Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7701) Fortissimus válasza Rotyóka (#7700) üzenetére


Fortissimus
őstag

fraps

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#7703) r-chee


r-chee
őstag

ITT "elhangzott" egy kérdés :U .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#7705) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Jó kis balance volt a PH II-n... 2-en toltuk kb 8 ember ellen. Hihetetlen hogy csak a PH szervereken van ilyen anomália, egyszerűen nem fér a fejebe... :W

(#7706) DieHard válasza ForRedGlory (#7705) üzenetére


DieHard
senior tag

én az egyes szerveren toltam egész délután, nagyon szépen dolgozott az autobalance.

paci: vedd vissza a figyelmeztetést légyszi 2re sztem .egyszer figyelmezteted, másodszorra müködjön, mert akkor igy sok idő . szvsz.

(#7707) v!ct0y válasza ForRedGlory (#7705) üzenetére


v!ct0y
veterán

Máshol is ez van.

(#7708) Target78hu


Target78hu
aktív tag

Vááá a quake -ben nincs ennyi rakéta ,mint most volt a rushon 2 m ről durrbele a másikba ó anyám mi jöhet még ? :DD (gl-t meg m60 már kezdtem megszokni mármint az általa rendszeres döglést ,de eeez :W )
Meg volt egy borda őő burda (mittomén ménes) srác ,oszt irkálta low team meg stb ,há' de profi valaki ,mondom magamban lowon nyihaha üget a csapat mögött és őe höz höz - közben 2x befutottam m-com -ot élesíteni az utsó pályarészen és ez a hűdehűde profi sehol nem volt -nézek néha ,hogy milyen menőmanók vannak ,de legalább van mit olvasni játék alatt!
Ezektől eltekintve jó meccsek voltak :R !

hkv.hu

(#7709) G4NXST4 válasza Mrdevil (#7695) üzenetére


G4NXST4
tag

Hát én már annyira sokat a laggolok, hogy már nem tok játszani. Általában úgy szokott lenni, hogy jön az ellen elkezdem lőni, aztán laggol egy óriásit és kiderül, hogy már egész máshol van a csávó, mint ahova lövök :(
Van egy brutal jó gépen, de cseszhetem, mert van egy brutál szar netem, ami már annyira be van lassulva, hogy már abszolút nem tudok játszani. És ahol én lakom még lehetőségem sincs, hogy egy jobbra tegyek szert.
Na ez a szar helyzet. :O

nagyonromlik

(#7710) DieHard válasza G4NXST4 (#7709) üzenetére


DieHard
senior tag

én teljesen meg tudlak érteni. kb 3 évig volt wifim. nem kivánom senkinek amit szivtam vele.

(#7711) _Voyage_ válasza ForRedGlory (#7705) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Kb 2 percig, utána autobalance működött.... :)

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#7712) gabipaci válasza ForRedGlory (#7705) üzenetére


gabipaci
addikt

Igen, mert délután állítgattam, és ahhoz ki kell kapcsolnom. Aztán elfelejtettem visszatenni a pipát az autobalance elé.
Javítottam.
És szerintem is túl lassú volt így az autobalance, átraktam.
Most egy percenként csekkolja a létszámot, kettő különbség esetén szól, egy perc múlva megint szól, egy perc múlva kick.
Ez legrosszabb esetben is 3 perc.

Logitech hardware tester

(#7713) gabipaci válasza r-chee (#7703) üzenetére


gabipaci
addikt

bementem, kipróbáltam, hozzáadja mapváltás esetén is.

Logitech hardware tester

(#7714) PaJa1 válasza gabipaci (#7692) üzenetére


PaJa1
őstag

Ha automata akkor nem, de én kéziváltóssal nyomtam, ott nem árt a zöldben tartani :)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#7715) Mrdevil válasza G4NXST4 (#7709) üzenetére


Mrdevil
addikt

A vicc az,hogy nekem 15/1-es netem van mégis soxor van olyan,hogy játszhatatlanul laggolok.Mondjuk más serveren még nem is néztem,de nem is akarnék egyedül játszani,hisz itt vannak a cimbik.Az érdekes az,hogy a beta hibátlanul futott. :W

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#7716) ciry válasza PaJa1 (#7691) üzenetére


ciry
őstag

Könnyebben kiszámítható a röppályája, az biztos.
MrDevil: lehet belebújt az ördög a gépedbe :D

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#7717) Jazzy


Jazzy
tag

Jó volt a tegnap esti játék. Elég jó körök voltak. Csak az egyik Horda-s srác sírt az elején, hogy elloptam a nevét és azonnal változtassam meg! :)) Írtam neki, hogy ezer éve ez a nevem, aztán elhallgatott! :)

J@zzy

(#7718) Gonz0


Gonz0
tag

DICE is getting ready to release it’s latest version of the Bad Company 2 Server Backend sometime next week. Version R9 brings a few optimization and user-friendly options to the table. A improved Auto-Balance engine will be released improving the way the server handles incoming players. It also brings new event monitoring capabilities and will allow admin tools to show all kinds of new events that previously required them to constantly ping the server. Below you will find the full change log and download link to the official R9 Protocol PDF.

[link]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#7719) ciry válasza Jazzy (#7717) üzenetére


ciry
őstag

Ennek a tanuja voltam.
Amúgy meg eléggé gáz volt, hogy az egyik oldalon állt 3-4 klán, az átlag 30-as rangjukkal, míg mi, olyan 20-as átlagot tudtunk magunkénak.
Így már nem is csoda, hogy olyan 12/24-es K/D-val, mérnökként a csapatból a 2. tudtam lenni :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#7720) Jazzy válasza ciry (#7719) üzenetére


Jazzy
tag

Hát igen, engem még a folyamatos noob-ozás is igen zavart, de hát mit is várunk a vérpistikéktől? :)) Igen ez valóban gáz volt, én is szokszor estem-keltem és megint volt a csapatban egy medic (természetesen nem PH-s). aki 4-szer élesztett bele a golyókba. Már ott voltam, hogy írok neki hogy ne így gyűjtse a pontokat, de addigra meghótt! :)) Ennek ellenére azt gondolom, tisztességesen helytálltunk. :D

Szerk.:
Ráadásul, most megnéztem a HORDA klán weboldalát, rég nem frissítették, de a srác neve fent sincs...

[ Szerkesztve ]

J@zzy

(#7721) Zsozsooooo válasza gabipaci (#7712) üzenetére


Zsozsooooo
tag

Ha balance probléma van esetleg az üzenet idejét nem lehetne állandóra tenni ? És akkor tuti átmenne valaki mivel 1. zavarná a felirat 2 nincs az hogy nem láttam és ezér nem mentem át és akkor a kickek száma is lehet, hogy csökkenne.

(#7722) Mrdevil válasza Zsozsooooo (#7721) üzenetére


Mrdevil
addikt

Szerintem ez nem lenne túl jó,most mindenki arcába folyamatosan villogjon a nagy fehér felirat?Lehet ez inkább lenne idegesítő mint hatásos,így is egymásra várnának "majd csak átmegy valaki" cimszóval. :N

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#7723) Zsozsooooo válasza Mrdevil (#7722) üzenetére


Zsozsooooo
tag

Na igen, de gondolom nem lehet csak az utolsóra korlátozni a feliratot viszont akkor tudja mér is lett kidobva és nem panaszkodna az aki utolsónak jött be és hivatkozik arra hogy Ő nem látta a feliratot. Nekem általában az az első ha bemegyek megnézem kik vannak kevesebben és oda állok ha valakinek ennyi esze van, hogy ezt nem tudja megtenni akkor vessen magára.Vagy esetleg egy üdvözlő szövegben figyelmeztetni, hogy oda álljon ahová kell ez gondolom megoldható és csak az újonnan belépett emberke látja.

(#7724) Bator92


Bator92
tag

Hello!

Nincs tippetek, hogy Win7 64bit-en miért szaggat a játék, mint az állat? Főként akkor szaggat be, amikor az egérrel megmozdulok. Vagy már spawnál is mozgatom az egeret és akkor szaggat be. Vista 32bit-en egész jól ment a játék, de most játszhatatlan.

Van valami ötletetek?

(#7725) r-chee válasza Bator92 (#7724) üzenetére


r-chee
őstag

Nekem is 64bites Win7 van fent, és semmi bajom sincs a játékkal (korábban volt, de az a tuning ill. az előző Win7 elöregedése miatt volt). Ellenőrizd le, megfelelően van-e telepítve a vga-d 64 bites Win7-hez való drivere, esetleg tedd újra.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#7726) JamesHun válasza Bator92 (#7724) üzenetére


JamesHun
addikt

egér átdug máshova és megnéz

SeriesX: JamesSHun

(#7727) SZKEBE75


SZKEBE75
senior tag

Sziasztok !
A hangal van egy kis problémám,a lövéseket csak baloldalon hallom a többi efekt rendben van.hangkarihoz a legújabb driver + direktx frissítve,xp64 -et használok.
mi lehet a megoldás?

pc/N100DC-MZ/X-JCAT-MZ/X-Daphile--RME ADI 2 DAC fs-MZ/X---Focal Alpha 50 Evo---IE 900 -- viablue

(#7728) PaJa1 válasza Bator92 (#7724) üzenetére


PaJa1
őstag

Nekem az USBs egerem PS2be van bedugva.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#7729) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

valamelyik nap átállítottam a hangot a "war tapes" -re (remélem jól írom).Nagyon komoly hábórús hangzás van. Logitech feltekerve, zúzda volt.Aztán így is hagytam. :C

(#7730) Bator92


Bator92
tag

Kipróbáltam, amiket mondtatok, de még mindig szaggat. Talán a Win7 által felrakot 196.21-es driver segített valami, mert már spawnál nem szaggat az egér, de még mindig játszhatatlan.

(#7731) Gonz0 válasza Bator92 (#7730) üzenetére


Gonz0
tag

Esetleg próbáld a DirectX verziót levenni a configban 9-esre. Sokat javít a teljesítményen, bár ha Vista alatt ment, akkor nem hiszem, hogy segít.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#7732) Chris78


Chris78
aktív tag

Minden csipa a világitótoronybol akart lövöldözni :U :U

[ Szerkesztve ]

....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.

(#7733) Joe-T válasza Chris78 (#7732) üzenetére


Joe-T
tag

Azt én is dijjazom amikor ott kotlanak! :DD

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7734) Target78hu válasza Jazzy (#7720) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Akkor azok közül lowoztak ,hát ilyet :D (#7708)
Engem is élesztettek folyamatosan (kb 3x egymás után) tegnap ami nem baj ,de volt ,hogy épp semelyik fegyverben nem volt már töltényem és úgy éreztem magam ,mintha statpaddingolnának rajtam

hkv.hu

(#7735) madgie válasza Target78hu (#7734) üzenetére


madgie
titán

Tegnap egy órácskát játszottam, én is kifogtam egy ilyen medic-et, nulla lőszer, de élesztget felfelé... aztán abból állt a játék, hogy megpróbáltam eljutni egy lőszeresládáig, lelőttek, felélesztettek, mentem tovább, lelőttek, felélesztettek, bla-bla :DDD

(#7736) Joe-T válasza madgie (#7735) üzenetére


Joe-T
tag

Az esek-kelek dolog tipikus esete! Nem ritka nálam sem!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7737) Target78hu válasza madgie (#7735) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Tegnap sikerült pár helit is leszednem csipusszal pl a szigetesen ahogy jött az első gruppen kapásból sikerült a pilótát "megérintenem" és mentek vele a társai is búvárkodni :)
A jungelesen meg több is vót ,a vége felé a pályának akciózott (leszállt a védők hátába) egy ellen ,de épp ott grilleztem és kölcsön vettem a helit amivel jött és egy meredek akcióba kezdve estem járművestül be egy m60 rambó társulat közé és késárusként bemutattam a portékám minőségét nekik (3-nak tetszett ,mert elájultak tőle) :D

hkv.hu

(#7738) r-chee válasza Target78hu (#7734) üzenetére


r-chee
őstag

Ma is láttam egy szidalmazást, ebben a formában: "[13:15:43] BUKSAGe > te luzer nyomorek csicska low", amire reagáltam is: "[13:17:32] Admin > BUKSAGe kickelve..." "[13:17:53] Admin > ki akar meg lowozni, stb??". Mindjárt rend lett :) .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#7739) Jazzy válasza Target78hu (#7734) üzenetére


Jazzy
tag

Lehet, hogy mindhármunknál ugyan az a medic járt! :))) Egynek örülhetünk, legalább sok pontot gyűjtött! :DD Tényleg jó lenne egy olyan választási lehetőség, hogy te határozhasd meg, hogy feléleszthet-e, vagy a kiindulópontról akarsz kezdeni.

J@zzy

(#7740) Jazzy válasza Target78hu (#7737) üzenetére


Jazzy
tag

És nem zavart, hogy az a szép sniccer véres lett, nem félsz a rozsdától? :D

J@zzy

(#7741) Joe-T válasza Jazzy (#7739) üzenetére


Joe-T
tag

Azt szeretem a legjobban amikor egy ideje már fekszek, majd hirtelen feléledek csak kapkodom a fejem, hogy hol is vagyok és rohanok valamerre mint a vakegér! :O

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7742) Joe-T válasza Jazzy (#7740) üzenetére


Joe-T
tag

Rozsda? Azon a halefon! :N

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7743) Jazzy válasza Joe-T (#7741) üzenetére


Jazzy
tag

Jaja, szerintem az még a jobbik verzió, a legdúrvább az amikor beleszülettsz a golyókba és kb. 2-3 másodperc múlva már fekszel is és ez megismétlődik egymás után többször. Na ilyenkor, szoktam idegbajt kapni és a 4-5. után kilépek.

J@zzy

(#7744) r-chee


r-chee
őstag

Döntenem kellett az előbb egy személyt illetően. Az egyes szerón már napok óta láttam hitman011 nevű magyar társunkat, aki feltűnően jó stattal fejezett be minden kört, szinte csak az első helyen. Sok csíterezést is kapott már ez miatt. 2 napra bannoltam a szerverről. Azért nem végleg, mert - ugyan működik a PB, de - nem tudható biztosan, hogy csaló-e, vagy csak jó játékos...
Mindenesetre itt a sigg-o-matic signója:

(link)

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#7745) Joe-T válasza Jazzy (#7743) üzenetére


Joe-T
tag

Még írni sem tudsz neki, hogy: Haggyá má békibe! :D

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7747) Joe-T válasza r-chee (#7744) üzenetére


Joe-T
tag

Csak nekem nem jelent meg a szignó!? :(

Törölve az előző! Megjött! :N

[ Szerkesztve ]

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#7748) Target78hu válasza Jazzy (#7739) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Addig "jó" míg élesztenek ,de a legtöbb csak a killre hajt s nem számít ,hogy fel csapata fetreng ;)
Egyre jobban tetszik a c4 (tankot hamarabb szétszedi ,mint egy rpg/cg ,főleg ,hogy inkább emberekre lődöznek vele mostanában) ,de ha az van nálam tuti mortar kéne épp tömegoszlatásra! De így izgalmas legalább ,mert rögtönözni kell ;)
Ami elég sokszor előfordul ,hogy az m-com babrálása közben a körülötte elhullott katonák cuccait szépen felveszem akaratlanul (minden 2dik m60 ,amit dobok is el rögtön :D) és ez általában "hol a stukim ,ki vitte el!?" minijátékot aktiválja nálam :D

hkv.hu

(#7749) _Voyage_ válasza r-chee (#7744) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Mivel napok óta itt is játszik....
Nem csaló, nem wh-zik, nem aimozik, a sok csicska aki meg lecheaterezi, az azért, mert megöli.
Legjobb magyar játékos, ahelyett, hogy örülnél, hogy feljár PH-ra, bannolod.
Gratulálok.... :(

[ Szerkesztve ]

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#7750) r-chee válasza _Voyage_ (#7749) üzenetére


r-chee
őstag

Érzem a döntésem helytelenségét, de túl feltűen jól játszik, senki sem vészel át a szerón 50/0 k/d aránnyal egy meccset. Túl terminator-szerű gamer. A szerverre feljáró játékostársaim érdekeit tartottam szem előtt a bannolásával. Vállalom a felelősséget, megrovást.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.