banditos power hátrányba kerül... egyre inkább. Tehát ki lehet mikrózni darkelfel is... szerintem. De kipróbálhatjuk játékban ha gondolod :)

A másik amit tennék a mage, de nem csak úgy, hanem motivate-val és 2 maggel (tehát 3-mal) hogy ne érje meg a lava field. Ja ez elviszi a rallying bannert is :) Most vagy megmarad a bandit egységed és lehozok még 2 magét. Te megint buffolsz én megint leszedem a bannert és egyre inkább power hátrányba kerülsz.

A harmadik amit próbálnék az aura. 100, de visszajön a 20 power különbség :) Ugyanis a rallying mellé te countert hozol le és leölöd vele az én egységemet. Viszont olyan olcsó egységed nincs mint nekem így megint csak egyre jobban power hátrányba kerülsz :)

Azután NC-t 2-t lehozok 120 power. Frenzy mindkettőre hiszen elszaladni nem tudsz. Ekkor te nem lava fieldezel, mert az 3-nál érné meg, tehát mered a bandit buffolás. Ami neked ugyanúgy 120 power. Ha ezt egy kis ideig csinálod harvester jön (nálam legalábbis) Ott meg tehetsz bármit az egységeidre az elvisz mindent. Egy példa ahol megéri lehozni a harvesztert. Harvit meg bandit T2-vel fogd meg ha tudod :D

Persze ezeken kívül a legjobb szerintem kombinálni. 1 mage és 1 nc. Az 110 power.

Csak azt nem tudom mennyi idő alatt szedi le 1 íjászod a monumentet. Persze ha wellt támadsz és nagynehezen leszeded az a saját magad kivégzése, ha pure sadóval vagy szemben. :) Bandittal a harvester ugyanis nem állítod meg... 2 íjászt nem hozhatsz le, mert aura és dorván power hátrányba kerülsz.

Tehát a kérdés 1 íjászod mennyi idő alatt szed le 1 monumentet.

Ja még 1 megoldás. KOC és az íjászod lelövi a saját rallying bannerét, majd buffolhatod, mert KOC life weavinggel nagyon erős. KOC 60 + 70 life weaving = 130 Te 80 commandos + life weaving 70 + új banner = 170 power. Azt hiszem ez a legjobb megoldás :)

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.