- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
de te beszélsz arról én a shadwot eredetileg csak példába említettem mert azzal van a do ellen tapasztaaltom.do+surgról beszltem
nem tudok fire,frost példát mondani mivel még nem is mentem más színnel pvp-t(lapok hiányába) de írták h azokkal is ez a helyzet."Ez teszi színesebbé a játékot.
Egyébként próbáld meg naturel megállítani a harvit. Általában hunters az alap (70power) + roots is szokott jönni (45power) meg legyen akkor egy DO (120power) + egy heal (80power). Ez már több mint 300, de a harvi még mindig erösebb ezeknél. A buffokról meg nem is beszéltünk még."első pont nem.
köszönhető a splahs lapoknak a pure vs splash és dual kombó nagyon unbalanced és főképp UNFAIR dolog.
a többség úgyis azzal megy amivel könnyebb.
purék lap hátrányba illetve h függnek azoktól a lapoktól amik a splash deckekbe is bemennek.másik simán fogják úgy a buffolt harviakt h se well nem esik de még a meccset is megnyerik egymás után több harvit is legyőztek.
láttam már nem egy ilyen repet.
emg som+ep mellet azé nem olyan vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest