Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Hehe. A harvi is egy hivatalos csalás. Kapsz egy t3-s tankot t2-n.
Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi.
Onsetnek van igaza. Alap játék össz kártya úgy hogy azokat ne tudd eladni. Utánna az editionoknál is így kellett volna. Aki boltolni, meg reckirozni akart annak ott a tome, booster stb-stb.
Sokszor jártam én is úgy, hogy megvettem egy lapot. Aztán nem olyan volt mint gondoltam. Ez meg így parasztság. Másrészt ha az ember megkapja az össz lapot megcsinálja az uppokat (később lap eladáskor nem veszik el).
Sokan beleszaladtak abba is, hogy volt valamilyen paklijuk és nem tudták használni (pvp, pve mindegy). De mivel nem volt jó érzéke az üzlethez, meg nem is volt rá napi 2-3 órája. Csak bukóval tudta eladni mikor váltani szeretett volna. Magyarul fizet az ember egy játékért. De lássuk be. Ide nagyon sok pénz kellett volna / kellene. Szóval az alap játék lehetett volna 10k. Az editionok mondjuk 3k. Amúgy mindenre későn reagálnak. Mikor mondtam, hogy mapokon ne csak up legyen. Hanem egy-egy c és uc lap (de mondjuk uc-ből se csak a selejt). Erre kitalálták a 15 perc játék egy bfp-t. Ami nem rossz. Csak későn jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest