Banggood tapasztalatok
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Krisztianby:] Kedves fórum társak a segítségeteket szeretném kérni albérlet kérdésben.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Tamás9x:] ThinkPad E14 Gen 2 Intel 1165G7 a forrófejű, lehűtése.
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [potyautas:] Hús (novella)
- [Re:] VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- [Re:] [RawrrSoul:] Jogsi, meg egyebek...
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Vertigo18
addikt
Így van, hajrá, jöhetnek a tippek!!!
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

bul07
nagyúr

Whynot?
aktív tag
vas kaka

sysrq
őstag
Napi hatszázas limittel megy, résen kell lenni.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót

cris78
őstag
Digoo számológép.
Így 1$ .
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

bul07
nagyúr
Na én végül ezt a kettőt vettem meg
(öcsém és az én fiókom)
T5 28CM 5W White/Warm White LED Rigid Tube [link]
US$1.49 a vége
Metal Hose Nozzle High Pressure Water Spray [link]
US$1.59 a vége
Meg közben találtam kés élezőt is csak ép nem érte meg mert ebay-ről vagy aliról még a -1$ ellenére is olcsóban meg lehet venni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Imy
veterán
Gépkocsi szellőzőjébe telefon tartó mi vált be a Banggoodról, mit ajánlatok innen?

bul07
nagyúr
Én a mágneseket ajánlom viszont
Ha súlyosabb a telefon akkor a 4mágnesesek már gyengék lesszenek és rossz úton lemozoghat, és fekvő helyzetben se lesz stabil
És ehhez az kell hogy tokba hord a telefont, én nem ragasztanám rá mert ha festet a telefon ki tudja nem e gyógyul annyira rá hogy leszedésnél a festéket is lekapja
ebay-en alin olcsóban hozzá tudsz jutni, ebay licitálóson 1$ körül is ki lehet fogni
[link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Imy
veterán
iPhonera nem ragasztanék semmit. Ha tokban van, nem karcolja össze a mágnes? Van valami konkrét típus?
[ Szerkesztve ]

vasi89
addikt
a baseusnak és a nillkinnek is van mágneses tokja, elméletileg nem is vastagok.

m4rk.89
aktív tag
Május 7.-én rendeltem sorbo elemeket BG-ről standard shippinggel és még semmi hír nincs róla.
Mikor kezdhetek el reklamálni? Ha elkallódott akkor csak az újraküldés van vagy mit lehet még választani?

davenport
aktív tag
Annak aki esetleg ilyet keresne és gyorsan kellene, szerintem nincsen rossz árban.Blitzwolf BW-C1 autós töltő EU raktárból 4.99 igaz nem tud QC 2.0-át, de a 4 port miatt a család is tud osztozni rajta útközben.
Itt van hozzá még egy 7%-os kupon is: BGAFF7
No money, no honey.

Minstrel
senior tag
Köszi, vettem egyet, June600 kupon is jó volt rá.

C0d3r
addikt
Most már nyugodtan rájuk írhatsz. Lehet választani visszafizetés és újraküldés között, ha utóbbit választod akkor trackinggel küldik.

zeon.hu
nagyúr
Telefonos alkalmazásban nézd már meg, mit mutat a tracking. Ha az országban van, érdemes rákérdezni a postánál.
Egyébként ahogy írták, írj nekik, fel fogják ajánlani a visszatérítést vagy újraküldést.
?#@*&%!

Debilon
addikt
üdv!
EU raktár, 06.16. shipping B2C-vel, kb. mennyi idő?
banggodon a táblázatban 7-10 nap van írva
Suzuki DL650 || life is shit || XBOX gamertag: Debilon || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

maestro87
őstag
Én azt mondanám, hogy minimum 2 hét.

Debilon
addikt
köszi!
Suzuki DL650 || life is shit || XBOX gamertag: Debilon || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

retesz147
őstag
Június 14-én rendeltem és ma ért ide B2C-vel EU raktárból egy akciókamera 115 USD értékben.
Végig követni tudtam a csomagot.
Elsőként BG oldalán a View Orders->rendelt termék Order Details->Track Number: 16 jegyű szám->B2C->jobb felül zöldel: Track & Trace->kiválasztod a célországot ahova rendelted, beírod a 16 jegyű számot és az irányítószámot Track my parcel-> itt pár nap után (4-5) megjelennek az adataid,címed, kinek adták át (nálam DHL) és még pár nap múlva megjelent Your tracking numbernél egy rendes követési szám 2 betű 9szám 2 betű, ha erre rákattintottam részletezte hol áll a csomag, de a dhl.de-n is tudtam követni (ez volt mindig a legfrisebb, többi le volt maradva) majd pár nap után, mikor beérkezik Magyarországra, akkor már a psota.hu is látja a TN-t és végig követhető, legalábbis nálam.
Így futott 13 napot, azaz kb 2 hetet, de nagyon nehezen indult útnak. Kb 6-7 napig nem történt semmi, utánna indult be a szállítás.

Debilon
addikt
nálam nem ír track number, de azt írta is BG, hogy B2C-vel nincs tracking, amikor kiválasztottam, hogy ez legyen a szállítási mód
azt látom ami a #3988 hsz-ben a képen van
[ Szerkesztve ]

retesz147
őstag
Igen, írta nekem is, hogy nem lesz TN, de gondolom mivel 100USD felett volt, így adtak hozzá. Nekem ott a Tracking n. - nél volt egy baromi hosszú szám.
Ha visszaolvasol valaki kifejtette, hogy B2C-hez mikor jár TN. Azt hiszem 100USD felett.
Nekem egy GitupGit2pro érkezett.

Vertigo18
addikt
Srácok, jól látom, hogy ha megveszem EZT a kamerát, akkor kapok mellé ajándékba egy másikat?

Krogoth
senior tag
Elméletileg igen, gyakorlatilag már a kosárban sem lesz ott az ajándék termék.

Vertigo18
addikt
Nekem a kosárban is benne van, 49.99$ van áthúzva, alatta egy nulla. Emiatt nem engedi már pontozni, azt írja, "csomag...".

pn4hvq
senior tag
Ha a gift kameránál kiválasztottam azt, hogy eu-s csatlakozót kérek és betettem a kosrába, akkor 0$-os árral megjelent a másik mellett, így a kettő együtt lett 28.80$. Viszont nem ugyanolyan kamerát kapsz ajándékba.

Vertigo18
addikt
Így van, elméletileg egy 49.99$-os kamera van mellé ajándékba.
Megnéztem a Bangoodon, az se tűnik rossznak. Egy 30$ alatti kamerához pedig ajándékba egy 50$ alatti, az igazán best buy...

Krogoth
senior tag
Giftnél nem jelöltem plugint, azt javítva már nekem is ott a kosárba.
hmm...így már lehet érdemes rárepülni. 2 kamera 25ojróért (+ ÁFA, ha megfogják)

Vertigo18
addikt
Így van, ez a kérdés, ugyanis kb. 6k, ha megfogják pluszba...

Krogoth
senior tag
Én csak 4500at számoltam, de még akkor is 2 kamera 12-14-ért nem rossz.
Kérdés a kamerák minősége.
Most elgondolkodtam, hogy lehet meg kéne venni
[ Szerkesztve ]

Vertigo18
addikt
Nem pontosan számoltam, csak úgy kb., ránézésre.
Lehet megérné, a fene tudja... Ugyanígy vagyok vele...
Bár, ha jobban belegondolok és beleszámolom azt, hogy megfogják a vámon, akkor simán szokott lenni hasonló minőségű kamera 20$ alatt akár itt, akár Gb-n. Abból külön venni kettőt (hogy tutira ne fogják meg...) és akkor máris olcsóbban jövünk ki.
[ Szerkesztve ]

m4rk.89
aktív tag
Írtam BG-nek hogy nem jött meg a termék és kérek refundot amire azt a választ kaptam, hogy Money will refund to your account ...
Kérdésem hogy ilyenkor a paypalomra megy az összeg vagy a BG accountomra?
Illetve az elhasznált pontokat visszakapom?
[ Szerkesztve ]

Vertigo18
addikt
Bangood accountra lehet egyáltalán pénzt tenni? Szerintem nincs ilyen lehetőség, oda fog visszamenni, ahonnan fizetted.
Pár napba majd beletelik.

Krogoth
senior tag
Na jah. Ha megfogják kb. 40 ojróra jön ki a vége.
Alap kamera 20 körül mozog, az ajándék 30 másik oldalakon. +- 1-2 €

Zoty4
őstag
kaptam BG-től két darab ilyen kupont:
vip shop fee discount
orders over $0
Ez mégis mire jó, rendelhetek valamit extra gyors futárral és ingyen lesz? van valami megkötés, hogy melyik warehouseból?

m4rk.89
aktív tag
Rendben, köszönöm!

Krogoth
senior tag
Ez nem inkább egy kedvezményes kupon? Nincs több infó? x% vagy összeggel kevesebbet fizetsz a végén, ha 0 ojró fölötti rendelésed van.

PainKiller13
őstag
Jól gondolod, én is szoktam kapni, ingyenes lesz bármely szállítással.

Zoty4
őstag
nincs sajnos több info, gondolom a vip5-ért kaptam
PainKiller13: Na az fasza
Azt meg tudjátok még mondani, melyik a leggyorsabb és legkorrektebb szállítás?
B2C Europe
UK standars international shipping
France express (Colissimo)
B2C Registered Europe
[ Szerkesztve ]

Debilon
addikt
ez nem került annyiba, majd kíváncsi leszek, jövő hét közepéig nem jön meg, azért rákérdezek majd náluk, hogy miújság
[ Szerkesztve ]

PainKiller13
őstag
EUs rendelésre kár elhasználni az mind gyors..

Zoty4
őstag
oké, kössz a tippet, akkor eu-n kivülről rendelek, de akkor vigyázni kell hogy mindenképpen 22 euro alatt maradjak
[ Szerkesztve ]

zeon.hu
nagyúr
Ár/érték arányt nézd (vagy hogy itthonihoz képest mennyibe kerül), ne a vámhatárt
Van sok termék, ami vám+áfa+kezelési költséggel együtt is megéri.
Szerk.
Főleg, ha most van egy ilyen kuponod, akkor a drága, de gyors és regisztrált szállítást is meg tudod spórolni.
[ Szerkesztve ]
?#@*&%!

Zoty4
őstag
az a baj hiába a gyors szállítás ha vesztegel a navnál 1 hónapot

zeon.hu
nagyúr
Igaz.
De valamit valamiért
?#@*&%!
A NAV-VÁM-nál maximum 48 óra, a postások ülnek rajta.
[ Szerkesztve ]

grimm2015
aktív tag
Ha van 2 termék együtt kb 35euró, de 2 csomagban rendelem meg, az egyik 16 a másik 18euró, akkor nem fognak vámolni ugye?
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690

Krogoth
senior tag
Várd meg, amíg megjön az értesítő, hogy feladták és utána rendeld meg a másikat. Így biztos 2 külön csomag lesz, mindkettő ÁFA határ alatt.

sambenez
addikt
Azért ez sem teljesen igaz. Van most 2 csomagom is az egyik 21-én érkezett 27-én került tovább, a másik 23-án érkezett és 27-én került tovább. Most gondolom a posta is ül rajta egy hetet.
Az utóbbi időben 2x annyit ülnek rajta itthon mint amennyi idő alatt megérkezik.
Nem egyről beszélünk.
1. Megérkezik a Nemzetközi kicserélő központba.
2. A postás elkeszdi feldolgozni.
3. Döntés a vámkezelésről.
4.a Egyszerűsített, nincs vele munka, belföldi kézbesítésre továbbítás.
4.b. vámkezelés, címzett értesítése, adatok bekérése, beérkező adatfeldolgozás, postások 3- naptól 15 nap
5. Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve Ekkor kerül a vámosokhoz, erre írtam azt az 48 órát a hszbe
6. Vámolás megtörténik, vissza kapták a postások. Ezt írják: Küldés a kézbesítő postára
Ekkor már kikerült a Nemzetközi kicserélő központból és átvitték a Posta Logisztikára.
Az 5. és 6. eleje közt van a vámosok kezeügyébe, a többi a postások ideje.
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Xbox One X 1TB!
- Dell Latitude 5400 Újszerű i5 FHD IPS LCD, 256GB SSD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ENVY x360 15-ey0777ng Convertible - ÚJ - 15,6" OLED notebook - Ryzen7, 16GB, 1TB SSD, 500nit
- HP ENVY 14-eb1777ng - ÚJ - 14" 2,2k UWVA notebook - Core i7-11390H, 16GB, 1TB SSD, RTX3050
- HP PROBOOK 450 G8 (2X7X3EA) - ÚJ - 15,6" FullHD IPS üzleti notebook - i7, 16GB, 512SSD, W11 pro