Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Áh látom OnSeT nem egy sértődős féle
vette a lapot. Nem tudtam, hogy a razorshard knockolja az m unitokat
így már szarabb mint a dancer való igaz... A dancerről, hogy én hogy utálom!
Már bocs OnSeT
de tegnap egy velem egy szintűvel hozott össze a sors és a map miatt dancerrel ő nyert. Tudjátok 1v1 map középen monu és 4 orb és földi egységekkel nehezen lehet közeledni. Alul felül középen a vár fallal. ááááááááááá...Már csak ezért is gyakorolni kéne OnSeT-vel. Skacok, ha ti is szeretnétek akkor lehetne 4-esben. Én vagyok OnSeT-vel ti meg 2-en
Na jó csak viccelek...Murder, értem. Nem gondoltam, hogy használ még valaki pure shadow-t rajtam kívül
De ahogy OnSeT írta ott is van megoldás a teleport (nether warp) Csak nem éri meg, az való igaz merthogy erre drága.Ma reggel nyomtam egy zöld pajzsos ellen és persze kikaptam, de tanúltam belőle... csak nem tom mit
) Merthogy ugyanazt csináltam mint ő és ő felhúzott egy 2. wellt én meg csak néztem... hogy? Aztán taktikát váltottam. Ő egyfolytában a wellemet ölte (azt az 1-et) és én meg unitokat gyüjtöttem. Így az jött ki, hogy nekem 5 egységem volt neki semmi... Aztán beszopatott, mert 1 dred robbantás 1 íjász és nem volt egységem. Próbáltam szétszórni őket, de nagyon nagy a hatótáv a nastynál. Szóval a tanúlság, hogy mennem kell sok T1-et. Abbva vagyok a legcsapnivalóbb, pedig az a lergfontosabb. T2-n és T-3-on viszont ász vagyok, ezért is megy nagyon a 2v2.Valaki gyakorlojon velem!!! pls. Egy firés lenne jó mint OnSeT. Cserébe adok egy kemény sadó vagy bármilyen ellenfelet a 10 PvP deckem közül lehet választani...
Robo-val mentünk és jók voltuk...

Akkor nekem csak a vége maradt meg mindig Linekiller meccseiből
de újranézek párat, biztosan igazatok van és alig volt T3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
vette a lapot. Nem tudtam, hogy a razorshard knockolja az m unitokat
így már szarabb mint a dancer való igaz... A dancerről, hogy én hogy utálom!
Már bocs OnSeT
de tegnap egy velem egy szintűvel hozott össze a sors és a map miatt dancerrel ő nyert. Tudjátok 1v1 map középen monu és 4 orb és földi egységekkel nehezen lehet közeledni. Alul felül középen a vár fallal. ááááááááááá...
Na jó csak viccelek...
) Merthogy ugyanazt csináltam mint ő és ő felhúzott egy 2. wellt én meg csak néztem... hogy? Aztán taktikát váltottam. Ő egyfolytában a wellemet ölte (azt az 1-et) és én meg unitokat gyüjtöttem. Így az jött ki, hogy nekem 5 egységem volt neki semmi... Aztán beszopatott, mert 1 dred robbantás 1 íjász és nem volt egységem. Próbáltam szétszórni őket, de nagyon nagy a hatótáv a nastynál. Szóval a tanúlság, hogy mennem kell sok T1-et. Abbva vagyok a legcsapnivalóbb, pedig az a lergfontosabb. T2-n és T-3-on viszont ász vagyok, ezért is megy nagyon a 2v2.