Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #11635 üzenetére

nagyon fárasztó néha amilyen hülyeségeket tudsz írni az általad annyira szeretett lapokkal kapcsolatba.
    Ez tény meg dirket is olyan nem azért mert kellene vagy beelillene bárhova is.
    Másik meg igen a játék mechanikáját töri meg, másrész eleve ultra magas árra lett generálva.
    Másik a wog esete pl az se lenne olyan drága ha csak egy lehetne lenn belőle.
    vagy nem lehetne stackolni, mivel ugye nagyon más nicns is a játékba aminek a képessége stackolható.
    ergó ez is direkt lett ilyen mint sok nature lény,nature+frost a legerősebb szín volt már az elejétől a pve-re.
    És amíg sok kis trükköt nem ismertek a játékosok addig egyszerűbb volt azzal.

Eleve egy gyűjtögetős játéknak készült, ettől várták h sikeres lesz és ahhoz kiadni majd új editionokat.
    Meg ha feloldották volna a boosterek ahogy vannnak feleslegesek lettek volna.
    így lehetett volna a legjobban lehúzni az embert de nem lett elég sikeres.

"Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi."

mivel nem hallottál róla pedig lehett volna értesülni felőle.
    de ez a marketing hibája, amikor free lett már tényleg nem lehetett komoly dolgokat elvárni, és lám íme itt az eredmény.
    kb 3 hónapig volt úgy igazi potenciális lehetőség amikor free lett látszik h semmi újításr 2 év alatt nem történt csak a játékosok fogynak el.
    Ami itt az Aminál kibontakozott az nem ide vezethető vissza.

Új hozzászólás Aktív témák