Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:57

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9285) V/ válasza walakyb (#9283) üzenetére


V/
Topikgazda

Igazad van. De azt is írtam hogy a könyvelési információk sem biztos adatok.Írni kell a BG-nek hogy valami gond van, esetleg elvesztek a csomagok? Én naponta nyaggatnám őket ha 100 $ feletti a vásárolt dolog, ne vesszen már el.
Ha többen, többször akkor esetleg csak szükségét érzik annak hogy tegyenek valamit, a reakcióikat is olvashatnánk itt, azt többet segíthetne, talán.
Abban viszont nem gondolom hogy igazad van, hogy a mi vámosaink lassan dolgoznak, elektronikus a vámolás, úgy pár perc, amit a postások átküldenek azzal dolgoznak, ha meg kell nézni ténylegese valamit akkor az meg 1-2 óra még, na a postai anyag az szokott sokára odaérni és a vámeljárás lekönyvelése és a posta logisztikára kiszállítsa szokott még sok lenni, a postai folyamatok a lassúak. Nem a vámosokon múlik a lassúság.Több alkalommal bebizonyosodott, hogy a postások csúsztatnak, másra kenik a abaalhét, de ők is képesek 2 óra hossza alatt végezni, így volt már 2 óra 10 perces postai vámeljárásom, fizetési határozattal, ennél kell dolgozni is vele.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.