Banggood tapasztalatok
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [parandroid:] Forza Motorsport 7 - The Underdog Hunters
- [Re:] [Mr.Jesus:] Videokártyáim [2015/08-2023/01]
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
_q
addikt
Kosárba nem is lehet tenni vagy csak én nem látom hol lehet?
[ Szerkesztve ]

JohnnyBoy
tag
App-ban miután rákattintottál "Buy Now" melletti "Snatch" linkre, akkor bejön az az oldal ahol módosíthatod a fizetési és szállítási feltételeket, majd véglegesítheted a megrendelést. Ilyenkor bekerül kosárba a termék, ott tudod módosítani EU verzióra. Majd visszamész az appba és miután frissítetted a terméket, véglegesítheted a megrendelést.
Biztos van egyszerűbb megoldás is, de mivel már nem tudok egy snatch-et sem indítani, így nem tudok mást kipróbálni.
[ Szerkesztve ]

Mr.Csizmás
félisten
nálam az egyik tablet simán ment, a másiknál meg buy now van 34k-ért, vagy alert (preorder)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |

_q
addikt
Köszi, egyelőre a snatch se működik, mindig visszadob, de még próbálkozok.

JohnnyBoy
tag
Nálam alkalmazásban mindkettőt lehetett, böngészőben nálam is preorder volt.
Azt sajnos nem tudom most mit lehet és mit nem.
[ Szerkesztve ]

zeon.hu
nagyúr

sambenez
addikt
Böngészős snatch-ek:
GOME U7 teló
Blitzwolf® BW-FYE2
A tablet nekem valamiért nem megy.

htc07
addikt

nightzone
aktív tag

htc07
addikt

Tomi0703
őstag

CoF
veterán
Egész nap a gép előtt ültél és ezt vártad, tuti.
CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

smoky6
csendes tag
Blitzwolf füles (app link) [link]

cforgacs
kezdő
A másik Teclast link, még 3 hely van

ha3fis
tag
Ennél a Tabletnél is van még hely.

Gabócza
senior tag
Blitzwolf füles (böngészős): [link]
Pixel 7 | Withings Scanwatch

MittuDomain_
őstag

Mr.Csizmás
félisten
indításra nincs trükköd? nekem az egyik nem indul...

w.miki
veterán
Tele, van még ilyen?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

w.miki
veterán

zappafan
csendes tag
Hoztam még egy tabletet , böngészős link:
Teclast tab

MittuDomain_
őstag
Írd át a snatch sorszámát lefelé vagy felfelé, az utolsó számjegyeket mozgasd, én is így találtam üreset.
Szerk:
Ide a telefonra ahová beneveztem, kéne még 5 ember, segítsetek:
GOME U7
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.

htc07
addikt
nem túrtam nagyon bele meg annyira nem is barátom a javascript/jquery, egyébként nem lenne nagy kaland azt sem megoldani szerintem (frontend fejlesztők előnyben )

bugizozi
őstag
Nah jól lemaradtam erről a [ThiEYE T5 Pro] kameráról, most 99,99$ valami Flash Deal van, és a kuponkód nem működik, pontot meg ilyenkor nem lehet felhasználni (októberben akartam megvenni
)
Nincs más kuponkód esetleg, vagy ilyenkor azt sem lehet hasznáni?
Köszönöm!
VCP6-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

Salex1
senior tag
Olvass vissza, már többször leírták. De mi van ha azt most kihagyod.

Salex1
senior tag
Rossz a lenti link a tabletre. Itt a jó.

CoF
veterán
No kézhez kaptam az EU Priority gravírozót.
Szeptember 13-án fizettem, 18-án postázva. A vásárlás napától számolt 12. munkanap. De ez lehetett volna kevesebb ugyanis 25-én meg érkezett,viszont a Nemzetközi kicserélő Központból a szokott 1-2 nap helyet 30-án küldték tovább. Hiába EU-s.Nincs nyoma hogy nem Hollandiából küldték volna.
Még egy apróság, ennyit ér a jól látható Törékeny jelzés, lásd képek.

Mr.Csizmás
félisten
törékeny csak akkor, ha a postai ragacson is jelölve van, ami a dobozon van azt nem köteles figyelembe venni a posta
Egy normális intelligenciájú rakodó munkás is ismeri ezt a jelet, ha már a kezébe veszi akkor úgy is bánik vele, nem kell vizsgálnia hogy ki, kinek és mikor fizetett. De persze úgy van nálunk ahogy írod.
DE nem a magyar postának fizettem volna ki egyébként is a törékeny kezelést.
De volt már küldeményem ami törékeny szolgáltatás kifizetéssel jött, és véletlenül láttam és hallottam hogy a postás kislány elkezdi rázogatni és mondja a kolléganőnek, hogy ezt tényleg jól becsomagolták.

Mr.Csizmás
félisten
[link] élet.jpg

-=Jam=-
őstag
Jaj ez tetszett

falcoon
csendes tag
Hát mit mondjak, lehetne szebb.

falcoon
csendes tag
Hát igen, valójában nem tudom miért nem sikerült!

dudi6
senior tag
Jó gyors volt.
Nekem még mindig semmi mozgás. Van valami 15 napos szállítás amit vállalnak nem? Ha ennyi időn belül nem jön meg akkor mit lehet kezdeni? Vagy ez a 15 nap a kínából - > EU-ba szállításra vonatkozik?
A 15 munkanap csak a várható idő. EU-s raktár esetén 30 nap, más raktár esetén 60 nap ami után visszajár a pénz ha nem érkezne meg, ezt vállalták lásd az itteni linket.
[ Szerkesztve ]

Jimy
lelkes újonc

Aidan85
aktív tag
Böngészős snatchek:

vandor01
őstag
na meg egy jelentkezo a telcsihez!!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

RevoneX
csendes tag

chatran
őstag
Mivel nem sok tapasztalat van itt az European Railway Direct Mail szállítással, ezért írnék egy kis összefoglalót a saját tapasztalataimról.
2019. július 3-án rendeltem egy Ninebot ES2 rollert a Banggood-tól European Railway Direct Mail-lel.
Azt írták, hogy július 17-én feladták és megadtak egy csak számokból álló "követési" számot, amit sehol sem lehetett megtalálni.
Mivel hat hét után sem történt változás, ezért rákérdeztem a support-nál, hogy mi a helyzet a csomaggal. Nem tudtak semmi biztosat mondani csak annyit, hogy várjam meg az 55 napot.
Aztán augusztus 22-én a kamu tracking-et, egy már a UPS oldalán követhető számra változtatták.
A UPS azt mutatta, hogy július 25-én nyomtatták ki a címkét. Innentől körülbelül két hónap telt el mire megérkezett Európába a csomag.
Bár a UPS oldala egy nappal későbbi szállítást ígért, ettől számítva kb a 4-ik napon hívott a futár, hogy hozta a csomagot.
Kissé ütődötten és szakadtan adta át a hatalmas dobozt, a dobozban a hungarocell bélelés is törött, de szerencsére a lényeg nem sérült. Sikerült összerakni, működik a roller.
Közel 3 hónap telt el mire megérkezett és 6 hétig teljesen követhetetlen volt a csomag. Ezek alapján nem tudom nyugodt szívvel ajánlani ezt a szállítási módot senkinek. Főleg úgy, hogy nagyon sokszor szokott a Gearbest akciózni EU raktáras rollereket, amik állítólag 1-2 hét alatt itt vannak.
A vételáron felül nem kellett semmi extra költséget fizetnem, összesen 340 dollárba került.

nightzone
aktív tag
Új Teclast app snatch(1): [link]
Van szabad hely még vkinél teclastokra?
Téma tudnivalók
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!