Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13236) nosferatue válasza zack (#13204) üzenetére


nosferatue
tag

Nem érzem god-mode-nak a medicet. A sokak által mumusnak tartott M60 számomra lassú és pontatlan. Legtöbbször MG36-ot használok, ha medic-el vagyok, mert van beépített red dot-ja illetve kis sorozatokban pötyögtetve elég pontos. Ha visszagondolok 4+ embernél többet ritkán tudok csak elkaszálni, ugyanis elég pontatlanul lőnek az lmg-k álló helyzetben, ha emellé még mozgnom is kell, akkor még gyérebb az eredmény. Szeretem a support szerepét, nem azért szoktam ezt a class-t választani mert überbrutáloverpowered. Olyan helyzetben pedig ha az ellenfél csapata egy sereg mediccel védi be az m-com-okat, akkor jön a carl gustav time.

Tegnap sikerült unlockolnom az abakant, noh ott nem volt ritka, hogy 4-5+ embert is magammal vittem mielőtt beadtam volna a kulcsot. Pontos fegyver, távolra, mozgás közben is. Egyébként valamennyi esése a lövedéknek abakan-nál is van, ez egy fedezék mögött megbúvó ellenfél sorozása során nagyon jól látható volt. A sorozatok nem szögegyenesen egy pontba mentek, a 3 lövedék valamennyivel egymás alá csapódott be.

Ami feltűnt, a játékosok nagy része megfeledkezik a sidearm-ról. Ha szemtől szembeni harcnál kifogy a tár, akkor elkezdenek ugrálni, fedezékbe rohanni, én ilyenkor szoktam elővenni a pisztolyt és pontot tenni a történet végére. A másik pedig, hogy kevesen veszik a "fáradtságot" a célzásra mozgás közben. Általában oldalra mozogva ki tudok térni (biznyos helyzetekben) az ellenfeleim lövése elől, mert nem követik le a mozgásom. Csak annyi a dolgom, hogy megpróbáljam a lövéseket továbbra is fej, mellkas környékén tartani. Ha már nagyon megunják a dolgot, akkor szokott jönni a gránát/cg páros az arcomba.

[ Szerkesztve ]

I just curse the sun so I can howl at the moon

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.