Banggood tapasztalatok
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [P41N:] ATI CrossFire Projekt - Összeállt a gépezet
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [potyautas:] Egy rózsaszál 2.
- [Re:] [joghurt:] A Windows Update szétbarmol
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
WestBam
senior tag
Xiaomi textilborotva
Fekete hátizsák
Xiaomi villanyborotva
Köszi a csatlakozást!
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

ha3fis
tag

dudzsi
tag

ptesza
aktív tag
Legyen szerencséd!
S905X2 eladó

Druss
aktív tag
Böngészős Snatch:
Xiaomi Mijia Mini USB Lint Remover
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell

Troy.
addikt

cforgacs
kezdő
Böngészős link:
Xiaomi Mijia Mini USB Lint Remover
Hogy olvashatóbb legyen a topik kérem a snatch játékos hsz-t halványként (OFF) jelölni.

JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
Xiaomi Mijia elektromos borotva
IPRee® hátizsák
Xiaomi Mijia Mini USB szösztelenítő

Lucho7
tag

zeon.hu
nagyúr

JohnnyBoy
tag
Nem jó a link.
Tisztelt topik lakók!
Lesz némi változás a Snatch játékkel kapcsolatosan. A Vezetőség létrehozott egy topikot
a Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) néven.
Az ahogy itt ami eddig elvárt volt a játék megosztással kapcsolatban az ott is érvényes.
Kivéve, hogy nem kell OFF-ot használni, hiszen odatartozik a hozzászólás.
Továbbiakban ott kérem megosztani a linkeket, viszont a szakmai témák azok itt maradnak, azt nem ott kell kibeszélni.
Köszönöm megértéseteket.

Gexxx
tag
Át is tettem a linkemet oda
[ Szerkesztve ]
Powered by Dell Precision 3530; Xiaomi Mi 9T

zeon.hu
nagyúr
Thx!
Mondjuk valaki tudott csatlakozni
Megy az új topikba javítva.
?#@*&%!

MrDerekas
addikt
Csak 3 hsz-t nézz feljebb
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

CoF
veterán
Talán így.
Tisztelt topik lakók!
Lesz némi változás a Snatch játékkel kapcsolatosan. A Vezetőség létrehozott egy topikot
a Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) néven.
Az ahogy itt ami eddig elvárt volt a játék megosztással kapcsolatban az ott is érvényes.
Kivéve, hogy nem kell OFF-ot használni, hiszen odatartozik a hozzászólás.
Továbbiakban ott kérem megosztani a linkeket, viszont a szakmai témák azok itt maradnak, azt nem ott kell kibeszélni.
Köszönöm megértéseteket.
[ Szerkesztve ]
CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

rushty
senior tag

Bec
tag
Srácok,mi a helyzet mostanában a BG postával? Van egy csomagom amit feb.3-án feladtak,(nem érkezett meg) 60 nap után problémázzak? (bankkártyával fizetett)
Van nyomkövetési számod?

Ciccuka
veterán
Nekem Feb 27-én adtak fel az tegnap jött elvileg meg.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

Bec
tag
Nincsen TN,szerintem feb.elején elég nagy káosz volt náluk és elkutyulták.. Várjam ki a 60 napot?
A böngészőben a vásárlási információknál nézted?
Na kezdek én is aggódni. A 19-én a német süllyesztőből "elindított" 0 kg csomagom sehol.

Bec
tag
A BG oldalán a rendelések alatt,igen,shipped a státusza azóta is.. Írjak nekik? vagy türelemmel legyek még?
Nem a shippedre gondoltam hanem az Order Details-ra kattintva ott sincs nyomkövetési szám? Milyen szállítás volt? Ha van hozzá hivatalból nyomkövetési szám (nem Standard Shipping) akkor írjál nekik mert legfeljebb nem írták be.

MrDerekas
addikt
Nekem minden megérkezett, kivéve egy nyomkövetés nélküli február eleji csomagot. Még várok, hátha mert csorogtak a küldemények, de szerintem ez lenne a legrégebbi függő tételem.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Beni2360
nagyúr
Köszönöm a nyitó fórumtársnak a lehetőséget mivel nyerem egy
lehet a listát bővíteni evvel a nyereménnyel is.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

twollah1976
őstag
Jut eszembe!
En egy olaj spricnit nyertem.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

atee_13
őstag
Te mázlista
Gratula srácok, még várok még egy kicsit esetleg jelentkezik még valaki, aztán "hozzászólok" az új topikban.

amadeus11
senior tag
Vegyél lottót!
There is a star

Beni2360
nagyúr
Három a magyar igazság és 1 a ráadás.
A három már megvan.
De ez a füles nem marad nálam mivel én nem használok ilyet.
amadeus11 - azt már 30 év után abba hagytam és azóta nyerek.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

anonymus89
addikt
Srácok megint nem jó a web és app közötti kosár szinkron.
Legújabb app, cache törölve böngészőben mindig inkognitót használok es megibt nem jó.
Mit csináljak még?
P20 8.1 android
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Nálam nincs inkognitó mód és szinkronban van mind két irány app->böngésző, böngésző->app 9-es Android.
[ Szerkesztve ]

Duga08
friss újonc
Hi!
január 25-én rendeltem egy tabletet. Az utolsó infó: Február 11, 2020 08:00Küldemény átadása nemzetközi szállításra
EU priority line-al rendeltem, elvileg Németországban áll!
Szerintetek lesz ebből még valami, vagy vessek rá keresztet?
Ha valakinek van valami hasznos tanácsa azt nagyon szívesen venném!
Köszi előre is!
Ha Feucht-i az utolsó bejegyzés akkor kezdje le levelezni a BG-vel, mert ez elveszett.

p.t.r
tag
Én indítottam Gratulálok!

anonymus89
addikt
Ja akkor nem müxik, ha jól emlékszem amikor az app-ot telepíted akkor szokott elmászni. Illetve ha az Android más nyelven van.

JoinR
senior tag
Végre egy március 9-i EU Priority Line-os csomagom feldolgozták Kölnben. De úgy látom, FILO-ban dolgoznak, mert a március 5-iről még mindig semmi update (DE-re végződő tracking number mindkettő).

Beni2360
nagyúr
Milyen szállítást takar ez a nyomkövetési számsor: LL***294389LU ? Még nem találkoztam vele állítólag "Légi csomagok nyilvántartása" írnak az adatlapon.
Téma tudnivalók
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Tenba Skyline 13 fotós válltáska
- ÚJ ASUS ZENBOOK FLIP OLED UP5401ZA - 14"QHD+ Érintő - i5-12500H - 16GB - 512GB SSD -2 év garancia
- HP ProBook 645 G1, 14" HD+ MATT, AMD A8-4500M Quad Core CPU, 4-8GB DDR3, 500GB SSHD SSD, JÓ AKKU, WI
- Acer Veriton M4640G, I5-6400 CPU, 8-16GB DDR4, Új 128GB SSD + 500GB HDD, WIN 10,
- Dell Latitude E5570, 15.6" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10,