Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13204) zack válasza Gripper (#13185) üzenetére


zack
nagyúr

"A drága fiúk ott a DICE-nál valamit elnéztek és a torkolattűz textúra/effektus/akármi egyszerűen felfogja a medikre lőtt golyókat. Nem mindet, de eleget ahhoz hogy a medik ledaráljon. Persze ha a medik háttal áll vagy nem lő akkor könnyen hal. Ezért olyan mintha a medik űberbrutál lenne, pedig nem, csak egy újabb bug (feature?)."

Ebben lehet valami. :U
Annyival kiegészíteném, hogy a csipa legprofibb M95 fegyverénél ugye van golyóesés, de ez M60 és más géppuskáknál nincs. Ahogy Abakan-nál sincs, és egy 4x távcsővel simán az egyik leginkorrektebb fegyver válik belőle a játékban ami már-már egyvelege a csipa fegyóknak.
Szerintem is indokolatlanul a legerősebb kaszt a Medic, bármilyen géppuskát is választasz mellé. A baromi nagy tárméret 1 az 1-ben szinte halhatatlanná teszi a Medic-et, de itt azért van esélye a júzernek 2-3 ember megölésére is, míg a többi kasztnál a tárméret miatt ez szinte kizárt.
Szóval nem véletlen hogy legtöbben Medic-kel mennek. Ezt (is) elqúrták a készítők, mint sok minden mást is. :(
Az a legdühítőbb, hogy alapjaiban az egyik legjobb játék lehetne, tehát a nehezét megoldották a fejlesztők. A kis apróságokon vérzik el a játék, amit az első patch se tudott maradéktalanul orvosolni, és ráadásul újabb hibákat is generált.
Nem látom esélyét, hogy ebből bármi pozitív dolog fog kisülni. :U

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.