Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

Áh látom OnSeT nem egy sértődős féle :) vette a lapot. Nem tudtam, hogy a razorshard knockolja az m unitokat :O így már szarabb mint a dancer való igaz... A dancerről, hogy én hogy utálom! :D Már bocs OnSeT :DDD de tegnap egy velem egy szintűvel hozott össze a sors és a map miatt dancerrel ő nyert. Tudjátok 1v1 map középen monu és 4 orb és földi egységekkel nehezen lehet közeledni. Alul felül középen a vár fallal. ááááááááááá...

Már csak ezért is gyakorolni kéne OnSeT-vel. Skacok, ha ti is szeretnétek akkor lehetne 4-esben. Én vagyok OnSeT-vel ti meg 2-en :DD Na jó csak viccelek...

Murder, értem. Nem gondoltam, hogy használ még valaki pure shadow-t rajtam kívül :) De ahogy OnSeT írta ott is van megoldás a teleport (nether warp) Csak nem éri meg, az való igaz merthogy erre drága.

Ma reggel nyomtam egy zöld pajzsos ellen és persze kikaptam, de tanúltam belőle... csak nem tom mit :))) Merthogy ugyanazt csináltam mint ő és ő felhúzott egy 2. wellt én meg csak néztem... hogy? Aztán taktikát váltottam. Ő egyfolytában a wellemet ölte (azt az 1-et) és én meg unitokat gyüjtöttem. Így az jött ki, hogy nekem 5 egységem volt neki semmi... Aztán beszopatott, mert 1 dred robbantás 1 íjász és nem volt egységem. Próbáltam szétszórni őket, de nagyon nagy a hatótáv a nastynál. Szóval a tanúlság, hogy mennem kell sok T1-et. Abbva vagyok a legcsapnivalóbb, pedig az a lergfontosabb. T2-n és T-3-on viszont ász vagyok, ezért is megy nagyon a 2v2.

Valaki gyakorlojon velem!!! pls. Egy firés lenne jó mint OnSeT. Cserébe adok egy kemény sadó vagy bármilyen ellenfelet a 10 PvP deckem közül lehet választani...

Robo-val mentünk és jók voltuk... :)

Akkor nekem csak a vége maradt meg mindig Linekiller meccseiből :) de újranézek párat, biztosan igazatok van és alig volt T3...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés