Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13701) reset válasza mackosajt (#13691) üzenetére


reset
senior tag

Hol lehet ilyen gyóttyerhez jutni...? :))

(#13702) Habib[HUN] válasza kretenallat (#13698) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Német szerveren voltam, és ott is ment a CG noob-ozás. Tehát nem hazai betegség. Én azt vallom, hogy a CG egy ember ellen lőszerpazarlás. Több ember egy rakáson, akkor finom csemege. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag alig használom. Inkább RPG ha már engivel megyek. Kevéssé rossz a híre, és járművek ellen is nagyobbat üt.
Valamelyik nap egy dicső PH-s kollégával öltük egymást mindíg egyszerre. Én toltam bele az olmot, ő meg rohant felém késsel. Nem tudom, lehet szamurájkardja volt vagy mi, de rendszeresen kettős halál lett a vége. Ő is én is :D A végén már mondtam, egy szedte vette teremtettét...

(#13703) Źşë' válasza -conrad- (#13699) üzenetére


Źşë'
addikt

erről beszéltem nemrég, fura mód, nekem még nagypapával +magnum golyóval is kb 30-40 skulló egy ember! NeM HC-módban, más meg leszed engemet is 4-5 skullóval... érdekes dolgok vannak ebben a játékban, továbbá tegnap haverral tesztelgettük a késelés dolgot, ő késelt engem SquadDM-ben és volt nem kevésszer olyan h szó szerint csak simogatott engemet, és nem haltam bele! Azaz elég szép bug (mivel ugye láttam a dolgot, ezért nem tudható be a lagnak, mint ahogy az éterbe elment fegyver-találat sem!!)

(#13691) mackosajt hidd el ha 16 emberből már 8 azt használja elég zavaró tud lenni (mást nem látsz mint h megint meghaltál CG-által, és folyamatosan, only CG által..), és ha nem HC a szerver akkor meg pláne, mivel esélyed nincs más fegyverrel kilőni a másikat pont a bugok miatt... és igen sokan ezért veszik elő mert gyors, halálos, és pontos! És ahogy mondtam a többi fegyver mellett egyszerűbb kilőni azzal az ellent mint egy 30 táras xm8compactal pl., amivel még egy emberbe egy tár sem elég sokszor! el van Qrva az egész játék ezzel :/ pedig nagyon frankó gém lenne ha nem lennének benne ilyen oltári nagy hibák!

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#13704) F_Zolee válasza Balika23hun (#13700) üzenetére


F_Zolee
veterán

Tegnap felmentem egy külföldi szerverre. 24-es volt, Arica Harbour. Mindhárom pont az ellenhez tartozott már. A főbázis körül tömörültek az emberek és várták, hogy gyakorolhassanak rajtuk a csipák kb. Én a domb tetején átvágtam az utat de közben láttam egy ember a betontömböket robbantgatta szórakozásból, miközben a csapat meg kikapásra áll. Mihelyst lementem, a csapatból rám spawnoltak és az ellen mögötti 2 pont máris el lett foglalva. Ilyen esetben mit írna be az ember noobozás helyett? :)

(#13705) r-chee válasza zack (#13689) üzenetére


r-chee
őstag

Sajnos sokak játékélményét elrontja a CG/RPG szánalmas használata. Hál' Istennek, leszoktak az emberek a kezdeti GL invázióról, de most meg van helyette ez :( .
Tegnap velem is előfordult, hogy többször arconlőtt ugyanaz a külföldi srác CG-vel. Nagy nehezen megértettem vele, hogy jó lenne épületek és járművek ellen használni.
Akitől az ember már kétszer kap CG-t a képébe, az tuti nem épületek, és járművek bütyköléséből keresi meg a csillagjait :N .

Megkérlek arra, hogy ne tojjál bele pofátlanul az egészbe :) . Játsz korrekten, attól, hogy mások hülyék, neked még nem kell annak lenned :N . Engem is baromira zavar, ha pl. M60-al, CG-vel jönnek ellenem, mint gyalogos ellen, de ettől még nálam sosem fogtok látni M60-at, vagy CG-ből direkt emberre kilőtt rakétát, az tuti :) .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#13706) petXYZW


petXYZW
tag

A HC-n játszóktól kérdezem, hogy észre vettek-e már olyat, hogy a kiválasztott HC szerveren olyan mintha SC sebzés lenne?

Volt már olyan aki rá is kérdezett a chat-ben. De azt írták neki hogy HC pedig pl. a GOL nem ölt egy lövésből, USAS 4 lövés 2 helyett és hasonlók.

(#13707) gabipaci válasza kretenallat (#13698) üzenetére


gabipaci
addikt

Kár ezt a fegyver mizériát eltúlozni, mindíg lesznek erősebb fegyverek.
És sajnos admin szemszögből ellenőrizhetetlen a dolog. Főleg a CG.
Arról nem is beszélve, hogy velem jópárszor előfordult már, hogy állok a sarkon, becélzom a tankot, lövök, erre befordul a sarkon (jó esetben) egy ellenség. Placsk a képébe 3cm-ről.
Na már most az ideggolyó emberek már az első olyan esetben CG Noob-oznak, ás nem vagyok látnok, hogy eldöntsem, aki panaszkodik, az joggal a hatodik után, vagy idegből az első esetben. Egyetlen módja van a döntésnek, mégpedig, ha engem ől meg valaki vele időről időre, akkor kiteszem. De akkor meg jön a "nem lehet admint ölni CG-vel" meg a "Te csapatodban is rendet kéne rakni" duma. Én eddig két embert dobtam ki CG/RPG miatt, megölt párszor, és láttam killcam-ban, hogy még hátom raksit kilőtt az alatt az idő alatt.
Illetve további két csókát a nelson bay-en való CG használat miatt.
Tudom, hogy ott is vannak telepített lőállások, de azt ki lehet kapni egy GL-el, mortaral, vagy oldalról is.

Tegnap Laguna Presa mapon volt egy incidens. Védőként amikor buktuk az első két M-comot, észrevettem, ahogy megnyílik az új map, a másik irányba is lehet menni, tehát védőként a támadók eredeti kiindulási pontja is megvilágosodik a térképen. Na mondom ez csak bug, és elindultam arra, hogy megtudjam. Már senki nem volt ott, nem öltem meg senkit, egyszerűen csak szétnéztem. A támadók igy köztem és a védőtársaim közé kerültek. Mondtam TS-en is a sztorit a csávóknak, meg hogy most kutyagolhatok vissza.
De útbaesett a támadók aktuális bázisa, és gondoltam, ahogy megyek keresztül, akit érek megölök mert úgysem jutok át élve. Nem kolbászoltam, mentem egyenesen az UAV-hoz. Nézegettem egy databig a csókát, mondom nem leszek szemét, nem dögcédulát szedek el, csak fejbelőttem közvetlen közelről. Első eset volt, épp ezért nem lehet tudni, hogy ki reklamál jogosan.
Victoy > baserape mehet ?
gabipaci > nem, beragadtam
Victoy > gondoltam....
gabipaci > akkor jo
gabipaci > szerintem nem mindennapos tolem, ugye?
Erre már nem jött válasz.
Illetve van még egy dolog, amikor a védők baserape-re panaszkodnak...???
Nem az a cél, hogy a védők bázisán lévő M-comot kell kinyírni?
Persze, hogy a FOLYAMATOS spawnkill tiltott, de már az első után pampognak az emberek.

Logitech hardware tester

(#13708) ciry válasza Habib[HUN] (#13702) üzenetére


ciry
őstag

:D

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13709) Balika23hun válasza F_Zolee (#13704) üzenetére


Balika23hun
aktív tag

Semmit.Ha hülyék az emberek magamban elszidom őket és ennyi.Nem kell időt pazarolni arra hogy megvitassuk az illetőkkel hogy idióták főleg így hogy csak játék közbe lehet csak írni halál után pedig nem.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#13710) gabipaci


gabipaci
addikt

A következő 5-10 percben nem lesz elérhető az egyes, regelem gametrackerre.

Logitech hardware tester

(#13711) BandiHUN válasza gabipaci (#13707) üzenetére


BandiHUN
veterán

Hmm...sajnos vannak mapbugok ilyen téren.
viszont ami tegnapelőtt volt,az jóval nagyobb parasztság,merthogy a Laguna Presa-n az utolsó m-comnál a támadók bementek hátra,és nem m-comoztak,hanem öldösték a spawnolókat.1x nem lenne gond,ottragadt tűzfészek kipucolás közben,de kicsit pipa lettem,amikor már harmadszorra késeltek le a kezdőn egymás után,és m-com élesitve nem volt.
Ha nem lett volna a map legvége,és nem nyertük volna meg végülis emiatt(simán vihette volna az ellen,ha a spawnunkig jutott...),picit morcos lettem volna...
De ez akkorsem megengedett dolog.
Egyébként sajna masszivan visszaélnek mostmár a maptolódással,főlegha úgy robbant az ember,hogy sok védő van talpon,nem mennek tovább,nem is akarnak m-comot defuseolni,inkább beveszik magukat az új bázis és a régi közé,hogy:
1.a támadóknak várniuk kell,hogy továbbmenjenek,de az "ügyes védők" a határvonalon(turn in...blabla) szépen letáboroznak,és ölnek,akit érnek,nem lehet egy ideig odamenni hozzájuk,sőt ha az ember belép a zónába,még a képet is elhomályositja,hogy fegyóval se lehessen őket lelőni.
2.Mivel ottvan a védők nagy része,és a megnyilás után lehet rájuk spawnolni is(előtte egy rövid időszakig ugye csak az új kezdőre engedi őket),a támadók gyakorlatilag a bekempelt komplett védőbrigáddal néznek szembe a KEZDŐJÜKÖN,gyakorlatilag spontán baserape alakul ki,csak mert ügyesen kivárnak,és a gém is őket támogatja ebben,nem lehet kötelezni őket,hogy menjenek az m-comukhoz.
Arra meg persze figyelnek,hogy ne lőjenek be a támadókhoz,mert ugye szabályellenes,hanem kivárják,hogy menj 20-30 métert :W

Tegnap erre remek példa volt a Nelson Bay-en az első 2 m-com utáni 2 helyszinen,simán odalett a fele ticket,mire az első emberünk egyáltalán a bázis közelébe ért.És ajelenlegi helyzetben "szabályos",hisz nem a spawnt lőtték,"csak" megvárták,hogy a bázison kivülre lépjen az ember.

Ráadásul nem szereztek helit,mégis feljutott pár sniper bal oldalon a hegyek tetejére,onnan is irtották a népet.Baserape-re esetleg példa volt,hogy a helinket még a kezdőn kilőtték valamivel,nem voltam ott,nem láttam,ki,és mivel.
De egyébként ezt a kört is hoztuk ennek ellenére,csak megemlitem,hogy ilyen is volt. :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13712) ciry válasza gabipaci (#13710) üzenetére


ciry
őstag

Má' regeltem egyszer csókolom :Y [link]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13713) Gripper


Gripper
tag

Üdv Uraim!
Még 17-én csináltam egy elég hosszú videót Fraps-al. Nem a legjobb meneteim vannak benne, viszont az alatt hallható zenék miatt azért még valamelyest élvezhető lett :)
Sajnos mivel 1.2 GB és 44perc hosszú ezért a Youtube és egyéb videómegosztók kiestek.
Így a data.hu-ra került fel darabosan. Most bátorkodom belinkelni ide hátha valakit érdekel.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Enjoy.

(#13714) gabipaci válasza ciry (#13712) üzenetére


gabipaci
addikt

Ha pontos akarok lenni, Te csak felvetetted a listába, regelni úgy kell, hogy GameTrackerre nevezed át a regelés idejére, ezzel igazolod hogy a tiéd. Megtörtént, egyes-kettes oké, mostmár figyeli a top10 játékosokat is.

Logitech hardware tester

(#13715) gabipaci válasza BandiHUN (#13711) üzenetére


gabipaci
addikt

Igen, élő példa, amit mondasz.
És főleg gáz, hogy úgy kempelik a védőket, hogy nem is élesítenek. Pedig simán nyernének. Így meg, ha megemlíted, annyit kapcs válaszul, hogy mi bajod, nyertetek...
Tusz ma jönni TS-re dumálni?
2 perc.
Délután valamikor.

Logitech hardware tester

(#13716) mackosajt válasza ciry (#13712) üzenetére


mackosajt
addikt

Most szerintem a tulajdonlást intézi Gabi, hogy a top10 is működjön. Elég hülye egy rendszer, de le kell állítani hozzá a szerót, hogy ezt be tudja állítani

ehh... Gabi gyorsabb volt.

ui: Gabi, este ezért kezdtem el "szövegelni" az ismert játékosokhoz is, mert néha ugyan tényleg m-com-oztak, de nagyon sokszor a védők mögül jöttek elő, vagy pötyögtettek a védőkre. Asszem nem is nyerték meg végül ők se.

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#13717) BandiHUN válasza gabipaci (#13714) üzenetére


BandiHUN
veterán

azt hittem,ez már rég megvolt :DDD én a 4-est akkor regeltem,amikor béreltem,mondtam is,hogy megy...
Bár tudom,idő-idő :D
Jobbára meg amúgyis a magánstat érdekel,nem játszok eleget ahhoz,hogy labdába rúgjak,az első 5-öt meg láttatlanban meg lehet tippelni kb.
Az,meg hogy 25-ödök vagyok,vagy 50-edik,olymindegy :)
Majd felnézek valamikor ts-re,ha a pofám engedi...

Egyébként most akkor csak ki kellene találni,hogy mi is van a cg-vel...mert ottvan az R-chee blogjában fehéren-feketén,hogy fegyó miatti sirásnak helye nincsen,kivéve a HC szervert... :F ,jó,oké,én is beszólok annak,aki csak azzal tolja,hogy jó lenne leállni,főleghogy emberre lövöldöz mondjuk,de a nagy tiltás azt is hozta párszor,hogy egyszerűen nem volt,aki a tracelt tankot kilője,mert aki szeret feljárni,inkább tesz be mást,nem kockáztat.Meghát láttam is admini szólást csak simán 1-2 eldurrantott cg miatt is,máskor meg PH-s emberek,admin is puffogtatnak vele.
Nelsont talán megértem,de hát ott meg rengeteg az épület,oda azért a támadóknak jól jön,de az épület tetején levő MG-vel is nehéz valamit csinálni,mert pár sorozattal letakaritja a fákat,és lehetetlen megközeliteni,messziről meg gl-lel becélozni.. :U
Az rpg meg valahogy más,nehéz vele jól célozni,ha az ember amúgy cg-re van állva,ráadásul lassú a reload.
Nomeg úgy gondolják,hogy akkor azt sem szabad szerintem,de hát végülis nem is értem,mert azzal is lehet ugyanúgy tarolni,mint a cg-vel.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13718) gabipaci válasza BandiHUN (#13717) üzenetére


gabipaci
addikt

Majd én beszélek, Te elég, ha bólogatsz...
De komolyan, egy igen, és egy nem elég lesz :)

Logitech hardware tester

(#13719) ciry


ciry
őstag

Bírom, hogy az elején volt egy olyan elképzelés, hogy conquestban nincs baserape és annyi [link] most meg már mindenféle hülyeséget kitalálnak még a védők is.
Tiszta vicc.
Az adminnak kell(ene) amúgy a legtöbbet lenyelnie, mert nem a játékosok vannak érte, hanem ő a játékosokért.
Nem értem ezt az itt ölnek meg az jó, ha amott az nem.Ha felélesztenek, az is baj, ha nem, az is.
Szerintem a linkben leírtak egyszerűek és érthetők, nem sok értelmét látom ennek a szabályozásnak: ha valaki görény annak lakolnia kell, de na azért, mert az admint szopatja.
A 11/31-es vesszőfutásomnál is kirakhattam volna a komát, de inkább leböktem 2-szer, azért az a maradandó.
Lacka is miután Fater kibannolta 1 órára, és a legközelebbi cg-nél is szóltam neki, hogy fejezze be(kb.4000 ölése van vele), azóta semmi gond vele.
Eddig amúgy 3 embert bannoltam: 1-et anyázásért 24 órára, 1-et azért mert a saját Bradley-jükkel a csapattársait buzerálta(el is bukták azt a kört) és szóltak az ellenből, hogy mit csinál(láttam is, sacc/kb. a történetet) 24 órás pihi szintén, egy másikat meg azért, mert a mi járműveinket robbantgatta a kedves csapattárs és a kick után is folytatta(ő véglegest kapott).
Az első be van szabályozva a másik 2 nincs, mégis világos, hogy miért volt.

gabipaci: az remek lesz :))

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13720) gabipaci


gabipaci
addikt

Logitech hardware tester

(#13721) jean


jean
csendes tag

A tegnapi CG-s témához kapcsolódva , én személy szerint azt látom,hogy itt köztetek is nagy az egyet nem értés CG ügyben , mert néha azt látom ,hogy server üzenetben kértek meg minden játékost ,hogy ne használjon cg-t ember ellen , utána meg azt látom ,hogy az adminok is Cg vel rohangálnak és nem csak véletlenül lőnek képen 1 méterről . Nekem összesen 3 killem van CG-vel mégis jól érzem magam a szervereken , ha tank jön arra a legjobb az rpg , szóval ha valakinél CG van én abból már úgyis tudom mire kell neki . Az utóbbi időben mióta SG-n is próbáltam favorizálni a szervereteket egyre több klánost látok feljönni , kár lenne ezt azzal elrontani ,hogy az adminok tojnak bele a saját szabályaikba . Vagy akkor ne tiltsátok a Cg -t ember ellen és akkor megígérem ,hogy többet mi se fogunk "sirni" miatta , csak ez kicsit káoszos ami most van ,hogy ha bizonyos adminok vannak fenn akkor tök szuper a játék és , béke van , mások meg eltűrik a Cg-zést sőt még ők is azzal tolják . Nah nem akartam beleokoskodni a dolgaitokba csak ez már ki kívánkozott . Üdv .

jcsr.Jean

(#13722) gabipaci válasza jean (#13721) üzenetére


gabipaci
addikt

Nincs tiltva egy fegyver sem a szervereken. (egyes-kettes)
Az más kérdés, hogy a tuskó time-to-time használatot nem komáljuk.
De azért ne sírjon senki, mert egyszer beleszalad.

Viszont az újonnan érkező, átcsoportosult jcsr-eseknek mond el légyszi, hogy nem nagyon komáljuk a burkolt célzásokat sem a szexuális érdeklődési kört illetően.
Veletek, régiekkel olyan jól elvagyunk, a kezdeti nehézségek ellenére, szeretném, ha az újakkal is jól kijönnénk.

üdv

Logitech hardware tester

(#13723) bullseye válasza gabipaci (#13707) üzenetére


bullseye
addikt

a havas pályán valahol van egy olyan pont a rushban, ahol a a két mcom viszonylag elől van, az újraéledés hátul, és hátul 1-2 épület is, amibe néha beül egy 3-4 tagú támadóék, és az újraéledők első mozdulatára lő.
ez szerintem eléggé rape

világítótornyos pályán, amikor a legvégén valaki oldalról besunnyog hátra és (főleg az egyik mcom kiszedése után) a hátsó fedezékből lövi a másik mcom-ot, és az így néha a kereszttűzbe került respawnolókat is, az meg nem.

De ha a második ponton a kerités mögé megy, és onnan lő, az nemtommi, azon kívül, hogy szopás a védőknek :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#13724) BandiHUN válasza gabipaci (#13722) üzenetére


BandiHUN
veterán

Különösen WhiteWizard játszotta tegnap a főnököt,embert küldött ki a tankból,szidta a csapatát(nem vulgárisan,persze...),ez nem ütközik,csak "etikai" törvénybe,mert nem ildomos szerintem mások játékát kritizálni vagy abba beleszólni.
És ráadásul nem is tud mit tenni ellene,a társak olyanok,amilyenek,és még mellé bónuszban be is pipulnak azok is,akik csak olvassák.

Egyébként mostanában én is sasolom a chatet a szerón,mégha nem is vagyok fent,mert nincs időm játszani... :B

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13725) -conrad-


-conrad-
addikt

Remélem nem baj, hogy felteszem a kezdő kérdéseimet is, én tegnap este tettem fel először szóval nem vagyok olyan tapasztalt mint ti. Szóval feltettem a játékot, játszottam is pár kört, de Steam-en nem vagyok regelve. A steam ugye addig nem enged friends-et stb használni amíg nincs beregelve egy játék neki, de ezt hogyan kell megtenni? Esetleg ha felteszem akkor ellenőrzi a telepített programokat és már nem is kell vele szórakozni? Ti telepítettétek egyáltalán a steam-et?
Köszi

(#13726) BandiHUN válasza bullseye (#13723) üzenetére


BandiHUN
veterán

Itt nem is az a lényeg,amikor valaki menet közben,egy adott helyszinen eljut a védők mögé,mert végülis ez stratégia,lehet ez sima ügyesség,heliből ugrás...
De aki szándékosan elrejtőzik,főleg csapatosan a map mozdulásakor,avagy úgy megy a védők mögé,hogy aztán spawnkillt nyomjon,és nem támadja az m-comot,na az már köcsögség.
A legtöbb ember egyébként kellene,hogy érezze,hol a határ ebben,igazán nehéz is megmondani,mert végülis kell,hogy jutalma legyen a leleményességnek is,viszont határt kell szabni az "aljas" killhajhászásnak is.
Talán megoldaná,ha több pont járna az m-comok buzerálásáért...mert most sajna 2 extra kill,és még a bőröm se viszem vásárra,ugyanott vagyok pontban.
Viszont nem is szoktunk szólni,én legalábbi,csak a tényleg kirivó esetekért,és akkoris elég általában szólni.
Más kérdés,hogy akár a kört is eldönti egy jó kis baserape vagy spawnkill akció,hiába áll helyre a rend,a körnek már annyi.
Mondjuk hasonló bunkóság,amikor a kör felénél hajlandó balanszolódni a társaság,mert le van ....-va,hogy a másikban 4-gyel kevesebben vannak.Szerencsére azért itt annyira nem jellemző a vesztés előtti kilépkedés,mint külföldön,és "várólistás" ember is sok van,aki üresedésre vár. ;]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13727) pschio


pschio
őstag

nem tudom mit sírtok. háborúban és szerelemben mindent lehet. ;]

engem egyedül a baserape kúr fel. a többi mind a játék része. pont ezért jó.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#13728) BandiHUN válasza -conrad- (#13725) üzenetére


BandiHUN
veterán

Jó kérdés,hogy egyáltalán meg lehet-e tenni ezt a dobozos játékkal.
Mert ugye annyi biztos,hogy a steamest le lehet tölteni az EA-tól is,és akkor függetleniteni lehet a steamtól,de van sok játék,ami dobozosban nem regelhető a steamra,csak ha ott vetted,és azokkal nem is lehet a steamen,ingame chattal,friends-el nyomulni,max betesz egy parancsikont,amivel onnan is tudod inditani.
Próbáld ki,hogy a felső menüsoron a "Játékok" menüpont "Termék aktiválása a Steamen" menüben a kódot beirva mi történik,elfogadja-e.
Viszont ha igen,onnantól le kell onnan töltened az egész játékot(érdemes a lemezest uninstallálni,mert a steam másképp kezeli és telepiti a cuccokat,más az exe,máshogy frissit),utána fog,az OTTANI játékkal a steam menni.
De szerintem nem érdemes...barilista van a gémben is,bár majdnem minek.
Inkább érdemes kedvenc szervereket favorizálni szerintem,bár izlés kérdése...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13729) BandiHUN válasza pschio (#13727) üzenetére


BandiHUN
veterán

Nagy szavak :DDD
De végülis egy dolog,hogy mi mit nyelünk be,és a többi embernek milyen a tűrésküszöbe.Mert mi "csak azért is" felmennénk,de aki mehet máshová is,az nem fog.A parasztok meg odaszoknak.
Inkább legyen sok,de nem feltétlenül pró játékos kultúráltan,minthogy pár "nagyokos" ossza az érzést,mert ismeri a "trükköket",paraszt,de kifizetődő megoldásokat.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13730) kretenallat válasza -conrad- (#13725) üzenetére


kretenallat
senior tag

en nem adtam hozza a steames jatekaimhoz, bar fenn van a steam. igazan nem lattam sok ertelmet, de szimpla lustasagbol nincs hozzaadva.

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#13731) zack válasza Źşë' (#13703) üzenetére


zack
nagyúr

"hidd el ha 16 emberből már 8 azt használja elég zavaró tud lenni (mást nem látsz mint h megint meghaltál CG-által, és folyamatosan, only CG által..), és ha nem HC a szerver akkor meg pláne, mivel esélyed nincs más fegyverrel kilőni a másikat pont a bugok miatt... és igen sokan ezért veszik elő mert gyors, halálos, és pontos! És ahogy mondtam a többi fegyver mellett egyszerűbb kilőni azzal az ellent mint egy 30 táras xm8compactal pl., amivel még egy emberbe egy tár sem elég sokszor! el van Qrva az egész játék ezzel :/ pedig nagyon frankó gém lenne ha nem lennének benne ilyen oltári nagy hibák!"

Örülök, hogy neked, és még 1-2 hozzászólónak "átjött" mit akartam mondani, mert én is pontosan úgy gondolom ahogy ti. ;)
Nem azok zavarnak akik belőnek a tömegbe 1x-1x hanem az zavar, aki non-stop azzal rohangál (persze nagy részben kempel is mellé), és ha kell, 2-3m-ről is CG-zik embert.
Kíváncsi lennék ki hogy viselné ha 1 körben a 10 halálból 7-8 CG általi lenne. Ez az egyik része, de még mindig nem ez a fő gond. A fő gond az, hogy minden admin másképp látja, nincs egység. Van aki kiírja, hogy CG csak épületek, és járművek ellen, és ha lát renitenskedőket, figyelmezteti hogy nem kellene. Aztán van aki úgy van vele mint mackósajt, hogy beletojik, mert ha benne van a játékban, akkor lehet használni. Ilyen ellentétes gondolkodással nem lehet ilyen jellegű szabályokat bevezetni. Vagy mindenki egységesen "egy irányba húzza a szekeret", vagy akkor nem kellenek CG korlátozási szabályok, és mindenki azt ás arra használja amire akarja. Tehát a CG noobozás is ezért alakulhatott ki..Ha az adminoknál sincs ebben egyetértés, akkor miért várják el, hogy a játékosok között legyen? :F

Mod:

Most látom jean leírta már ezt, szinte szóról-szóra. :C :R

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#13732) mackosajt válasza zack (#13731) üzenetére


mackosajt
addikt

Azt te miből vetted le, hogy "beletojok"?

Légyszíves szűrd már le első nyávogásra, hogy igaza van-e az illetőnek, vagy sem a CG-st illetően? Amúgy nem egyszer volt már 7-8, vagy több halálom cg-től. Szedjétek a tablettát és ne idegeskedjetek ilyen dolgokon, legfőképp ne írjatok regényeket, pláne ne játék közben.

Amúgy ezt az egyetértés témát szerintem benézed. Gyakorlatilag egyéni vérmérsékleten múlik, hogy az admin szankcionálja-e, vagy sem.

Pscio: Ez egy játék, nem a "való világ", és ez addig játék, amíg mindenkinek ízlik.

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#13733) ciry válasza BandiHUN (#13726) üzenetére


ciry
őstag

De aki szándékosan elrejtőzik,főleg csapatosan a map mozdulásakor,avagy úgy megy a védők mögé,hogy aztán spawnkillt nyomjon,és nem támadja az m-comot,na az már köcsögség.
...és meg mer támadni téged késsel.Nem akarok kötözködni veled, de: ha az baj, hogy valaki nem rohan élesíteni támadóként, hanem lebök pár embert, akkor az is gond, ha nem rohan a sípoló m-comhoz védőként, hanem mondjuk késeli a támadókat?
Mert úgy a logikus.
Nem értem ezeket a panaszokat mástól sem: itt nincs mit szétvágni tv rakétával, nem lehet szétbombázni az anyahajót, mint a BF2-ben, olyan nagy járműves fölény nincs is sehol, ami ezt indokolná.
1 gond van, ha senki se tudja, hogy mit tehet és mit nem.

Én javaslom azt, hogy ha lesz olyan program ami lehetővé teszi a beszabályozását, akkor a gl/cg tiltva legyen, mivel a gl-t használó házpucolóknak is van kézigránátuk és a tankra jobb az rpg/m1 36.C4 is, akna is tönkreteheti a járműveket és szét is lehet szerelni.
A területet meg ki kellene majd jelölni, hogy a védők meddig mehetnek.
Meg is oldódna minden gond.
Javaslom, hogy ezt a dolgot vitassuk meg valamikor, mert káosz van születőben.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13734) namenyicsavo


namenyicsavo
tag

Admintársaim aki ráér este 8 órakor (Gabi neked 7) az legyenszíves jöjjön fel TS-re! Köszönöm!

OMSZ==> Hivatás az életért<== Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!

(#13735) Balika23hun válasza zack (#13731) üzenetére


Balika23hun
aktív tag

Pontosan érti mindenki hogy miről beszélsz.Engem is lőttek már sokszor pofán cg-vel, dühöngök egy kicsit (esetleg ráverek az asztalra) aztán lenyugszok és játszok tovább vagy még jobb amikor elkezdek vadászni a cg-sekre, általában elég kiszámíthatóak, magyarán szeretik ugyanazt a helyet használni a kempelésre.
Jó sok dögcédulát szereztem így.
A BC2 nem egy tökéletes játék és nem is lesz, ahogy az emberek sem azok.Mindig lesznek hülyék és ha egyet ki is vágnának cg-zés miatt jön helyette 6 másik.Emiatt kár gyógyszer függővé válni (csak képletesen mondom).
Sztem az adminok a helyzethez képest jó munkát végeznek, bár néha talán túl engedékenyek, sok olyan van akit már nem kéne figyelmeztetni hogy moderálják magukat hanem szimplán ki kéne vágni.De ez az én véleményem, az adminok pedig úgy végzik a munkájukat ahogy jónak látják.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#13736) r-chee válasza jean (#13721) üzenetére


r-chee
őstag

Én gyakran beírom üzenetbe, hogy CG-t kéretik épületek és járművek ellen használni (az már más kérdés, hogy igen komoly angol tudásommal néha milyen hülyeségeket írok be, de a lényeg érthető :D :D ). Viszont engem nem fogsz látni soha nyílt terepen vagy fa, bokor mellett lévő emberekre lövöldözni vele :N .

Lorenzo9: Valóban bent van blogomban aláhúzottan, hogy
"A szervereken csalásnak, káromkodásnak, személyeskedésnek, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hőbörgésnek helye nincsen!"
Ezért teszem a visszafogott, figyelmeztető beírásaimat a szerveren. Remélem nem hőbörgök fegyók miatt, és nem is fogok. Ha igen, ordítsátok le a hajam, elvégre, ha már beírom szabályok közé, nem kéne ellenkezőleg tennem :) .

namenyicsavo: Én majd este 3/4 10 után érek csak rá. Hangfelvételt kéretik készíteni a titkos tárgyalásokról és eljuttani részemre is :D .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#13737) pityaa23


pityaa23
senior tag

Hali!

Van itt olyan akinek Razer egere van és win7-el játszik? Nekem nem érzékeli a görgőt benyomva és az oldalsó gombokat sem játékban. Valamit át kell állítani? Újraraktam drivert de mégsem megy.

(#13738) pityaa23 válasza pityaa23 (#13737) üzenetére


pityaa23
senior tag

Probléma megoldva. Feladatkezelőben ami az egérhez tartozik azt rendszergazdaként kell indítani, meg a játékot is és megy.

(#13739) petXYZW válasza pityaa23 (#13737) üzenetére


petXYZW
tag

Látom megoldottad.

[ Szerkesztve ]

(#13740) SlowhandHUN


SlowhandHUN
csendes tag

Engem is szokott zavarni a sok CG kill. Nyilvánvaló, h azért használja az ember, mer képtelen mással ölni, nem találnak a golyók, de ha megfigyelitek ezeknek az embereknek még igyis kicsi a KDje....szal aztkell h mondjam h ez az egyetlen esélyük. Viszont, ha az ember nem játszik csapatban (mint én), hanem legtöbbször lonewolf, akkor akárhányszor szembekerül egy ilyen emberrel annyiszor marad alul. Dühítő... Én nem szeretem a HQt, de az ilyen emberek jobban tennék ha ott játszanának, mert hiszen ott elég kevesebb golyó is.
Kétségtelen h ott nagyon el lett cseszve a fegyver h elég a sziklára rálőni egy ilyen szrral, a másik odalán ugyanúgy hullanak tőle az emberek, holott az nem rombolható...érdekes.
A másik, hogy a falakat is ki lehet szedni velük, de nem értem h egy lövéssel mér halnak meg a fal másik oldalán az emberek holott jónéhány méterre állnak tőle.
Egy finomabb formája a lámulásnak a puhítós taktika. rpg/cg/gl lövés...marad 10% élet, majd halál egy sima fegyver által...hát ja...szintén dühítő, azt ke' hogy mondjam.
Azzal viszont nem értek egyet, h ha az ember az ellenség háta mögé megy és nem támad mcomot, akkor az etikátlan. Azért nem, mert ha van killcam, akkor másodszorra már illik azt az embert kiszedni. Ha 3-4szer meghal az illető azmár az ő balfaszsága...ezér van minden szakasznál legalább (sacc/kb) 8 spawnpont, h ne lehessen ilyet csinálni.

(#13741) jean válasza gabipaci (#13722) üzenetére


jean
csendes tag

Azon vagyok ,hogy az új tagjaink is betartsák a szerveretek házirendjét , Wizard még kicsit heves,más a mentalitása mint nekünk de alapjában véve jó gyerek , szólni kell neki és akkor lenyugszik . Nálunk is 10-12 ember játszik pubon , mindenkinek más a vérmérséklete , van aki azt mondta ,hogy nem vitatkozik inkább kilép , a másik meg leírja a véleményét akkor is ha is kibanolják érte , de általában azért a régebbi jcsr-eseknél mindíg az volt a szokás ,hogy ha valami gondunk van azt megpróbáljuk kulturáltan megvitatni , egy kis flém a szervereken meg nem a világ vége . Mindamellett azért tegnap 6 körön keresztül a vesztes oldalon negativ K/D val szinte csak mi próbáltunk támadni/védeni stb.. amikor Mackosajt beirja ,hogy gusztustalan a játékstilusunk , na nálam ez verte ki a biztosítékot . Könyörgöm támadóként ,csak nyíl egyenesen lehet besétálni ,hogy le CG-zhessenek minket ? Mivel láttuk ,hogy szemből esélytelen ezért rákerültünk az MComra háturól , na de hogy ebben mi a gusztustalan azt fel nem foghatom . Illetve sejtem , mert elrontottuk a kezdőn CG vel meg Sniperrel kempelők játékát . Az okés ,hogy a védő ne menjen a támadók mögé , na de fordítva ? Ki hallott már ilyet ? :D

jcsr.Jean

(#13742) ciry válasza jean (#13741) üzenetére


ciry
őstag

Háborúban is sokat ér, ha valaki az ellenséges vonalak mögé tud menni.
Én, ha tehetném alulról támadnék :D

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13743) Bavid válasza ciry (#13742) üzenetére


Bavid
senior tag

:K

(#13744) BandiHUN válasza ciry (#13742) üzenetére


BandiHUN
veterán

na ja,mert te ugye cg-s is vagy...egyébként már megint a lényegre nem figyeltél:3SZOR döfött le a delikvens a spawnponton,sajna nem tudtam senkire kispawnolni.
1x a fenét érdekli,arra járt.Viszont ha összejött neki a majd 1 percnyi kemp azon a helyen,akkor az azt jelentette,hogy piszokul el sem akart onnan menni. :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13745) JamesHun


JamesHun
addikt

nem tudom mi ez a nagy CG utálat
a GL és a sima gránátdobálás folyamatosan is elég idegesítő főleg ha ott ül a ammo csomagon a muksi
ha sineperrel elbújnak olyan helyre amit épeszű ember nem is figyel, mert feljutni szinte lehetetlen na az jobban idegesít
az ha futok merőlegesen a sniperre ugrok és levegőben le valahova és leszedd 1 lövéssel na az nem idegesít
ha 2-3-4 embert látok egy kupacban és bármilyen rakétavető van nálam akkor azt hadd ne hagyjam már ki
azt még éles helyzetben is elsütné bármelyik katona gond nélkül :P
az ok, hogy 1-1 ellen ne azzal lőjön, de ha megoldanák , mint a GL nél, hogy csak x méter után robbanjon a lövedék nem lenne gond
vagy ha sniperrel kommandóst játszanak (VSS-el talán) az is idegesítő nem?
sniper az nem rohangál, megbújik a fűben és sniperkedik sunyin :D

SeriesX: JamesSHun

(#13746) Doki-HUN1978 válasza r-chee (#13736) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Úgy látom ez a CG-téma igencsak megosztja a társadalmat...

Én amellet vagyok -bár nagyon ritkán lövök vele emberre , mert ritkán találok el vele tanknál kisebb célpontot-, hogy miért ne használhassa az ember ha már egyszer van, akire és amire akarja?!

Engem is számtalanszor leszednek vele, de tudomásul veszem, hogy ez van és játszom tovább.
Az M95-öt is tiltsuk be, mert 1 lövéssel le tudnak vele szedni?! :F

Szombaton játék közben már elfogyott a tárból a lőszer és nem volt időm újratölteni csak a CG-t elővenni és tüzelni. Pont Gabipacit sikerült eltalálnom.
Lehet, hogy a CG-sek is pont így járnak mint én... :U :)

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#13747) BandiHUN válasza Doki-HUN1978 (#13746) üzenetére


BandiHUN
veterán

én sem szoktam vele törődni egyébként,szólni annak szólok,aki csak azzal nyomja,és kifejezetten emberre,az egy dolog,hogy ritkán használom.
Pont amiatt,hogy az engi fegyverei rém gyengék pl.az abakanhoz képest,tehát igazából nem is éri meg cg-vel nyomulni az 1-1 killért,hacsak nem tankra megy az ember,avagy pl.jól jön,ha támadó csapatban vagyok,jön tank is,és az épületen bejáratot csinál vele az ember,hogy lehessen rögtön az m-comhoz férni,avagy a szomszéd házban pl.3 medic posztol megspékelve lőszerrel és valami csak ki kellene találni :U
A gl-t is nyomom,ha úgy jön a helyzet,gránát is jöhet,akár lőszeres ládával kombinálva,sokkal jobban ki lehet pucolni a magaslatokat és a barikádokat vele,mint cg-vel.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#13748) ciry válasza BandiHUN (#13744) üzenetére


ciry
őstag

Hát, te szerintem még nem láttál engem cg/gl-el lövöldözni, de nagyon sok fórumozó sem(az elmúlt hetekben főleg) :))
Én igyekszem, hogy jól érezzék magukat az emberek, ezért megyek nehezen használható fegyverekkel többnyire és leszúrok akit lehet, hogy véletlen se legyen vita.

Az adminprogram nem azért van, hogy téged vagy mást kihúzzon a szarból: ha lekéselnének 3-szor engem, tuti nem raknám ki "spawnkill" miatt egy ban-al a játékost, hanem belépnék egy osztagba és beleverném a bökőt az első után(valami ilyet láttam a banlistában)
Semmi bajom veled, de ha egy admin visszaél a progijával, azt nem nagyon tudom utálni.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13749) ciry válasza Doki-HUN1978 (#13746) üzenetére


ciry
őstag

Az M95-el sose fogsz annyi dupla/triple/multikillt csinálni, mint gusztavval 1 hét alatt ;)

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#13750) gabipaci válasza ciry (#13748) üzenetére


gabipaci
addikt

Ezt most nem vágom, hogy mit láttál az adminprogramban. ?

Logitech hardware tester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.