- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Sony7
addikt
Ijedtemben lekaptam (volna ha lejönne könnyen) a hővédőt, ott nem látszik semmi. Persze egy kis repedés nem is feltétlenül észrevehető. Hátha csak a kipuff csatlakozásánál fúj ki.
Mindenképp elviszem a dokihoz, de remélem nincs nagy baj.
Amúgy a turbó utáni nyomócsőben volt egy kis olajfilm, nem tudom mennyi az elfogadott. ? -
-
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. 1.6 TDCI 109le, C-max. A turbó kívülről kicsit kormos. Nagy gázadásra pici koromfelhő jön ki a hővédő pajzs mögül. Ha lehűlt, leveszem a pajzsot, ha le tudom, de addig is, mennyire lehet komoly a baj?
Ja,és a motor másik oldalán, a generátor teteje olajos. Hogy kerülhet oda olaj?
-
FireFox1996
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kis segítséget kérni: beszeretnék szerelni egy nappali menetfényt a ködlámpa helyére, a kötketkezőkre keresek választ:1. A gyújtás pozitív szál: ezt ki lehet vezetni a biztosíték dobozban lévő megfelelő biztosítékból?
2. A helyzetjelző pozitív szál: ezt is a biztosíték dobozból lehet kivezetni, vagy keresni kell a lámpa környékén a kábelét, és oda kell kötni?Így néznek ki a biztosíték dobozi rajzok: motortéri + utastéri (Mitsubishi típusú a kocsi)
Köszi előre a válaszokat!
-
seger
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni?
Adott egy 1.9DCi 85 Kw-os motor. Sokszor elég lomha volt. Cserélve lett légtömegmérő, és a turbónyomás érzékelő csatlakozójának mind három vezeték el volt törve a csatlakozó tövében. Meg lett javítva az is. Hibakód olvasáskor DF002 hibát adja. Beszívott levegő hőmérsékletre panaszkodik. Ez a hiba az eredeti légtömegmérővel is megvolt.
Jelenség, ha hűvösebb idő van, pl reggel 20-25° akkor minden rendben van, viszont ha melegszik az idő 30° vagy fölötte, akkor már nem úgy megy az autó.
Mi lehet a hiba? Merre keressük? Hol van még érzékelő ami méri a hőfokot a levegőnek?Köszi!
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Adott egy 99-es èvjáratu 1.2 16v fiat bravo. A problèma a következő. Menet közben, random meg megtorpan az autó, picit berángat. Van mikor 1 hèti semmi, aztán napokon keresztül megint. Èrdekes, hogy hidegen sosem,csak ha üzemi hőfokon van. Illetve 60/70km/h-nál már megszünik, akkor is ha meleg a motor. Gyújtás, trafó, gyertyák, kábelek rendben mert kb 1 hónapja cserèltettem. Esetleg valakinek 5let? Válaszokat köszi
-
dany27
őstag
Sziasztok!
Adott egy 5 vezetékes univerzális központizár motor. Kék és zöld vezeték közül egyet testre egyet pedig 12V-ra kötök akkor nyitnia illetve zárnia kéne. Ehelyett nyitáskor többször fel és le mozog ahelyett hogy csak egyszer felmenne. Ezek után nem is hajlandó zárni csak ha kicsit beljebb tolom a mozgó részét. Van valakinek ötlete hogy mit ronthatok el?
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Ford Focus 1.6 Ti-VCT -be való vezérlésmódosító (vagy okoskerék vagy mirosseb) cseréjének áráról érdeklődnék! sacc/kb
-
-Solt-
veterán
válasz
molnarpeter #733 üzenetére
Ezt már próbáltam, de Vito és Sprinter viszonylatban elég hiányos.
-
-Solt-
veterán
Urak,
Hétköznapi földi halandók számára létezik valamilyen megoldás, amivel gyári alkatrészszámokat tud keresni?
-
Novics
senior tag
Üdv szakik!
Találtam egy nagyon pöpec autót, amire az átvizsgáláskor a szerelő azt mondta, hogy tökéletes, kivéve... váltócsapágyas, ezt az elaód szerelője is megerősítette - ma -, szerinte max 40ezres tétel a csapágy csere. 2 milliós autó, nem tétel. Kérdés, hogy reális ez az ár - tehát ha ennyit belealkudok, akkor pénzemnél vagyok - vagy lehetnek itt még "rejtett költségek is"? (Most nem arra gondolok, hogy kiderül, hogy mindkét szaki tévedett, és komplett váltót kell cserélni, vagy más katasztrófa.)
Az autó amúgy simán használható, nincsen gond váltásnál, csak ha üresben kiengedjük a kuplungot, akkor van némi zörej. -
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Érdemes venni szelep tisztító adalékot karbantartási célból? 3 hónapja az autómban (2004-es Lacetti) EGR szelep lett cserélve, (laza 80.000ért) viszont tegnap egy hosszabb út folyamán egyszercsak lerobbant a kocsi. Próbálom újraindítani, check engine lámpa világít, illetve alapjáraton egyből lefulladt. Adtam neki egy erősebb gázfröccsöt és a kipufogóból hatalmas füst(?) jött ki és az autó köszöni szépen azóta jól van. Húz, gyorsul ammenyire azt egy Lacettitől el lehet várni
Elvittem kiolvastatni a hibakódot, hát persze, hogy EGR hiba.
Gyanakszom lerakódásra, illetve a rossz minőségű benzinre. (3 hónapja ugyan annál a kútnál tankoltam, mint tegnap és akkor is az EGR jelzett vissza)
A hosszú bevezetés után a kérdés, hogy megéri adalékanyagot használni vagy sem?
-
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! Felhúzós hátramenetű automban szeretnek sebvalto gombot cserelni. Milyen adapterrel tudnam megoldani, hogy a nem felhúzós típusú uj váltógombot fel tudjam rakni?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek.
kép
Ez a csapágy, ezzel a zsírral megfelelhet moszkvics hátsó kerékcsapágynak a féltengelyre?
Köszönöm. -
jerry311
nagyúr
válasz
Submarine #715 üzenetére
Riasztó? Központi zár ami távirányítós? Bármi ami szívja szépen lassan? Nem feltétlenül szeretik az ilyet.
A hetente 1-2 használat az mi? 5 perces út a boltba vagy 2 óra autópálya? Ha az előbbi, akkor ne csodálkozz, ennyi idő alatt nem tölt vissza eleget a generátor, tehát ha lassan is de le fog merülni az akku,
Vagy töltöd rendszeresen 220 V-ról, vagy indításonként autózol legalább 20 percet...
Ha még start/stop rendszer is van benne, az sem segít a megfelelő töltöttség elérésében. -
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Akku témában kellene egy kis segítség.
Valszeg hamarosan újat kell vennem, mert már most hetente kell töltenem.
Beindul az autó, csak indításkor lenullázza az órát a műszerfalon, ebből tudom hogy nyűgös.
Nincs minden nap használva(heti 1x2x), de akkor sem kóser, hogy hetente töltsem.Banner 544 09 UK 063 44Ah
adatlapja szerint ez CaAg és gondozásmentes de kíváncsiságból matrica felszed, kupakok kicsavar és csont száraz minden cella. Semmi folyadék nem látszik egyikben sem(valamennyi biztos van - mondjuk a cellák teteje vagy 2cm-el mélyebben van).
Vagy ebben nem is kell legyen elektrolit? Kizártnak tartom.
Van itthon ioncserélt lágyvizem, úgyhogy ez lenne a kérdésem hogy feltöltsem, vagy ne töltsem?
2. éves az akksi, még nem kéne haldokolnia, de valami nem kóser vele.
Ha töltöm, hallani a pezsgést.
A kapcsokon 13,2V-ot mértem. -
m4rk.89
aktív tag
Önindító mintha pörögne egyet.
-
-
m4rk.89
aktív tag
Hello,
SOS segítségre lenne szükségem:
Nissan qashqai 2007 1.5 dCiHosszú út után leallitottuk az autót, minden rendben. -> atparkoltunk másik helyre pár perc múlva és több mint fel óráig ment a ventillator amíg le nem merült majdnem teljesen az akkumulátor.
Új akkumulátort beraktuk, relé kattog de nem indul az autó.
Elakadásjelző villog.Valakinek van ötlete?
-
VW
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan jut jelentős mennyiségű benzin a motorolajba?
Az alany újonnan vásárolt Dacia Sandero II 1.2 benzin, 6éves és 6000km, az is jellemzően városi használatban.
Két évente magam cserélem az olajat (Mobil 5W40 majd Elf 5W40). Erősen benzinszagú volt a leeresztett olaj, ami az olaj betöltőnél is érezhető. Utolsó csere óta, 350km megtétele alatt 2 mm-t emelkedett az olajszint.
Készülök egy új olajcserére, mert ez így nem maradhat.
Az autó nem füstöl, nincs magas fogyasztás (7.8L) ,Bosch géppel kiolvasva nincs hibakód vagy bármilyen probléma, katalizátorok optimálisan működnek. Kartergáz rendben van. Légtömegmérő nincs az autóban. Könnyen indul hidegen és melegen is. (Kis torpanása van 1800-as fordulatszám körül, mintha pár másodpercre benzinhiánya lenne, majd megjavul. Gondolom utánaállít a motorvezérlő.)
Gyűrű letapadás volt az egyik tipp, ill. arra gondoltam, lehet nem is menet közben jut a benzin az olajba. Nem lehet, hogy álló helyzetben is nyomás alatt van az üzemanyagrendszer, és az injektoron keresztül becsepeg a benzin, ami lecsorog az olajba vagy ez hülyeség? Esetleg a tankból nem csak a felesleges benzingőz jön, hanem üzemanyag is?
Köszönettel várom az ötleteket. -
jerry311
nagyúr
válasz
kalmanchris #703 üzenetére
Kerékcsapágy?
-
kalmanchris
tag
Sziasztok!
Autó tünete a következő: erősebb jobbos kanyarban kerékfordulattal ütemes kopogó hang jön fülre bal oldalról. Gáz, tehát terhelés nélkül is csinálja. Féltengely csukló? Esetleg a féltengely feszítéséért felelős rugó?
Ha valakinek van ötlete, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest